Tekken 7 -tasoluettelo

Haluatko voittaa Tekkenissä, eikö niin? Kaikki taistelijat eivät ole tasa-arvoisia Tekkenissä, ja joillakin on hulluja komboja ja kykyjä. Tässä on paras Tekken 7 -tasoluettelo.

Tekijä:Samuel Stewart 12. helmikuuta 20222 viikkoa sitten Tekken 7

Mikään peli ei ole niin selkeä ja ikoninen genrensä lähettiläs kuin Tekken. Franchising on jatkuvasti ollut taistelupeliyhteisön tukipilari jo vuosikymmeniä.

Sen uusin iteraatio, Tekken 7, joka julkaistiin pelihalliin useiden kotikonsolien kanssa, on yksi parhaista kilpailupeleistä alalla nykyään.

Aiheeseen liittyvä: Tekken 8:n julkaisupäivä, traileri, uutiset ja huhut

SisällysluetteloNäytä

Kaikkien taistelijoiden sijoitus Tekkenissä 7

Yksi Tekken 7:n tärkeimmistä vetoomuksista niin satunnaisille kuin kilpaileville pelaajille on pelin ja hahmojen yksinkertaisuus, mutta tasapainoisuus.

Tämä on taistelupeli, jossa ammattilaispelaajilla ei ole ongelmaa sanoa: Voit pelata mitä tahansa hahmoa, koska taitosi ratkaisee viime kädessä suoritussi. Tämä pitää paikkansa ja on osoitus pelistä täydellinen taistelijoiden tasapaino .

Tämä ei tarkoita, etteikö tämän pelin tasolistan laatiminen olisi mahdollista. Päinvastoin, voimme luokitella taistelijoita heidän suorituksensa turnauksissa ja tuhansien online-otteluiden tietojen perusteella.

Juuri sitä meillä on varattuna sinulle tässä artikkelissa, joten lue eteenpäin nähdäksesi uusimman Tekken 7 -tasoluettelomme.

S-taso

Tekken 7 Tier List S -taso
Taistelija Kuvaus
AkumaMitä tulee räjähdysvahinkoihin, Akuma on yksi parhaista niiden poistamiseen. Hänen vahingonsa voivat olla ylivoimaisia ​​riippumatta siitä, oletko johdossa tai jäät jälkeen. Hän on kuitenkin yksi riskialttiimmista taistelijoista korkean taitotasonsa vuoksi.
FahkumramFahkumram on kokonaisen paketin määritelmä. Hänellä on vahvoja hyökkäyksiä ja hyviä komboja – jotka muuten ulottuvat useisiin sekoitusvaihtoehtoihin. Hän voi saada useita voittoja pienellä pelaajan vaivalla.
Hanhet Moonslicer kantaa Hanhet tällä kertaa listan kärkeen. Se on vain niin hyvä liike perustaa ja yhdistää komboja. Näin Hanhet voivat siirtyä vastustajaan murehtimatta liikaa rangaistuksesta.
JuliaJulia on jättänyt jälkensä huipputasolle fantastisella neutraalilla pelillään ja huimaavilla sekaannuksilla. Julian näytelmässä on kuitenkin yksi pelin vaikeimmista taitorajoista, joten muista viettää kaikki ne tunnit laboratoriossa, jos haluat saada hänet loistamaan.
LeroyLeroy on edelleen hallitseva Tekken 7 -lavalla. Hänen osumansa ovat kovia, tarkkoja ja turvallisia – mikä tekee hänestä säännöllisen kilpaottelun ja hyvän valinnan vaihtelevan kokemuksen omaaville pelaajille.
SteveSteve voi olla hankala taistelija oppia, mutta kun niin opit, palkinnot tulevat näkyviin. Hänellä on epätavallinen taistelutyyli – hän valitsee nopeita lyöntejä ja lumoavia bob & kudoksia potkujen sijaan. Hän on nopea, hänellä on kunnolliset yhdistelmät (sekä maassa että ilmassa) ja hän on yleinen peto hyökkäyspäässä.

