Miksi Bayonetta ei ole vain superseksikäs

41217 bayo takaisin 1.jpg

Suuria uutisia videopeleissä! Bayonetta on palannut! Voisi varmaan teknisesti sanoa, että hän on palannut. Sankaritarin ensimmäinen peli, jota kutsutaan myös Bayonetta , teki Steam -debyyttinsä. Se on lopullinen painos, jossa on paras kehysnopeus, resoluutio ja muut asiat, joista ihmiset ovat yleensä kiinnostuneita peleissä. Lisäksi se on myös keino pelata klassista peliä helposti nykyisellä alustalla. Vielä tärkeämpää on, että se on saanut meidät ajattelemaan Bayonetta -peliä. Nimittäin tarvitsemme uuden Bayonetta -pelin.

Bayonetta on suuri sankaritar. Hänen pelinsä ovat aina vakaita ja korkealaatuisia. Ongelma on, että noin kymmenen vuoden aikana olemme nähneet vain kaksi heistä. Tämä on sarja, jossa meillä olisi pitänyt olla vähintään yksi erä jokaisessa sukupolvessa. Sen sijaan meillä on PlayStation 4, Xbox Ones ja Switches, joissa ei ole noitaa, joka ampuu neljä asetta kerralla ja käyttää hiuksiaan kutsuakseen hirviöitä tekemään likaisen työnsä. Mitä siitä kuuluu? Tarvitsemme kolmannen Bayonetta peli!

Miksi tämä on iso juttu? Oletko pelannut jokaista Bayonetta ? Se on fantastinen peli. Tämä on beat'em up, joka on kaikkien saatavilla, mutta tarjoaa kuitenkin uskomattoman haasteen ja runsaasti keräilyesineitä ammattitaitoisemmille pelaajille. Se tehtiin yli kymmenen vuotta sitten, mutta taide, hahmot ja pelattavuus kestävät kaikki. Se on sellainen peli, joka löytää teeman ja sitoutuu siihen. Kun kaikki loppuu, Bayonetta menee kaikki pois . Sinun on kannustettava jotain, joka tekee kaikkensa, jotta sen merkki ja hahmo erottuvat.

PC: n julkaisu Bayonetta on myös muistutus siitä, että monet ihmiset muilla alustoilla haluavat nähdä tämän sankaritar ruudullaan. Katso, viimeisimmät Bayonetta -pelit ennen tätä olivat Wii U -julkaisu Bayonetta ja Bayonetta 2 . Peli otettiin erittäin hyvin vastaan ​​ja se on edelleen yksi konsolin parhaista peleistä, mutta se ei pitänyt huolta alkuperäisistä Sony- ja Microsoft -alustoista, joissa hän debytoi. Kun otamme hänet nyt uudelleen esille, meitä muistutetaan siitä, kuinka suuri yleisö on Bayonettalle. Ihmiset haluavat potkia peppua tämän noidan tavoin!

Ihmisillä tarkoitan kaikkia. Bayonetta ja Bayonetta 2 ovat pelejä, jotka ovat täynnä fanipalvelua. Bayonetta välipaloja tavaramerkkituotteista. On epätavallisia (ja joskus luontoa uhkaavia) asentoja. Kaikki, mies ja nainen, ovat upeita. No, elleivät he ole vihollisia. Silloin he voivat olla luonnon groteskifriikkejä. Mutta he olisivat yksityiskohtaisia ​​ja visuaalisesti mielenkiintoisia kummoja. Toki, Bayonetta harrastaa tanssia yhdessä pelin osassa. Lisäksi hänen hiuksensa muodostavat koko asunsa ja katoavat kutsuun. Jotkut saattavat loukkaantua. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että se on niin ylivoimainen ja naurettava, että et voi olla ottamatta sitä tyylikkäästi typeränä kapriksena. Jotkut voivat jopa väittää, että se menee niin pitkälle fanipalvelunsa kanssa, että se on itse asiassa parodia tällaisista peleistä. Raivostuneen sijaan voit vain nauraa ja mennä Bayonetta.

d41317-2.jpg

Rehellisesti? Se voi myös auttaa nopeuttamaan jotain muuta hahmoon liittyvää. Puhun Bayonetta amiibosta. Se ilmoitettiin kauan sitten, kun hänet paljastettiin Super Smash Bros. kilpailija, sitten katosi eetteriin. Jos uusi peli ilmestyisi, toivottavasti Nintendo Switch -version kanssa, se tarkoittaisi, että saisimme lopulta sen makean muovin.

Tosiasia on, että olemme valmiita Bayonetta 3 . Siitä on kolme vuotta Bayonetta 2 . Alkuperäinen Bayonetta on suuri menestys Steamissa. Lisäksi voisimme todella käyttää tällaista toimintapeliä. Meillä ei ole oikeastaan ​​peliä, joka täyttää tämän paholainen saattaa itkeä markkinarako. Se on rehellisesti ollut tyhjä vuodesta Devil May Cry 4 : Erikoispainos Julkaisu vuonna 2015. Tarvitsemme jotain räikeää, värikästä ja jopa hämärää kummittelevaa, joka rohkaisee meitä yhdistämään tiensä vihollislaumojen läpi. Tarvitsemme uuden Bayonetta peli.