Tarina 01 - Lila ja karviaiset

TARINA 01 - Lila ja karviaiset

Tavoite: Tappaa kummitukset

Välittömästi kohtauksen päätyttyä Geralt seisoo viiden haamun ryhmän edessä. Ghoulit ovat hirviöitä (osoittavat hopeiset terveyspalkit) ja ovat heikkoja nekrofagiöljylle - mitä sinulla ei todennäköisesti ole vielä, mutta pidä se mielessä tulevia taisteluja varten. Vedä hopeamiekkasi (jos se ei ole jo ulkona) ja ryhdy työskentelemään pienen joukon parissa.

Muista käyttää parrya (pidä LT) ympäröimänä ja yritä saada lyhyitä valoja hyökkäysyhdistelmiä (X, X, X - Xbox tai Square, Square, Square - PS) ennen kuin palaat parry -asentoon, jotta vältyt liiallisilta vaurioilta. Voit myös käyttää kylttejä, igniä joidenkin haamujen sytyttämiseen tuleen vahingoittumaan ajan myötä tai aardia tainnuttaaksesi ghoulin raskaan hyökkäysyhdistelmän vuoksi.

Tavoite: Seuraa Vesemiria

Taistelun päätyttyä, jos olet saanut vakavia vaurioita, voit meditoida saadaksesi terveytesi takaisin (paina käynnistyspainiketta ja valitse meditaatiovaihtoehto valikosta ja valitse sitten LS -painikkeella kuinka monta tuntia haluat meditoida ja paina A (Xbox ) tai X (PS) aloittaaksesi) tai palauta se hitaasti passiivisesti liikkuessasi avoimessa maailmassa. Älä unohda kerätä ryöstökasveja haamujen ruumiiden vierestä arvokasta alkemiaa ja käsityöaineita varten.

Kun olet valmis lähtemään, astu hevosellesi (kiipeä painamalla A (Xbox) tai X (PS) hevosesi 'Roach' lähellä) ja seuraa LS: ää Vesemirin seuraamiseen. Voit lisätä nopeutta matkan aikana napauttamalla tai pitämällä A (Xbox) - tai X (PS) -painiketta painettuna. Jatka polkua Vesemirin takana, kunnes kohtaus laukeaa.

Kun griffi lentää, keskustelet lyhyesti pelastamasi talonpojan kanssa. Tämän aikana voit valita vuoropuhelun:

'Et ole meille mitään velkaa.'
'Voisimme käyttää muutaman kruunun.'

Tavoite: Mene White Orchardin tavernaan

Kun kohtaus päättyy, palaa tielle, kun Geralt suuntaa läheisen kylän majataloa kohti. Seuraa mini-kartan merkkejä teitä pitkin, kunnes tulet pieneen talliin majatalon edessä. Kohtaus ottaa nopeasti vallan täällä, kun lähdet sisälle keskustelemaan majatalon omistajan kanssa. Saat nopean katsauksen kauppoihin, ennen kuin saat mahdollisuuden keskustella joidenkin paikallisten kanssa Yenneferin olinpaikasta.

Tavoite: Kysy matkailijoilta Yenneferistä

Mene lähimmän pöydän ääreen juttelemaan siellä olevien kahden miehen kanssa. He näyttävät hyvin itsenäisiltä puhuessaan kanssasi, joten voit käyttää axii -merkkiäsi saadaksesi heidät puhumaan sinulle. Dialogivaihtoehtojen käyttäminen tällä merkillä voi antaa sinulle lisäkokemusta ja saada haluttomia ihmisiä puhumaan kanssasi (varsinkin jos parannat sen vaikutusta tasoittamalla sen), mutta se voi myös johtaa odottamattomiin tappeluihin tai epäluottamukseen muilta ihmisiltä, ​​jotka näkevät sen suoritettuna, joten ole varovainen sen käytössä. Tässä tapauksessa sen käytöllä ei ole haittoja, joten valitse se saadaksesi ilmaisen xp: n ja tietoja Yenneferistä.

Puhuminen seuraavalle merkitylle ryhmälle esittelee sinulle gwent -pelin, korttipelin, jonka opetusohjelma selittää hienosti. Voit pelata korttien opetusohjelman tai ohittaa sen. Lisäkortteja löytyy kannen parantamiseksi suorittamalla tiettyjä tehtäviä tai ostamalla ne kauppiailta (kuten majatalon omistajalta). Kun olet lopettanut keskustelun tutkijan kanssa, lähesty viimeistä merkkiä saadaksesi johdon Yenneferin viimeaikaisiin liikkeisiin.

