Parhaat pelit, kuten Vampire Survivors

Etsitkö lisää bullet hell roguelikes? Katso tämä luettelo parhaista peleistä, kuten Vampire Survivors Steamissä ja muilla alustoilla.

  Parhaat pelit, kuten Vampire Survivors

Kehittäjä ja julkaisija Luca Galante, eli poncle, Vampire Survivors on hitti roguelike ampua heidät ylös jossa pelaajat yrittävät selviytyä hirviöiden hyökkäyksestä mahdollisimman pitkään.

Kuten mikä tahansa onnistunut peli, Vampire Survivors on käynnistänyt uuden aallon bullet hell roguelikes ja ylhäältä alas ampujat haluavat ansaita rahaa genren uudesta suosiosta.

Tässä luettelossa valaistamme niitä, jotka kannattaa pelata korostamalla niitä parhaat pelit, kuten Vampire Survivors Steamissä, PlayStationissa, Xboxissa ja Nintendo Switchissä.

Tämä sisältää muita ylhäältä alas-ampujia, bullet hell roguelikes ja shoot 'em ups, joissa liike ja vauriot ovat tärkeitä hengissä pysymisen kannalta.

Jos haluat lisää pelisuosituksia, ota yhteyttä Twitteriin, Facebookiin, Instagramiin ja kerro meille, mitä pelejä sinun tulee käsitellä tulevaisuudessa!

Aiheeseen liittyvä: Parhaat toimintapelit PC:llä 2022 Parhaat Steam Deck -pelit 2022 Parhaat vähän tallennustilaa sisältävät PC-pelit

Mage ja hirviöt

Alusta: Windows

Liittyen kasvavaan Vampire Survivor -tykkäiden listaan, Mage ja hirviöt on roguelike autotaistelija että luot armeijaa ja käytät loitsuja vihollisten lyömiseen.

Kun edistyt, saataville tulee uusia päivityksiä, joiden avulla voit joko lisätä armeijasi tai loitsujen tehoa mieltymystesi mukaan.

Pelissä on 8 erilaista magia, joista jokaisella on ainutlaatuiset bonukset ja aloitusloitsuja, joita täydentää 40 yksikkötyyppiä, joita voidaan sekä värvätä että taistella.

Brotato

Alusta: Windows

Seuraavaksi on Brotato , käsin piirretty ylhäältä alas areena-ampuja rogueliitilla, jonka avulla voit hallita verenhimoista perunaa, joka taistelee avaruusolioiden laumoja vastaan.

Kuten Vampire Survivors, peli antaa sinun valita useista ominaisuuksista ja esineistä luodaksesi tehokkaita rakennelmia ja selviytyäksesi mahdollisimman pitkään.

Tämä sisältää kyvyn käyttää jopa 6 asetta kerrallaan nopeatempoisissa aalloissa, jotka kestävät 20-90 sekuntia.

Pienet Konnat

Alusta: Windows

Yhdistäminen bullet hell Dungeon ryömiminen RPG-elementeillä ja rogueliitilla, Pienet Konnat on uusi ylhäältä alas räiskintäpeli, joka muistuttaa Vampire Survivors -peliä.

Jokaisella juoksulla voit rakentaa uuden hahmon, joka taistelee hirviöiden saastuttamien huoneiden läpi ja löydä yli 200 ainutlaatuista asetta ja taianomaista esinettä.

Kun nouset tasolle ja edistyt, hahmostasi tulee pysyvästi vahvempi ja sen voimat siirtyvät tuleviin leikkiin.

Runic Survivor

Alusta: Windows

Runic Survivor on rento horde-ampuja, jossa on rogueliitisia elementtejä ja viehättävää retro-estetiikkaa samalla tavalla kuin Vampire Survivors.

Siinä sinun tehtäväsi on pitää hengissä loputtomia hirviölaumoja, jotka tulvii sisään joka puolelta yhdistämällä riimuja luomaan ainutlaatuisia loitsuja.

Jokaisen kuoleman myötä tulee mahdollisuus kasvaa vahvemmaksi ostamalla passiivisia kykyjä ja bonuksia seuraavaa juoksuasi varten.

Rogue: Genesis

Alusta: Windows

Jatketaan, Rogue: Genesis on toimintarogueliittipeli, kuten Vampire Survivors, joka saa sinut taistelemaan satoja ja tuhansia säälimättömiä hirviöitä vastaan ​​tiettynä aikana.

Sen lähtökohta on seuraava: hahmosi löytää uuden maailman, joka on täynnä vihollisia, ja ryhtyy valloittamaan sitä nostamalla rivejä huipulle asti.

Kuten Vampire Survivorsissa, on paljon mahdollisuuksia kehittää ainutlaatuisia rakennelmia yli 60 passiivisesta päivityksestä ja 16 eri aseesta.

Bounty of One

Alusta: Windows

Toinen loistava peli, kuten Vampire Survivors, on Bounty of One , villin lännen ylhäältä alas -räiskintäpeli, joka näyttää sinut a häpeällinen cowboy palkkio päässään.

Selviytyäksesi tarpeeksi kauan nimesi selvittämiseksi sinun on hallittava nopeatempoinen taistelu, jossa korostetaan räjähtämistä, väistämistä ja ampumista.

Ajan myötä sinulla on mahdollisuus päivittää taitojasi, avata uusia aseita ja kutsua ystäviä osallistumaan taisteluun paikallisen yhteistyömoninpelin kautta.

