Tarina 08 - Perheasiat

STORY 08 - Perheasiat

Suositeltu taso: 6

Huomautus: Edellyttää päätarinatehtävän 'Ladies of the Wood' suorittamista tämän tehtävän loppuun saattamiseksi.

Bloody Baron -tehtävän lopussa Geralt oli vaatinut tutkimaan paronitarin ja hänen tyttärensä huoneet saadakseen selville, mitä heille tapahtui.

Tavoite: Seuraa Baronia

Paroni nojautuu jaloilleen ja johdattaa sinut ulos huoneesta ylös, missä naisten kammiot sijaitsevat. Kun paroni avaa juuttuneet oven, pääset vapaasti huoneisiin.

Tavoite: Käytä noitaaistejasi tutkiaksesi huonetta

Huomaa: Muista ryöstää huoneet täällä, koska siellä on paljon arvoesineitä noudettavaksi. Ilmeisesti paroni ei välitä.

Paronitar huone

Tutki seuraavia asioita huoneessa saadaksesi hyvän käsityksen siitä, mitä tapahtui:

 • Kynttilänjalka pöydällä oven vasemmalla puolella
 • Kukat pöydällä suoraan ovea vastapäätä
 • Suorakaiteen muotoinen 'kevyempi alue' seinällä oikealla
 • Paronin ja Baronessin maalaus seinän vaaleamman alueen vieressä
 • Suuri vaatekaappi maalauksen vastakkaisella puolella
 • Kynttilänjalka taas, nyt sinulla on puuttuva pala viinitahrat näkyvät sen pohjassa

Tavoite: Käytä noitaaistejasi paikallistaaksesi, mistä tuoksu tulee

 • Viinitahrat - Seuraa tuoksupolkua alas portaita alas löysälle laudalle
 • Löysä lauta - poimi laudan alle piilotettu amuletti

Tyttären huone

 • Nukke tyttären sängyn vieressä
 • Ruosteinen avain ja suitsuke vaatekaapin sisällä ovea vastapäätä

Kun sinulla on amuletti, voit lähestyä paronia (voit myös jatkaa tutkimista, mutta amuletti on kaikki mitä tarvitset viedäksesi tehtävää eteenpäin).

Tavoite: Keskustele paronin kanssa siitä, mitä löysit

Mene takaisin sinne, missä paroni odottaa ja näytä hänelle, mitä löysit. Amuletti edistää vuoropuhelua, mutta voit kysyä häneltä myös muista löytämistäsi esineistä saadaksesi lisätietoja sekä melko hauskaa tietoa nukesta.

Tavoite: Etsi pellarin kota

Pellari voi sijaita melko lähellä. Blackbough, lähin kylä Crow's Nestistä, on kotansa laitamilla. Pikamatkaa ja/tai ratsastaa mökille löytääksesi joukon paronin miehiä pellarin ovelta. Kun olet lähellä ryhmää, aloitat keskustelun johtajan kanssa. Täällä voit saada hänet lähtemään axiilla tai pakottaa heidät lähtemään väkisin. Joka tapauksessa, kun olet valmis, voit puhua pellarille.

TARINAN ALAKYSYMYS: Prinsessa hädässä

Suositeltu taso: 6

Tavoite: Etsi pellarin vuohi kellon ja noitaaistien avulla

Tämä on todennäköisesti ensimmäinen kerta, kun sinulle on annettu käyttökelpoinen tehtäväkohde, jos olet toistaiseksi suorittanut vain pääjutun tehtäviä. Kellon pitäisi olla jo varastossasi (taskuaukossa) ja sitä voidaan käyttää painamalla RB. Näyttää siltä, ​​että meidän on pyöristettävä kadonnut pellarin vuohi, joten seuraa minikartan polkua etsintäalueelle ja suuntaa suoraan länteen sen yli.

Kun ylität alueen, löydät todennäköisesti neljän suden ryhmän keskeltä. Lähetä ne nopeasti, jotta sinun ei tarvitse käsitellä niitä, kun johdat vuohia pian takaisin. Kun saavut etsintäalueen länsireunaan, sinun pitäisi automaattisesti havaita vuohi (Geral sanoo 'Siinä olet') ja tavoite päivittyy. Jos et löydä prinsessaa heti, tutki vain lähialuetta ympyrän reunan ympärillä ja sinun pitäisi törmätä häneen.