Tavoite: Kysy Nilfgaardiansilta Yenneferistä

Nyt kun sinulla on johtoasema, on aika jahdata se. Jätä Vesemir sitomaan haavansa ja poistumaan majatalosta. Kun Geralt astuu ulos ovesta, kolme aikaisempaa ruffialaista seisovat ulkona valmiina haastamaan sinut paljaalle rystystaistelulle. Kun saat vuoropuheluvaihtoehdon, poista yksi vihollisista seuranneesta taistelusta ja vapaasta kokemuksesta valitsemalla axii -merkkinen vuoropuhelu 'Back off'. Voit kokeilla vastahyökkäyksiä ja hienovaraisuuksia, jos haluat, mutta todellisuudessa ne vahingoittavat vähän ja putoavat melko nopeasti iskuihisi, jopa vaikeampiin vaikeuksiin.

Hyppää hevosellesi ja seuraa merkittyjä polkuja, kunnes saavut Nilfgaardian varuskuntaan. Kiipeä portaita sisäänkäyntiportille keskustelemaan nopeasti vartijoiden kanssa. Tämän jälkeen sinulle annetaan sisäänpääsy. Kävele sisälle ja lähesty varuskunnan takana olevaa tornia tavataksesi paikallisen rykmentin kapteenin. Osoittautuu tietävänsä, minne Yennefer meni, mutta ei halua jakaa näitä tietoja ilmaiseksi. Näyttää siltä, ​​että tulet tutustumaan siihen griffiiniin, jonka tapasit aiemmin, jos haluat tietää, minne Yennefer meni.

Tavoite: Täytä griffin -sopimus

TARINA-ALAKYSYMYS: The Beast of White Orchard

Suositeltu taso: 3

Huomaa: Voit lähestyä metsästäjää tai kasviperäistä kummassakin järjestyksessä, mutta molemmat on suoritettava tehtävän edistämiseksi.

Tavoite: Kysy metsästäjältä, mistä hän löysi ruumiin

Jätä varuskunta tiellesi ja mene alas puisten portaiden pohjaan. Kun saavut pohjaan, saat nopean kohtauksen, jossa näkyy lähellä oleva tienviitta. Tämä on johdantosi noitien nopeaan matkaan. Avaa vain maailmankartta kävelemällä kyltin luo ja ole vuorovaikutuksessa sen kanssa ja valitsemalla mikä tahansa kyltti.

Hyödynnä tätä matkalla Woesongin sillalle, joka on luultavasti lähimpänä tienviitta metsästäjälle. Aja lyhyt matka metsästäjän mökille ja räpytä ovea saapuessasi. Näyttää siltä, ​​että metsästäjä on poissa ... metsästämässä. Vau, kuinka odottamatonta.

Tavoite: Käytä noita -aistejasi löytääksesi metsästäjä

Käytä noita -aistejasi (LT) havaitsemaan punaiset jalanjäljet ​​mökin oven edessä olevasta pölystä. Tutki niitä ja jatka noitien aistien käyttöä seurataksesi niitä polkua pitkin ja läheiseen kuorintaan. Lyhyen matkan päässä mökistä löydät metsästäjän, joka kyyristyy tutkimaan joitain jälkiä.

Aloita keskustelu hänen kanssaan selvittääkseen, että hän metsästää joitakin villikoiria alueella, ja hänen on käsiteltävä niitä ennen kuin hän voi johtaa sinut griffin -hyökkäyksen paikkaan. Saat vuoropuheluvaihtoehdon tämän aikana:

'Miksi ei.' (auta metsästäjää tappamaan koirat)

'Ei aikaa.'

Tavoite: Tapa villit koirat

Metsästäjä ottaa johdon ja matkustaa kohti läheistä villikoirien laumaa. Pysy hänen kantapäässään, kunnes hän sanoo 'liian myöhään'. Kun hän tekee, voit joko jäädä taaksepäin, antaa hänen noutaa koirat jousella tai muuttaa sisään auttamaan. Vaikka koirat ovat aggressiivisia, ne ovat oikeastaan ​​vain uhka, jos kiirehdit miekkaa heiluttaen ryhmän keskelle.

