Jakso 1: Murhaa Ruper Ferris

Kun Ubisoftin latausnäytöt tyhjenevät ja peli käynnistyy, ensimmäinen kuva on ... toinen latausnäyttö! Paitsi tämä on paljon harrastaja. Sano mitä pidät heidän moraalistaan, Abstergo tietää heidän kiiltävänsä.

Abstergo -logon animoitu gif
Shiiiinyyyyy.

Tietenkin pelaamme Assassin's Creediä emmekä Templar Knightsin käskyjä, joten Abstergon logo alkaa sumentua latauspalkin puolivälissä, muuttua melupilveksi ja sitten tehtävänohjauksemme nykyhetkessä, yksi piispa. Sukunimeä ei ole annettu, eikä se varmaankaan ole hänen oikea nimensä ...

Hieman esittelyn jälkeen (oi katso, toinen Piece of Eeden. Jotenkin nämä asiat vain päätyvät joka paikkaan, siellä on yksi piilossa teekupissani seuraavaksi), esittelemme ensimmäinen pari löysää tykkiä: Rebecca Crane ja Shaun Hastings. Joo, he aikovat vain tavata tapaamisen Templar Brassin kanssa yksinäisyydessään, ei väliä. He tulevat ehdottomasti tule ulos tästä kaikesta.

Joka tapauksessa siirrytään tärkeisiin ihmisiin, AKA meille.

Voi, odota, ei, lisää esittelyä. Salaperäinen salamurhaaja (no, tavallista salaperäisempi) alkaa kertoa meille Lontoon osavaltiosta ja oletettavasti lopullisesta pelikohteestamme: yksi Crawford Starrick.

Thug loukkaa uhkaavasti
Halauksia?

Starrik on täällä aika ilkeä kaveri, jolla on kova ja pehmeä voima - jengit ja poliittinen tuki - tukemaan häntä kyseenalaisesta moraalistaan ​​huolimatta. Ei kukaan, jonka haluamme hallita maustetta - anteeksi, Lontoo.

Vastustaessamme häntä tapaamme sitten omamme toinen pari löysää tykkiä: Frye -kaksoset. Ei, huolimatta Rebeccan innoissaan puristamisesta aiemmin, julkkisperhe, mutta salamurhaajapari. Jotka ovat kuin julkkikset, paitsi ilman mainetta, ja hieman vähemmän kipeä. Heidän kanssaan tulee veli George, salaperäinen salamurhajamme, josta puhui, niin varovainen ja varovainen kuin odotettiin.

Hieno aloituskuva Rupert Ferrisistä lopullinen ja lopettaa avausleikkauksen. Joo, ole kiltti Hanki kipulääkettä miehelle, jolla on päänsärky, ei köyhälle, joka rikkoutuneen koneen murskasi. Ihana mies, herra Ferris. Luulen, että Jacob nukkuu hyvin kunnolla tänä yönä. Valitettavasti emme ole McNinja tai voisimme tehdä jotain hänen köyhän uhrinsa puolesta.

Ja lopulta, tässä ollaan alussa ...

JAKSO YKSI

Avain työn alla

Kukaan täällä ei välitä mistään tekemisistäsi, ellet tietysti hyökkää heidän kimppuunsa. (Silloin tulee paljon murinaa ja kauhua keneltä tahansa kahden metrin etäisyydeltä, eikä reaktiota kenenkään tämän alueen ulkopuolelta.) Jos haluat, voit alkaa harjoitella korkean profiilisi vapaajuoksua täällä, heiluttaen kuin apina reunalta reunalle.

Tai, yannow, voit kävellä portaita alas ja kohti tavoitetta - ovea, jonka Ferris jätti - normaalin ihmisen tavoin.

Kyykistynyt Jacob näyttää erittäin epäilyttävältä
Täydellisesti. Normaali.

Yllätykseksi ... no, kukaan, joka ei ole koskaan pelannut peliä, ovi on lukittu. Läheinen työntekijä kertoo avuliaasti, ettei kukaan pääse läpi, ellei ole ongelmia; On selvää, että meidän on aloitettava ongelmien aiheuttaminen.

Peli kertoo meille avuliaasti, kuinka nousta tässä vaiheessa, mikä on hyödyllistä, koska tarvitsemme sitä ensimmäisen kohteen saamiseksi. Se on kuitenkin melko suoraviivainen.

Polku
Suora kuin laser.

Rampia ylöspäin, pomppia i-palkki, heiluta ketjussa, lavan yli ja putken poikki. Sabotaasin tavoite on jonkinlainen paineventtiili; kierrä venttiiliä ja pilaa näiden työntekijöiden toimeentulo. (Outoa kyllä, poika aivan venttiilin vieressä ei näytä välittävän.)

Poika näyttää valitettavalta venttiilin vieressä
Ei mitään minulle, guv'nor.

Seuraava on yhtä yksinkertainen, koska peli on niin ystävällinen, että se opastaa sinua: suoraan riippuvaan I-palkkiin seuraavalle tasolle, käänny vasemmalle ja ylös luiskista, putkien yli ja seuraavalle tasolle.

