Osa I - Addermiren instituutti

Osa I - Addermiren instituutti

Addermire Institute on paljon pienempi kuin viimeinen taso, mutta joka tapauksessa yhtä monimutkainen ja labyrinttinen. Katso tämän oppaan täydellinen kartta täältä, jos et ole jo tehnyt sitä.

Nosta portaat ylös, ja hyvin pian vartija nousee portaista oikealle. Seuraa häntä, kurista hänet ulos ja ota valaanluu pöydältä täällä.

Tällä kävelytiellä on kaksi muuta vartijaa, ennen kuin astut rakennukseen- yksi toimistossa ja toinen katselemassa merelle toisella puolella. Vartiopuoli voi tulla ylhäältä varkain poistamista varten, ja kaukovartio viettää kaiken aikansa tuijottaen joka tapauksessa merelle. Ota ne ulos ja palaa sitten laskeutumiseen. Käytä sydäntä havaitsemaan luukarma kuolleena vaunun alla. Kun katsot merelle, vaunun vasemmalla puolella olevassa kaiteessa on rako.

Pudota putkeen, sitten kivinen paljastus ja mene vaunun tason alle saadaksesi tämän viehätyksen ( Bonecharm 1/5 )

Rautatangon lähellä on pieni vene karille - roiskuta sen päälle pientä ryöstöä varten, ja Sunken Wreck Special Action ( 1/6 ). Palaa ja kiipeä kalliopäätä takaisin instituuttiin

Seuraava pähkinä on aula. Sinun pitäisi pystyä seuraamaan ja vetämään läheltä vartijaa herättämättä huomiota.

Kun hän on poissa, tartu luun viehätykseen palavaan etuosaan ja keskelle (hyllylle, joka on aivan pääsisäänkäynnin sisällä, Bonecharm 2/5 ). Sieltä houkuttele ja lähetä vartija huoneen keskeltä, pidä sitten vasemmalla hiipiä ja rauhoittaa toimistoa, ja lopuksi ota Elite -vartija ulos, kun hän partioi keskuskujalla.

Hänet voidaan taskuvarkailla, joten voit luopua helposta pudotuksesta seiniltä ja lampuilta täällä. Voit helposti deaktivoida valomuurin poistamalla sen virtalähteen, jota suosittelen.

On mahdollista kiertää se useilla muilla tavoilla, ja sen puuttuminen voi kaataa vartijat pahuudellesi, mutta tämä on vaivan arvoista säästettynä siitä, että sinun ei tarvitse työskennellä seinän ympärillä joka kerta, kun lähdet tänne. Vaikka nuudelit täällä, saatat yhtä hyvin kerätä tehtävän ensimmäisen maalauksen ( Maalaus 1/3 ).

Voit myös saavuttaa tavoitteesi tutkimalla karttaa seinän toisella puolella.

(Alla on täydellisempi versio, jossa kaikki hyvät asiat on täytetty)

Kiipeä tai räpyttele lattialle huoneen oikealla puolella (oikealla puolella seinää vasten, sisäänkäynti poispäin). Nappaa ryöstöä ja avaa vartiotoimistojen suljettu ovi.

Kirjoituspöydällä on tallelokeroyhdistelmä, ja huoneessa on tallelokero. Käytä ensimmäistä jälkimmäisen kanssa saadaksesi hopeaa, kuparia ja Combat Sleep Dart -piirustuksia ( Suunnitelma 1/2 ).

Täällä on myös Crown-Killed -ruumis ja jotkut pienemmät ryöstöt yhdistelmävapaassa (miksi niin monilla ihmisillä on nämä?). Muista lukea Valientin kirje täältä, koska se käsittää kolmanneksen kolmen todistajan erityistoimista.

Palaa pääaulaan, lähellä tämän seinän generaattoria, ja vilkaise kolmatta tasoa- missä kävelytie yhdistää kaksi kattoa.

Jos olet nyt sisäänkäyntiovella, mene oikealle, tyhjään kattoon, jossa on väliaikainen ampumarata. Sulje ovi perässäsi ja ryöstä nopeasti valaanluu alueelta ja kolikko nurkassa hylätystä pokeripelistä. Haluat olla nopea, koska Elite Guard vaeltaa läpi minuutin kuluttua.

