Parhaat jaetun näytön PC-pelit 2022

Haluatko pelata jaetun näytön PC-pelejä ystäviesi kanssa? Tässä on luettelo KAIKISTA parhaista jaetun näytön peleistä, joita voit pelata PC:llä ja/tai Macilla.

Tekijä:Samuel Stewart 31. joulukuuta 2021 18. elokuuta 2021 parhaat jaetun näytön PC-pelit

Moninpelit ovat kaikkialla. Tämä sisältää viimeaikaiset otsikot, kuten Fortnite mutta myös jotkut vanhemmat pitävät Starcraft joita pelataan edelleen yli kaksi vuosikymmentä julkaisunsa jälkeen.

Mutta mitä tapahtui koko illan tuhlaamiselle vanhojen hyvien jaetun näytön pelien parissa?

Vaikka ne eivät suinkaan ole yhtä suosittuja kuin aiemmin, siellä on edelleen joitain erittäin nautinnollisia pelejä, joissa on jaetun näytön tuki.

Koska mikään ei ole verrattavissa ystävien kanssa pelaamiseen, olemme koonneet luettelon joistakin parhaat jaetun näytön pelit joita voit kokeilla juuri nyt, suuribudjetisista ammuntapeleistä joihinkin epämääräisiin indie-nimikkeisiin.

SisällysluetteloNäytä

Jaetun näytön PC-pelit

Jaetun näytön PC-pelit

Rakettiliiga

Rakettiliiga ottaa perinteisen kehyksen jalkapallo (tai jalkapallo, asuinpaikkasi perusteella) ja kääntää sen päälaelleen korvaamalla ihmispelaajat ajoneuvoilla. Se sisältää ajoneuvoakrobatiaa ja matalaa painovoimaa suljetussa stadionissa, mikä tekee erittäin nopea, ylivoimainen peli .

Sinun olisi vaikea löytää joku, joka ei nauti Rakettiliiga, ja mikä olisikaan parempi tapa selviytyä kovan kilpailun ylä- ja alamäistä kuin parhaiden kavereiden kanssa mukavasti omassa kodissasi?

Steam Split Screen -pelit

Portaali 2

Ah, kuinka kaipaamme vanhoja hyviä aikoja, jolloin Valve keskittyi enemmän pelien tekemiseen kuin rahan tekemiseen. Klassikoiden lisäksi mm Puolikas elämä ja Vastaisku , yksi Valven suosituimmista IP-osoitteista on sen pulmapeli Portaali ja sen jatko-osa, Portaali 2 .

Portaali 2 oli hieman erilainen kuin edeltäjänsä. Syventymättä siihen, yksi huomionarvoisimmista lisäyksistä oli uusi 2 pelaajan tila mukana tuli erillinen kampanja, joka oli suunniteltu erityisesti kahta pelaajaa varten.

Et siis todellakaan lyönyt Portaali 2 kunnes voitat myös sen 2-pelaajan kampanjan ystäväsi kanssa. Tämä voidaan tehdä online-moninpelin kautta, mutta myös jaettu näyttö on vaihtoehto – parempi vaihtoehto, jos kysyt meiltä. Valitettavasti tämä kampanja on melko lyhyt ja se voidaan voittaa noin neljässä tunnissa, mutta se on hauskaa kauttaaltaan.

Jaetun näytön pelit PC

Resident Evil 6

Vaikka ei ole paras Resident Evil peli, Resident Evil 6 on vakuuttava kolmannen persoonan räiskintäpeli joita voidaan toistaa jaetulla näytöllä.

Se sisältää neljä erilaista kampanjaa, joista osa keskittyy enemmän nopeatempoista toimintaa ja muut perinteiset selviytymisen kauhu elementtejä, jotka Resident Evil sarja tunnetaan.

Kolme neljästä kampanjasta pelataan yhteistyössä, ja ne kaikki tarjoavat hyvän jaetun näytön pelikokemuksen sohvalla. Jos Resident Evil 6 sopii makuusi, niin sinun kannattaa myös tutustua sen edeltäjään, Resident Evil 5 , koska se pelaa hyvin samalla tavalla.

Parhaat jaetun näytön pelit PC

Ulospääsy

Josef Faresin paljon julkisuutta saanut jail-break-yhteistyöpeli, Ulospääsy , perustaa keskeisen lähtökohtansa yhteistoiminnalliseen jaetun näytön peliin. Se on suunniteltu erityisesti jaettua näyttöä ajatellen, joten voit olla varma, että saat erittäin mukaansatempaavan kahden pelaajan kokemuksen.