A-taso

Tekken 7 Tier List A Taso
Taistelija Kuvaus
MardukMarduk on esimerkki rushdown-hävittäjän arkkityypistä. Liikkeiden ja kombojen sijaan Marduk ryntää sisään takoillaan. Voit käyttää niitä hyökkäävästi vastustajien painostamiseen tai tehokkaina vastakkeina, jotka käynnistävät taistelun. Vastustajalla tulee kuitenkin olemaan kovat ajat.
JinJinillä on kaikki menestymiseen tarvittavat työkalut, mutta hänestä tulee haaste hallita, etenkin hyvää kilpailua vastaan.
DragunovDragunov toimii parhaiten, kun hän ryntää vastustajia alas. Hänen liikkeensä osuvat kovasti, ja hänen yhdistelmänsä ovat painavia. Hänellä on myös jonkin verran kamppailukykyä. Kaiken kaikkiaan Dragunov on ollut vakaa, mutta monet taistelijat ovat saavuttaneet hänet.
BryanBryanilla on vahvat mutta lyhyet hyökkäykset. Hänen elinkelpoisuus kasvaa, kun hän tulee lähemmäs vastustajaansa, varsinkin kun vastustaja on lähellä seinää.
KazumiEi ole yllättävää, että Kazumi pelaa paljon kuin Kazuya. Sitoutuneet liikkeet, jotka toimivat parhaiten lähietäisyydellä. Se, mikä erottaa hänet muista, on, että hänellä on työkaluja, jotka auttavat häntä lähestymään vihollista. Hänellä ei kuitenkaan ole kombojen aiheuttamaa vahinkoa kuin Kazuyalla.
Jack 7Jack sopii hitaat mutta vahvat taistelijat. Hän voi tuhota vastustajan nopeasti, mutta se riippuu siitä, kuinka hyvä pelaaja on luomaan sekaannuksia ja arvaamattomia komboja.
ClaudiusClaudio on yksi harvoista todellisista keskivartioista pelissä. Hänen rikoksensa perustuu siihen, että hän houkuttelee vastustajia lähestymistavoillaan ja rankaisee heitä, kun he viheltävät hyökkäyksiään. Hänen Starburst on enemmän kuin temppu ja voi olla hyödyllinen monissa tilanteissa.
kuningasKuten franchising-sarjan eturivin grapplerilta odotettiin, Kingin ainutlaatuinen pelityyli sopii asiantuntijoille, mutta siinä on paljon reikiä. Siellä on parempia vaihtoehtoja, mutta hänen tyylinsä tekee hänestä tarpeeksi ainutlaatuisen, jotta voit valita hänet.
GanryuAlkuperäisestä oppimiskäyrästä huolimatta Ganryu on melko hyvä. Hänellä on hitaita, raskaita iskuja, jotka tasapainottavat hänen yllättävän ketterän liikkuvuuden. Kummallista kyllä, hänen iskunsa ovat parempia kuin hänen tartunnansa, joten häntä voidaan parhaiten hyödyntää keskipitkän taistelijana.
PaulOn helppo ymmärtää, miksi Paul on yksi Tekken 7:n suosituimmista taistelijoista. Hänellä on tuhoisia hyökkäysvaihtoehtoja, jotka vain lisäävät elinkelpoisuutta, kun pelaaja hallitsee sivuhuiputuksen ja väistämisen johonkin lyöntiinsä. Hän on oletettavasti hidas hahmo, mutta se ei tunnu siltä hänen sulavan yhdistelmänsä ja hyvän kehysdatan vuoksi.
MiguelMiguelilla on tuhoisia hyökkäyksiä ja kunnollisia sekaannuksia, mutta hänen hidas liikkeensä voi olla haitta kilpailupelissä.