I-palkki
Älä kysy minulta, miksi se ei pyöri sinun allasi.

Ei -kiinnostuneet työntekijät, toinen venttiili
Toki voimme säästää päivän palkan, jatkakaa.

Viimeinen ei edes vaadi vapaata juoksua-vain kävele takaisin lankun yli ja alas catwalkille.

Kolmas venttiili

Kaikkien kolmen venttiilin vapauttaminen pysäyttää kaikki tehtaan työt ja vihainen työnjohtaja oven läpi. Jos sinusta tuntuu sadistiselta, voit kuunnella työntekijöiden yrittävän puolustaa itseään, mutta olet täydellisessä asemassa lyömään roistoa ilmamurhalla.

Jacob kykenee antamaan täällä oman piikinsä. Oikeastaan ​​terveystarkastaja. Kävellessämme nyt avatun oven läpi meitä tervehtii ensimmäinen ...

Pomo taistelu

Thug x3

Kolme roistoa kuollut maassa
Ja kaikkien pitäisi itkeä, varo! Ole varuillasi!

& hellip; no, ehkä ei. Mutta tätä muotoa aion käyttää tulevaisuudessa haastavissa taisteluissa (jotka ovat itse asiassa melko harvinaisia) tai salamurhissa/huijauksissa (paljon yleisempiä).

Peli johdattaa sinut siististi roistojen lyhyeen työhön. Älä hämmenty hidastuksesta, jonka se heittää sinua ensimmäisen kerran, kun saat laskurin. se tekee sen vain esimerkkinä, sen jälkeen haluat painaa laskuripainiketta (B Xboxilla) reaaliajassa, kun heidän terveysmittarinsa vilkkuu keltaisena.

Kävele kauhistuneiden työntekijöiden läpi ovelle ja mene sisään.

Toinen osa alkaa mielenosoituksella ja viehättävä mies välittää entistä viehättävämpiä viestejä tehtaan huononevista olosuhteista. Kuuntele sitä, jos haluat, ja mene sitten oikealle puolellesi.

Polku
Hm, mietin minne meidän pitäisi mennä.

Kiskoa pitkin, ylös aidalle ja vasemmalle; lankkujen päälle kiipeäminen paljastaa toisen väliaikaisen sillan, joka ei aivan vie meitä määränpäähän, ei salamurhaajamme. Hyppää nosturipyörän yli ja kiipeä tornin huipulle ja sitten nosturin päähän.

Katse nosturista alaspäin
Tartu omaan korppikotkaasi.

Luota tähän Voimaan tai pikemminkin Jacobin taitoihin; Jos juokset täältä vapaaksi, Jacob tarttuu tolppaan, joka nousee hänen alla olevista telineistä, ja pudota sitten sieltä kadulle.

Valvoja näkee sinut todennäköisesti, ellet ole kovin nopea täällä, mikä antaa pelille mahdollisuuden opettaa sinulle, miten tunnistus toimii. Tämä viimeinen tunnettu sijaintiominaisuus on aika siisti; pidä se mielessä eteenpäin, se on loistava työkalu, joka auttaa sinua houkuttelemaan vihollisesi ympäri. Tässä tapauksessa voit helposti houkutella roistot kävelemään lankkujen ympäri, jolloin saat mahdollisuuden hiipiä hänet taaksesi ja lyödä häntä matalan profiilin salamurhalla.

Kuollut roisto, kauhistuneet katseet
Matala profiili.

Toinen valvoja tarkkailee portaita oikealla, joten pidä aita sinun ja hänen välillä Kävele junaa pitkin; kiskon ja vasemmalla olevien pakettien välissä on tilaa, ja kisko estää valvojat.

Rikollinen katselee, näkö estetty
Tarpeeksi hyvä.

(Älä kävele päälle. Nämä kaverit eivät ehkä katso ylös, mutta heillä on perifeerinen näkö.) Samoin oikealla on valvoja ja pakkauksissa aukko; ole lähellä häntä, niin hän ei näe sinua.

Kukaan roistoista ei kuitenkaan ole niin lähellä toisiaan, eikä yksikään heistä ole sinulle sopiva; jos haluat, voit vain juosta korkealla profiililla ja veistää ne ohitessasi.

Joka tapauksessa, pysähdy junan lopussa ja katso: edessä on toinen roisto. Tämä on hyvä tilaisuus aloittaa hionta tuota pääosumahyötyä varten: veitset eivät pudota tässä pelissä, joten voit melko vähäpätöisesti viedä hänet täältä.

Pääosuma.
Ruuvin painovoima.

Ryöstää hänet vaihtamaan veitsesi, varoen seuraavaa roistoa kauempana.

Tavoitteemme on nyt edessä, mutta sisäänkäyntiä ei ainoastaan ​​valvota, vaan se on myös lukittu - et todellakaan pääse sisään tällä tavalla. Tämä on tietysti suunnilleen yhtä vaikea ohittaa kuin paperimassasta tehty kehys.

Animoitu polku
Kyseinen kehys.