Jos hän ei huomaa mitään vikaa, hän vaeltaa sisään ja suuntaa merenpuoleiseen kaiteeseen miettimään, ja ehkä laulaa hieman itselleen. Sulje musiikki ja pidä hänet pokeripelissä.

Käytä laatikoita ja säilytyslaitteita täällä kiivetäksesi vielä toiselle tasolle, sitten käänny vasemmalle ja seuraa sydämesi tyhjiä huoneistoja varten Rune (Rune 1 & 2 of 6) ja Outsider's Shrine.

Ol 'Blackeyes vihjaa arvoituksellisesti, että voit ehkä löytää ei-tappavan ratkaisun Crown Killer -ongelmaan, ja katoaa. Kuten tavallista. Ryöstää nämä huoneet, mennä sitten takaisin ulos ja käyttää tämän niemekkeen lopussa olevia rakennustelineitä noustaksesi vielä uudelle tasolle, tällä kertaa katoille.

Suuntaa takaisin instituutin keskustaan ​​ja huomaat pian jättimäisen pyöreän ikkunan, hieman raolla.

Varusta sydän nähdäksesi, että vielä korkeampi on Black Bonecharm. Blink up savupiippu täällä, sitten kaukana katolla (jos et ole tasoittanut Blink, saatat joutua vetoketju reunamuotoon, ja kiivetä ylös). Löydä viehätys linnunpesästä täältä ( Bonecharm 3/5 ).

Ota hetki aikaa nauttiaksesi katsomisesta ja saadaksesi käsityksen Addermiren asettelusta.

SAAVUTUSHÄLYTYS : Nyt on erinomainen aika ja ehkä ainoa mahdollisuutesi saavuttaa 'Fearless Fall' -saavutus. Pysy katolla, suuntaa vaunun kiskoa kohti. Ahven täällä keskikaaren päällä ja katso alas. Jos olet seurannut tätä läpikäyntiä, alla pitäisi olla yksinäinen vartija tyhjäkäynnillä.

Jos ei, voit ehkä houkutella muita vartijoita luoteilla ja kranaateilla. Joko niin, tavoitteena on hypätä ja pudottaa-tappaa (tai tapauksen mukaan pudota-aivotärähdys) tämä mahla nykyisestä sijainnistasi. Voit hypätä melko pitkälle, mutta jos ne eivät vieläkään ole riittävän lähellä, varsijousipultteja voidaan käyttää melunvaimentimina vetämään ne vielä lähemmäs. Jos menetät tietysti, kuolet heti, joten älä missaa.

Kun jännitys on ohi, kiipeä takaisin katolle savupinoilla ja vilkaise pyöreään ikkunaan, jossa on riimu ( Rune 3/6 ) ja merkitsemätön painike.

No, emme tulleet tänne asti ei paina salaperäisiä painikkeita. Aktivoi painike kutsuaksesi hissin. Pian se saapuu, ja kaksi houkuttelevaa 'smash me' -tyyppistä liitintä ylhäällä.

Laita kummassakin ristipultti, jotta hissi putoaa alas kellariin, ja seuraa sen jälkeen järkevästi hyppyjä ja vilkkumisia.

Pudota alas korkeuden yläluukun kautta päästäksesi kerroksen negatiiviseen, Lost & Foundiin. Löydät suuren välimuistin unohdetuista tavaroista, mukaan lukien rune ( Rune 4/6 ) Sokolovin maalaus ( Maalaus 2/3 ).

Dishonored -eläinlääkärit saattavat muistaa nimen Veray Moray naiseksi, josta tulisi mummo rRags. Kun olet täyttänyt (jo melko kosteat) taskut ja saanut Abandoned Basement Special Action -toiminnon ( 2/5 ), mene takaisin ylös hissikuilua vilkuttamalla ja hyppimällä ja poistu oven yli aukeamalla takaisin ensimmäiseen kerrokseen.

