Voeld: Lääketieteelliset välimuistit

Voeld: Medical Caches

Sijainti: Voeld

Nouda tämä tehtävä tohtori Harihnilta Resistance HQ: ssa, kun olet tutustunut Resistanceen.

Lääkäri tarvitsee joitain kiireellisiä lääketieteellisiä kätköitä ympäri maailmaa. Tartu tarvikkeisiin ja kolme navigointipistettä syntyy kartallesi. Suurin osa melko kaukana itään, joten voit odottaa tapaavansa satunnaisia ​​Kettejä matkalla. Voit tehdä ne missä tahansa järjestyksessä, mutta menemme helppokäyttöisyyteen. Ensimmäinen on jäätikköllä Techiixin itäpuolella-se on valaistu ja helppo havaita.

Toinen on tuhoutunut Eroeskin kaupunki.

Se on melko syvällä rauniossa, joten jatka objektiivisen merkin seurantaa ja taistele luonnonvaraisten käärijöiden kanssa, kunnes pääset perille.

Tässä terminaalissa on koskettavia Angaran -sähköpostiviestejä. Vaikuttaa oudolta laittaa lääketieteellinen kätkö jäätyneeseen raunioon, joka on täynnä hirviöitä, mutta se ei ole mitään viimeisen pysähdyspaikkamme vieressä. Kolmas lääketieteellinen välimuisti on piilotettu sisällä Kettin taktinen operaatiokeskus.

Joten jos Angaran haavoittuu, heidän tarvitsee vain myrskyttää Kett -operaation keskus pallonpuoliskolla. En tiedä onko tätä suunnitelmaa harkittu kokonaan.

HUOMAUTUS: Jos sinulla on vaikeuksia löytää tätä paikkaa, se on vuoren yläpuolella ja jyrkänteellä olevaa polkua pitkin suojattuun luolaan, jonka kohtaat Sydämen poistaminen .

Kun kaikki kätköt on palautettu, palaa tohtori Harihnille pääkonttoriin kiitokseksi ja palkkioksi kulutustavaroista.