Tavoite: Tuo vuohi pellariin

Ennen kuin alat johtaa vuohia minne tahansa, varmista, että olet valmis käsittelemään karhua. Karhut ovat herkkiä petoöljylle ja kuningatar-merkin käytölle puolustukseen. Kyllä, karhu. Kun johdat vuohen takaisin kelloa soittamalla, tyhmä lastenhoitaja päättää vaeltaa karhuluolaan, jolloin sinun tulee taistella sitä vastaan ​​ennen kuin karhu nielee vuohen. Paina RB muutaman metrin välein ajaessasi takaisin kohti pellavan kota.

Tavoite: Puolusta vuohi karhulta

Kuljet aiemmin teurastamiesi susien ruumiiden yli ja sitten vuohi yrittää tehdä itsemurhan edellä mainitun karhun syömillä. Huoka väsyneenä alistuvana, kun vedät miekkasi esiin ja lähdet töihin. Käytä kuningatarmerkkiäsi vaurioiden estämiseen, vierii pois karhun maaperästä ja vältät sen ilkeitä kynsien pyyhkäisyjä. Kun selviät voittajana, jatka saattajatehtävääsi ja vie vuohi takaisin pellariin. Kaveri, osta ensi kerralla parempi portin lukko.

Lopeta alikysely

Tavoite: Lue bestiaari saadaksesi lisätietoja tyhmyyksistä

Tavoite: Puhu paronin kanssa

Avaa sanaston bestiaari-osio löytääksesi merkinnän pullistamisesta. Ota huomioon sen heikkoudet, kun teet niin, sillä valinnastasi riippuen saatat taistella jotakin näistä olennoista myöhemmin tässä tehtävässä. Kun olet etsinyt hämmennystä, palaa Crow's Perchiin vielä kerran nähdäksesi linnan liekeissä olevan rakennuksen.

Juokse liekkejä pakenevien väkijoukkojen läpi (ei niin kuin he asuisivat palavissa rakennuksissa, joihin tuli voisi levitä tai mihin tahansa. Kun olet lähellä paronin asuntoa alueen korkeimmalla kohdalla, kohtaus laukeaa. Yksi vartijoista pyytää sinua auttaa hänen veljeään läheisessä palavassa tallissa.

Valinnainen tavoite: Pelasta tallin käsi ja palavaan talliin loukkuun jääneet hevoset

*Huomaa: Tämän valinnaisen tavoitteen saavuttaminen palkitsee sinut 20 kruunulla pian sen jälkeen nopeassa kohtauksessa. Wooo. Joten sen arvoista.

Jos haluat pelastaa Oswinin tallin käden, katso palavaa tallia löytääksesi kätevät tikkaat, jotka johtavat ylemmälle tasolle. Tavoitteena ei ole puhua Oswinille navetassa tai päästää hevosia tai mitään järkevää. Sen sijaan sinun täytyy vain päästä pääovelle ja avata se painamalla A (Xbox) tai X (PS). Miksi vakaa käsi ei voinut tehdä tätä, minulla ei ole aavistustakaan. Kiipeä tikkaiden huipulle ja hyppää nopeasti polkusi tukkivien tynnyrien yli (sinulla on vain vähän aikaa ennen kuin ilma loppuu ja kuolet, joten sinun on liikuttava nopeasti täällä).

Tulet tasanteelle, josta on näkymät Oswinille ja alla oleville hevosille. Hyppää tynnyrien yli ja pudota alas alemmalle alueelle ja käänny heti oikealle, kun osut lattiaan. Jatka siihen suuntaan löytääksesi pääoven. Katso oven keski-/alaosaa nähdäksesi vuorovaikutuskehotteen, jonka avulla voit avata oven ja pelastaa tallin käden sekä hevoset. Välittömästi kohtauksen jälkeen kohtaat paronin.

Tavoite: Päihitä paroni nyrkkitaistelussa

Jos sinulla on nielläjuoma tai olet oikea taso tähän taisteluun, tämän pitäisi olla melko yksinkertaista. Roskapostia paronille kolmen osuman kevyillä hyökkäysketjuilla, väistäen tai vierien pois kolmannen osuman jälkeen. Hänen ei todellakaan pitäisi vahingoittaa sinua paljon. Jos olet heikkotasoinen tai terveytesi heikko, sinun tulee pelata puolustavasti, tarkkailla paronin hyökkäyksiä, väistää niitä ja saada sitten muutama kevyt hyökkäys ennen kuin rullaat pois (lyö ja juokse). Kun paroni osuu kannelle, kohtaukset ottavat jälleen vallan.

