Warcraft pelit järjestyksessä

Tässä on täydellinen luettelo kaikista Warcraft-peleistä kronologisessa järjestyksessä, mukaan lukien lyhyet kuvaukset jokaisesta pelistä, joista tulet rakastamaan.

Tekijä:Samuel Stewart 1. heinäkuuta 2021 warcraft pelit järjestyksessä

Jos joku pyytää sinua nimeämään ikonisen RTS-pelin, on hyvä mahdollisuus, että jokin Warcraft-nimikkeistä olisi ensimmäisten joukossa, mitä ajattelet.

Itse asiassa kolme olemassa olevaa Warcraft RTS -peliä ovat kaikki ylistettyjä, rakastettuja klassikoita, vaikka ne saattavat jäädä niitä vuonna 2004 seuranneen paljon menestyneemmän MMORPG:n varjoon, joka tuskin kaipaa esittelyä tässä vaiheessa.

Tässä artikkelissa luetellaan kaikki tähän mennessä julkaistut Warcraft-pelit ja anna lyhyt yleiskatsaus jokaisesta, joten jos olet vain kiinnostunut vanhasta Warcraftista tai harkitset sarjan kokeilemista ensimmäistä kertaa, siitä on todennäköisesti hyötyä!

SisällysluetteloNäytä

Warcraft Orcs & Ihmiset

Warcraft: Orcs & Humans

Julkaisupäivä: 23.11.1994

Alustat: MS-DOS, Classic Mac OS

Ensinnäkin meillä on peli, josta kaikki alkoi – Warcraft: Orcs & Humans ! Ja vaikka se saattaa näyttää liian yksinkertaiselta nykystandardien mukaan, ensimmäinen Warcraft-peli oli melko vaikutusvaltainen 90-luvulla, pääasiassa sen vuoksi, kuinka se auttoi moninpelin suosioon RTS-peleissä.

Tarinan kannalta sarjan ensimmäinen julkaisu asetti vain perusoletuksen, jota tulevat pelit laajentaisivat: örkit, kerran rauhallinen rotu Draenorin maailmasta, ovat turmeltuneet ja väkivaltaiset. Pimeän portaalin avulla he tunkeutuvat Azerothin ihmiskuntaan, jonka on tehtävä kaikkensa torjuakseen brutaaleja hyökkääjiä.

Warcraft: Orcs & Humans ei kuitenkaan kiinnitä tarinaan yhtä paljon huomiota kuin suosituimmissa jatko-osissa, mutta tapa, jolla se käsitteli juonen, oli enemmän kuin riittävä tuohon aikaan.

Pelin puolella siinä on vain kaksi ryhmää – nimelliset örkit ja ihmiset. Ja aivan kuten tarinassa, ensimmäisen pelin perusmekaniikka jalostettaisiin myöhemmissä osissa: kerättäväksi on vain kaksi resurssia, kulta ja puu, ja peli keskittyy pieniin armeijoihin, joita on ohjattava huolellisesti. .

Sanomattakin on selvää, että Warcraft: Orcs & Humansissa oli kaikki, mikä teki Warcraft RTS -peleistä upeita, ja jatko-osat vain laajenivat ja paransivat sen perustaa. Se julkaistiin vain MS-DOS- ja Classic Mac OS -käyttöjärjestelmille.

Warcraft Ii Tides Of Darkness

Warcraft II: Tides of Darkness

Julkaisupäivä: 6. joulukuuta 1995

Alustat: MS-DOS, Classic Mac OS, Microsoft Windows, Sega Saturn, Sony PlayStation

Jatko-osa nimeltä Warcraft II: Tides of Darkness ilmestyi hieman yli vuosi alkuperäisen pelin jälkeen, ja vaikka se ei eronnut paljon grafiikan tai mekaniikan suhteen, se laajensi ja virtaviivaisti yleistä kokemusta. Se sai myös yhden laajennuksen nimeltä Warcraft II: Beyond the Dark Portal .

