Parhaat kamppailulajipelit

Jos haluat lisätä tyyliä taistelupelikirjastoon, tarjoamme sinulle parhaat kamppailulajipelit PC:lle ja konsoleille.

  Parhaat kamppailulajipelit

Mitä tulee videopeliin, kamppailulajilla on rikas historia, joka kattaa vuosikymmeniä arcade-, kotikonsoli- ja PC-pelijulkaisuja.

Vaikka varhaiset kamppailulajeihin liittyvät pelit olivat pääasiassa 2D-pelejä voita heidät , nykyään löydät pelejä, joissa on taistelulajeja kaikenlaisissa genreissä.

Sen todistamiseksi tässä korostamme parhaat kamppailulajit PC:lle, PlayStationille, Xboxille ja Nintendo Switchille.

Tämä ei koske vain kamppailulajeja taistelupelit mutta myös strategia ja avoimen maailman pelejä joissa on taistelulajien inspiroimaa taistelua.

Jos haluat ehdottaa aihetta, jota käsittelemme tulevaisuudessa, ota meihin yhteyttä Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa ja jaa ajatuksesi!

Aiheeseen liittyvä: Parhaat pelit, kuten Sifu Parhaat toimintapelit PC:llä 2022 Parhaat tulevat taistelupelit 2022 (ja sen jälkeen)

Nitro Kid

Alustat: Windows, Mac

Ensimmäinen listallamme on Nitro Kid , indie roguelike deckbuilder sijoittuu 1980-luvun neonmaailmaan isometrisellä perspektiivillä.

Jokaisella juoksulla valitset erikoisagentin ja käytät heidän ainutlaatuista korttisarjaansa, kykyjään ja pelityyliään taistellaksesi Infinity Towerin turvallisten kerrosten läpi.

Peli sisältää ruudukkopohjaisen taistelun, joka korostaa strategiaa ja synergiaa käyttämällä agenttikorttisi liukumaan vihollisten ympärille, hyödyntämään ympäristöjä ja suorittamaan komboja.

Kun edistyt, voit mukauttaa pelityyliäsi uusilla korttipäivityksillä, lisäyksillä ja korjaustiedostoilla agenteillesi.

Shadow Heroes

Alusta: Windows

Shadow Heroes on toinen roistomainen kamppailulajipeli, joka ottaa nopeatempoisemman ja toimintakeskeisemmän lähestymistavan taisteluinsa.

Se on jaettu kahteen tilaan – Clearance ja Arena, ja se tarjoaa tällä hetkellä 3 ainutlaatuista tasoa useilla vaiheilla, joissa pelaajat voivat seistä varpaista varpaisiin kovien vihollisten kanssa.

Mitä pidempään taistelet, sitä paremmat palkinnot ja sitä ankarammat viholliset, sillä kovemmat versiot ja jopa pomot yrittävät saada sinut näytölle.

Valittavana on useita sankareita, joista jokaisella on oma pelityylinsä ja 'kehitystehosteet', jotka esittelevät tehokkaita muuntajia.

Sifu

Alustat: Windows, PS5, PS4, Switch

Tähän mennessä on selvää, että kehittäjä Sloclapilla on taito kamppailulajien taistelupeleihin, mistä ovat osoituksena muun muassa Absolver ja viime aikoina, Sifu .

Jälkimmäistä on jatkuvasti kehuttu tarkasta taistelustaan, yksityiskohtaisista ympäristöistään ja kiehtovasta tarinastaan.

Siinä otat taistelulajien opiskelijan roolin, joka etsii kostoa isäsi murhaajille käyttämällä taikatalismaania, joka herättää henkiin ja vanhenee jokaisen kuoleman jälkeen.

Pelin taistelu on saanut inspiraationsa Bak Mei Kung Fusta ja sisältää yli 150 ainutlaatuista hyökkäystä, jotka voidaan ketjuttaa yhteen ja luoda tuhoisia komboja.

Tuomio

Alustat: Windows, PS5, PS4, Xbox Series X/S

Yakuza-pelit tunnetaan räikeästä 3D-taistelustaan, ja Judgment jatkaa tätä suuntausta arvokkaana jatkona rakkaalle sarjalle.

Toimintaa ja salapoliisityötä sisältävä tarina seuraa Takayuki Yagamia sen jälkeen, kun hänet on lähetetty ratkaisemaan sarja murhia, joihin liittyy tappaja, joka poistaa uhrien silmämunat.

Tapauksen ratkaisemiseksi pelaajat lähtevät Kamurochon kaduille jäljittämään vihjeitä, tutkimaan rikospaikkoja ja auttamaan ratkaisemaan pieniä rikoksia.

Tämä vaatii usein kädestä käteen -taistelua roistojen ja rikollisten kanssa, mikä hyödyntää vahvasti kamppailulajitekniikoita.

Absoluuttinen

Alustat: Windows, PS4, Xbox One

Saadaksesi paremman kuvan Sloclapin kehittäjämatkasta, suosittelemme palaamaan studion aikaisempaan kamppailulajeihin, Absoluuttinen .