Kohtauksen aikana saat lisätietoja siitä, mitä todella tapahtui paronin ja hänen perheensä kanssa, sekä mitä tapahtui kadonneelle lapselle. Tämä on se botchling, jota etsimme aiemmin ja Geraltin on käytettävä sitä tavalla tai toisella saadakseen selville mitä paronin perheelle tapahtui.

Tavoite: Seuraa paronia

Pitkän keskustelun jälkeen paroni johdattaa sinut paikkaan, jonne hän hautasi kuolleen lapsen ruumiin. Saavuttuasi kohtaat hämmennyksen ja saat mahdollisuuden tehdä päätöksen siitä, miten haluat käsitellä sitä.

[Hyökkää hirviötä vastaan] - Valitsee yhden vaihtoehdon alta
[Turn botchling to lubberkin] - Valitsee vaihtoehdon kaksi alta

VAIHTOEHTO YKSI: Lopeta kiusaaminen

Jos todella luet jakeen, joka käsittelee huijaamista bestiaarissa, tiedät mitä odottaa ja mitä sinun tulee tehdä torjuaksesi hämmennystä taistelussa. Niille, jotka eivät lukeneet sitä, pullotus on alttiina kirotulle öljylle ja axii-merkille. Vaikka öljyn aiheuttamat ylimääräiset vauriot ovat mukavia, paras ystäväsi tämän taistelun aikana on axii-merkki sen tainnutusvaikutuksen vuoksi. Botchling kasvaa kooltaan nopeaan ja vaaralliseen muotoon, liikkuu nopeasti ja iskee Geraltiin partaveitsen kynsillä. Jos yrität käyttää sitä säännöllisesti ilman axii-merkkiä, sinun on pelattava erittäin puolustavasti sen nopeuden ja suurien vahinkoiskujen vuoksi.

Toisaalta axii:n käyttö tainnuttaa botchlingin joka kerta useiden sekuntien ajan. Tämän ansiosta voit kävellä ylös ja keinua siihen kolmella raskaalla hyökkäyksellä ennen kuin vierität pois botchlingin vahingollisesta vastahyökkäyksestä. Toisinaan, kun tyhmyys vahingoittuu, se siirtyy poispäin sinusta ja yrittää hitaasti palauttaa terveytensä. Kun se tekee tämän, sinun on etsittävä se aktiivisesti ja jatkettava tainnuttamista ja hyökkäämistä sen lopettamiseksi.

Kun pullistuminen putoaa alle puolen terveyden, se laukaisee kaksi kykyä. Ensimmäinen antaa sille mahdollisuuden kasvattaa piikkejä ja uudistaa muutama sata elinvoimapistettä nopeasti. Vaikka piikit ovat näkyvissä, kaikki hyökkäykset, joita suoritat pullistamiseen, vahingoittavat Geraltia ja lyövät häntä hieman takaisin (mutta se voi olla sen arvoista vähentääksesi palautuneen terveyden määrää). Toinen kyky on kutsua alueelle wraith-aalto (kolme), jotka hyökkäävät Geraltia vastaan, jos he ovat lähellä häntä, tai päinvastoin.

Kun näin tapahtuu, sinun on keskityttävä hätkähdykseen ja jatkettava vahinkojen tekemistä sille mahdollisuuksien mukaan, vain jos he hyökkäävät kimppuun (kuun pölypommeja, peikkoöljyä, yrden- ja quen-merkkejä, jos olet unohtanut) . Tyhjennys laukaisee molemmat nämä kyvyt vielä kerran, kun se saavuttaa kolmanneksen terveydestä, joten jatka painetta ja ylläpidä strategioita täällä voittaaksesi.

Tavoite: Puhu pellarille

Paroni ei ilahdu valitsemastasi menetelmästä, jota käytit rullauksen kanssa, mutta dialogin jälkeen vedät verta ja lähdet taas katsomaan pellaa. Matka takaisin Blackboughiin ja astu hänen mökkiinsä juttelemaan hänen kanssaan.