Peli kuvaa Azerothin kaatumisen jälkeisiä tapahtumia, ja jäljellä olevat eloonjääneet pakenevat Lordaeronin pohjoiseen ihmiskuntaan. Luonnollisesti örkit hyökkäävät Lordaeroniin niin sanotussa toisessa sodassa, ja tarinassa keskitytään enemmän, vaikka suuri osa Warcraft II:n ja sen laajenemisen aikana tapahtuvista tarinoista ja tapahtumista käsiteltiin uudelleen myöhemmin.

Pelin kannalta katsottuna ei ole paljon muuttunut ensimmäiseen peliin verrattuna. Tietenkin sekoitukseen lisättiin uusia yksiköitä, kokonaiskokemusta tasapainotettiin ja parannettiin, ja grafiikka näyttää paremmalta kuin ensimmäisessä pelissä, mutta todelliset muutokset tapahtuisivat vasta seuraavassa osassa.

Peli julkaistiin alun perin MS-DOS- ja Mac OS -käyttöjärjestelmille, mutta se siirrettiin myös Sega Saturnille ja Sony PlayStationille vuonna 1997. Windows-versio julkaistiin kuitenkin vasta vuonna 1999 Blizzardin Battle.netissä.

Warcraft II Reign Of Chaos

Warcraft III: Reign of Chaos

Julkaisupäivä: 3.7.2002

Alustat: Microsoft Windows, Classic Mac OS, macOS

Kuusi vuotta toisen pelin laajennuksen julkaisun jälkeen täysiverinen jatko-osa vihdoin putosi – hämmästyttävä ja unohtumaton Warcraft III: Reign of Chaos . Kolmas peli toi franchising-pelin täysin 3D-aikakauteen, ja grafiikka oli melkoinen tälle päivälle ja ikään.

Pelissä on yhteensä neljä kampanjaa, sillä se tuo sekoitukseen kaksi uutta ryhmää: Undeadin ja Night Elves.

Tarina pyörii tapahtumien sarjan ympärillä, jotka tapahtuivat ennen demonisen Burning Legionin saapumista Azerothin maailmaan: Lordaeronin kaatuminen ennen Undead Scourgea ja örkkien pakomatka Kalimdorin tuntemattomaan maahan idässä, kaikki rakentaen. huipentumaiseen taisteluun demonilaumoja vastaan.

Yhteensä neljän ryhmittymän ansiosta Warcraft III on paljon mielenkiintoisempi ja dynaamisempi kuin edelliset osat, sillä pelaajalla on paljon enemmän erilaisia ​​taktiikoita, joita pelaaja voi käyttää kunkin ryhmän ainutlaatuisilla vahvuuksilla.

Kun tähän lisätään kehittynyt tarina, enemmän keskittyminen yksittäisiin hahmoihin, 3D-grafiikka ja upea CGI-elokuva, joka kestää yllättävän hyvin tänäkin päivänä, ja ei ole vaikea ymmärtää, miksi Warcraft III oli niin hitti, kun se tuli hyllyille. .

Warcraft II Reign Of Chaos -julkaisupäivä

Vuotta myöhemmin laajennus nimeltä Warcraft III: The Frozen Throne julkaistiin, ja se jatkui siitä mihin tarina jäi peruspelissä, sisältäen kolme uutta kampanjaa: Night Elf, Blood Elf ja Undead (Blood Elves on muokattu ja uusittu versio Human-ryhmästä, jota voi pelata vain kampanja), koko ajan örkit saivat lyhyen, roolipeliä muistuttavan bonuskampanjan.

Uuden yksinpelisisällön lisäksi laajennuksiin lisättiin useita moninpelikarttoja sekä valikoima uusia yksiköitä ja erilaisia ​​pieniä peliparannuksia, ja se sai yhtä hyvän vastaanoton kuin peruspeli.