Siirry sen sijaan varovasti sisään ja poista koirat reunoilta, kun voit, kun taas metsästäjä aiheuttaa lisävahinkoja. Voit myös käyttää petoöljyä teräsmiekkaan lisätäksesi koirille aiheuttamiasi vahinkoja hyödyntäen niiden heikkoutta.

Tavoite: Puhu metsästäjän kanssa

Joka tapauksessa, kun koirat ovat kuolleet, ryöstät ruumiit ja keskustelet jälleen metsästäjän kanssa. Voit halutessasi selvittää hieman metsästäjän historiasta, ennen kuin lähdet griffin hyökkäyspaikalle.

Tavoite: Seuraa metsästäjää

Metsästäjä tekee sitten viivan kohti griffin hyökkäyspaikkaa, joten seuraa häntä vain, kunnes tulet verialtaiden peittämälle polulle. Taidamme olla täällä. Et koskaan pystyisi kertomaan.

Tavoite: Tutki Nilfgaardian sotilaiden kuolemanpaikkaa käyttämällä noita -aistejasi

Nyt kun Geralt on paikalla, katso noitiaisteillasi ympärillesi. Voit tutkia pulloja ja veritahroja, mutta tärkeimmät kohdat ovat jalanjäljet ​​ympyrän eteläreunan lähellä. Katso näitä löytääksesi jalanjälkiä, jotka johtavat läheiseen kuorintaan.

Tavoite: Seuraa Nilfgaardian sotilaiden jälkiä käyttämällä noita -aistejasi

Seuraa niitä näkösi kanssa, pysähdy pari kertaa kiivetäksesi reunojen yli ja hyppää pieneen rakoon joidenkin kivien välillä. Reitin lopussa on griffin pesä ja sen puolison ruumis.

Tavoite: Hae griffinin pesästä noita -aisteillasi

Tutki griffinin runkoa saadaksesi tärkeitä tietoja nykyisestä griffin -ongelmasta. Näyttää siltä, ​​että se kosti kumppaninsa tappamista. Metsästäjäosa tehty.

Tavoite: Kysy herbalistilta tyrnistä

Herbalist on melko lähellä tätä paikkaa, joten soita hevosellesi ja ratsasta hänen läheiseen kotaansa. Lyhyen keskustelun jälkeen läheisen järven merkki osoittaa, mistä löydät tyrnää.

Tavoite: Etsi tyrnää joenpohjalta käyttämällä noita -aistejasi

Ratsasta lyhyen matkan päässä olevalle järvelle ja sukella sisään. Ui ulos pyöreän merkin kohdalle ja sukella alas kohti alla olevan kartan (yrttejä) lehtiä. Tartu yhteen niistä saadaksesi tyrni, jonka tarvitset houkutellaksesi griffinin.

Tavoite: Puhu Vesemirin kanssa

Nyt on aika palata majataloon, kokoontua Vesemirin kanssa ja toteuttaa suunnitelmasi. Nopea matka takaisin kylään ja kävele majatalon luo puhumaan Vesemirille ja kertomaan, että sinulla on kaikki valmiina.

Tavoite: Valmistaudu taistelemaan griffiä vastaan

Kun olet kertonut Vesemirille, että olet valmis, alkemianäyttö avautuu ja saat mahdollisuuden valmistaa ensimmäisen juomasi. Thunderbolt -juoma lisää hyökkäysvoimaa kolmekymmentä sekuntia, mikä tekee siitä kätevän griffin käsittelemiseksi. Noudata kehotteita ja aseta se johonkin pikakäyttöpaikkaan (varmista, että sinulla on ruokaa tai palautusjuomaa toisessa paikassa edessä olevaa taistelua varten). Kun olet asettanut juoman paikkaan, on aika suunnata väijytyspaikkaan.

Tavoite: Tapaa Vesemir alalla, jolla aiot väijyttää griffin

Seuraa merkittyä polkua kylän lähellä olevaan kenttään (joo, tämä on turvallinen paikka taistella griffiä vastaan, jossa viattomia ei vahingoiteta, kun otetaan huomioon, että kaksi tai kolme kyläläistä on noin viiden metrin päässä. Nero!). Muista tallentaa pelisi ennen kuin keskustelet Vesemirin kanssa.

