Opetusohjelma - Kaer Morhen

OHJE - Kaer Morhen

Kun saat Geraltin hallintaan roiskuessasi ulos altaasta, seisot pyöreässä tornissa Yenneferin lähellä.

Tavoite: Käytä Witcher Senses -laitteesi löytääksesi makuuhuoneen oven avaimen

Huoneessa on useita esineitä, joita voit tutkia aktivoimalla noita -aistisi (pidä LT), jotkut käynnistävät nopeita katkelmia vuoropuhelusta, kun olet vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Tarvitsemasi esine on kuitenkin avain, joka istuu hehkuvaan taikuuskirjaan huoneen luoteisseinää vasten. Kävele lähellä olevaan lukittuun oveen nyt, kun sinulla on avain, ja avaa se painamalla A (Xbox) tai X (PS).

Tavoite: Siirry alemmalle tasolle

Kävele pyöreitä portaita alas laukaistaksesi kohtauksen.

Tavoite: Keskustele Cirin kanssa

Kohtauksen aikana voit keskustella nopeasti Cirin kanssa ja valita vuoropuhelun. Jälkeenpäin on aika lähteä liikkeelle. Keskustelun aikana voit valita liikkeen opetusohjelman tai ohittaa sen.

Tavoite: Liity Cirin kanssa juoksemaan valleita pitkin alemmalle sisäpihalle

Noudata näytön ohjeita, kun seuraat Ciriä seinien varrella.

Liikkeen opetusohjelma:

Sprint: Hold A (Xbox) Hold X (PS)
Kiipeä tikkaita: Paina A (Xbox) Paina X (PS) - kun olet lähellä
Hyppy: Paina B (Xbox) Press Circle (PS)
Kiipeä yli: Paina B (Xbox) Paina ympyrää (PS) - kohdatessasi seinää tai muuta kiipeävää esinettä

Tavoite: Vedä miekkasi

Hevoset miekalle kaikille, jotka eivät ole aiemmin pelanneet noitapeliä. Geraltilla on kaksi miekkaa, teräs ja hopea. Teräs toimii humanoidisia ja ei -humanoidisia vihollisia vastaan ​​- yleensä kilpaa tunteella (rosvot, muut rodut). Teräsmiekkavihollisilla on punainen terveyspalkki. Hopeamiekkaa käytetään yksinomaan hirviöissä (haamut, hukuttimet jne.), Joissa on hopea terveyspalkki, joka auttaa sinua erottamaan ne. Oikean miekan käyttö on ratkaisevan tärkeää, koska väärän aseen käyttäminen vahingoittaa vihollista mahdollisimman vähän tai ei lainkaan. Täällä sinulla on mahdollisuus osallistua taisteluohjeisiin tai siirtyä ilmaiseen harjoitukseen.

Combat -opetusohjelma:

Vedä harjoitusottelussa teräsmiekkasi (D-pad vasemmalla) ja valmistaudu itse.

Tavoite: Suuntaa Vesemir ja merkitse hänet kohteeksesi

Vedä RT: tä kerran kohdatessasi kohdetta lukitaksesi sen. Tämä säätää kameran kohdistamaan näkymäsi niihin, mikä helpottaa liikkeiden seurantaa ja tähtäystä. Kun vedät RT: tä uudelleen, lukitus poistetaan.

Tavoite: Suorita useita nopeita hyökkäyksiä (3)

Aloita kevyt hyökkäys napauttamalla X (Xbox) tai neliö (PS). Osuma onnistuneesti Vesemiriin kolme kertaa kevyellä hyökkäyksellä eteenpäin

Tavoite: Suorita useita voimakkaita hyökkäyksiä (3)

Y (Xbox) tai kolmio (PS) napauttaminen suorittaa raskaan hyökkäyksen. Vaikka hitaat, raskaat hyökkäykset aiheuttavat enemmän vahinkoa kohteellesi. Osui onnistuneesti Vesemiriin kolme kertaa raskaan hyökkäyksen avulla

Tavoite: Suorita sarja väistelyjä (2)

Peli pysähtyy aluksi, kun Vesemir heiluttaa sinua, jolloin voit vetää väistelyn onnistuneesti siirtymällä LS -suuntaan ja painamalla B (Xbox) tai Circle (PS). Väisty tieltä ja jatka eteenpäin.

