Parhaat Terraria Modit

Terrarian pelaaminen on hauskaa, mutta vielä hauskempaa modien kanssa! Tässä on lopullinen luettelo parhaista tällä hetkellä käytettävistä Terraria-modeista.

Tekijä:Justin Fernandez 21. maaliskuuta 2021 Parhaat Terraria Modit

Terraria ja muut askartelupelit vastaavat ovat kypsiä mukauttamiseen, ja modit ovat paras tapa vapauttaa sen todellinen potentiaali.

Etsitpä sitten uutta tarinasisältöä ja esineitä tai haluat uudistaa Terrarian pelattavuuden kokonaan, me tarjoamme sinulle kaiken.

Tässä luettelossa korostamme parhaat Terraria-modit asennettavaksi vuonna 2022 , mukaan lukien parhaat modit pelattavuuden parantamiseen, varaston hallintaan ja Terrarian jauhamisen vähentämiseen.

Päivitämme tätä luetteloa tulevaisuudessa uusilla moduuleilla, joten muista tarkistaa ja kertoa meille, jos jokin suosikkisi on jäänyt paitsi!

Aiheeseen liittyvä: Parhaat Valheim-modit Parhaat Minecraft-modit Stardew Valleyn parhaat modit

SisällysluetteloNäytä

tModLoader

TModLoader

Luokka: Mod Manager

Ennen kuin sukellat joihinkin pelin muuttaviin modeihin, suosittelemme asentamista tModLoader tehdä elämästäsi paljon helpompaa pitkällä aikavälillä.

Se on mod-hallinta, joka pitää kirjaa kaikista Terraria-modeistasi, ja siitä on vuosien varrella tullut melko lailla standardi, koska sitä tukee pelin kehittäjä Re-Logic.

Vaikka on olemassa muutamia poikkeuksia, suurin osa modeista on yhteensopivia tModLoaderin kanssa; Muista kuitenkin lukea jokaisen yksittäisen modin latausprosessi läpi etukäteen.

Terrarian peruskorjaus

Terrarian peruskorjaus

Kategoria: Pelin uudistusmod

Ensimmäinen mod, jota suosittelemme, on Terrarian peruskorjaus , joka tekee monia muutoksia pelin ominaisuuksiin ja tuo jopa esille pari uutta asiaa.

Yksi sen pääpainopisteistä on taistelu, erityisesti pelaajien liike ja vihollisen tekoäly, mikä johtaa mukaansatempaavampiin taisteluihin, joissa sinun on vältettävä vihollisen hyökkäyksiä ja muista ladata aseet uudelleen.

Se lisää myös vaihtuvia vuodenaikoja Terrariaan, uusia tuli-/sähkötehosteita ja lisää yleistä tehostetta pelin renderöintilaatuun, mikä lisää tunnelmallista tutkimista.

Onnettomuus

Onnettomuus

Kategoria: Pelin uudistusmod

Suunniteltu kokeneille Terraria-pelaajille, Onnettomuus on modin huima, joka ruokkii peliin yli tuhat uutta kohdetta, tarkemmin sanottuna 1880+.

Siinä on myös 24 uutta pomoa, lähes 300 uutta vihollistyyppiä, kuusi uutta biomia, viisi vaikeustilaa sekä lisäsäätöjä ja tasapainotuksia Terrarian askartelujärjestelmään.

Jos olet pelannut Terrariaa jonkin aikaa ja sinusta tuntuu, että tekemistä on loppumassa, tämä modi on juuri se, mitä tarvitset innostuaksesi pelaamisesta uudelleen.

Torium

Torium

Kategoria: Pelin uudistusmod

Samanlainen kuin Calamity, Torium mod esittelee valtavan määrän uutta sisältöä, joka pidentää Terrarian peliaikaa ja palauttaa sen löytämisen ja ihmeen tunteen, jonka tunsit kerran uutena pelaajana.

Mukana ovat uuden kaupungin NPC:t, biomit ja yli 2 300 muokattavaa esinettä sekä kolme uutta luokkaa: Thrower, Bard ja Healer.