Palauta aula ja valmistaudu henkisesti, koska on aika hakea rune ruokasalista. Joku päätti, että tämä epäpyhän voiman esine tekisi viehättävän kahvila -sisustuksen, ja he naulattiin pilariin huoneen keskellä. Tämä tarkoittaa, että joudut tukahduttamaan jokaisen viimeisen meloninviljelijän paikan päästäksesi siihen. Aloita tukahduttamalla vartija aivan oven vierestä ja vetämällä hänet aulan toiselle puolelle. Siirry etäisyyteen tällä- muutama seuraava pakopaikka voi kiinnittää paljon huomiota tähän alueeseen. Hiipiä takaisin ruokasalin sisälle, mutta halaa seinää keittiöön, josta voit noutaa muutamia arvokkaita ainesosia, ja tukahduta myös siviilit, jotka luultavasti tarvitsivat jännitystä elämässään joka tapauksessa.

Muun huoneen ottaminen ulos on keittiön sisäänkäynnin tai aulan sisäänkäynnin lähellä, seinän lyöminen miekallasi ja sitten heti takaisin peittämiseen. Odota, kunnes viholliset tutkivat, luovuta ja valitse viimeiset vihamieliset viipyäksesi.

Huuhtele ja toista, kunnes ne ovat kaikki syvään päiväunien jälkeisiin uniin, ja runestone on sinun ryöstää ( Rune 5/6 ). Jos olet törmännyt pulloon kloroformia matkoillasi, sekin voi auttaa.

Myös ylemmässä kerroksessa on ruokasali (merkitty saloniksi), jossa on kaksi partioivaa vartijaa. He ottavat vähän huomioon huijauksesi alakerrassa, mutta nyt on aika vilkkua ja ottaa ne pois. Ryöstää lattia ja koputa levyt rajoitetulta ovelta päästäksesi pieneen toimistoon. Täällä ei ole vielä paljon tehtävää, joten mene takaisin portaikkoon ja tukahduta eliitin vartija, joka partioi täällä punaisella matolla.

Pidä vartalo kiinni ja kiipeä sitten portaita pitkin, missä tavallinen vartija pelaa innostavaa noppapeliä ... itsensä kanssa. Päästä hänet pois kurjuudesta ja piilota hänen yksinäisyytensä varjoihin. Nosta hänen kolikonsa ja pane merkille pullo tulenarkaa rommia- käytät sitä myöhemmin. Seuraa kylttejä portaikon yläosassa Hypatian toimistoon, poista seteli ovesta ja astu sisään.

Ryöstää paikka perusteellisesti- siellä on tonnia arvoesineitä, mukaan lukien kirjahyllyssä oleva kultaharkko, toinen Hypatian helmi-faneista ja hänen pääavain, joka avaa lähes koko rakennuksen. Pidä se kädessä, mene kolmannen kerroksen kuntoutushuoneeseen.

Tämä osa on tiheästi verikärpänen, mutta siellä on myös joitakin sytytysruuveja, kun astut sisään, ja useita välimuistia syttyviä nesteitä noin. Huomaa myös jättiläinen kloroformipullohylly oikealla puolella, kun astut sisään, mikä on kätevää monille asioille myöhemmin.

Polta tiesi läpi, mutta pyydä sydäntä hakemaan rune ( Rune 6/6 ) ensimmäisen suuren pesän sisällä ja keskikammioon piilotettu luusammi. Päästäksesi siihen, avaa solariumit, kunnes löydät ne, jotka on liitetty seinän reikään.

Indeksoi ja lue viehätys ( Bonecharm 4/5 ), mutta varo katossa olevaa pesää. Työnnä levyt pois ovesta poistuaksesi. Poistu rajoitetun alueen ovien kautta ja seuraa sydäntä korruptoituneeseen luukarvaan alakerrassa. Murskaa lasi päästäksesi häiritsevään pieneen toimistoon, joka on täynnä kruununmurhaajan uhrien kauhistuttavia muistoja sekä audiografia, joka viehättää ( Bonecharm 5/5 ), ja maalaus hyvästä lääkäristä itsestään ( Maalaus 3/3 )

TÄRKEÄÄ: Hypatia työskentelee tutkimushuoneessa vain muutaman metrin päässä. ÄLÄ keskustele hänen kanssaan vielä- se voi estää sinua puhumasta Joe Hamiltonille, mikä puolestaan ​​voi menettää sinulle suunnitelman ja erityistoimen. Joten seuraa askeleitasi, nappaa pullo tätä makeaa, makeaa kloroformia ja siirry alas tasolle kaksi kohti taudin hoitoa.

