WM15 - Päivittäinen leipämme

WASTELAND MISSION 15 - Päivittäinen leipämme

Sijainti: Pink-Eyn linnoitus-Pink-Eye

Palkinto: Maggot-maatilahanke Pink-Eye-linnoituksessa

Tavoite: Merkitse ensimmäinen kohta soihdulla

Tämän tehtävän idea on käyttää joukkoa merkkejä löytääkseen upotetun kirkon Dyynien alueelta (hiirihauta -alue) ryöstääkseen sen elintarvikkeita varten. Kun olet kuullut tämän Pink-Eyeilta, palaa Magnum Opusiin alakerrassa ja jätä hänen linnoituksensa. Kun etsit merkkiä kartalta, se on melkein paukkua keskellä Dyynejä. Merkitse se ja aloita seikkailusi jätteiden yli saavuttaaksesi sen. Kun saavut merkittyyn paikkaan, löydät pienen joukon pilaantuneita muureja. Sytytä leimahdus merkkiin jatkaaksesi.

Tavoite: Merkitse toinen kohta soihdulla

Toinen sijainti on nykyisen sijaintisi koilliseen. Aikaa harrastaa dyynejä (korottaa dyyniharjasta dyyniharjaan) alueen ylittäessä. Toisen merkin kohdalta löydät muutamia kaltevia puisia puhelinpylväitä. Sytytä toinen soihdu, kun tulet sinne. Voi, kun olet käsitellyt aseettomia hiirihahmoja, jotka nousevat esiin hiekasta.

Tavoite: Saavuta kolmas piste ja etsi alue kiikarilla

Kolmas sijainti on melkein suoraan nykyisten koordinaattien eteläpuolella suuren hiekkadyynin päällä. Kun tulet sinne, vedä luotettava kiikari ulos ja skannaa ympärilläsi olevat dyynit. Sinun pitäisi pystyä näkemään helposti molemmat punaiset soihdut, jotka olet aiemmin ampunut. Katso niiden välistä nähdäksesi pienen kirkon tornin, joka nousee esiin hiekasta. Se on määränpääsi. Kun näet sen, merkki näkyy seuraavan tavoitteesi mukana.

Tavoite: Tavoita kirkko

Vietä rentouttava sunnuntaiajelu dyynien läpi vasta löydettyä kirkkoa kohti. Kun tulet sinne, laskeudu tornissa olevista tikkaista ja sitten seuraavista kohtaamistasi tikkaista.

Tavoite: Etsi ruokavarasto

Toisen tikkaan alareunasta sinun pitäisi pystyä katsomaan ympärillesi ja havaitsemaan joitain romu läheistä seinää vasten ja lisää romu makaa sen vieressä. Käänny oikealle keräämisen jälkeen nähdäksesi lisää romu makaa puisten kirkkopenkien välissä toisella bitillä romu sen vieressä.

Lähesty valaistua keskiraskaa löytääksesi jäänne makaa sen päällä. Suuressa alkovissa, joka sijaitsee keskikentän takana (vastapäätä, missä tulit) on lukituslaatikko, jonka voit avata romu . Käänny takaisin sisäänkäyntiä kohti ja suunna sitten oikeaa seinää pitkin löytääksesi toinen lukkorasia, jossa on romu sisällä ja osa löysällä romu lattialla sen vieressä.

Kun olet matkustanut portaita alas, seuraa käytävää ja käänny vasemmalle löytääksesi joitain romu nurkassa vielä enemmän romu maassa sen vieressä. Kutomalla penkkien ja muiden esteiden väliin löydät oven, joka on täysin barrikadoitu puupenkillä. Nosta kätevästi sijoitettu jerry -tölkki lähellä olevaa pylvästä vastaan ​​ja räjäytä tuolit valtakuntaan. Mene toisella puolella olevan lyhyen käytävän läpi ja käänny risteyksestä oikealle löytääksesi lukituslaatikon romu sisällä sekä pieni kasa romu sen vieressä.

Palaa taaksepäin ja valitse toinen polku tällä kertaa laskeutuen portaita. Portaiden alareunasta löydät toisen barrikadin, joka on valmistettu tuolista, jossa on jerry -tölkki lähellä. Esittele heidät kaksi ja katso kipinöiden lentämistä. Barrikadin toisella puolella on kirkon tarvikehuone, täynnä valtavia määriä ruokaa.

Tärkein kiinnostuksen kohteemme on kuitenkin lukkorasia täynnä romu oikeaa seinää ja löysää kasaa vasten romu vasenta vasten. Täydennä terveyttäsi tarvittaessa ja kävele huoneen takaosaan lyhyen kohtauksen ajaksi.

Tavoite: Palaa ulos ja merkitse Pink-Eye-paikka

Etkö luullut, että se tulee olemaan niin helppoa? Poistu varastotilasta ja seuraa portaitasi ylöspäin. Kun kuljet huoneiden läpi takaisin kohti ylempää tasoa, kuulet ääniä ylhäältä. Kun saavutat ylemmän tason, sinua tervehtii iso hiirihaukka. Koostuu kilvestä ja aseesta, jolla on vihollinen ja noin kuusi aseistamatonta tavallista vihollista (ole varovainen, koska yhdellä aseettomista vihollisista on sama lukitsematon koukkuhyökkäys kuin sotakoiralla),

Toivottavasti olit valmis pieneksi barneyksi ja onnistuit saamaan ne kaikki purra pölyä. Pöly pois käsiltäsi ja kiipeä ulos tornista tultaessa ja laukaise soihdu, kun saavutat jälleen maanpinnan. Toukka-maatilahanke on nyt saatavana Pink-Eye-linnoitukselle.