Tavoite: Seuraa pellaaria

Pellar jättää mökkinsä ja alkaa matkustaa. Seuraa häntä polkua pitkin ja kylän ohi. Matkan varrella törmäät viiden suden laumaan, jota on käsiteltävä, mutta heidän ei pitäisi olla huolissaan kaikesta tähän mennessä harjoitetuista tappamiskäytännöistäsi. Pian tämän jälkeen pellar saapuu määränpäähänsä.

Tavoite: Sytytä liekit uudelleen, jos ne sammuvat rituaalin aikana (3)

Löysin tämän 'taistelun' tehtävän vaikeimmaksi (jommankumman valinnan mukaan). Tavoitteena on pitää kaikki parranajolaitteet palamassa tietyn ajan. Voit sytyttää paratiisit manuaalisesti olemalla vuorovaikutuksessa niiden kanssa tai heittämällä niihin igni-merkin sytyttääksesi ne kaukaa. Ongelmana on, että kimppuusi hyökkää aaveparvi (viisi tai kuusi), jotka syntyvät loputtomasti, kunnes tavoite on valmis tai olet kuollut.

Ignin heittäminen saattaa tuntua itsestään selvältä ja helpolta vaihtoehdolta, mutta konsolin automaattinen tähtäys on lähes aina kasvot lähimpään viholliseen. Tämä tekee parivaljaiden sytyttävien merkkien heittämisestä kuninkaallista tuskaa. Lopulta päädyin vain juoksemaan/vierimään ympäriinsä ja ryntäämään mihin tahansa valaisemattomaan uuniin, johon pääsin hyökkäävien haaveiden joukossa. Ei ole mitään järkeä yrittää tappaa wraitheja, sillä uusi syntyy vain sekunnissa tai kahdessa.

Vaikka yrden-merkki on hyödyllinen hidastamaan wraithien toimintaa ja saamaan ne realisoitumaan, pidin parempana quen-merkkiä tämän taistelun aikana suojellakseni terveyttäni niiden hyökkäyksiltä. Jos onnistut pitämään kaikki kolme paratiisin palaa asetetun ajan (keskeytykset eivät nollaa kelloa, mutta ne pysäyttävät sen, kunnes kaikki kolme syttyvät uudelleen), kohtaus laukeaa (noin helvetin aikaa!) ja wraiths katoaa jättäen Geraltin jälleen yksin pellarin kanssa. Pellar kertoo, minne sinun on mentävä saadaksesi selville, mitä paronin perheelle tapahtui.

Huomautus: Tämän pistevaihtoehdon jälkeen siirrytään takaisin pääjuttuihin ja katsotaan ympärille kalastajan kota -objektin.

VAIHTOEHTO KAKSI: Muuta botchling luberkiniksi

Tavoite: Seuraa paronia linnan sisäänkäynnille

Kohtauksen aikana, jossa kohtaat huijauksen, Geralt käskee paronin poimimaan hirviön (kuka ei voisi rakastaa tuollaisia ​​kasvoja?). Kohtauksen jälkeen muista valmistautua kohtaamaan wraihteja, monia niitä. Niille, jotka eivät muista, wraithit ovat alttiita kuun pölypommeille, peikkoöljylle, yrden-merkille (hidastamaan niitä ja pakottamaan ne toteutumaan) ja kuningatar-merkille (suojelemaan Geraltia selkähyökkäyksiltä). Paroni alkaa kävellä asuinpaikkaansa kohti.

Tavoite: Suojaa paronia aaveilta

Matkan varrella botchling alkaa kiemurrella ja siitä tulee vihreää hehkua. Kun tämä tapahtuu, kolme tai neljä wraithiä ilmestyy ja alkavat hyökätä Geraltia vastaan. Toisin kuin vaihtoehdon yksi wraiths, nämä haaveet on voitettava jatkaakseen. Vältä selkähyökkäyksiä ja käytä merkkejäsi hyvin saadaksesi ylivoiman näistä vihollisista.

Tavoite: Käytä axii-merkkiä hillitsemiseen

Kun viimeinen wraith on käsitelty, palaa paronin luo ja rauhoittaa sitä heittämällä axii-merkki kamppailevaan hätkähdykseen. Tämä sykli toistuu vielä kerran ennen kuin saavut linnaan, joten muista meditoida ja täydentää juomia tarvittaessa ennen kuin toinen aalto iskee. Päihitä aaveet ja rauhoittaa vitsaus axiilla vielä kerran päästäksesi vihdoin hautaan, jonka paroni kaivoi lähellä asuinpaikkaansa. Katso, kuinka Geralt ja paroni suorittavat rituaalin ja laskevat tyhmyyden lepäämään.