Ulospääsy on toimintaseikkailu Peli, joka vaatii pelaajilta yhteistyötä selviytyäkseen erilaisista tilanteista ja ratkaistakseen pulmia pelin voittamiseksi. Loppujen lopuksi peli on paljon joustavampi kuin uskotkaan, ja eri skenaarioissa on erilaisia ​​tapoja päästä läpi, joten siellä on melkoinen määrä toiston arvo , myös.

Jaetun näytön Steam-pelit

Gears of War 4

Nopeatempoisia ampujia voi olla hankala pelata jaetun näytön kanssa, joten monet FPS- ja TPS-pelit jättävät tämän tilan kokonaan pois. Mutta Gears of War 4 on poikkeus.

Kaiken kaikkiaan peli perustuu mekaniikkaan, joka esiteltiin aivan ensimmäisessä Gears of War otsikko, kuten kansipohjainen ammunta ja lähitaistelua jotka yhdistyvät hyvin erottuvan ja verisen visuaalisen tyylin kanssa, mikä tekee niistä nautinnollisen, karkean pelikokemuksen.

Jos päädyt pitämään tästä pelistä, sinun kannattaa käydä katsomassa loput sarjasta , kuten kaikki Gears of War Pelit saivat erittäin hyvän vastaanoton. Viime aikoina se on kuitenkin kärsinyt franchising-väsymyksestä, kuten useimmat pitkäkestoiset franchising-sopimukset tekevät.

Team Sonic Racing

Team Sonic Racing

Mitä sanottavaa ajopelistä, jossa on kaikkien suosikki sininen siili? Team Sonic Racing on karting-ajopeli joka vetoaa kaiken ikäisiin pelaajiin, ja se on monella tapaa samanlainen kuin Mario Kart.

Peli sisältää viisitoista hahmoa Sonic-sarja , ja kilpa-autoja on kolme luokkaa, jotka tarjoavat joustavuutta kunkin kilpailijan pelityyliin. Lisäksi Team Sonic Racing keskittyy myös yhteispelaamiseen, ja pelaajat voivat saada enemmän pisteitä, jos he työskentelevät yhdessä ja jakavat lisävoimia.

Lopulta jotkut ihmiset löysivät Sonic & Sega All-Stars Racing vuodesta 2010 ollakseen parempi peli. Vaikka tämä on luultavasti totta suurimmaksi osaksi, Team Sonic Racing on helpommin saatavilla nykyaikaisilla alustoilla.

Horizon Chase Turbo

Horizon Chase Turbo

Toinen ajopeli, Horizon Chase Turbo on inspiroitunut vanha kunnon 90-luvun arcade-tyylinen kilpailu ja se näkyy sekä pelimekaniikassa että grafiikatyylissä. Siinä on yksinkertainen mutta tehokas visuaalinen ilme, ja sama voidaan sanoa pelaamisesta.

Peliin on helppo päästä sisään ja ominaisuuksia jopa neljään suuntaan jaettuun näyttöön . Haluaisit todennäköisesti myös tietää, että se on tällä hetkellä melko halpa, joten pelin tarjoaman viihteen tuntimäärän perusteella sanoisimme, että se on melko hyvä tarjous jopa täydellä hinnalla.

Jaetun näytön pelit Steamissä

Maan puolustusvoimat 4.1 Uuden epätoivon varjo

PlayStation 3 -version remasteroitu versio, Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair kanssa on pelattavissa jopa kolme ystävää . Sisältää laajan valikoiman paikkoja ja yli 100 erilaista asetta jokaiselle sotilasalaluokalle. Maanpuolustusvoimat 4.1 antaa sinun tuhota kaiken ja kaiken tielläsi.

Kevyt ja hauska , täydellinen laatuaikaa ystävien kanssa, Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair on hyvin selkeä japanilainen peli, joka saa sinut puolustamaan maapalloa kaikenlaisilta kaiju-uhkilta.

Steamin parhaat jaetun näytön pelit

Screencheat

Screencheat on kaunis pelien omituisuus, joka on pinnalta katsottuna huippuluokan FPS. Uskomme kuitenkin, että hyväksyt sen, että se laskeutuu nopeasti kartoittamattomalle alueelle, jos kerromme sen sinulle kaikki pelaajat ovat näkymättömiä . Kyllä, luit oikein - näkymätön.