Siellä on myös uusia pomokohtaamisia ja vihollistyyppejä, jotka hyötyvät suuresti kevyestä pelin tasapainottamisesta.

Laajennettava varasto

Laajennettava varasto

Luokka: Varaston mod

The Laajennettava varasto mod tekee juuri sen, mitä se sanoo, lisää tallennustilaa hahmosi reppuun.

Se voi auttaa helpottamaan tilan loppumista pitkän seikkailun aikana tai sitä, että juoma ei ole tarpeeksi mukana ennen isoa pomotaistelua.

Muista, että Extensible Inventory on pohjimmiltaan huijausmodi, joten käytä sitä vain, jos tunnet olosi mukavaksi poiketa siitä, miten kehittäjä on suunnitellut pelin pelattavaksi.

Resepti selain

Resepti selain

Luokka: UI mod

The Resepti selain mod tekee sen, mitä pelin vaniljaversio Guide toivoo, ja sitten jotkut.

Kun se on asennettu, se tarjoaa vankan esineenhakupalvelun, joka lajittelee reppusi ja lähellä olevat arkut suodattaakseen ainesosat ja tehostaakseen monivaiheisia askartelureseptejä.

Tämän ansiosta on paljon helpompaa käyttää kaikki satunnaiset roskat hyödynnettäväksi ja tehdä huonekaluja tai yksinkertaisesti parantaa esineiden etsimisen kokemusta.

Bossin tarkistuslista

Bossin tarkistuslista

Luokka: UI mod

Terrariassa on jo monia pomoja hylättävänä, ja vielä enemmän, jos olet jo mennyt eteenpäin ja asentanut Calamityn tai Thoriumin.

Jotta saat järkeä pelin laajasta pahisten luettelosta, harkitse sen käyttöä Bossin tarkistuslista mod, jotta voit seurata, mitkä olet aiemmin voittanut.

Sen lisäksi, että se kertoo sinulle pomotaistelujen oikean järjestyksen, se järjestää ne kaikki siistiksi pieneksi luetteloksi, jossa on valintaruudut, jotka täytetään heti, kun voitat heidät.

N Terraria

N Terraria

Luokka: Roolipelimod

Jos olet sellainen Terraria-pelaaja, joka nauttii pitkiä roolipelejä , sitten N Terraria voi olla täydellinen modi muuttaaksesi pelistä mukaansatempaavan roolipelikokemuksen.

Tämä sisältää joukon pelaajaluokkia, kilpailuja, tasoitusjärjestelmän, NPC-juhlajärjestelmän ja ainutlaatuisia tehtäviä, jotka on suunniteltu kertomaan hahmosi tarinaa.

Ottaen huomioon, että Terraria on jo pitkä peli sellaisenaan, tämä modi todella nostaa antea ja nostaa samalla vaikeustasoa huomattavasti.

TerraFirma

TerraFirma

Luokka: UI mod

Toinen hyödyllinen modi, joka kannattaa tarkistaa Terrafirma , joka lisää peliin mukautetun kartoitustyökalun.

Tämä on hyödyllistä pitkillä tutkimusmatkoilla kaukana kotoa ja voi poistaa osan malmien keräämiseen liittyvistä arvailuista.

Terrafirma on hyödyllinen myös lukittuihin arkkuihin kurkistamiseen, patsaiden jäljittämiseen ja maanalaisten aavikoiden etsimiseen.

Taikavarasto

Taikavarasto

Luokka: Varaston mod

Terraria pitää varmasti tuotteistaan, koska peruspelissä on tuhansia ja jopa kymmeniä tuhansia, kun alat sekaisin modien kanssa.

Järjestyksen ylläpitämiseksi suosittelemme asentamista Taikavarasto , modi, joka yhdistää useita säilytysastioita, jotta pääset helposti käsiksi jokaiseen.