B-taso

Tekken 7 Tier List B -taso
Taistelija Kuvaus
Paholainen JinKiinteillä hyökkäys- ja puolustusvaihtoehdoilla Devil Jin näkee tiensä huipputasolle. Hän osaa myös kiillottaa itsensä sähköiskuilla, joten se on plussaa.
ElizaEliza hyötyy, kun taitava pelaaja hallitsee häntä. Hänellä on kaikki voittamiseen tarvittavat työkalut: ammukset, nopeus, voima. Ongelmana on hyökkäysten vaihtelevuus. Hänen ylä- ja alamäensä ovat muita heikompia – mikä tekee hänestä hieman yksiulotteisen kilpailupelissä.
HeihachiHeihachilla voi olla ylivoimainen hyökkäys oikean pelaajan alla. Hänen matalat laskunsa ovat nopeita, ja kantoraketit osuvat kovaa. Ongelmana on, että monet hänen liikkeensä lennätetään, mikä voi asettaa hänet epäedulliseen asemaan Claudion kaltaisten vastataistelijoiden kanssa.
JosieJosie on kovaiskuinen taistelija, joka on yllättävän nopea jaloillaan. Häntä on helppo käyttää, mutta kaikki tämä yksinkertaisuus tekee hänen katonsa liian matalaksi kilpailuotteluissa.
KazuyaKazuya on taistelija pelaajille, jotka ovat varmoja taidoistaan. Hänen liikkeensä ovat erittäin sitovia – jättäen hänet usein haavoittuvaiseksi, jos haistat komboja. Jos pystyt toteuttamaan ne oikein, vahinko on kuitenkin olemassa.
KunimitsuEmme ole vielä nähneet paljon Kunimitsun potentiaalia suurilla näyttämöillä. Hän on sekaisin ja säkistäjä taistelija, mutta siellä on parempiakin vaihtoehtoja.
LeeVaikka Lee ei ole yhtä nopea kuin muut taistelijat, hän tönäisee vastustajia arvaamattomilla liikkeillä, jotka näyttävät joskus viivästyviltä taistelun kuumuudessa.
lydia sobieskaLidiaa käytetään enimmäkseen vihollisen painostamiseen ja heidän asettamiseen outoihin tilanteisiin. Hän on melko lineaarinen, mutta hyvissä käsissä Lidia on voima, jonka kanssa on otettava huomioon.
Feng WeiFengin siirtosarjassa ei ole mitään pahaa. Hän on kuitenkin tällä tasolla, koska mikään hänen liikkeestään ei ole myöskään loistavaa.
LiliLilin käyntikortti on hänen liikkeensä ja kunnollinen hyökkäysetäisyys. Hän on ystävällinen aloittelijoille, ja hänellä on vaikeita aikoja kilpailun edetessä.
LakiLaki vaikuttaa aloittelijaystävälliseltä – ja sitä hänkin on jossain määrin. Hänen liikkeensä eivät ole niin monimutkaisia. Parhaat lakipelaajat menevät kuitenkin potkujen, käännösten ja kuperkeiden arsenaaliaan pidemmälle ja tekevät hänestä istuvamman pelaajan. Tällä tyylillä hän ei todennäköisesti ota rangaistusta - täyttää ne aukot puolustuksessaan.
ShaheenShaheenilla on kunnolliset työkalut pysyäkseen mukana kaikissa otteluissa, mutta ei tarpeeksi hallitsemaan niitä. Hän on hyvä pokeri- ja vastataistelija, mutta tehokkaiden matalahyökkäysten puute estää hänen monipuolisuutensa.