Pelin keskeinen lähtökohta, kuten otsikko antaa ymmärtää, on kurkistaa muiden pelaajien näytön osaan selvittääkseen, missä he ovat. Kuten voit kuvitella, Screencheat on erittäin ainutlaatuinen jaetun näytön kokemus, jota sinun ei ehdottomasti pidä missata.

Ilmaiset jaetun näytön PC-pelit

Lego Movie Videopeli

Lego Movie Videopeli juuri sitä otsikko kertoo. Jos olet koskaan pelannut mitä tahansa Lego-pelejä, tiedät tarkalleen mitä odottaa.

Tämä on yksinkertainen, kevytmielinen toimintaseikkailu otsikko, joka sopii kaiken ikäisille pelaajille. Se on täynnä värikkäitä ja luovasti suunniteltuja tasoja, joissa on runsaasti toimintaa ja tasohyppelysegmenttejä.

Parhaat PC-jaetun näytön pelit

Super Indie Karts

Me kaikki toivomme Mario Kart olivat saatavilla PC:lle. Todellisuus on synkkä, ja Nintendo haluaa pitää lippulaivasarjansa vain konsoleihinsa. Valoisa puoli on se, että lähes jokaiselle yksinoikeudella olevalle konsolille on olemassa toimiva korvike.

Tässä tapauksessa se on Super Indie Karts , a karting-kilpailut peli, joka vangitsee esteettisen, pelattavuuden ja yleistuntuman Mario Kart. Pelissä on pikselöity retrografiikka ja paljon pelitiloja, ja se on loistava jaetun näytön peli PC:lle.

2 pelaajan jaetun näytön PC-pelit

Etäisyys

Toinen ajopeli, vaikkakin paljon uudempi julkaisu, on Etäisyys . Se on a futuristinen peli jossa on hieman TRON-tyyppinen höyryaaltoestetiikka, jossa on kaikenlaisia ajoneuvoakrobatiaa useilla eri raiteilla melko unohtumattomalla ratasuunnittelulla.

Jaetun näytön moninpeli

Divinity: Original Sin Enhanced Edition

Roolipelit ovat yleensä yhden pelaajan kokemuksia, mutta Jumaluus: alkuperäinen synti poikkeaa syrjäytyneeltä tieltä saamalla sinut luomaan kahden pelaajan hahmot yhden sijasta.

Se on isometrinen vuoropohjainen roolipeli, jota voidaan pelata joko yksin- tai moninpelinä, ja se on läpikotaisin oikea roolipelikokemus. Kampanja voi kestää n 100 tuntia loppuun, joten voit olla varma, että sinulla on edessäsi melkoinen matka.

Peli on saanut myös jatko-osan nimeltä Divinity: Original Sin II , ja se tekee juuri sen, mitä oikean jatko-osan pitäisi tehdä – se parantaa alkuperäisen perustaa lähes kaikin mahdollisin tavoin, joten tarkista se ehdottomasti, jos pidät alkuperäisestä.

Hakkeroitavia jaetun näytön PC-pelejä

Tässä osiossa luetellaan pelejä, jotka eivät pintapuolisesti tarjoa jaetun näytön vaihtoehtoa. Heidän modifiointiyhteisöjensä avulla nämä pelit voidaan kuitenkin muuttaa 'hakkeroitaviksi' co-op-aarteiksi. Termi hakkeroitava on hieman harhaanjohtava; todellisuudessa puhumme modifiointi .

Vaatimukset vaihtelevat nimikkeittäin, mutta kaiken kaikkiaan prosessi on melko yksinkertainen. Googlaamalla sinun ei pitäisi olla vaikeuksia jaetun näytön modien määrittämisessä millekään näistä peleistä.

PC:n jaettu näyttö

Stardew Valley

Stardew Valley on viljellyn sim täydellinen ja monien suosikki indie peli faneja ympäri maailmaa. Moninpelipäivitys lähetti aaltoja yhteisön läpi ja houkutteli uusia faneja, jotka nauttivat pelin hassuista viehätyksistä.

A:n avulla yksinkertainen mod , pelistä voidaan tehdä erittäin nautinnollinen jaetun näytön kokemus, jonka avulla voit uppoutua kaikkeen, mitä peli tarjoaa uudella tavalla.