Siellä on sininen takki, jonka selkä on käännetty, mutta älä ota häntä vielä pois. Odota, että punatakki liittyy hänen kanssaan, ja sitten kloroformi ne molemmat (jos odotat tukehduttavan heidät, saatat traumata Hamiltonia, eikä hän puhu sinulle).

Astu kuulusteluhuoneeseen hakemaan tavarat Hamiltonilta ja ansaitse vielä kolmasosa Kolmen todistajan erityistoiminnasta. Varmista ennen lähtöä nappaamaan avain takana olevaan lokeroon. Hamiltonin toimisto on toissijainen portaikko, joka sijaitsee aivan Hypatian toimisto -oven vasemmalla puolella, joten kiipeä aina rakennuksen yläosaan.

Matkajohto täällä on melko helppo havaita ja helpompi riisua. avaa ovi saadaksesi piirustuksia ( Piirustukset 2/2 ) ja lue Hamiltonin päiväkirja, joka osoittaa sinut tohtori Hypatian apulaiselle, tohtori Vascolle.

Siellä on myös pieniä ryöstöjä ja paljon tappavia ammuksia, joita et tarvitse, mutta pidä tämä paikka mielessä, jos päädyt käyttämään varsijousipultteja meluntekijänä myöhemmin. Kun tämä on poistettu luettelostamme, palaa toipumisen kautta kasvokkain hyvän tittelin kanssa.

Kun kohtaat Hypatian, asiat muuttuvat paljon lineaarisemmiksi. Keskustele hiukan hajanaisesti ladyn kanssa ja mene sitten huoneen takaosaan etsimään hänen vakavasti vammautunutta avustajaa Vascoa. Hänen kanssaan puhuminen avaa Kolmen todistajan erityistoimen viimeisen osan ( 3/5 )

Vasco paljastaa, että tohtori Hypatia itse on kruunun tappaja, hetkiä ennen kuin hän murtautuu ikkunasta vanhurskaassa raivossa. No, raivoa joka tapauksessa.

Pysy vain paikallaan hetken, kunnes hän on poissa, ja ryöstä sitten huone. Voit myös kuunnella audiografia täällä, jos et välitä hullun murhaajan erittäin häiritsevästä kuumasta puheesta. Kun olet kerännyt valaanluun ja unen tikan, seuraa objektiivimerkkejä ja keksi vastalääke. Huomaa, että objektiivimerkit toimivat tässä tehtävässä hieman eri tavalla ja johtavat sinut reittipisteisiin sen sijaan, että osoittaisit määränpääsi. Silti he ovat ainoita ystäviäsi, joten on parasta liikkua. Ensimmäinen pysäkki on Vascon turvallinen seerumi- sinulla on jo yhdistelmä keskustelusta hänen kanssaan.

Jos jostain syystä asiat eivät menneet suunnitellusti, yhdistelmä voidaan ryöstää myös hänen ruumiistaan, joka heitettiin tutkimushuoneen keskelle, kun kruunumurhaaja hyökkäsi. Myös Vascon toimistossa on jonkin verran norsunluuta, ja hopeaharko lasin takana. Seuraava askel on kehon nesteiden kerääminen, joten tartu ruiskuun laboratoriosta ja toista audiografia selvittääksesi, miten Vasco päätti tiensä. Tai oli, kunnes muutama hetki sitten. Seuraa merkkiä korjattavaan ruumiiseen ja tee vetäytyminen. Ohita verikärpäset ja kiiruhda takaisin laboratorioon luomaan parannuskeino. Niin sanoakseni.

Seuraa merkkiäsi takaisin tutkimuskammion ylemmille tasoille. Varo, että Hypatia vaeltaa huoneessa ja kuivuu itselleen.