Warcraft III: Reigns of Chaos julkaistiin Windowsille sekä sekä Classic Mac OS:lle että uudelle macOS:lle (OS X), vaikka Frozen Thronea ei koskaan julkaistu Classic Mac OS:lle.

World Of Warcraft

World of Warcraft

Julkaisupäivä: 23.11.2004

Alustat: Microsoft Windows, macOS

Warcraft III:n jälkeen Blizzard vei Warcraftin eri suuntaan. World of Warcraft on peli, joka ei todellakaan kaipaa esittelyä, koska se on yksi kaikkien aikojen suosituimmista MMORPG-peleistä.

Myönnettäköön, että World of Warcraft ei ollut ensimmäinen MMORPG koskaan, mutta se auttoi ehdottomasti nostamaan genren valtavirran valokeilaan, mikä johti MMO-pelien lumivyöryyn, joka julkaistiin 2000-luvun lopulla ja 2010-luvun alussa.

World of Warcraft antoi pelaajan luoda omia hahmoja poimimalla alkuperäisestä kahdeksasta rodusta, jotka jaettiin Allianceen ja Hordeen. Jokaisella rodulla on ainutlaatuiset rodulliset kyvyt ja omat passiiviset bonukset.

Tämän jälkeen pelaaja tasoitti hahmoaan ja voi osallistua erilaisiin PvE- ja PvP-aktiviteetteihin, kuten vankityrmiin, raidoihin, kaksintaisteluihin, taistelukentille jne.

Mutta tietysti World of Warcraft on saanut paljon laajennuksia vuosien varrella, ja vaikka kaksi ensimmäistä enimmäkseen laajenivat ja paransivat vanillapelin perustaa, myöhemmin tulevat laajennukset päätyivät säätämään ja muuttamaan peliä pidemmälle. tunnustaminen.

Tähän mennessä World of Warcraftiin on julkaistu kahdeksan lisäosaa:

  1. Palava ristiretki
  2. Lich Kingin viha
  3. Mullistus
  4. Pandarian sumut
  5. Draenorin sotapäälliköt
  6. Legioona
  7. Azerothin taistelu
  8. Shadowlands

Kaiken kaikkiaan, vaikka World of Warcraft ei ole läheskään yhtä suosittu kuin ennen TBC/WotLK:n kukoistusaikanaan, se tuo silti miljoonia pelaajia ympäri maailmaa ja on edelleen maailman suosituin MMO maailmassa.

Hearthstone Arenan tasoluettelo

Hearthstone

Julkaisupäivä: 11.3.2014

Alustat: Microsoft Windows, macOS, iOS, Android

Alkuperäinen nimi oli Hearthstone: Heroes of Warcraft, Hearthstone on digitaalinen Warcraft-korttipeli, joka on vahvasti saanut inspiraationsa Magic: The Gatheringistä, kuten useimmat muutkin tämäntyyppiset korttipelit, jotka on julkaistu muutaman viime vuoden aikana.

Hearthstone saa pelaajan valitsemaan yhden World of Warcraftin perusluokista, joista kutakin edustaa Warcraft-historian näkyvä hahmo. Jokaisella luokalla on ainutlaatuinen voima, jota voidaan käyttää täydentämään pelaajan pakkaa.

Pelissä on luonnollisesti sekä yksin- että moninpelitilat. Kampanjaa ei ole, joten yksinpelisisältö perustuu otteluiden pelaamiseen tekoälyä vastaan. Mitä tulee moninpeliin, tarjolla on rento ja ranking-pelitila.

Tämän lisäksi on useita muita tiloja, jotka tuovat peliin ainutlaatuisen kierroksen, kuten Arena, jossa pelaajat pelaavat satunnaistetuilla kansilla, tai tavern Brawls, joissa on muun muassa ainutlaatuisia kannenrakennusrajoituksia.