Käynnistä kohtaus ja katso griffinin odottamista. Tämän aikana saat varsijousi, joka on hyödyllinen vahingoittamalla vihollisia kantamalla. Vaikka se ei olekaan niin voimakas kuin miekkasi, se voi olla kätevä lentäville kohteille tai vihollisille, jotka säilyttävät etäisyytensä taistelussa. Voit käyttää RB: tä laukaistaksesi sen, kun se on valittu pikavalikosta.

Tavoite: Tapa griffin

Nyt todellinen hauskuus alkaa, griffi on hirviö, joten vedä hopeamiekkasi. Griffin on heikko grafiikkapommeille, hybridiöljylle ja aard -merkille. Joten käytä niitä, jos sinulla on ne (sinulla on ehdottomasti aard -merkki, joten muista hyödyntää sitä. Älä unohda ukkosenjuomaa lisätäksesi vahinkoasi. Parrying ei toimi kovin hyvin griffinia vastaan, joten käytä rullia välttääksesi hyökkäykset, kun voit.

Griffin on nopea ja heiluttaa siipensä sinua kohti aiheuttaen melkoista vahinkoa. Siinä on yleensä lyhyt aukko keinujen välillä, joten ammattitaitoiset noiturit voivat välttää heilahtelun, viiston kerran tai kahdesti ja kääntyä pois seuraavasta. Käytä aard -merkkiäsi tainnuttaaksesi griffinin, kun voit saada muutaman raskaan iskun ja häiritä sen hyökkäyksiä. Kun griffin lentää ilmaan, käytä varsijousi ja vieritä pois sukellushyökkäyksiltäsi, kun se tulee lähelle vahinkojen välttämiseksi.

Kun se on tehnyt merkittävää vahinkoa (puolet - kaksi kolmasosaa), griffin lentää lähellä olevan tuulimyllyn tukikohtaan. Käytä tätä tilaisuutta parantuaksesi tarvittaessa, ennen kuin jatkat sitä (voit käyttää noita-aistiasi, mutta on helpompaa vain seurata minikarttaa). Kun suljet sen, valmistaudu ilmahyökkäykseen, ennen kuin voit taistella sitä jälleen maassa. Kun se koskettaa uudelleen, käytä ukkosenjuoksua uudelleen ja jatka aikaisempaa maanpäällistä taktiikkaa lopettaaksesi sen ja vaatia voittoa.

Tavoite: Ota pokaali griffin ruumiista

Nyt kun griffi on kuollut, keskustele lyhyesti Vesemirin kanssa ennen kuin otat saaliin griffinin ruumiista. Kun otat griffin -palkinnon, lyhyt kohtaus laukaisee.

Tavoite: Kerää palkintosi Nilfgaardiansilta

Nyt on aika lunastaa palkintosi. Suuntaa lähimpään nopean matkan viittaan ja teleportoi Nilfgaardianin varuskuntaan puhuaksesi kapteenille jälleen. Kun olet selvittänyt, mitä sinun tarvitsee tietää, sinulla on aikapohjainen vuoropuheluvaihtoehto:

[ota kolikko] (150 kruunua ansaittu)
[käännä kolikko alas]

Lopeta alitehtävä

Tavoite: Valmistaudu jättämään White Orchard Vesemirin kanssa

Nyt kun olet saanut tietosi, on aika tavata Vesemir ja löytää Yennefer. Nopea matka takaisin White Orchardin kylään ja mene majataloon uudelleen.

TARINAN ALIKYSYMYS: Tapahtuma White Orchardissa

Suositeltu taso: 2

Tavoite: Tapa rosvot

Kävele sisälle katsomaan toista kohtausta. No, kai jotkut ihmiset eivät koskaan opi. Kolme idioottia, jotka hakkasit kerran jo täällä ollessasi, ovat saaneet ystäviä, aseita ja haluavat tervehtiä. Kun palautat hallinnan, muista mennä pariin, sillä viisi tai kuusi vihollista liikkuu. Igni -merkki voi olla hyödyllinen tässä saadakseen useita vihollisia tuleen kerralla sekä sammuttamaan suojautuakseen eksyneiltä hyökkäyksiltä.

Lopeta alitehtävä

Kun kaikki ruumiit ovat osuneet lattialle, kohtaus ottaa vallan ja ensimmäinen tarinahaku päättyy. Tervetuloa noiturin elämään.