Käännä The Witcher 3 selviytymispeliksi modilla

The Witcher 3: Wild Hunt

Modding -yhteisöt eivät lakkaa hämmästyttämästä minua, ja siellä on yksi todella tuore modi, joka vahvistaa kunnioitustani. The Witcher 3: Wild Hunt yhteisö on luonut Primal Needs -moodin, joka vie pelin aivan uudelle tasolle. Ja ei, nimestä huolimatta sillä ei ole mitään tekemistä seksin kanssa.

The Witcher 3 Primal Needs -moduuli lisää tutut selviytymispelit. Sinulla on jano, nälkä ja väsymyspalkit, joita sinun on seurattava. Yksinkertaisesti sanottuna, sinun täytyy syödä, juoda ja meditoida, tai Geraltille alkaa tapahtua paljon pahoja asioita. Jos haluat laajentaa sitä entisestään, janomittari täytetään juomalla, mutta kaikista baareista se tyhjenee nopeimmin. Se täyttää myös nopeimmin, mutta sinun on pidettävä erityisen tarkasti silmällä janoasi kaiken muun suhteen. Jos annat sen laskea liian alas, kestävyytesi ei uusiudu.

Vaikka nälkäpalkki tyhjenee hitaammin kuin jano, Primal Needs -moodilla ruoka paranee normaalia vähemmän ja antaa sille viimeisen käyttöpäivämäärän. Et halua syödä homeista ruokaa, kun kaikki! Voit löytää ruokaa kuten normaalisti, jos olet onnekas, mutta muuten aiot tappaa joitain hirviöitä. He pudottavat sinulle ruokaa. Jos annat Geraltin mennä nälkätilaan, hänen elinvoimansa alkaa valua. Viimeinen ja viimeinen mittari seurata väsymystä. Tämä korjataan meditaatiolla, ja se on tehtävä nopeasti. Tulokset ovat katastrofaalisia, jos et pysy mukana. Jos väsymyspalkki osuu kriittiseen pisteeseen, et voi sprintata, väistää, estää, rullata tai juosta.

Kaiken kaikkiaan Primal Needs kuulostaa erinomaiselta tavalta tehdä jo erittäin hauskasta pelistä hullun vaikea pelata. Lisäksi se antaa sinulle toistettavuuden pelille, johon olet todennäköisesti jo pudonnut tonnia. Jos haluat kokeilla sitä The Witcher 3, voit löytää sen tässä .

Lähde: Eskapisti