Parhaat hahmonluontipelit 2022

Pidätkö hahmojen luomisesta ja muokkaamisesta peleissä? Jos teet niin, tulet rakastamaan tätä parhaiden tällä hetkellä pelattavien hahmopelien luetteloa.

Tekijä:Justin Fernandez 30. joulukuuta 2021 9. heinäkuuta 2021 Parhaat hahmonluontipelit

Yksi tyytyväisimmistä asioista pelaamisessa MMO tai RPG on suunnitella oma hahmosi, päättää miltä he näyttävät, osoittaa heille erityispiirteitä ja määrittää heidän luokkansa.

Vaikka jotkut hahmojen luojat voivat olla melko kestäviä ja yllättävän yksityiskohtaisia, toiset pitävät asiat yksinkertaisina virtaviivaistettujen vaihtoehtojen ja esiasetusten avulla.

Tässä luettelossa korostamme vuoden 2022 parhaat hahmonluontipelit , mukaan lukien parhaat hahmojen muokkauspelit ja parhaat luomispelit.

Päivitämme tätä listaa tulevaisuudessa uusilla nimikkeillä, joten muista tarkistaa tilanne uudelleen ja kertoa meille, jos jokin suosikkihahmojen luomispeleistäsi on jäänyt paitsi!

Aiheeseen liittyvä: Parhaat tulevat MMORPG-pelit 2022 (ja sen jälkeen) Parhaat elämän simulaatiopelit 2022 Parhaat Roguelike-pelit 2022

SisällysluetteloNäytä

The Sims 4

The Sims 4

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Mac

Ensimmäisen suosituksemme ei pitäisi olla yllätys, kun otetaan huomioon, kuinka tärkeää räätälöinti on Sims-sarja , jolloin pelaajat voivat todella ilmaista itseään.

The Sims 4 Create-a-Sim -työkalu on tähän mennessä paras versio, jonka avulla voit muotoilla kasvoja sydämesi toiveiden mukaan, muuttaa kehon muotoja ja valita haluamasi pukeutumistyylin erilaisiin tapahtumiin.

Lisäksi sen avulla voit määritellä simisi persoonallisuuden, tavoitteet ja sisäiset motivaatiot ennen kuin lähdet maailmalle.

Sotakehys

Sotakehys

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Aloitus sisään Sotakehys , ei ole paljon räätälöitävissä ennen kuin olet uppoutunut muutamaan tuntiin (ja todennäköisesti ostanut Platinumia, pelin premium-valuuttaa).

Pian kuitenkin esitellään uusia skinejä, kypäriä, panssarikiinnikkeitä, viittoja ja muita koristeita, joista jokaisella on omat yksilölliset väripaikat sekä sävy- ja energiansäteilyvaihtoehdot.

Pelin avulla voit myös luoda muokattavia symboleja hahmosi rintakehään ja selkään, määrittää haarniskaasi kosmeettisia auloja ja lisätä värejä ja kuoria aseesi.

Dragon Age: Inkvisitio

Dragon Age: Inkvisitio

Alustat: Windows, PS4, Xbox One

Dragon Age: Inkvisitio on toinen peli, joka tarjoaa kasvojen kuvanveistoa neljästä rodusta, joista valita: Ihmiset, Haltiat, Kääpiöt ja Qunari.

Siinä on useita esiasetuksia, joita voidaan mukauttaa edelleen käyttämällä liukusäätimiä ja tarkempia mukautuslaatikoita, jotka tarjoavat jonkin verran joustavuutta.

Jonkin ajan ja vaivan avulla voit saada erittäin selkeän näköisen hahmon verrattuna esiasetuksiin, joista aloitat.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Alustat: Windows, PS5, Xbox Series X/S

Vaikka valituksen syitä on näennäisesti loputon määrä Cyperpunk 2077 , sen hahmonluontityökalu ei ole yksi niistä.

Peli sijoittuu maailmaan, jossa runkomodifikaatiot ovat yleisiä, ja se tarjoaa pelaajille valtavan määrän liukusäätimiä ja yksityiskohtaisia ​​vaihtoehtoja lähes jokaisen ominaisuuden mukauttamiseen, mukaan lukien enemmän yksityisiä osia.

Lisäksi saat selville hahmosi 'Elämäpolun' (periaatteessa heidän taustatarinansa) ja antaa hänelle ominaisuuspisteitä, ydinosaamista ja luontaisia ​​kykyjä räätälöityyn pelikokemukseen.

