Parhaat söpöt pelit 2022

Tarvitsetko annoksen ihastuttavan terveellistä hauskaa? Katso Steamin parhaat söpöt pelit, jotka sulattavat sydämesi ja saavat sinut hymyilemään.

  Parhaat söpöt pelit

Vaikka söpön videopelin määritelmä voi vaihdella henkilöittäin, on muutamia toistuvia elementtejä, joista useimmat ovat samaa mieltä.

Se ei ole millään tavalla kattava luettelo, mutta se sisältää asioita, kuten suloisia eläimiä, värikkäitä ja sarjakuva grafiikkaa , terveellisiä teemoja ja rento pelattavuus .

Tässä mielessä tämä luettelo keskittyy kuratointiin parhaat söpöt pelit Steam-, PlayStation-, Xbox- ja Nintendo Switch -alustoilla.

Ota siis kiinni ja valmistaudu kohottamaan mielialaasi näiden söpöjen videopelien avulla!

Aiheeseen liittyvä: Parhaat 2.5D-pelit Parhaat rentouttavat pelit 2022 Parhaat elämän simulaatiopelit 2022

Vähän vasemmalle

Alustat: Windows, Switch, Mac

Aluksi ensimmäinen suosituksemme söpöille PC-peleille on Vähän vasemmalle , viihtyisä pulmapeli kodin tavaroiden järjestämisestä miellyttäviksi järjestelyiksi.

Jokaisessa palapelissä voit lajitella, pinota ja järjestellä arkipäiväisiä esineitä samalla kun pidät silmällä ilkikurista kissaa, joka yrittää puuttua asiaan.

Pelissä on yli 75 pulmapeliä ratkaistavaksi käyttämällä pelin intuitiivisia ja yllättävän koskettavia ohjaimia.

Lunistiikka

Alustat: Windows, Switch

Seuraavaksi on Lunistiikka , 3D-tasohyppely, joka on saanut inspiraationsa pelejä, kuten Sonic the Hedgehog joka sisältää söpön lo-fi-taidetyylin, joka muistuttaa PS1/SEGA Saturn -pelejä.

Siinä otat hallintaasi Hanan, Tanukin, jonka tehtävänä on juosta, hypätä ja taistella unenomaisissa ympäristöissä.

Jokaisen tason on tarkoitus edustaa erilaista muistoa Hanalta, ja se kattaa laajan valikoiman esteettisiä teemoja, kuten maagisia pyhäkköjä, upeita vesipuistoja ja ruoasta valmistettua maailmaa.

Beacon Pines

Alustat: Windows, Xbox One, Switch

Hiding Spotin ja Fellow Travellerin luvalla Beacon Pines on narratiivivetoinen seikkailupeli söpöistä metsäolentoista ja salaperäisestä kirjasta.

Kun pelaat sekä kirjan lukijana että sen päähenkilönä Lukana, lähdet maagiseen seikkailuun, joka on täynnä uusia ystäviä ja piilotettuja totuuksia.

Kun tarinan tapahtumat etenevät, peli antaa sinulle mahdollisuuden palata takaisin ja muuttaa valintojasi nähdäksesi, miten kukin tilanne on voinut toteutua.

Karitsan kultti

Alustat: Windows, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch, Mac

Karitsan kultti Pirullisen söpöt käsin piirretyt visuaalit toimivat suorassa ristiriidassa sen synkän ja häiritsevän saatanallisen palvonnan ja kultin kasvattamisen teemojen kanssa.

Tästä huolimatta peli onnistuu olemaan hauskaa joka käänteessä yhdistämällä siirtomaasimien parhaat puolet ja roistomaisia ​​toimintapelejä .

Tämä tekee siitä pakollisen pelin kaikille, jotka pitävät söpöistä peleistä, joissa on tummemmat reunat, tai hallitsevat resursseja samalla kun rakentavat omaa yhteisöään.

Slime Rancher 2

Alustat: Windows, Xbox Series X/S

Tällä hetkellä Steam Early Accessissa, Slime Rancher 2 on jo osoittanut olevansa hitin arvoinen seuraaja maatalouden sim otsikko yhtä suloisella pelattavuudella.

Siinä toistat roolisi Beatrix LeBeauna, kun hän näkee Rainbow Islandille, uuteen maailmaan, joka on täynnä muinaisia ​​mysteereitä ja eksoottisia villieläimiä.

Uusilla liman kiistelytyökaluilla varusteltuna pelin tehtävänä on kerätä ja kasvattaa kaikenmuotoisia ja -kokoisia söpöjä ja ainutlaatuisia liman olentoja.

Wobbledogs

Alustat: Windows, Switch, Mac

Jos söpöt limat eivät ole hillosi, niin räikeät huojuvat koirat saattavat herättää kiinnostuksesi.

Osa virtuaalinen lemmikkipeli osa 3D hiekkalaatikko, Wobbledogs näkee sinun kasvattavan värikkäiden pentujen armeijan täysikokoisiksi aikuisiksi, joilla on ainutlaatuinen fysiologia.

Jotta heille olisi paras elämä, sinun on tarjottava jokaiselle koiralle hyvää ruokaa, saatava heidät seurustelemaan muiden koirien kanssa ja olemaan vuorovaikutuksessa leikkimällä ja silittelemällä niitä.

LAPIN

Alusta: Windows

Seuraavaksi söpöjen PC-pelien listallamme on LAPIN, ihastuttava peli 2D tasohyppely pääosissa joukko rohkeita kanitutkijia.

