Pitäisikö For Honorin DLC -hahmojen olla epätavallisia?

Kunnian puolesta

Oletko kuullut viimeisimmän Kunnian puolesta huhu? Tämä on enemmän vuoto kuin jotain perusteetonta. Kuvakaappauksia taistelijan kahdesta ensimmäisestä DLC -sankarista on julkaistu. Yksi on ninja, hahmo, jota on rehellisesti vihjattu jo melko vähän. Toinen on roomalainen sadanpäämies. Siis mitä?

Okei, yksin otettuna tämä saattaa kuulostaa hieman oudolta. Kunnian puolesta on peli, jossa on kolme määriteltyä ryhmää. Siellä on ritarit, samurait ja viikingit. Ninjan lisääminen näyttelijöihin on järkevää, koska ninjoja oli itse asiassa olemassa samanaikaisesti sekä ritareiden että samuraiden kanssa tosielämässä. Ajanjakso on linjassa, varsinkin kun ninjat ovat saattaneet olla liittolaisia ​​joillekin samurairyhmille.

Roomalaisen sadanpäällikön tuominen sisään voisi olla yksi niistä asioista, jotka saavat sinut menemään, Hmm & hellip; Kuitenkin, niin epätavallinen kuin yksikkö noin 100 eKr. Voi olla, se on järkevää sisällä Kunnian puolesta ' s historiaa. Ubisoft perusti Knight -ryhmän niin, että sadanpäämiehiä pidettiin heidän edeltäjinä. Osa sotatekniikasta, jota Knights käytti pelissä, oli ilmeisesti sadanpäämiesten suunnittelema. Vaikka tämä ei toimisi todellisessa maailmassa, videopelilogiikka tekee siitä uskottavan.

Kuitenkin, onko tämä sadanpäämies mahdollisesti vaarallinen ennakkotapaus Kunnian puolesta? Tässä on huolenaihe. Vaikka Knight, Samurai ja Viking -ryhmät antavat Ubisoftille melko paljon liikkumavaraa luokille, tuleeko liikaa hämmennystä tehdäkseen pelaajille enemmän jännittäviä ja epätavallisia vaihtoehtoja? Tuleeko jonkinlainen kelttiläinen soturi, koska ritarit ovat kotoisin Euroopasta ja se voi olla kätevää? Tai ehkä joku toinen kelttiläis-iberialaisen ryhmän jäsenistä, luusitanilaiset, ilmestyy paikalle, koska viikingit sattuivat saavuttamaan Espanjan, maakunnat, joissa nuo soturit asuivat. Voisi Kunnian puolesta menettää osan tarkoituksestaan, jos DLC -lisähahmot tulevat liian hulluksi houkutellakseen lisää kausikorttimyyntiä?

Kunnian puolesta

Syy Kunnian puolesta Toimii niin hyvin, että peli pysyy jatkuvasti uskottavana. Vaikka ritarit, samurait ja viikinkit eivät olisi todennäköisesti törmänneet toisiimme maailmassa, Ubisoft on koonnut tämän pelin siten, että idea toimii. Se on järkevää ja vaikuttaa uskottavalta. DLC: n pitäisi perustua siihen, kuten vuotanut ninja ja sadanpäämies todella tekevät. Mutta tämä on peli, jossa on jo neljä ritaria, neljä samuraia ja neljä viikingiä, lukuun ottamatta ninjoja, jotka luultavasti lasketaan samurai -puolelle ja sadanpäämiehelle ritari -ryhmälle. Molemmat luokat erottuvat ja ovat molemmat erittäin räikeitä, merkittäviä ja erilaisia ​​kuin mitä meillä on tähän mennessä ollut pelissä.

Kuinka monta mahdollista, uskottavaa hahmovaihtoehtoa voit ajatella viikinkipuolella? Tai tuleville ritari- ja samuraihahmoille? Ubisoftin on ajateltava käytännössä pitääkseen pelin tasapainossa ja kunnioitettavana. Vaikka saattaa olla houkuttelevaa yrittää keksiä jotakin sellaista tarinaa, joka tekee Shaolin -mestarin yhtäkkiä mahdolliseksi samurai -puolelle tai Highlanders for Knightsille, ei voi muuta kuin toivoa, että he pysyvät edelleen perillä tästä mahtavasta pelistä.