Baldurin portti III

Baldurin portti III

Alustat: Windows, Mac

Steamissä vielä Early Accessissa, Baldurin portti 3 on jo muotoutumassa yhdeksi parhaista nimikkeistä hahmojen mukauttamiseen.

Tällä hetkellä kasvoja ei voi veistää, vaikka valikoima miesten ja naisten esiasetuksia sekä suuri valikoima kampauksia, meikkiä ja tatuointeja tarjoavat riittävän hyvän perustan.

Vaikka jokaisessa kilpailussa on oletuksena rajoitettu valikoima hiusten, ihon ja silmien värejä, peli antaa sinulle mahdollisuuden avata koko kirjo ja saada hyperspesifinen D&D-roolipelisi.

Black Desert verkossa

Black Desert verkossa

Alustat: Windows, PS4, Xbox One

Black Desert verkossa on yksi perusteellisimmista hahmonluontityökaluista, jonka avulla voit tehdä hienosäätöjä hahmosi hiustyylin pituuteen ja lisätä kohokohtia.

Asiat tulevat entistä yksityiskohtaisemmiksi, kun siirrymme vartaloon, ja tarjolla on vaihtoehtoja, kuten raajojen mittasuhteet, kasvojen kuvanveisto sekä silmien ja nenän muotoon liittyvät mikroyksityiskohdat.

Yhdistä tämä BDO:n upeaan grafiikkaan, niin sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla ulos toisesta päästä vaikuttavan näköinen hahmo, joka on valmis ottamaan vastaan ​​kaikki haasteet.

Verinen

Verinen

Alusta: PS4

Vaikka sillä ei ehkä ole visuaalisesti houkuttelevin hahmojen luoja, Verinen korvaa sen laajalla valikoimalla silmiinpistäviä kasvo- ja vartalovaihtoehtoja.

Tämän avulla voit helposti luoda rohkean näköisiä avatareja, jotka ovat yleensä pelottavia ja pelottavia, mikä näyttää sopivalta Bloodbornen synkkään fantasiaympäristöön.

Kuten Dark Souls, se hyötyy Samanlaiset kasvot -ominaisuudesta, jonka avulla voit luoda uusia kasvoja pelin esiasetusten ja omien aikaisempien luomuksiesi perusteella.

Fallout 4

Fallout 4

Alustat: Windows, PS4, Xbox One

Fallout 4 hahmon luoja on ällöttävän hyvä tekemään realistisen näköisiä ihmisiä niin, että ne pääsevät käsittämättömälle alueelle.

Saat mahdollisuuden suunnitella sekä mies- että naishahmon ennen kuin valitset näiden kahden välillä, jolloin valitsemattomasta tulee puolisosi.

Mukana on työkaluja hahmojen kasvojen rakenteen, meikin, epäpuhtauksien, arpien, kampausten ja kasvojen hiusten muodon säätämiseen.

Monster Hunter: Maailma

Monster Hunter: Maailma

Alustat: Windows, PS4, Xbox One

Vaikka luotamme esiasetuksiin enemmän kuin haluaisimme, Monster Hunter: Maailma hahmon luoja on melko vankka verrattuna muihin toimintaroolipeleihin.

Siinä on myös yksi kutsuvammista käyttöliittymistä, ja se sisältää jopa sisäänrakennettuja valaistusjärjestelmiä, joita voit vaihtaa nähdäksesi, miltä hahmosi näyttää erilaisissa valaistusympäristöissä.

Hunterin suunnittelun lisäksi pelissä voit myös muokata Palico-kumppaniasi, määrittää sen turkin värin, kuvion ja hännän muodon.

Pyhän rivi IV

Pyhän rivi IV

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Linux

Useimpien hahmojen luojien yleinen valitus on, että he rajoittavat valintasi vain avatarisi kasvoihin, jotka sitten liimataan superyleiseen vartalotyyppiin.

Saints Row 4 käyttää hyvin erilaista lähestymistapaa hahmojen mukauttamiseen tarjoamalla sinulle kolmion muotoisen liukusäätimen, jonka jokaisessa kulmassa on Slim, Fat ja Muscular -tarrat.

Tämän lisäksi peli tarjoaa vaikuttavan vaatekaappivalikoiman ja työkaluja vaatteiden ulkonäön muokkaamiseen, mukaan lukien mahdollisuus olla käyttämättä vaatteita ollenkaan.

Soul Calibur VI

Soul Calibur VI

Alustat: Windows, PS4, Xbox One

Kaikkien aikojen hauskimman näköisiä taistelijoita lukuun ottamatta, Soul Calibur VI hahmon luoja on parempi kuin mitä sillä on oikeutta olla.

