Parhaat asetukset Rainbow Six Siegelle – Optimaalinen konfiguraatio korkeammalle FPS:lle

Pelaatko Tom Clancy's Rainbox Six Siegeä ja haluat kehittyä siinä? Tässä ovat parhaat asetukset Rainbox Six Siegelle, mukaan lukien Blood Orchide -päivitys.

Tekijä:Samuel Stewart 8. tammikuuta 2022 parhaat asetukset tom clancys rainbow six piiritykseen

Pelaatko sinä Tom Clancy's Rainbow Six Siege ja haluat parantaa suorituskykyäsi? Tai ehkä olet asentamassa sitä ja haluat optimoida asetukset heti?

Jos vastaus johonkin näistä kysymyksistä on kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Ohjaamme sinut nyt meidän kauttamme Rainbow Six Siege -optimointiopas .

Nämä ovat tällä hetkellä parhaat asetukset Rainbow Six Siegelle.

SisällysluetteloNäytä

Tietokoneen konfigurointi

Ensinnäkin varmista, että tietokoneesi on oikein optimoitu. Jos käytät kannettavaa tietokonetta, muista ota korkean suorituskyvyn tila käyttöön . Sinun ei tarvitse koskea omaasi AMD- tai Nvidia-grafiikkaasetukset , mutta jos teet niin, muista valita asetus, joka asettaa suorituskyvyn etusijalle virrankulutuksen sijaan.

Varmista myös päivitä näytönohjaimesi ajurit , koska päivitykset sisältävät yleensä suorituskyvyn parannuksia.

Hiiren asetukset

Poista hiiren kiihdytys Windowsissa . Tee tämä tekemällä haku 'Hiiren asetukset', paina Enter ja valitse sitten 'Hiiren lisäasetukset' oikeasta yläkulmasta. Poista Osoittimen asetukset -kohdasta valinta Paranna osoittimen tarkkuutta.

Rainbow Six Siegelle ei ole optimaalista DPI:tä, joten kaikki riippuu mieltymyksistä.

Ääniasetukset

Virtuaaliset 5.1- ja 7.1-äänijärjestelmät sopivat uppoutumiseen. Suosittelemme kuitenkin käyttämään kilpailupelaamiseen Stereot ääni koko ajan.

Jos haluat enemmän uppoutumista, lataa Razerin Surround-ohjelmisto, joka tekee ihmeitä ja voi muuttaa stereokuulokkeesi virtuaalinen tilaääni kuulokkeet.

Näytön asetukset

Valitse 144 Hz näyttö (tai suurempi) optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. G-SYNC tai FreeSync eivät ole välttämättömiä, mutta ne ovat aina tervetulleita. Jommankumman käyttäminen varmistaa, että et saa mitään näyttöä repeytyviä esineitä pelatessasi. Ne eivät myöskään vaikuta suorituskykyyn.

Pelin sisäiset asetukset

    Resoluutio:Suosittelemme 1920×1080. Voit laskea sitä, jos sinulla ei ole tarpeeksi FPS: tä.V-SYNC: Suosittelemme poistamaan tämän käytöstä.Näkökenttä (FOV):Tämä asetus on sinun. Korkeampi arvo tarkoittaa, että näet enemmän sivuille, joten se antaa sinulle kilpailuetua, mutta viholliset näyttävät myös pienemmiltä, ​​koska pystyt näkemään enemmän. Ajattele sitä kiikarina – pienemmät arvot tarkoittavat enemmän zoomia. 80-85 on useimpien ammattilaisten käyttämä valikoima.Näytön suhde: Tämä asetus on myös sinun päätettävissäsi. UltraWide-kuvasuhde (21:9) antaa luonnollisesti leveämmän kuvakulman. 4:3 antaa sinulle ruman venytyksen, mutta se helpottaa vihollisten havaitsemista. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä.Kalibrointi – Kirkkaus: Aseta tämä jonnekin lähelle 65 saadaksesi optimaalisen kirkkauden.

Tässä ovat suositellut grafiikkaasetukset R6S:lle.

    Tekstuurin laatu:Keskikokoinen. Voit laskea sitä, jos sinulla on alhainen FPS.Suodatus:x16LOD:KorkeaVarjostus:MatalaVarjo:KeskikokoinenHeijastuksen laatu:VinossaAmbient okkluusio:VinossaLinssiefekti:VinossaZoomauksen syvyysterävyys:VinossaMonen näytteen anti-aliasing:Älä

Poistu nyt pelistä ja toimi seuraavasti:

  1. Mene Dokumentit/Omat pelit/Rainbow Six – Siege/xx
  2. Avata GameSettings.ini
  3. Muuttaa TAASharpenFactor arvoon 0,375

Saatat myös pitää näistä