Ylös laatikoista, hyppää seinälle ja katolle, jälleen laatikoihin ja I-palkeille. Sieltä näemme määränpäämme - putkien poikki on mukava kirkas ovi. Suuntaa siihen.

Ennen kuin tulet sisään, kurkista ulko -oviaukon ympärille - sisällä on roisto. Lyö häntä päälyönnillä tai huomaamattomalla murhalla haluamallasi tavalla. Määränpääsi on huoneen toisella puolella täältä; Ei ole virallista tietä, mutta se ei tietenkään estä meitä ollenkaan.

Polku
Siirrymme putkien ja kattojen läpi Ferrisin toimistoon ~

Kun olet kulmassa, pudota alas. Ole varovainen - mielessäsi on kaksi valvojaa, jotka vaeltavat pääkerroksessa huoneessa, josta aiot lähteä, ja toinen vaeltaa kerroksessa, johon olet menossa. Joitakin lankkuja ja seiniä voit käyttää piilottamiseen. Ei niin, että sinun täytyy pysyä piilossa pitkään - kun olet kaaren alla, kiipeä takaisin ylös seuraavaan rakennukseen. Jos sinusta tuntuu hienolta, voit jopa yrittää pudota kaaren alla olevaan tankoon sen sijaan, että menisit maahan asti.

Näkymä rakennuksesta, katse alas.
Täällä, nopeasti.

Viimeinen roisto tällä parvekkeella; hän vaeltaa, joten voit välttää hänet melko helposti, jos et halua tappaa häntä. Sitten kävele oven läpi ja .... tavoitteesi muuttuu! Ihana.

Käänny vasemmalle, kun olet kulkenut oven läpi, ja suuntaa kaiteen yli ja koskien. Kun olet kaiteella, olet melkein valmis tämän osan kanssa. Vaeltele huoneen läpi (sisään, käänny oikealle, takaisin ulos) ja suunna sitten kaiteen yli - voit hypätä lampun päältä pysyäksesi pois maasta ja poissa näkyvistä. Oven läpi ja joitain käytäviä pitkin saamme vielä yhden kulissin, joka muistuttaa meitä siitä, kuinka kauhea herra Ferris on.

Kyseinen lamppu
Salamurhaajan valtatie.

Ota vielä kerran koskille: voit hypätä tukitankoon, jonka voit sitten vetää ylös. Älä hätkähdä - jotkut valvojat on sijoitettu paikalle, jotka lopulta huomaavat sinut, jos otat liian kauan. Kulje putkien poikki kohti merkkiä; mikään ei todellakaan estä sinua, kun olet täällä. Suuntaa sitten alas maanpinnalle ja sitten huoneen nurkassa olevia portaita alas.

Portaat
Ota huomioon pudotus.

Portaita alas ja käytävän läpi. Seuraava huone on melko paljon ryömimässä valvojien kanssa; on luultavasti helpointa vain houkutella heidät yksi kerrallaan ja tappaa heidät siellä. Ja melko traumatisoiva lapsille, jotka seisovat siellä, mutta no.

Kun huone on kohtuullisen puhdas, voit nousta ylös lähimmän tuen ja nousta ylös päästäksesi katon tasolle. Näet kolme valvojaa täältä lähellä määränpäätäsi; mene eteenpäin ja ota heidät pois päälaukauksin, ne tulevat silti tielläsi myöhemmin.

Alusta kuolleiden valvojan kanssa
He tekisivät kuitenkin, jos heillä ei olisi kuolemaan johtavaa tapausta teräksen myrkytyksestä.

Käännä koukun poikki koskille ja sitten seinälle. Vedä itseäsi vasemmalle lavalle, jossa valvojat olivat. Kiipeä seinää pitkin ja suuntaa suoraan ikkunasta, ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet lyödä herra Ferris ansaitulla ilmamurhalla.

Ja tässä mennään, klassinen viimeisten sanojen kohtaus ...

Täältä seuraa vain oppaita ovesta ja olet valmis!

& hellip; oo ei. Näyttää siltä, ​​että he ovat hieman sitkeämpiä. Hyppää alas liikkuvaan junaan ja käydään taistelu, hm?

Tästä taistelusta ei ole paljon sanottavaa. Roistot tulevat sinua vastaan ​​kaksi kerrallaan; laskuri ja lyö heidät. Jos pystyt, niiden saaminen kaukaa veitsellä säästää ongelmia.

Ei sillä, että sillä olisi loppujen lopuksi merkitystä, koska silloin maniat suistua junalta , lähettäen koko jyrkänteen reunalta kallion ja tuhlaamalla kuka tietää kuinka monta tonnia rautaa. Plussaa on, että Jacob saa jonkin verran erinomainen haukkuu täällä.

Jacob Fryen Snark
Vakavasti, minun ei tarvitse edes sanoa mitään.

Seuraava bitti on melko itsestään selvä: peli ohjaa sinut alas siltaa pitkin ja liekkien läpi, ja siellä on punainen silakka, joka pitää sinut varpaillasi. Ja Ohhoh , myös vaunu läheltä.

Ja että on Sequence 1. Onnittelut!