Miksi alastomuutta Watch Dogs 2: ssa ei pitäisi poistaa

Katso koiria 2

Sisällä on alasti ihmisiä Katso koiria 2 . Tämä ei sinänsä ole yllättävää. Se on aikuisille tarkoitettu avoimen maailman peli, eikä tämän genren nimikkeitä tiedetä välttelevän aikuisille suunnattua sisältöä. Se ei aina ole luonteeltaan seksuaalista. Joku sattui kerran löytämään naisen ilman alusvaatteita ja uskomattoman yksityiskohtaisia ​​naispalasia, ja toiset esittivät kuviaan. Kysymys kuuluu, tekeekö Katso koiria 2 hoitaa hyvin? Tarvitsiko se edes alastomuutta ollenkaan?

Vastaukset molempiin kysymyksiin voivat olla hyvin henkilökohtaisia. Eri Katso koiria 2 Pelaajilla on erilaisia ​​vastauksia kasvatuksensa, ihmiskehon mukavuutensa, kypsyysasteensa ja moraalisen spektrin mukaan. Haluaisin sanoa, että se ei ole kovin huono, ja vaikka se on toisinaan epärealistista, sillä on hetkiä, joissa se luo suurkaupunkikokemuksen.

Olen asunut Chicagossa ja sen ympäristössä koko ikäni. Koska on suuri kaupunki, jossa on paljon erilaisia ​​persoonallisuuksia, se tarkoittaa asioiden näkemistä. Silmälääkärini toimistossa, kun olin lapsi, oli valtavat ikkunat kadulle päin. Odottaessani tapaamista, kun olin kahdeksan, mies alusvaatteissaan ajoi pyöränsä ohi. Noin kymmenen minuuttia myöhemmin hän ratsasti jälleen ohi. Toisella kerralla alushousut olivat poissa. (En voi olla ajattelematta, että se oli melko epämiellyttävä matka.) Kun olin yksitoista, vanhempani ja minä tulimme kotiin etsimään miestä, joka pissasi rakennuksen puolelta, jossa asuimme. Yliopistossa oli muutama mies- ja naispuolinen streakeri.

Kanssa Katso koiria 2 , tuntuu melkein siltä, ​​että näkemämme alastomuus liittyy tällaisiin satunnaisiin kokemuksiin. Nyt on ollut kaksi kertaa, kun pelasin ja Marcus käveli alastoman miehen ohi, joka pissasi rakennuksen vieressä. Vaikka päiväsaika oli hieman uskomaton, yöllä toimiva ei antanut minulle taukoa. Varma. Näin tapahtuu joskus kaupungeissa.

Toisessa tapauksessa joku pelaa Katso koiria 2 löysin takapihan, jossa alastomia ihmisiä pyöri kuplien ja hulavanteiden kanssa. Luonnollisesti tämä jaettiin verkossa. Toimittajan sanoin: 'Olen melko varma, että rakkauden kesä ei vieläkään tapahdu San Franciscossa.' Silti San Franciscolla on hippihistoria. Washington Post kertoi, että lahden alueella oli suurin marihuanan tupakoitsijoiden pitoisuus maassa. Se on myös lämmin ilmasto, joka tuntuu olevan välttämättömyys nudisteille, jotka halusivat olla alasti ulkona. Vaikka tämä esimerkki pelin alastomuudesta on typerä eikä täysin välttämätön, se sopisi ympäristön asiayhteyteen.

Katso koiria 2

Ja sitten on strippareita. Mikä on niin yleistä tällaisissa avoimen maailman karkeissa peleissä, että se ei ole yllättävää. Katso koiria 2 onko strippareita? Joo, Grand Theft Auto , Mafia ja Vahtikoirat niitä on ollut kaikilla ennenkin. Ovatko ne välttämättä houkuttelevia? Se riippuu henkilöstä. En menisi sisään, mutta myönnän, että he ovat osa jokaista suurta kaupunkia. On selvää, että peli, jossa luodaan San Francisco, kaupunki, jossa epäilemättä on strippiklubeja, sisältäisi yhden.

On ihmisiä, jotka saattavat tuntea olonsa epämukavaksi Katso koiria 2 alastomuus. Varsinkin kun se voi ponnahtaa esiin, kun kävelet kadulla ja vähiten odotat sitä. Mikä on hyvä. Joitakin ihmisiä häiritsee tällainen asia. Muut eivät ole. Pelin ja ympäristön yhteydessä voitaisiin väittää, että ympäriinsä vaeltavat alastomat hahmomallit ovat paikkansa.