Yhdistämällä reaaliaikaisen taistelun RPG-mekaniikkaan, tämä peli saa sinut hallitsemaan salaperäistä matkustajaa, joka ihmettelee hylättyjen maiden joutumista taisteluihin.

Absolverin maailma on ainutlaatuinen siinä mielessä, että siinä asuu sekä tekoälyn ohjaamia vastustajia että 'Prospects'-nimettyjä ihmispelaajia.

Mitä tulee taisteluun, Absolver kiinnittää suuren huomion asemaan ja ryhtiin ja tarjoaa mahdollisuuden sisällyttää lähitaisteluaseita taistelutyyliisi.

Tsushiman haamu

Alustat: PS5, PS4

Sucker Punch Productionsin kehittämä, Tsushiman haamu on kriitikoiden ylistämä PlayStation-yksinoikeudellinen peli, joka sisältää brutaaleja, taistelulajien inspiroimia taisteluita.

Siinä pelaajat kuljetetaan 13:een th vuosisadan Japanissa leikkimään samuraina, joka on pakotettu puolustamaan kotiaan mongolien hyökkäyksen jälkeen.

Osa juonesta keskittyy päähenkilön kamppailuun pyhien perinteidensä ratkaisemiseksi vähemmän kunniallisilla 'haamu'-taktiikoilla, joista on tullut välttämättömiä selviytymisen kannalta.

Tämä välitetään pelaajalle, jonka on päätettävä, mitä työkaluja ja strategioita käyttää lähestyessään jokaista pelin hänelle antamaa haastetta.

Axe: Shadows Die Twice

Alustat: Windows, PS4, Xbox One

FromSoftware on toinen loistava pelikehittäjä, joka on harrastanut kamppailulajeja vuosien ajan muun muassa peleissä Axe: Shadows Die Twice .

Tämä Sengoku-aikaiseen Japaniin sijoittuva peli asettaa sinut Shinobi-soturiksi kostamaan sekä itselleen että isännälleen tappamalla hänen kätensä katkaisevan samurain.

Auttaakseen häntä taistelussa Shinobi kantaa mukanaan katanaa ja muita perinteisiä japanilaisia ​​aseita, jotka käyttävät näppärästi hänen kädenproteesia.

Kuten olemme tottuneet FromSoftware-peleiltä, ​​Sekiron taistelulajien inspiroima taistelu on erittäin vaativaa ja vaatii nopeita refleksejä vastustajasi voittamiseksi.

Helvetti: Bladepoint

Alustat: Windows, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One

Jos etsit moninpeliä kamppailulajeissa, Helvetti: Bladepoint on epäilemättä yksi parhaista vaihtoehdoistasi.

Battle Royalen rajojen sisällä se näkee jopa 60 pelaajaa käymässä nopeatempoisessa areenataistelussa sekä lähi- että pitkän kantaman aseita käyttäen.

Tähän vaikuttaa jokaisen taistelijan ainutlaatuinen pelityyli ottaen huomioon erilaiset taidot ja kyvyt, jotka heijastavat kamppailulajitekniikoita.

Lopuksi, toisin kuin monet muut battle royale -pelit, Naraka asettaa liikkuvuuden ja sijoituksen jokaisen taistelun ytimeen.

TMNT: Shredder's Revenge

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Switch

Jos haluat rennompaa otetta kamppailulajeista, katso Tribute Games ja Dotemun retrohenkinen beat 'em up TMNT: Shredder's Revenger .

Peli, jonka pääosissa on ikoniset pizzaa rakastavat sarjakuvahahmot, seuraa Ninja Kilpikonnia seikkailuun tuhotakseen heidän suurimmat pahikset.

Matkan varrella he tapaavat rikollisuutta vastaan ​​taistelevien ystävien, kuten April O'Neilin, Casey Jonesin ja Master Splinterin, jakaakseen oikeutta ympäri kaupunkia.

Jokaisella hahmolla on ainutlaatuinen taistelutyyli, ase ja erityinen hyökkäys, joka voidaan yhdistää muiden pelaajien kanssa tag-team-tappioiden suorittamiseksi.

Legenda Tiandingista

Alustat: Windows, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch, Mac, iOS

Legenda Tiandingista on toinen indie beat 'em up, joka yhdistää taistelulajien tekniikoita taistelujärjestelmäänsä.

Siinä pelaajat ottavat haltuunsa taiwanilaisen kansansankarin, kun hän suorittaa tehtävän ryöstää rikkaita, ruokkia köyhiä ja ennen kaikkea taistella oikean puolesta.

Tämä osoittautuu nopeasti vaikeaksi, kun päähenkilö kohtaa joukon korruptoituneita virkamiehiä ja roistoja, jotka tyhjentävät Taipein kaupungin elinvoimaa.

Kotinsa pelastamiseksi hän aseistautuu tantolla, vyötäröllä ja Kung Fu -liikkeillä, joita voidaan parantaa taikatalismaanien avulla.