Parhaat jaetun näytön pelit

Borderlands 2

Borderlands 2 on kiistatta paras esitys tässä erittäin suositussa sarjassa. Se on a värikäs ja mukaansatempaava ryöstäjäräiskintäpeli joissakin RPG-elementeissä ja hyvin selkeällä visuaalisella tyylillä.

Aivan ensimmäinen Raja-alueet Peli suunniteltiin yhteistoimintaa ajatellen, eikä se muuttunut myöhemmin tulleissa nimikkeissä. Borderlands 2 sisältää useita pelaajaluokkia, joilla on erilaisia ​​pelityylejä ja kykyjä, joten se on erittäin dynaaminen moninpeli. On sanomattakin selvää, että sinun tulee tarkistaa loput sarjasta jos pidit toisesta erästä.

Parhaat Splitscreen PC-pelit

Älä nälkää yhdessä

Älä Nälkää on melko omaperäinen ote selviytymisgenreen, ja se on saanut paljon ansaittua huomiota. Siinä on hyvin erilainen taidetyyli, ja proseduaalisesti luodut tasot antavat sille paljon toistoa arvo.

Kun Älä nälkää yhdessä moninpelilaajennus saapui, jaetun näytön puute tuntui suurelta kehittäjän laiminlyönniltä, ​​mutta onneksi moderit astuivat sisään korjataksesi ongelman. Sen kanssa korkea toistettavuus ja alhainen hinta , Älä nälkää yhdessä on erittäin hyvä tarjous, joka tarjoaa paljon hauskaa lyhyen indie-pelin hintaan.

PC Splitscreen pelit

Left 4 Dead 2

Toinen hieno nimike vanhoilta hyviltä kulta-ajoilta, jolloin Valve jatkoi laadukkaita pelejä Left 4 Dead 2 . Vaikka se herätti alun perin kiistaa, koska se julkaistiin vain vuosi ensimmäisen pelin jälkeen, se ohitti nopeasti edeltäjänsä lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla.

Tämä on joukkuepohjainen FPS-peli joka saa pelaajan liittoutumaan jopa kolmen eri ihmisen kanssa ja kahlata ylivoimaisten joukkojen läpi zombeja useissa kampanjoissa ainutlaatuisilla kartoilla. Sitä voi pelata myös boteilla.

Left 4 Dead 2 on luonnollisesti moninpelikokemus, ja vaikka siinä ei ole sisäänrakennettuja jaetun näytön ominaisuuksia, se on melko helppo määrittää pelin sisäisen konsolin avulla.

Jaetun näytön peli

Minecraft

Minecraft siitä tuli valtava menestys jo ennen sen virallista julkaisua, koska se oli jotain täysin uutta. Siinä esiteltiin a järjettömästi proseduaalisesti luotu maailma , yksinkertaistettu mutta tunnistettava visuaalinen tyyli, ja mikä tärkeintä, sen avulla pelaajat pystyivät rakentamaan melkein mitä tahansa, mitä he voivat ajatella.

Tarpeetonta sanoa, se tekee erittäin kiehtova jaetun näytön kokemus. Kuitenkin, kuten kaikkien muiden tämän luokan pelien kanssa, jaetun näytön pelin määrittäminen vaatii ensin hieman vipuilua, koska jaetun näytön tilaa ei tueta virallisesti.

Jaettu näyttö

Vaikka ei teknisesti jaettu näyttö, kaksi tai useampi pelaaja voi pelata näitä nimikkeitä samalla PC:llä . Koska jaettu näyttö koskee pohjimmiltaan sohvamoninpeliä, päätimme, että meidän pitäisi mainita vielä muutama peli, joista voisit nauttia rinta rinnan ystäviesi kanssa.

Jaettu näyttö PC

Dragon Ball Fighter Z

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista animesarjoista, joka on yksi viimeisimmistä peleistä, Dragon Ball FighterZ on tappelupeli, joka sai fanien suuren innostuksen ja sai lopulta erittäin hyvän vastaanoton kriitikoiden keskuudessa.

Siinä on tuttu hahmosarja, mukaan lukien uudet hahmot Dragon Ball Super sarja, ja se on yksi parhaista viime vuosien taistelupeleistä . Täynnä räikeitä komboja ja upeat grafiikat, uskomme, että useimmat taistelupelien fanit arvostavat tätä.

Katso lisää upeita taistelupelejä Tämä artikkeli .

