Overwatchin koiran vuoden tapahtuma yksityiskohtaisesti

Overwatch

Blizzard juhlii jo kuun uutta vuotta koiran vuoden tapahtumalla Overwatch . Sen on tarkoitus tuoda kaikenlaisia ​​uusia ryöstöjä, mukaan lukien legendaariset nahat. Tämä kuun uusi vuosi lisää myös uuden kartan, uuden ilmeen vanhalle kartalle ja kaksi versiota Capture the Flagista.

Mennään yksityiskohtaisesti todella lyhyesti koiran vuoden legendaarisista nahoista, joita on saatavilla. Leskimies saa mustan liljan ihon, Pharah saa Qinglongin, Genjillä on Baihu, McCree saa tuomarin, Mercy saa Zhuquen ja Zaryalla on Xuanwu -iho. Näet nämä kaikki tarkemmin Overwatch Video kuun uusi vuosi 2018. Nämä nahat maksavat 3000 krediittiä Legendarylle pelin Loot Box -laatikoiden kautta. Viime vuoden kuun uudenvuoden nahat ovat kaikkien ostettavissa halvemmalla.

Koiran vuoteen asti Overwatch Karttojen osalta upouusi tapahtuu Thaimaassa. Sitä kutsutaan Ayutthayaksi, ja se on Capture the Flag -tilojen sijainti. Viime vuoden Lijiangin torni palaa uuden vuoden koiran juhlatyyliin.

Capture the Flag on saatavilla viime vuoden tapaan, samoin kuin uudempi, vaikeampi vaihtoehto: Competitive Capture the Flag. Jälkimmäisellä on tulostaulukot, kilpailupisteet, taitoluokitukset ja sijoitusottelut. Molemmat Capture the Flag -tilat toimivat hieman eri tavalla kuin kaikki ovat tottuneet. Ensinnäkin liput nostetaan välittömästi, mutta et voi napata niitä sen jälkeen, kun se on pudonnut viideksi sekunniksi. Tämän vuoden uutuus on myös erikoismusiikin soittaminen lippujen kantamisen aikana. Lisäksi äkilliseen kuolemaan on tapahtunut joitakin muutoksia. Kun kierros alkaa uudestaan ​​ajastimen loppumisen jälkeen, liput siirretään lähemmäksi kartan keskikohtaa, ja ensimmäinen joukkue, joka kaappaa, voittaa.

Lähde: Siliconera