Sotakoneiden maailman käytännön esikatselu

World of Warplanes laatikkotaide
Järjestelmä: PC
Kehittäjä: Wargaming.net
Julkaisu: Wargaming.net
Julkaisu: 2012
Pelaajat: MMO
Näytön tarkkuus: 480p-1080p
Lennon ottaminen
Kirjailija: Robert VerBruggen

Wargaming.net menestyi yllättävästi World of Tanksilla, joka on ilmainen pelattava, lähes realistinen MMO-elementtejä sisältävä taistelusimulaattori. Joten he laajentavat ajatusta: World of Warplanes on nyt suljetussa beetaversiossa, ja myös World of Warships on matkalla.

Olen äskettäin viettänyt muutaman kerran Warplanesin suljetussa beetassa. (PR-ihmiset tarjosivat minulle erityistä lehdistötiliä, jonka avulla voisin päästä välittömästi käsiksi kaikkiin parhaisiin voitto-voitto-juttuihin, mutta demokratian vuoksi päätin pelata sen sijaan tavallisena vanhana rikkinäisenä siviilinä.) Toisen maailmansodan harrastajat, lentokoneiden ystävät ja lento-sim veteraanit, se on pakko pelata, varsinkin kun voit kokeilla sitä ilmaiseksi.

World of Warplanes Kuvakaappaus

Minusta kuitenkin tuli tunne, että pelissä ei ole vielä paljon, ja toivon, että nimi laajenee dramaattisesti joko ennen julkaisua tai pian sen jälkeen. Onneksi se tulee melkein varmasti - World of Tanks on paljon suurempi tänään kuin silloin, kun tarkastelin sitä viime vuonna.

CheatCC: n kuumimmat jutut!

Ehdottomasti paras asia World of Warplanesissa on lentokoneiden valinta. Jokaiselle kolmesta suurvallasta-Yhdysvalloista, Saksasta ja Venäjältä-löytyy uskomattoman pitkä teknologiapuu, joka on täynnä ylhäältä alas asiantuntevasti mallinnettuja hävittäjiä, raskaita hävittäjiä ja maahyökkäyskoneita. Wargamingin ihmiset olivat valtavan ylpeitä World of Tanks -autojensa tarkkuudesta neliömetriä kohti, ja on enemmän kuin selvää, että he olivat täällä yhtä ylpeitä. Jos rakastat lentokoneita ja historiaa, on hauskaa vain kääntää lukitsematta ilma -alusta ja katsoa niitä.

Kun otat koneet taisteluun, muutamat pelin rajoitukset tulevat kuitenkin voimaan. Toistaiseksi näyttää siltä, ​​että on vain yksi tapa - pohjimmiltaan joukkueen kuolematappi, mutta lisävoiton ehdoksi on saada 'ylivoima' vastustajaasi tuhoamalla heidän maa- ja vesikohteensa. Jokaisella pelaajalla on yksi elämä; kun kuolet, koneesi on hylyssä taistelukentällä, kunnes taistelu on ohi, mutta voit palata halliisi, valita toisen koneen ja liittyä toiseen otteluun.

World of Warplanes Kuvakaappaus

Tämä tila on hauskaa, ja kestää vain minuutin tai kaksi, ennen kuin matchmaking -järjestelmä saattaa sinut taisteluun, mutta on helppo haluta lisää. World of Tanks -kehittäjien kanssa kehittäjät lisäsivät lanseerauksen jälkeen Clan Wars -tilan, joka loi loputtomat taistelut maailman kartalle. Heidän olisi hyvä tehdä jotain vastaavaa täällä.

Pelin suhteen kehittäjät pysyivät kiinni kaavassaan pitää asiat realistisina, mutta eivät liian realistinen ja hajauttaa arcade -pelin ja simulaation välisen kuilun. Kyynikko voisi sanoa asian näin: World of Warplanes on kuin simulaattori, paitsi ei niin aito, ja kuin arcade -peli, paitsi läheskään yhtä jännittävä.

Ota esimerkiksi hallintalaitteet. (Luonnollisesti haluat pelata ohjaussauvalla tai ainakin peliohjaimella, vaikka vaihtoehtoja on myös hiiri ja näppäimistö.) Sinun ei koskaan tarvitse oppia nousemaan samalla tavalla kuin simulaattorissa - olet ilmassa jokaisen ottelun alussa - ja kehittäjät ottivat hieman liikkumavaraa helpottaakseen lentokoneiden käsittelyä. He eivät kuitenkaan ottaneet niin paljon liikkumavaraa, että aloittelija voi vain hypätä suoraan sisään ja tuhota kaiken polullaan. Sinun on hallittava eri ominaisuudet ja liikkeet, oltava kärsivällinen ja pidettävä vakaa käsi, jos haluat ampua vihollisesi taivaalta. Lisäksi jokaisella koneella on oma persoonallisuutensa käsittelyn suhteen, ja näyttää siltä, ​​että kehittäjät olivat varovaisia, jotta nämä erot heijastavat todellisten lentokoneiden käsittelyä.

World of Warplanes Kuvakaappaus

Lentokoneet ovat täällä melko joustavia, joten yhden laskeminen vaatii yleensä paljon vaivaa, mikä saa pelin tuntumaan ajoittain hitaalta. Onneksi näytöllä on kuitenkin minikartta ja nuolet, jotka osoittavat, missä viholliset ovat, joten ei ole koskaan liian vaikeaa löytää paha kaveri ampumaan. Lisäksi, vaikka vauriot ovat hitaita, se on myös kiehtovaa sinänsä: saat osumia koneesi tiettyihin osiin, jotka vaikuttavat veneen käsittelyyn.

Pelatessasi ansaitset krediittejä ja jotain ilmaista kokemusta, ja voit käyttää näitä valuuttoja uusien lentokoneiden tutkimiseen ja avaamiseen. (World of Tanks -pelaajat voivat luoda yhteisiä tilejä, jotka jakavat nämä resurssit kahden pelin kesken, joten aloita jauhaminen nyt, jos haluat etumatkan Warplanesin ilmestyessä.) Voit myös lisätä tekniikkaa olemassa oleviin koneisiisi, mutta et voi valita ja valitse vielä yksittäisiä kohteita - on olemassa 'moduuleja', joilla voit päivittää jokaisen koneen paremmilla moottoreilla, aseilla jne. Toivottavasti täydellinen räätälöinti saapuu pian.