Salaisuus piilee sen avoimissa asuste- ja vaatetusjärjestelmissä, joiden avulla pelaajat voivat yhdistää erilaisia ​​esineitä ja saada hyperspesifistä sijaintiaan ja suuntautumistaan ​​hahmon vartalolle.

Tämä mahdollistaa yllättävän yksityiskohtaisen luomisen suosituista hahmoista sekä painajaismaisia ​​koko popkulttuurin hahmoista.

Terä ja sielu

Terä ja sielu

Alustat: Windows, iOS, Android

Kuten useimmat MMORPG:t, Terä ja sielu tarjoaa sinulle huomattavan määrän vaihtoehtoja saadaksesi hahmosi näyttämään parhaalta.

Voit muokata kasvojen yksittäisiä osia, mukaan lukien niiden leuan, posken, silmät ja paljon muuta käyttämällä useita liukusäätimiä, sekä käyttää erilaisia ​​ihon sävyjä.

Vaikka pelin eloisa, erittäin sileä taidetyyli sopii erinomaisesti visuaalisesti miellyttävien hahmojen tuottamiseen, voit yhtä helposti tehdä groteskeja hirviöitä.

WWE 2K20

WWE 2K20

Alustat: Windows, PS4, Xbox One

WWE 2K -sarja tunnetaan yhdestä parhaista hahmonluontityökaluista huolimatta uudempien merkintöjen kyseenalaisesta laadusta.

Oman alkuperäisen painijasi suunnitteluprosessi soveltuu naurettavien asujen, meikkien ja tatuointien valintoihin, jotta hahmostasi tulisi mahdollisimman outo.

WWE 2K20:n yksityiskohtaisella painijan luojalla ei ole rajoituksia tosielämän kuuluisuuksien luomisesta, jotka eivät sitä tehneet, videopeliikoneihin, kuten Soniciin ja Marioon.

XCOM 2

XCOM 2

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Linux, Mac, iOS

Vaikka XCOM:n hahmon luoja oli riittävän pätevä, Firaxis todella löi sen ulos puistosta XCOM 2 sotilaan räätälöinti.

Jokaiselle panssarikappaleelle on olemassa useita muunnelmia, joissa on mahdollisuus yhdistää ja yhdistää erilaisia ​​​​varusteita erilaisiin päähineisiin, asusteisiin ja tatuointeihin.

Sekä aseita että panssareita voitiin muokata edelleen käyttämällä laajaa valikoimaa maalikuvioita, ja myös kasvojen, kampausten ja kasvojen hiusten määrää lisättiin.

Demoni

Demon’s Souls Remake

Alusta: PS5

Kun otetaan huomioon alkuperäinen vuonna 2009 julkaistu Demon’s Souls, hahmon luoja ei ollut yhtä vankka tai visuaalisesti vaikuttava kuin tänään julkaistut pelit.

Tämä on asia, jonka Bluepoint Games halusi käsitellä Demon’s Souls Remake PS5:lle ottamalla käyttöön uusia työkaluja kokonaisvaltaisen paremman käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Saat laajan luettelon muokattavissa olevista kasvonpiirteistä, mukaan lukien korva, nenä, suu ja leuka, sekä tarraeditori ainutlaatuisen ilmeen saamiseksi.

GreedFall

GreedFall

Alustat: Windows, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

GreedFall on aliarvostettu indie RPG joka huokuu eleganssia kaikessa visuaalisessa esityksessään, mukaan lukien hahmonluontityökalu.

Vaikka vaihtoehdot hahmosi kasvojen rakenteen manipuloimiseen ovat melko rajalliset, kunkin osion käyttöliittymä ja yleinen asettelu ovat hyvin järjestettyjä.

Lopuksi pelissä on panssarikoristelujärjestelmä, jonka avulla voit hienosäätää varusteesi ulkoasua erilaisilla tunnuksilla ja lisävarusteilla.

Hyppyvoima

Hyppyvoima

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Huolimatta siitä, että se on melko huomaamaton 3D-anime-taistelija, Hyppyvoima siinä sattuu olemaan poikkeuksellinen hahmojen luoja, joka sopii täydellisesti omien animehahmojen unelmoimiseen.

Sinulla on välilehdet kaikille tavallisille kasvonpiirteillesi sekä hyperspesifiset välilehdet, joilla säädät vasenta ja oikeaa pupillia silmissäsi.

Lisäksi Jump Forcen avulla voit valita hahmollesi jopa kaksi erillistä ominaisuutta, jolloin voit ylittää luojan rajoja kuvataksesi suosittuja hahmoja tai keksiä omiasi.

