Jakso 08 - Muisti 03: Marooned

Valinnaiset tavoitteet:

  • Iho 3 eläintä
  • Ilmamurhaa Vane

Kohtauksen jälkeen sinun on löydettävä Vane. Ensimmäiset asiat ensin; kiivetä läheiseen näkökulmaan ja tyhjennä karttasi synkronoimalla. Kerää sitten kaksi arkkua länteen ja koilliseen näkökulmasta ja Viesti pullossa (salainen) edelleen koilliseen.

Jos sinulla on aarrekartta, joka osoittaa tämän saaren koordinaatteihin (502,44), löydät aarteen kolmen kookospuun keskellä kivilaatan vieressä ja hylyn/näkökulman eteläpuolella.

Voit saada tämän kartan pelaamalla Kenwayn laivaston online -peliä. Tähän pääsee Jackdaw -mökistäsi. Tehtävät ovat joko Empty Cellar (Itä -Britannian siirtomaat) tai Scarlatina (Itä -Kanada)

Mene nyt polulle metsään ja kiipeä pudonnutta puunrunkoa matkan varrella. Hyppää toiseen pystysuoraan puunrunkoon ja käänny vasemmalle löytääksesi rintakehän.

Kiipeä lähellä oleviin puihin saadaksesi animus -fragmentin ja ryöstää toinen arkki raunioissa fragmentin jälkeen. Tämä on paikka, jossa voit metsästää punaista haukkuvaa apinaa. Palaa tänne myöhemmin, kun olet palauttanut vanhat laitteesi takaisin.

Jatka päätietä löytääksesi toinen animus -fragmentti, joka kelluu oksien yli. Ole varovainen, koska musta jaguaari kutee täällä. Piilota läheiseen lehvistöön ottaaksesi sen pois tai vain murhaa ilma puilta. Voit odottaa sen alkamista uudelleen nylkemisen jälkeen, jotta se saavuttaa valinnaiset tavoitteet. Tämän alueen kolmesta eläimestä jaguaari on ainoa eläin, jonka voit tappaa ja ihoa käyttämällä nykyisiä laitteitasi.

Jatka päätietä pitkin, kunnes tulet muinaisiin raunioihin. Kiipeä toiseen näkökulmaan ja Vane juoksee karkuun. Synkronoi ensin näkökulma ja kerää sitten kaikki alueen kohteet ennen Vaneen seuraamista.

Älä tee vielä uskonhyppyä, kiipeä alas kaakkoon ja hyppää puiden päälle päästäksesi lähellä olevaan animus -fragmenttiin. Kun olet saanut sen, hyppää läheiselle reunalle löytääksesi toisen rintakehän.

Toisen näkökulman luoteispuolella on toinen rintakehä reunan vieressä. Kiipeä raunioille päästäksesi siihen.

Seuraa jokea ja tulet pieneen suoon. Täällä on krokotiili, joten käytä puita liikkumiseen. Löydät hullun Vanen matkan varrella. Hän alkaa ampua ja heittää kranaatteja sinua kohti. Sinun täytyy päästä hänen lähelleen ja alistaa hänet lopettamaan hänen hulluutensa. Sinun on käytettävä kansia, koska yksi piikitelty laukaus voi poistaa koko elämäsi palkin välittömästi.

Kun olet onnistuneesti lähellä häntä, hän räjäyttää puunrungon, jolla hän seisoo, ja pakenee uudelleen. Juokse hänen perässään ja jätä keräilyesineet huomiotta. Löydät Vanen toisista raunioista. Tällä kertaa sinun täytyy tappaa hänet. Toisena valinnaisena tavoitteena sinun on murhata hänet ilmassa. Siirry kannesta kanteen, kun hän lobbaa kranaatteja. Hän on käytännössä teräväpiirtäjä, joten odota vahingoittuvan, jos olet avoimessa paikassa ja hän tähtää aseellaan.

Siirry kannesta kanteen koilliseen ja mene raunioiden taakse. Niin kauan kuin hän ei näe sinua, hän heittää kranaatteja viimeiseen paikkaan, jonka hän havaitsi. Kiipeä lähellä olevaan torniin, jossa on taskulamppu, ja saavuta huipulle. Odota, että hän lataa kranaatin, ja hyppää hänen päällensä antaakseen viimeisen iskun. Tämä suorittaa tehtävän. Sinun on palattava saarelle myöhemmin saadaksesi muut keräilyesineet.