Serafin viimeinen kanta

Alusta: Windows

Yksi Vampire Survivorsin houkuttelevimmista puolista on sen rento pick-up-and-play -muotoilu , joka on läsnä myös peleissä, kuten Serafin viimeinen kanta .

Tässä taikuuteen perustuvassa roistomaisessa toiminnassa pelaajat ohjaavat velhoa, joka taistelee olentoja vastaan ​​käyttämällä erilaisia ​​tehokkaita loitsuja ja yli 40 erilaista varustetta.

Käänteenä tässä on se, että jokaisella kierroksella sekä hahmosi että viholliset vahvistuvat.

Boneraiser Minions

Alusta: Windows

Boneraiser Minions on toinen automaattinen taistelurogueliitti, jolla on samankaltainen pelattavuus kuin Vampire Survivorsissa ja jossa on oma pelottava retro-estetiikka.

Siinä pelaajien on käytettävä surmattujen sankareiden luita kasvattaakseen kätyriarmeijaa ja torjuakseen loputtomia sankariaaltoja gootti-kauhumaailmassa.

Matkan varrella on kerättävänä runsaasti tehokkaita jäänteitä ja loitsuja sekä metapäivityksiä, jotka siirtyvät juoksusta juoksuun.

Edelleen: Selviytyjät

Alusta: Windows

Jos pidät siitä, että sinulla on useita erilaisia ​​hahmoja ja aseita valittavana Vampire Survivorsissa, nautit varmasti sellaisesta pelistä kuin Edelleen: Selviytyjät .

Tämä johtuu siitä, että siinä keskitytään löytämään kullekin hahmolle paras rakennelma ja sen avulla katkaista peli ja nähdä, kuinka pitkälle voit mennä.

Kuten Vampire Survivors, siinä on paljon aseita ja varusteita, joita voit päivittää ajan myötä ja yhdistää niihin aktiivisiin kykyihin, joita avaat.

Crimson Dawn

Alusta: Windows

Seuraava suosituksemme Vampire Survivors -faneille on Crimson Dawn , rogueliittilauma selviytymispeli, jossa on RPG-elementtejä ja luotihelvettitaisteluja.

Jokaisella juoksulla rekrytoit palkkasotureita auttamaan sinua taistelemaan pahoja hirviöitä vastaan ​​5 yhä vaikeammassa vaiheessa.

Kuten Vampire Survivors, peli tarjoaa useita avattavia hahmoja, aseita ja ainutlaatuisia kykyjä, jotka on räätälöity eri pelityyleille.

Necrosmith

Alusta: Windows

Laskutettu necromancer-simulaattorina 2D pikselitaidegrafiikka , Necrosmith oletko kokoamassa kuolleita sotilaita surmattujen vihollisten ruumiinosista.

Luomiasi sotureita voidaan sitten käyttää puolustamaan torniasi loputtomilta hirviöaaltoilta, jotka yrittävät ohittaa sen.

Tornin päivittäminen antaa sinun rakentaa laboratorioita ja tutkia uusia 'tekno-taikaisia' laitteita, jotka auttavat viemään epäkuolleita armeijasi uudelle tasolle.

Hurrikaani

Alusta: Windows

Hurrikaani on ylhäältä alas-ampuja, kuten Vampire Survivors, joka saa sinut ohjaamaan a tehokas kone tehtävänä pelastaa ystäväsi maailmassa, joka on täynnä rikollisia koneita.

Aseistettuna laajalla asearsenaalilla lähdet kukistamaan nämä korruptoituneet robotit nopeatempoisella taistelulla, joka testaa taitosi ja refleksit.

Peli tarjoaa valikoiman kauniita ja tuhoutuneita käsintehtyjä ympäristöjä, jotka perustuvat todellisiin paikkoihin, kuten Barcelonaan, Hongkongiin ja Pohjois-Amerikkaan.

20 minuuttia Aamunkoittoon

Alustat: Windows, Android

Toinen erinomainen ylhäältä alas-räiskintäpeli Vampire Survivor -pelaajille budjetilla on 20 minuuttia Aamunkoittoon .

Tämä bullet hell action roguelike saa sinut niittämään Lovecraftilaisia ​​hirviöitä kun yrität selviytyä helvetin yöstä, joka kestää 20 tosielämän minuuttia.

Aivan kuten Vampire Survivors, se tarjoaa monipuolisen valikoiman hahmoja ja aseita, joista jokainen on räätälöity eri pelityyleille ja yli 50 päivitystä tutkittavaksi.

Mene Gungeoniin

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Switch, Linux, Mac

Viimeinen suosituksemme kaikille, jotka pitävät Vampire Survivorsista, on hitti indie bullet hell shooter Mene Gungeoniin Dodge Rollilta ja Devolver Digitalilta.

Siinä pelaajat valitsevat neljän ainutlaatuisen hahmon joukosta ennen kuin uskaltavat lähteä The Gungeoniin, laajaan, jatkuvasti muuttuvaan labyrinttiin, joka on täynnä vihollisia, ansoja ja huikeaa saalista.

Kuten Vampire Survivors, jokainen sankari aloittaa tietyillä kyvyillä ja varusteilla, joita voidaan parantaa edelleen hankkimalla erilaisia ​​​​muuntajia ja esineitä.