Elder Scrolls verkossa

Elder Scrolls verkossa

Alustat: Windows, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Mac

The Elder Scrolls -pelit ovat tulleet yhä paremmiksi hahmonluontityökalujen suhteen ETTÄ jolla on tähän mennessä kattavin.

Kun olet määrittänyt hahmosi rodun, sukupuolen ja luokan, voit muuttaa hänen vartaloaan ja kasvojensa ulkonäköä lukuisten vaihtoehtojen avulla.

Tämä sisältää asioita, kuten kasvojen muodon, hiustyylin ja värin, sekä erikoistuneempia osia, kuten vartalon koko, vartalon merkit ja koristeet.

Phantasy Star Online 2 Uusi Genesis

Phantasy Star Online 2 Uusi Genesis

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Kun on kyse Phantasy Star Online 2 , hahmojen räätälöinti on paikka, jossa sinulla on todennäköisesti hauskin sekaisin.

Tämä johtuu siitä, että peli tarjoaa lukemattomia superspesifisiä mukautusosioita, kuten silmäripset, kaulan alue ja jopa sarvet.

Pystyt myös levittämään hahmoasi meikki- tai kasvomaalauksella ja luomaan mukautettuja ilmeitä, jotka ilmaisevat tarkasti, kuinka ärsyyntynyt olet suorittaessasi samaa tehtävää useampaa kertaa.

Koodi Vein

Koodi Vein

Alustat: Windows, PS4, Xbox One

Jos etsit vahvaa RPG-hahmojen luojaa, jonka avulla voit tehdä anime-vampyyreja, katso vuoden 2019 Koodi Vein .

Tämä peli rakastaa mennä syvällisempään hahmojen mukauttamiseen tarjoten sinulle erilaisia ​​työkaluja, joilla voit räätälöidä avatarisi ruumiinrakennetta, ihoa, kasvoja, hiuksia, silmiä ja suusi mieleiseksesi.

Saat myös vaihtoehtoja koskien hahmosi puhdistavaa kasvonaamaria, vaatteita, meikkiä, arpia ja muita asusteita, jotka tekevät cosplayerin unelmasta totta.

Dragon’s Dogma: Dark Aisen

Dragon’s Dogma: Dark Aisen

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Alkuperäinen julkaistiin vuonna 2012 Lohikäärmeen dogma hahmon luoja oli aikaansa edellä ja tarjosi pelaajille joukon mukautusvaihtoehtoja päähän, vartaloon ja muuhun.

Yksityiskohtien taso on yllättävän korkea, joten voit tehdä pieniä säätöjä hahmosi pituuteen ja painoon sekä kokeilla erilaisia ​​ilmeitä.

Monster Hunter: Worldin tapaan pelin avulla voit mukauttaa myös tekoälykumppaniasi, mukaan lukien heidän fyysinen ulkonäkönsä ja haluamasi pelityyli.

World of Warcraft

World of Warcraft

Alustat: Windows, Mac

World of Warcraft päivitti äskettäin hahmonluontinäytönsä yli vuosikymmenen saman vanhan pelin jälkeen, pelin jakavan yhteisön suureksi iloksi ja tyrmistykseksi.

Uusi luoja erottaa rodut kuuluvuuden mukaan: Alliance tai Horse, ja sisältää kaksi kuvaketta miehille/naisille sekä sarjan alareunassa.

Mukauta-painikkeen avulla voit leikkiä eri liukusäätimillä saadaksesi täydellisen ulkoasun tai satunnaista ulkonäköäsi, kunnes pääset hyvään lähtökohtaan.

Kuoleman tie Kanadaan

Kuoleman tie Kanadaan

Alustat: Windows, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Linux, Mac, iOS, Android

Jos pelaat tarpeeksi 2D-pelejä sisäänrakennettujen hahmojen luojien kanssa, tiedät, että useimmat niistä eivät ole mitään kirjoittamisen arvoista.

Kuitenkin, zombie roguelike Kuoleman tie Kanadaan erottuu suhteellisen syvällisestä hahmonrakentajasta, jonka avulla voit määrittää erilaisia ​​fyysisiä ominaisuuksia, etuja ja ominaisuuksia.

Lisäksi pelissä on yhteensä 96 paikkaa mukautettujen hahmojen tallentamiseen tulevia leikkejä varten, ja se sisältää jopa Familiar Characters -tilan, joka luo NPC:itä tallennettujen mallien perusteella.

Saatat myös pitää näistä