Vilkkaa silmiään hänen takanaan ja käytä sitten [CTRL] -näppäintä vasta-seerumin antamiseen aivan kuten mikä tahansa ei-tappava hyökkäys. Se toimii melko hyvin ottaen huomioon lääketieteellisen koulutuksesi rajat, ja hän näyttää olevan taas oma itsensä (Special Action The Counter Serum 4/5). Keskustele nopeasti ja anna hänen olla, kun palaat oikeaan instituuttiin. Voit tehdä tämän menemällä takaisin kuntoutuksen kautta tai avaamalla ikkunaluukut takaosassa, jossa Vasco oli, ja pudottamalla alas takalaiturille aivan keittiön ulkopuolelle. Jos haluat lopettaa tason (eikä mikään estä sinua), tämä on parempi veto. Mutta valmistuneilla on vielä muutama asia hoidettavana.

Joten siirry takaisin toipumisen läpi, tartu toiseen eetteriin ja mene alas neuvotteluun ensimmäisessä kerroksessa.

Täällä oleva vartija katsoo aina tarkkaavaisesti ulospäin portaikkoon. Eetteri korjaa asian. Vasemmanpuoleisen huoneen vartija tulee juoksemaan ja avaa hänet helpottamaan tukehtumista, jättäen tämän osan viimeisen vartijan nukkumaan oikealle huoneeseen.

Kuten DX: HR: ssä, on turhauttavan vaikeaa tukahduttaa joku, joka makaa täällä, joten vain nukahda hänet ja tartu korvapultit pienestä pöydästä hänen päänsä takaa. Ainoat viholliset ovat jäljellä susikoiria. Heidän vapauttamiseen on erityistoimi (päästäkää koirat! 5/5 ), mutta jos etsit aaveellisuutta, tämä voi olla vaarallista. Nipistä vielä viimeisen kerran kerroksessa kolme hiukan kloroformia ja palaa sitten koirahuoneeseen. Avaa ovi ja istuta pulloon (käytä avaimenreikää tai Dark Visionia) valitaksesi hetkesi).

Sleepdart kaikki jäljellä olevat koirat, kun he pakenevat. Erikoistoiminnan kuvauksesta huolimatta heidän ei itse asiassa tarvitse purkaa vartijoita, jotta voit saada tämän Toimen. Ryöstää koiranhuone valaanluulle. Siellä on kaksi muuta huonetta, joista toisessa on tyhjiä koirankuljettimia ja pieni pesula-cum-postihuone, jossa on muutama ryöstö. Huomaa, että postiosaston yläpuolella on salainen tallelokero, jossa on valasöljyä ja muutama kolikko.

Sinulla on nyt kaikki keräilyesineet, erikoistoimet ja saavutukset tältä tasolta, mutta jos et halua jättää kiveä kääntämättä, on vielä viimeinen suuri osa, jossa emme ole käyneet. Olet ehkä huomannut vartiointien alla olevia huoneita johtavat suljetut ovet. Näihin ei pääse käsiksi rakennuksen sisällä. Lähde sen sijaan sisäänkäynnin läpi ja pidä suuntia vasemmalla, kunnes näytät avoimilta ikkunaluukuilta.

Vilkaise hetken yli ja kerää kohtuullinen määrä ryöstöä näistä huoneista ja poista sitten ovet ja päästäksesi takaisin instituuttiin. Nyt on todella aika lopettaa asiat. Ohita objektiivinen merkkisi ja palaa keittiöön poistumalla täältä kaukaisesta ovesta.

Odota, että eliittivartija kääntää selkänsä bluecoatille, nukahda sitten jälkimmäinen ja tukahduta edellinen (Jos jätit ikkunaluukut auki tenttihuoneeseen aiemmin, voit vilkkua ja napata korvaavan Sleep Dartin heti) .

Vilkaise vartiotorniin ja poista se käytöstä normaalisti poistamalla valaan öljy.

Pysäytä alla oleva väijyvä yksittäinen vartija. Voit ryömiä takaisin portaita ylös hävittääksesi Addermiren viimeiset vartijat, mutta kun olet valmis, seuraa tavoitemerkkiä viedäksesi Maegen/s: n pois täältä.