Tavoite: Kutsua siipikarja, jonne botchling on haudattu

Lähestele hautaa ja paina A (Xbox) tai X (PS) istuaksesi ja odota, että botchling muuttuu lubberkiniksi ennen kuin kutsut sen.

Tavoite: Seuraa siivousta

Kun lubberkin materialisoituu, se alkaa siirtyä pois Geraltista. Kutsu hevosesi ja ala seurata kelluvaa henkeä (se on pitkä matka, joten haluat hevosen). Seuraa luberkin kiemurtelevaa polkua ja törmää hukkuneiden tai muiden vihollisten luo. Hetken kuluttua saavutat hylätyn hökkelin, jonka siivooja kiertää ja antaa sinulle signaalin. Astu alas hevosesi selästä ja kurkista ympäri rakennusta.

Tavoite: Tutki savuhuonetta ympäröivää aluetta noitaaisteillasi

Tärkeimmät tässä tutkittavat asiat ovat:

 • Rannekoru istuu tynnyrissä lähellä aitaa
 • Vaatteet maassa savuhuoneen takana
 • Sorkkajäljet ​​maassa savuhuoneen vieressä

Tavoite: Seuraa siivousta

Kun Geralt on tutkinut jalanjäljet, palaat takaisin polulle. Vähän alempana polkua, lubberkin pysähtyy ja kiertää rotfien ryhmän keskellä. Nämä viholliset hyökkäävät nopeasti (samalla tavalla kuin hukkujat), mutta niillä on yksi suuri ero. Kun he ovat lähellä kuolemaa (alle 15 % terveydestä). Ne lakkaavat liikkumasta ja alkavat turvota ja menettää terveytensä. Kun heidän terveytensä loppuu, he räjähtävät ja aiheuttavat suuria vahinkoja kaikkeen, joka on jäänyt räjähdyksen säteeseen (noin metrin verran). Ole siis varovainen kohdistaessasi näitä vihollisia, sillä yksi rotfieend-kuolema voi laukaista useita räjähdyksiä.

Tavoite: Tutki kuollutta hevosta

Kun olet hävittänyt vihollisjoukon, palaa keulaan ja käytä noitaaistejasi havaitaksesi hevosen ruho maassa. Tutki sitä huolellisesti (käytä jokaista dialogivaihtoehtoa) ja tee johtopäätöksesi. Takaisin satulaan nyt, kun olet valmis.

Tavoite: Seuraa siivousta

Jatka lubberkinin seuraamista, kunnes se saavuttaa jälleen hökkelin.

Huomautus: Tämän pisteen jälkeen vaihtoehto kaksi liittyy takaisin päätarinaan kalastajan kota -objektin ympärille.

Tavoite: Katso ympärillesi kalastajan kota

Siirry sisään käynnistääksesi kohtauksen ja saada lopulta selville koko tarinan siitä, mitä paronin perheelle tapahtui.

Tavoite: Keskustele paronin kanssa hänen perheestään

Tavoite: Etsi Tamara, paronin tytär Oxenfurtista

Tällä hetkellä et voi saavuttaa listan toista tavoitetta, koska et pääse Oxenfurtiin ilman passia, jonka paroni antaa sinulle myöhemmin tässä tehtävässä

Huomaa: VOI, jos uit rajaportin ympäri, purjehdit veneellä sen ympäri tai suoritat metsäpedon sivumatkan (löytyy siltapyyntötaululta) ja ostat vartijalta passin, kun suoritat sen.

Suuntaa toistaiseksi takaisin Crow's Perchiin ja tapaa paroni hänen puutarhassaan vielä kerran. Paroni ohjaa sinut sisään ja Geralt kertoo tutkimuksensa johtopäätökset. Kerrottuaan Tamaran sijainnin paronille hän pyytää Geraltia tapaamaan häntä.

Menen - Saat 50 kruunua bonuksena, kun suostut auttamaan
Ei tule tapahtumaan - Sinun on autettava paronia

Tämän jälkeen paroni antaa sinulle lipun, jolla pääset Oxenfurtin alueelle. Kun hän on antanut sinulle tämän, hän alkaa vihdoin kertoa sinulle siitä, mitä Cirille tapahtui hänen ollessaan hänen luonaan.