Tavoite: Vieritä pois Vesemirin iskujen tieltä (2)

Peli keskeytyy aluksi, kun Vesemir heiluttaa sinua, jolloin voit vetää rullan onnistuneesti siirtymällä LS -suuntaan ja painamalla A (Xbox) tai X (PS). Kääntykää tieltä jälleen eteenpäin.

Tavoite: Suorita sarja paries (3)

Parrying -hyökkäykset ovat perus, mutta hyödyllinen tapa välttää vahinkoja, kun he kohtaavat useita vihollisia tai yksittäisiä vahvoja ihmisen kokoisia vihollisia (joitain suurempia tai taikuutta käyttäviä vihollisia ei voida yhdistää). Siirry parry -asentoon pitämällä LT -painiketta painettuna ja siirtymällä kohti Vesemiria, kunnes hän heiluu sinua kohti. Kun olet poistanut kolme hänen hyökkäystään, voit edetä.

Tavoite: Suorita vastahyökkäyksiä (3)

Vastahyökkäykset vaativat enemmän taitoa, mutta voivat olla tuhoisia, jos niitä käytetään oikein. Sinun on ajoitettava LT -painallus vihollisen hyökkäysanimaation ensimmäisiin kuviin. Toisin sanoen, kun vihollinen alkaa heiluttaa sinua, vedä LT suorittaaksesi vastahyökkäyksen. Jos onnistut, voit lyödä heidät takaisin tai hämmentää heitä ja antaa sinulle mahdollisuuden hyökkäykseen. Suorita kolme vastahyökkäystä jatkaaksesi eteenpäin.

Tavoite: Heitä Quen -merkki

Quen -merkki suojaa noitia vaurioilta ja tietyiltä kriittisiltä vaikutuksilta. Paina LB avataksesi pikavalikon, jossa näkyvät kaikki merkit ja varustetut etäisyysaseet/ -pommit. Valitse Aard -merkki ylhäällä olevista merkeistä. Voit heittää sen vetämällä RT: tä, kun tarkennat Vesemiriin. Kun se muodostaa yhteyden, seuraava tavoite laukaisee.

Tavoite: Heitä Igni -merkki

Aard -merkki tekee tulivahinkoja ja sillä on mahdollisuus polttaa vihollisia heitettäessä. Valitse se pikavalikosta ja siirrä se Vesemiriin jatkaaksesi.

Tavoite: Heitä Aard -merkki

Aard -merkki hämmästyttää ja voi kaataa vastustajat. Valitse se pikavalikosta ja siirrä se Vesemiriin jatkaaksesi.

Tavoite: Heitä Axii -merkki

Axii -merkki hämmentää vastustajia. Valitse se pikavalikosta ja siirrä se Vesemiriin jatkaaksesi.

Tavoite: Heitä Yrden -merkki

Yrden -merkki asettaa maahan pyöreän maagisen ansaan, joka hidastaa siihen tulevia vastustajia. Valitse se pikavalikosta ja siirrä se Vesemiriin jatkaaksesi.

Tavoite: Heitä pommi

Pommeihin pääsee myös pikavalikosta, tuo LB esiin ja valitse harjoituspommit alemmalta alueelta. Napauta RB, kun se on lukittu Vesemiriin, heittääksesi hänet.

Tavoite: Seiso korostetussa paikassa

Kävele lähellä olevaan korostettuun kohtaan (käytä tarvittaessa mini-karttaa).

Tavoite: Heitä pommi harjoituspisteeseen

Nyt sinun on kohdistettava manuaalisesti yksi lähistöllä olevista harjoituspaikoista (pidä RB painettuna manuaalisesti ja vapauta heittääksesi pommin). Kun osut harjoituspostiin, jäsennelty koulutus on valmis. Ilmainen koulutus alkaa täältä, jos haluat hioa taitojasi.

Tavoite: Peitä miekkasi

Kun olet suorittanut ilmaisen harjoittelun, peitä vain miekkasi ja alkaa kohtaus, joka lopettaa opetusohjelman.