C-taso

Tekken 7 Tier List C -taso
Taistelija Kuvaus
AlisaAlisalla on hänen liikkeisiinsä ja sekaannuksiinsa sopivat tönäystyökalut, joita hän voi käyttää hyväkseen. Hän jättää sinut hieman vajavaiseksi vahinkoosastolla, mutta kaikki muu hänessä on hienoa.
Mestari RavenMestari Raven on turvallinen taistelija käyttää hyökkäysten laajuuden, turvallisten teleporttien ja nopean liikkeensä ansiosta. Häneltä kuitenkin puuttuu hieman vahinkoosastoa.
NeganJoidenkin hänen liikkeidensä valikoima vahvistaa Neganin hyödyllisyyttä. Hän on Claudion kaltainen taistelija, joka mieluummin rankaisee haukkuja kuin palauttaa vastustajansa nurkkaan.
EddyEddyn räikeä capoeira-taistelutyyli on täydellinen, jos haluat pitää hauskaa ja tanssia voittoon pitkän päivän jälkeen. Huomaa, että voitto ei tule helposti, koska hänellä ei yksinkertaisesti ole hyviä hyökkääviä ja puolustavia työkaluja vastustajan painostamiseen.
XiaoyuXiaoyu on tekninen taistelija, joka voi heittää vastustajat pois asennoillaan ja nopeilla iskuilla. Hänellä on myös hyvät liikkumis- ja väistömahdollisuudet.
AsukaAsukaa käytetään parhaiten puolustavana rankaisejana. Sitä on helppo käyttää, mutta sen katto on matalampi kuin muiden taistelijoiden.
BobBob on monipuolinen nopea taistelija, joka on myös melko helppo poimia ja pelata. Hänen nopeat hyökkäyksensä mahdollistavat kunnon tönäisynsä sekä hyvät rangaistukset.
ZafinaZafina on rakennettu pelaajille nopeutta ajatellen. Hänellä on suuri liikkuvuus. Tämä antaa hänelle kaikki tarvitsemansa puolustusvälineet. Hyökkääjäpäässä hän hyötyy hyvistä liikkeistä, jotka siirtyvät hyvin komboihin.
LeoLeo on nopea ja näyttävä taistelija, joka on erikoistunut pitkiin komboihin, joissa on useita osumia. Ongelmana on, että hänen avauksensa ovat ennakoitavissa, joten hänellä on vaikea aika rankaisevien taistelijoiden tai hyvin kiertävien kanssa.
NinaNinan nopeat hyökkäykset ja pitkät kombot voivat ärsyttää, kun olet niiden vastaanottavassa päässä. Vastustajan onneksi ne eivät tee niin paljon vahinkoa. Ninalla on myös korkea taitotaso, ja hänen jongleerauksensa vaativat tarkkaa suoritusta.

D-taso

Tekken 7 Tier List D -taso
Taistelija Kuvaus
LarsVaikka Larsin komboista pelin parhaista voidaan väittää, ei voida kiistää, että hänellä on räikeimmät. Hyvät Lars-pelaajat pystyvät toteuttamaan nämä, etenkin seinäjongleeraukset helposti. Häntä ei ole helppo käyttää, koska hänellä ei ole puolustusvaihtoehtoja.
HwoarangHwoarang on vankka taistelija, vaikkakin vaikea käyttää. Hänellä ja hänen vaihtelevilla asennoillaan ja laajalla siirtoluettelollaan on taitojen este. Hänen potkujaan hyödynnetään parhaiten hänen tökseliöiden jälkeen, koska ne eivät ole yhtä nopeita kuin muiden taistelijoiden liikkeet.
KatarinaKatarina on yksinkertainen taistelija pelata. Hänen siirtosarjansa on suoraviivainen, minkä vuoksi luultavasti mikään siinä ei ole erinomaista.
YoshimitsuYoshimitsu tuo vain kaaoksen otteluun. Se, vaikuttaako se myös hallitsevaan pelaajaan, riippuu hänen taidoistaan. Hänen siirtosarjansa on outo ja arvaamaton – ja sillä on tiettyjä etuja, mutta selkeän suunnan puute hänen pelityylissään on viime kädessä hänen tuhonsa.
AnnaAnna ei vaadi tarkkoja asetuksia kuten Nina. Toisaalta hän on paljon vähemmän ahdistava ennustettavien liikkeidensa ja laukaisujensa vuoksi.
LakiHän on erittäin anteeksiantamaton aloittelijoille, koska hänen asentonsa ja pelityylinsä palkitsevat pelaajat, jotka rankaisevat vastustajaansa täydellisesti. Onko riski sen arvoinen? Todennäköisesti silloin, kun sinulla on ollut yli sata tuntia Lei-harjoitusta vyön alla.
Panssaroitu kuningasToisin kuin kamppailujumala, joka on kuningas, Armor King valitsee painavia iskuja, jotka alkavat hänen aukonsulkijoistaan. Jotta tämä toimisi, pelaajan on oltava erittäin tarkkana teknisistä asioista, kuten välit, sijoittelu ja rangaistuksen ajoitus.
NoctisNoctisin tyyli on käännetty hyvin Tekkeniin. Hän on yksinkertainen taistelija, joka korostaa puolustusta ja hyviä lukutaitoja. Hänen pelinsä on ainutlaatuinen, mutta ei tarpeeksi syrjäyttämään vastustajat.