Kaiken kaikkiaan Hearthstone voi olla sekä petollisen yksinkertainen että petollisen monimutkainen, mutta varmaa on, että se on nopeatempoinen ja erittäin koukuttava korttipeli, joka miellyttäisi tämän genren faneja. Se on pelattavissa Windows- ja macOS-käyttöjärjestelmissä sekä iOS- ja Android-mobiililaitteissa.

World Of Warcraft Classic

World of Warcraft Classic

Julkaisupäivä: 26.8.2019

Alustat: Microsoft Windows, macOS

World of Warcraft Classic lanseerattiin melko äskettäin elokuussa 2019, ja se on juuri sitä miltä se kuulostaa: alkuperäinen, väärentämätön vaniljaelämys, joka ei sisällä mitään laajennussisältöä.

Kaikki myöhemmin esitellyt uudet rodut, luokat, kyvyt ja alueet puuttuvat kokonaan, ja peli on tällä hetkellä kuudennessa ja viimeisessä vaiheessa, Naxxramas, joka oli viimeinen korjaustiedosto ennen Burning Crusaden käynnistämistä.

World of Warcraft Classic on kuitenkin vain vaniljainen World of Warcraft, joka on uusittu toimimaan kunnolla uudella laitteistolla. Se vetoaa jokaiseen, joka tuntee nostalgista vanhoja hyviä aikoja, ja se antaa niille, jotka eivät koskaan pelanneet alkuperäistä peliä, kokea sen ensimmäistä kertaa.

Lisäksi, kuten odotettiin, Blizzard on myös julkaissut The Burning Crusade Classicin kesäkuussa 2021 herättäen rakastetun laajennuksen takaisin henkiin, vaikka se ei saanut samaa vastaanottoa kuin vanilja Classic johtui pääasiassa muutamista muutoksista, joita se teki peli, maksetut tehosteet ja tapa, jolla se jakaa yhteisön kahden klassikon välillä.

Kuten World of Warcraftin nykyinen versio, Classic on pelattavissa Windowsissa ja macOS:ssä.

Warcraft II Reforged

Warcraft III: Reforged

Julkaisupäivä: 28.1.2020

Alustat: Microsoft Windows, macOS

Ja lopuksi meillä on Warcraft III: Reforged , joka on myös täsmälleen sitä miltä se kuulostaa – Warcraft III: Reign of Chaosin remasteroitu versio.

Valitettavasti rakastetun klassikon odotettu uusintaversio osoittautui kuitenkin suureksi, alikypseksi pettymykseksi. Pelillä on pahamaineisesti yksi Metacriticin alhaisimmista käyttäjäarvioista, mutta miksi fanit olivat niin raivoissaan?

No, monet huomasivat nopeasti, että lopputuote ei vastannut sitä, mitä se lupasi, puuttuu monia ominaisuuksia , sekä luvatut uusitut elokuvat, moottorin sisäiset ja CGI-elokuvat.

Kaiken kaikkiaan monet katsoivat, että Reforged teki Warcraft III:sta pikemminkin huonomman kuin paremman, varsinkin kun kyse oli moninpelistä, puhumattakaan siitä, että peliä vaivasivat tekniset ongelmat julkaisun yhteydessä.

Loppujen lopuksi Warcraft III: Reforged ei ollut ajattoman RTS:n arvoinen uusintaversio, vaan se tuntui hieman enemmän kuin ennenaikaisesti julkaistulta, vähän vaivannäköiseltä käteisrahalta Blizzardilta, eikä se ansainnut heidän fanien luottamusta.

Johtopäätös

Warcraft pelit

Ja nämä olisivat kaikki tähän mennessä julkaistut Warcraft-pelit! Muista tarkistaa aika ajoin, jos olet Warcraft-pelien fani, sillä pidämme tämän listan ajan tasalla, kun uusia pelejä (tai tuleviin peleihin liittyviä uutisia) julkaistaan.

Saatat myös pitää näistä