Voit laajentaa varastoasi entisestään tekemällä lisää säiliöitä, ja bonuksena Magic Storage voidaan myös yhdistää askarteluasemiin tuotannon nopeuttamiseksi.

TerraSavr

TerraSavr

Luokka: Cheat mod

TerraSavr on verkkopohjainen modi, jonka avulla voit tuoda hahmosi ja muokata sen muuttujia ja lisätä buffeja kaikkiin heidän mukanaan oleviin esineisiin.

Jos olet tarpeeksi rohkea huijarina, voit yhtä helposti etsiä haluamasi esineen ja napsauttaa ja vetää sen hahmosi luetteloon.

Sitä ei tietenkään suositella uusille, kokemattomille pelaajille, jotka tekisivät itselleen karhunpalveluksen, jos eivät kokisi Terrariaa sellaisena kuin se oli tarkoitus pelata.

Veinminer

Veinminer

Luokka: Kaivos mod

Terraria on erittäin napsautusintensiivinen peli kaiken louhinnan ja puun hakkuun kanssa niin paljon, että modaajat keksivät tavan vähentää lohkojen murtamista.

Veinminer avulla voit kerätä kokonaisia ​​malmisuonia napsauttamalla yhtä malmipalaa samalla, kun pidät pikanäppäintä painettuna.

Se on varmasti vähän pelin katkaisevaa, mutta kun ottaa huomioon, kuinka tylsiä monet pelin järjestelmät ovat, yksi huolenaihe vähemmän ei ole niin iso juttu.

Fargon Mutant Mod

Fargon Mutant Mod

Luokka: Cheat mod

Tämä seuraava modi keskittyy Terrarian elämänlaadun parannuksiin, jotka auttavat vähentämään pelin pahamaineista jauhamista lisäämällä uusia NPC:itä, reseptejä ja aseita.

Mukana Fargon Mutant mod ovat uusien kaupunkien NPC:itä, jotka myyvät etenemiseen sidottuja esineitä, mukaan lukien yleisiä askartelumateriaaleja, kuten puuta, sekä pomo-kutsun rihkamaa.

Olemme valmiita myöntämään, että se on pohjimmiltaan pelkkää huijausta, kaikesta ostamastasi on silti hintaa, ja sinun on aina voitettava pomot itse päästäksesi eteenpäin pelissä.

Siipipaikka

Siipipaikka

Luokka: Varaston mod

Vaikka se ei ehkä ole suurin pelin muuttava modi, Siipipaikka käsittelee yhtä ärsyttävämmistä Terrarian esineiden järjestämisjärjestelmän näkökohdista.

Kun se on asennettu, näet varastosi Armor and Accessories -välilehden alla erillisen paikan siipien säilyttämistä varten.

Se on sellainen elämänlaadun parannus, jota et huomaa tarvitsevasi ennen kuin olet jo viettänyt kymmeniä tunteja inventaariosivujen selaamiseen.

Terraria | TEdit 101 -opastus | Perusteet Videota ei voi ladata, koska JavaScript on poistettu käytöstä: Terraria | TEdit 101 -opastus | Perustiedot (https://www.youtube.com/watch?v=3Sei7kxyr8g)

Tedit

Luokka: World-editor mod

Viimeinen suosituksemme on vähemmän modi, vaan enemmän itsenäinen sovellus, joka antaa pelaajille enemmän taiteellista vapautta heidän ulkonäkönsä suhteen.

Tedit sisältää erilaisia ​​työkaluja, jotka on suunniteltu vapauttamaan mielikuvituksesi ja mukauttamaan maailmaasi täysin värittämällä esineitä, tuomalla esivalmistettuja rakenteita ja jopa luomalla omia pelin sisäisiä pulmia.

Se vaatii paljon luovempaa ajattelutapaa kuin aiemmat käsittelemämme modit, mutta se voi olla syvästi palkitsevaa pelaajille, jotka haluavat intohimoisesti saada maailmansa erottumaan joukosta ja tuntemaan olonsa ainutlaatuiseksi.

Saatat myös pitää näistä