Taistelee ahtaissa tiloissa

Alustat: Windows, Xbox One

Palatakseni taistelulajien kannenrakentajien pariin hetkeksi, Taistelee ahtaissa tiloissa on korkeaoktaaninen toimintapeli taktisella vuoropohjaisella taistelulla.

Tämä tehdään käyttämällä dynaamisia pakkoja, jotka on rakennettu yli 200 kortin joukosta, jotka kattavat laajan valikoiman leikkityylejä ainutlaatuisilla tehosteilla.

Lisäksi jokainen juoksu heittää satunnaisia ​​tapahtumia, jotka haarautuvat eri suuntiin pelaajan valinnoista riippuen.

Pyrkivät pelaajat voivat viedä toimintaa eteenpäin käsittelemällä päivittäisiä tehtäviä ja kilpailemalla paikasta online-tulostaulukoissa.

9 Shaolinin apinaa

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Switch, Mac, Linux

Seuraavaksi meillä on 9 Shaolinin apinaa , toinen kamppailulaji päihitti heidät epätodennäköisestä sankarista kostoa tavoittelemassa.

Siinä otat kiinalaisen kalastajan roolin, joka päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä sen jälkeen, kun joukko hyökkääjiä teurastaa hänen kylänsä.

Ennen kuin hän voi tehdä niin, hänen on kuitenkin hallittava kamppailulajeista inspiroimia käsi- ja napataistelutekniikoita.

Loput matkasta pelataan yli 25 käsintehtyllä tasolla, joilla pelaajat voivat avata uusia aseita ja tuoda mukanaan taisteluun.

Ylikasvu

Alustat: Windows, Mac, Linux

Uusi hiekkalaatikkokamppailulajipeli, josta on tehty paljon parempi modauksen käyttö, Ylikasvu on Wolfire Gamesin erottuva indie-taistelija.

Pelaajat heitetään salamannopeaksi, akrobaattiseksi ninjakaniksi, joka pyrkii vapauttamaan kansansa pahoista herroistaan.

Tämä tehdään soluttautumalla vihollisen leireille ja kukistamalla ne ilmeikkäillä hyppyillä, potkuilla ja heitoilla yksinkertaisen ja intuitiivisen ohjausjärjestelmän avulla.

Peli rohkaisee sinua kokeilemaan löytääksesi uusia komboja, taktiikoita ja tekniikoita omien taistelulajien elokuvajaksojen luomiseksi.

Pohjantähden nyrkki: Kadonnut paratiisi

Alusta: PS4

Perustuu samannimiseen mangaan, Pohjantähden nyrkki: Kadonnut paratiisi on toinen Yakuza-spin-off, joka ammentaa voimakkaasti kamppailulajeja.

Ainoastaan ​​PS4:lle tarkoitettu peli saa sinut hallitsemaan kamppailulajien mestarin, kun hän lähtee pelastamaan morsiamensa liittolaiseksi muuttuneelta kilpailijalta.

Alusta alkaen Lost Paradise erottuu joukosta varhaisesta Kung Fu -toimintaelokuvasta peräisin olevalla huippuluokan käsikirjoituksella ja toiminnalla.

Huomaat usein vihollisten ympäröimänä ja joudut käyttämään erityisiä kamppailulajitekniikoita selviytyäksesi taistelusta.

Sleeping Dogs: Definitive Edition

Alustat: Windows, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Mac

Yhdistämällä avoimen maailman tutkimisen kamppailulajeihin, Nukkuvat koirat on rakastettu toimintarikospeli poliisista, jonka tehtävänä on kukistaa Triadit.

Tehdäkseen niin hänen on ensin mentävä peittoon ja asettuttava Hongkongin rikolliseen alamaailmaan taistellessaan henkensä puolesta.

Matkan varrella hän oppii hallitsemaan tappavia kamppailulajitaktioita ja tarttumaan aseen, kun tilanne sitä vaatii.

Paras tapa pelata peliä vuonna 2022 on Definitive Edition, joka päivittää kriittisesti juhlitun pelin modernille laitteistolle ja sisältää samalla kaikki DLC:t.

Shuyan Saga

Alustat: Windows, Mac, iOS, Android

Listamme päätteeksi otamme mukaan Shuyan Saga , ainutlaatuinen sekoitus visuaalista romaania ja 3D-taistelutoimintaa, joka keskittyy taistelulajien taisteluun.

Se sijoittuu muinaisiin kiinalaisiin kamppailulajeihin perustuvaan fantasiamaailmaan, ja se näkee sinut aloittamassa elämää muuttavan matkan Kung Fu -opetuslapseksi.

Ei kestä kauan, kun taitosi joutuvat koetukselle sen jälkeen, kun paha armeija ilmestyy ja uhkaa tuhota Viisi kuningaskuntaa.

Pehmeitä ja kovia Kung Fu -tyylejä hyödyntävä peli sisältää yli 300 liikkeellä vangittua taisteluanimaatiota Shifu Longfei Yangin, Shanxi Praying Mantis -tyylin mestarin, tyyliin.