F-taso

Tekken 7 Tier List F -taso
Taistelija Kuvaus
KeikatGigas loistaa vastustajien ryntämisessä. Se siitä. Häntä on parasta käyttää hyökkäävien silmälappujen kanssa – paineista vastustajaa seinää kohti koko ajan. Kun tämä ei toimi, silloin Gigasin kauhistuttava puolustus korostuu. Hän on hyvä, kun hän painostaa vastustajia, mutta ei päinvastoin.
Onnekas ChloeAloittelijoille Lucky Chloe on painajainen kikkaiden liikkeidensä vuoksi. Mutta kun saat enemmän kokemusta, huomaat pian, että hänellä on useita puutteita pelissään.
Kuma / PandaEllet ole Rangchu, sinulla ei ole liiketoimintaa käyttää näitä olentoja korkean tason kilpailuissa. Niiden hitboxit ovat suuri haitta. Heidän hyökkäyspelinsä on vaikea hallita, mutta se tuottaa vain käyttökelpoisia palkintoja.

Kuinka voittaa lisää pelejä Tekken 7:ssä

Kuten aiemmin mainittiin, taistelijoiden sijoituksella ei ole niin paljon väliä kuin niitä käyttävien pelaajien taidolla ja perehtyneisyydellä. Tekken on tasapainoinen ja tekninen taistelupeli, jonka avulla voit saada minkä tahansa hahmon loistamaan, jos sinulla on tarpeeksi harjoittelua.

Tästä syystä olemme tehneet tämän luettelon suosituista termeistä ja niiden merkityksestä Tekkenissä (ja taistelupeligenressä). Tämän oppaan viimeisestä osiosta löydät myös joitain vinkkejä auttaa sinua pääsemään alkuun Tekken 7:n kilpailukyvyn hallitsemisessa.