Pelaajat ottavat viisi jänistä hallintaansa ja lähtevät etsimään uutta kotia, kun rakennustyöt pakottavat eläimet pois metsäkotiltaan.

Tämä edellyttää, että tutkit eloisaa käsintehtyä maailmaa, joka kerää esineitä ja hyppää vaarojen välttämiseksi.

Webbed

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Switch, Mac, Linux

Samaan tapaan kuin LAPIN, Webbed on palapelin tasohyppely joka saa sinut yllättävän suloiseksi hämähäkkiksi pelastamaan kumppaninsa sen jälkeen, kun jättiläinen lintu on siepannut tämän.

Peli tapahtuu upeassa Queenslandin esityksessä, jossa asuu pieni riikinkukkohämähäkkisankaritar ja joukko omalaatuisia hyönteisiä.

Luotat muiden bugien ystävällisyyteen, voit käyttää verkkoa pyörittämään ympäristöjä, luomaan siltoja ja kuljettamaan esineitä.

Pasuuna Mestari

Alusta: Windows

On niin harvinaista löytää peli, josta tulee sitä hauskempaa mitä huonommin pelaat, mutta niin se on Pasuuna Mestari .

Holy Wowin kehittämä ja julkaisema peli myy itsensä nimellä Dark Souls of rytmipelejä jossa pelaajien täytyy puhaltaa, puhaltaa ja touhuta tiensä listan kärkeen.

Tämä tehdään 20 kappaleella söpöjen Mii-tyyppisten avatareiden ja taustavisuaalien kanssa, jotka kuvaavat majesteettisia hevosia ja muita terveellisiä kuvia.

Mennään

Alusta: Windows

Mikä voisi olla hauskempaa ja jännittävämpää kuin lähteä seikkailuun Australian rehevillä ja eksoottisilla pensaikkoalueilla?

Muistuttaa pelejä, kuten Animal Crossing , Mennään yhdistää life-sim-pelaamisen kaupunginrakennus- ja selviytymiselementteihin ihastuttavassa paketissa.

Teltan pystyttämisen jälkeen pääset tutkimaan maailmaa, luomaan työkaluja ja kasvattamaan yhteisöäsi hahmo kerrallaan.

Paratiisi Marsh

Alustat: Windows, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch, Mac

Paratiisi Marsh on toinen söpö ja kodikas peli, jossa pääset yhdeksi luonnon kanssa, kun kuljet villieläimistä kuhisevalla kosteikkoalueella.

Pyydä virheitä ja keskustele hahmoista aina kun mahdollista. Seuraat jokaista hetkeä käyttämällä romupäiväkirjaa, jossa on yksityiskohtaiset merkinnät jokaisesta löytämästäsi otuksesta.

Pelissä on kaunis lo-fi-estetiikka, jota täydentävät söpöt eläimet, kauniit maisemat ja rentouttava ääniraita.

Sikuri: Värikäs tarina

Alustat: Windows, PS5, PS4, Switch, Mac

Jos kiinnostuksesi söpöihin koiriin ja maalaamiseen menevät päällekkäin, niin Sikuri: Värikäs tarina voi vain olla peli sinulle.

Tämä 2D-näkökulmasta pelattu seikkailupeli kertoo tarinan talonmieskoirasta nimeltä Pizza, joka törmää maagiseen siveltimeen.

Valjastaen voimansa Pizza ryhtyy herättämään käsin piirrettyä maailmaansa eloon jättämällä väriä ja kauniita siveltimen vetoja kaikkialle.

Tinykin

Alustat: Windows, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch

Sisään Tinykin , pelaat keksijänä, joka törmää vahingossa salaperäiseen maailmaan, joka on täynnä söpöjä Pikminin kaltaisia ​​olentoja nimeltä 'tinykin'.

Käyttämällä heidän ainutlaatuisia voimiaan voit ratkaista pulmia, kantaa esineitä ja avata uusia polkuja matkallasi takaisin kotiin.

Pelin sekoitus käsin piirrettyjä 2D-hahmoja ja polygonaalisia 3D-ympäristöjä yhdistettynä kirkkaaseen väripalettiin tekee siitä niin, että pelin joka sekunti huokuu viehätystä ja ihmeitä.

Luodot

Alustat: Windows, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch

Metroidvania pelit joiden tiedetään olevan melkoinen yritys, koska ne ovat laajasti perääntyneet ja tutkivat yleisesti.

Tämä tekee pelistä samanlaisen Luodot niin raitista ilmaa, koska se vaatii hyvin vähän pelaajalta tarjoten samalla viehättävän ja rento seikkailun.

Siinä otat tavoittelevan sankarin roolin, kun hän matkustaa kauniiden käsinmaalattujen saarten halki tapaamassa omalaatuisia hahmoja ja vihollisia.

Täältä tulee Niko!

Alustat: Windows, Nintendo Switch

Pelit eivät ole paljon söpömpiä kuin Tässä tulee Niko , kodikas 3D-tasohyppely, jossa on käsin piirrettyjä hahmoja ja pastellin inspiroima maailma.

Olettaen, että nimellinen 'Niko' on hallinnassasi, matkustat luonnonkauniille saarille pyydystämään kaloja ja hyönteisiä samalla kun ratkaiset pulmia ja tapaat uusia ystäviä matkan varrella.

Tällaista on elämä, kun sinut palkataan ammattiystäväksi Tadpole, Inc:iin, terveelliseen yritykseen, jota johtavat söpöt sammakot, jotka haluavat parantaa muiden elämää.