TARINAN ALAKYSYMYS: Ciri's Story: The Race

Suositeltu taso: 5

Katso kohtaus, jossa Ciri, paroni ja hänen miehensä suostuvat kilpailemaan.

Tavoite: Voita paroni hevoskilpailussa

Kun saat hallinnan takaisin, istut hevosen selässä paronin viereen. Minikartalla on kaksi polkua (kiinteä keltainen, joka on kilpailupolku ja minikartan merkkipolku). Molemmat polut vievät sinut maaliin, mutta pisteviivan valitseminen estää sinua estämästä paronin etenemistä.

Tietenkin tämä estää myös häntä estämästä sinua. Joten se riippuu siitä, kuinka haluat kilpailla (hidastaa paronin tahtia palauttaaksesi kestävyyden tai vain juoksemalla loppuun). Jos juokset tasaisesti, ylitä maaliviiva juuri samalla kun tyhjennät hevosesi kestävyystankoa ja päätät muutaman matkan paronin edessä. Ylitä viiva ensin voittaaksesi ja palaa vielä kerran Geralin ja paronin luo.

Lopeta jatkokysely

Aaa ja paroni päättyy kalliolle. Tämän kaverin pitäisi kirjoittaa peruutettujen tv-ohjelmien käsikirjoituksia, kuten Firefly tai anime-sarjojen loppuja. Joka tapauksessa paroni puristaa, kunnes saat selville tietoja hänen kadonneesta vaimostaan. Pelaajat, jotka ovat jo suorittaneet päätarinatehtävän 'Ladies of the Wood', ovat jo löytäneet kadonneen vaimon ja voivat jatkaa suoraan eteenpäin. Pelaajien, jotka eivät ole tehneet, on suoritettava tämä tehtävä ensin suorittaakseen tämän tehtävän. Joo, miten se on tiesulku?

Kun voit jatkaa keskustelua paronin kanssa, saat selville paronin puolet tarinasta avioliitosta ja siitä, mitä tapahtui sen jälkeen, kun cockatrics hyökkäsi Cirin ja paronin kimppuun.

TARINAN ALAKYSYMYS: Ciri's Story: Out of the Shadows

Suositeltu taso: 5

Tavoite: Tapa basiliski

Heti kun saat Cirin hallintaan, olet basiliskin hyökkäyksen kohteena. Toisin kuin taistelussa griffiniä vastaan ​​Geraltina, Ciri voi itse asiassa tehdä vahinkoa miekkalla. Käytä hänen väistämiskykyään välttääksesi basiliskin iskuja sen lentää pään yläpuolella. Kun se laskeutuu, toimi kuin aggressiivinen lainahai periäksesi velan ja lyömällä sen salkkusi... äh, tarkoitan miekalla.

Se itse asiassa tekee hyvin vähän vahinkoa osumaa kohti, joten ellet pelaa vaikeimmalla vaikeudella, voit hyökätä sitä vastaan ​​mielettömästi. Jos olet vaikeimmassa vaikeudessa, sinun on käytettävä väistöteloja ja ajoitettava hyökkäyksesi basiliskin iskun jälkeen välttääksesi vahinkoa leikkaaessasi pedon.

Kun basiliski on saatu hiukkasen terveyteen, kohtaus ottaa vallan.

Tavoite: Nouse tornin huipulle ja pelasta paroni

No, se ei todellakaan ole tyttö, joka on hädässä. Enemmän toisin päin. Lähesty tornia eteläpuolelta käyttämällä väistö- ja hyppykykyjäsi kiivetäksesi ylöspäin kohti tornia. Liiku tornin vieressä olevaa kivimuuria pitkin laukaistaksesi kohtauksen ja päästäksesi tornin huipulle. Katso elokuvan loppuosa, kunnes palaat Geraltin ja paronin kanssa jälleen.

Lopeta jatkokysely

Paroni pyytää sinua auttamaan häntä pelastamaan hänen vaimonsa Crookback Swampissa:

Sinä vakuutit minut. Menen. - avaa paluumatkan Crookback Swamp -sivulle
Anteeksi. Ei vain ole aikaa

Sen jälkeen vain lopeta keskustelu ja katso, kuinka outo olento ilmestyy ja poistuu huoneesta. Kun kohtaukset ovat ohi, niin myös tarinan etsiminen. Vau, se oli helvetin pitkä (1:40 editoinnin jälkeen. Vittu).