  • Kehykset – Aikayksikkö, jota käytetään mittaamaan, kuinka nopeasti taistelija suorittaa tietyt liikkeet. Turnauksissa on muutamia tapauksia, joissa hahmo voittaa ottelun, koska hän käytti siirtoa vähemmällä kehyksellä (siirto yhdistyy nopeammin).
  • Jongle – termi, jota käytetään usein taistelupeliyhteisössä. Se viittaa toimintaan, jossa vastustajasi lyövät hänen ollessaan ripustettuna ilmassa (jolloin lohkot ovat mahdottomia).
  • Laukaisu – Viittaa vastustajasi lyömiseen niin, että he nousevat ilmaan valmistautuessaan jongleeraukseen.
  • Rangaista – Hyödynnä vastustajan virheitä (yleensä ohitettu isku tai tarttuminen tai huono sijoitus). Parhaat pelaajat voivat välittömästi hyötyä muiden pelaajien virheistä.
  • Poke – tönäiseminen on kuin nyrkkeilyssä nyökytystä. Sitä käytetään nopeana, vähän vahinkoa aiheuttavana liikkeenä, joka voi mitata vastustajan asemaa tai häiritä yhdistelmää. Voit käyttää sitä myös oman yhdistelmän luomiseen.
  • Pushback – Etäisyys, jonka taistelija siirtyy taaksepäin onnistuneen eston jälkeen. Jos olet hyökkäävässä, voit estää vastustajaa rankaisemasta sinua käyttämällä liikkeitä, joilla on suuri takaisku.
  • Tekniikka – Teching on suosittu tappelupelien taito, jossa voit peruuttaa joitakin kehyksiä lyömällä lyöntiä tai potkua oikeaan aikaan. Paras esimerkki tästä on tekniikka ennen maahan törmäämistä noustaksesi nopeammin ja välttääksesi vihollista.
  • Seinän läiske/seinämä – Viittaa tilanteeseen, jossa taistelija on kiinnitetty areenan reunaan, mikä tekee siitä alttiimman ketjukomboille ja jongleeraukselle.

Vinkkejä Tekken 7:n parantamiseen

1. Hallitse oikea liike ja sijoittelu

Tekkenissä paikallaan oleva hävittäjä on epäedullisessa asemassa. Vastustajan on helppo hukuttaa sinut komboilla, jos et lähde pois tieltä. On tärkeää harjoitella asianmukaista etäisyyttä taistelijaan nähden. Tämä on perustaito, josta on hyötyä pitkällä aikavälillä, koska se on hyödyllistä välttää vahinkoja ja luoda komboja.

2. Valitse kuka tahansa, mutta muista harjoitella

Ennen kuin ammattilaispelaajat hallitsivat turnauksia, he viettivät pitkiä tunteja Tekken 7:n harjoitustilassa. Jos olet aloittelija, tämä tila auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi päähävittäjäsi liikesarjoissa. Kokemuksen kerryttäessä huomaat harjoittelevasi teknisempiä konsepteja nähdäksesi, kuinka ne sopivat todelliseen otteluun.

3. Hyödynnä Rage-järjestelmää

Tekken 7:n Rage-järjestelmä varmistaa, että yksikään taistelija ei ole koskaan poissa ottelusta, olipa hänen terveytensä kuinka heikko tahansa.

Kun taistelijasi kunto laskee alle 20 %, hän siirtyy Rage-tilaan. Tässä tilassa voit joko tehdä Rage Art:n tai Rage Driven.

Edellinen on erityinen liike, joka tekee paljon vahinkoa (edellyttäen, että vastustajasi ei ole estänyt niitä), kun taas jälkimmäiset ovat monimutkaisia ​​liikkeitä, joita käytetään yhdistelmäkäynnistyksinä tai puolustuskannalla, joka heikentää vastustajasi terveyttä.

4. Älä pelkää haastaa muita ihmisiä

Loppujen lopuksi, mikä on pahinta mitä voi tapahtua? Häviät - siinä se. Jokaisen tappion myötä opit jotain uutta, jota voit soveltaa käytännössä tai muissa otteluissa.

Tärkeintä on, että on äärimmäisen vaikeaa nousta pelaajien ylimmälle tasolle vain lyömällä tietokoneen tekoäly yhä uudelleen ja uudelleen.

Johtopäätös

Monet ihmiset sanoisivat, että Tekkenillä on korkea taitoraja, ja se on totta, mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi myös aloittelijoiden saatavilla.

Jos katsot tasoluetteloa ja tämän oppaan vinkkejä ensisijaisena viitteenä, olet valmis aloittamaan matkasi Tekken 7 -tulostaulukoiden kärkeen.

Saatat pitää myös näistä