Jaetun näytön pelit Steam

Cuphead

Seuraavaksi meillä on Cuphead , a 2D vanhan koulun juokse ja ase -peli kauniilla käsin piirretyillä grafiikoilla, jotka yksinkertaisesti huokuvat nostalgiaa. Olet luultavasti kuullut siitä, miten vaikea se voi olla.

Se on helppo unohtaa Cuphead Siinä on myös 2 pelaajan yhteistyötila, joten voit jakaa kaiken tämän pelin raivon ja ilon toisen pelaajan kanssa.

Hyvät Split Screen Games PC

Ylikypsennetty! 2

Rakentaen uskomattoman seuraajansa perustalle, Ylikypsä 2 on ruoanlaittosimulaattori jossa on enintään neljän pelaajan joukkueet, jotka tekevät yhteistyötä ja valmistavat aterioita rajoitetun ajan sisällä.

Kuten arvata saattaa, Ylikypsä 2 on nopeatempoinen , kaoottinen , ja lopulta erittäin hauskaa ja kevyttä peli, ja se on koukuttavampi kuin uskotkaan.

Jaetun näytön pelit

Iisakin sitominen: Uudelleensyntyminen

Alkuperäisen seuraaja ja uusintaversio Iisakin sitominen , Iisakin sitominen: Uudelleensyntyminen on roistomainen peli, jolla on kaikki kyseisen genren tavaramerkit.

se on haastava , jossa on menettelyllisesti luotuja vankityrmiä, jotka sisältävät erilaisia ​​ryöstöjä, jotka voivat parantaa pelaajan kykyjä ja auttaa heitä voittamaan sarjakuvamaisia ​​mutta groteskeja vihollisia.

Nyt yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Uudestisyntyminen lisätty, ja edeltäjästään puuttui yhteistyötila. Muista kuitenkin, että tämä on melko vaikea peli, vaikka taidetyyli saattaa vihjata.

Trine

Trine

The Trine sarja koostuu useista palapelin tasohyppelyt joiden avulla jopa kolme pelaajaa voi tutkia a värikäs 2.5D fantasiamaailma jossa voit olla velho, soturi ja varas. Kaikilla näillä kolmella hahmolla on ainutlaatuiset kyvyt täyttää eri roolinsa, kun on kyse pulmien ratkaisemisesta ja monista vihollisista, joita peli väistämättä heittää sinulle.

Sitä voidaan pelata yksinpelitilassa, jolloin pelaaja vaihtaisi kaikkien kolmen hahmon välillä sen mukaan, kenen kykyjä hän kulloinkin tarvitsee. Sanoisimme kuitenkin, että se on paljon nautinnollisempi kokemus vähintään kahden ja mieluiten kolmen ihmisen kanssa.

Tällä hetkellä niitä on yhteensä neljä peliä sarjassa ensimmäisen lisäksi Trine : Trine 2, Trine 3: The Artefacts of Power , ja Trine 4: Painajainen prinssi . Kolmannessa pelissä kokeillaan hieman 3D-ympäristöjä, mutta neljäs peli palasi lopulta koettuun 2.5D-lähestymistapaan, koska 3D ei toimi aivan yhtä hyvin Trinen kaltaisessa pelissä.

Jaetun näytön pelit PC:llä

Guacamelee! 2

Guacamelee! 2 on Metroidvania-tyylinen tasohyppely, jota voidaan pelata yksinpelinä tai jopa kolmen muun pelaajan kanssa, ja neljän pelaajan Metroidvania on juuri sitä mitä odotat. Kaiken kaikkiaan peli on kaoottinen , kanssa riippuvuutta aiheuttava taistelu ja erittäin ainutlaatuinen estetiikka Tämä tekee siitä erottuvan, puhumattakaan siitä, että harvat Metroidvaniat mahdollistavat yhteistyöpelin.

Johtopäätös

Tämä olisi meidän valikoimamme parhaista jaetun näytön peleistä, sekä joitain muita pelejä, jotka tekevät loistavasta yhteistyöstä sohvalla.

Luonnollisesti samankaltaisia ​​pelejä on paljon, emmekä voi mitenkään luetella niitä kaikkia. Joten, jos olemme ohittaneet jonkin suosikkisi, kerro siitä meille kommenteissa, niin katsotaan niiden lisääminen lähitulevaisuudessa!

Saatat myös pitää näistä