Overwatch Roadhog -opas: parhaat vinkit, temput ja strategiat

Master Roadhog Overwatchissa ja voita enemmän pelejä samalla kun pidät hauskempaa. Olemme luoneet täydellisen Overwatch roadhog -oppaan täällä.

Tekijä:Justin Fernandez 30. huhtikuuta 2021 30. huhtikuuta 2021 Overwatch Roadhog Guide

Roadhogin pelityyli eroaa muista Overwatch Tankkeja, jotka keskittyvät erottelemaan heikompia vihollisia ja vetämään niitä häntä kohti tuhoisan haulikkoräjähdyksen vuoksi.

Tässä Overwatch Roadhog -oppaassa korostamme parhaat vinkit, temput ja strategiat pelattuaan armottomana yhden miehen apokalypsina.

Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso meidän Overwatch-aloitusopas , jossa perehdymme sankarirooleihin, joukkueen kokoonpanoon ja parhaisiin voittamisen käytäntöihin.

Aiheeseen liittyvä: Overwatch-tasoluettelo

SisällysluetteloNäytä

Roadhogin kyvyt ja rooli selitettynä

Huolimatta siitä, että Roadhog on tankki, hän on itse asiassa melko voimakas flanker, joka voi napata viholliset vartiolta, kelata ne ketjukoukullaan ja räjäyttää ne palasiksi yhä uudelleen ja uudelleen.

Hänen kykynsä parantaa itseään antaa hänelle mahdollisuuden toimia itsenäisesti, vaikka se jättää usein omat tukinsa alttiin vihollisen sivuille.

Käytännössä ilman puolustusvaihtoehtoja, Roadhogin on pelattava erittäin aggressiivisesti estääkseen uhkauksia ottamasta pois hänen liittolaisiaan; alla, sukeltaamme syvemmälle kaikkiin hänen käytettävissään oleviin kykyihinsä.

Romupistoolin käyttäminen

Overwatch: Roadhog - Scrap Gun Videota ei voi ladata, koska JavaScript on poistettu käytöstä: Overwatch: Roadhog – Scrap Gun (https://www.youtube.com/watch?v=v1CLYGVvQDA)

Roadhogin ensisijainen ase on hänen Scrap Gun -ase, modifioitu haulikko, jossa on kaksi tulitapaa ja joka on tehokkain keskipitkällä ja lähietäisyydellä.

Ensisijaisessa tilassa ammutaan iskunkestävää ammusta laajalla levinneisyydellä, kun taas toissijainen tila kulkee lyhyen matkan eteenpäin ennen kuin laukaisee pienen pellettien räjähdyksen.

Tulet huomaamaan, että hänen ensisijaisen tilansa käyttäminen on melko yksinkertaista sen rajoitetun kantaman vuoksi, kun taas toissijainen tila vaatii hieman hienovaraisuutta ajoituksen ja tehokkaan kattavuuden saavuttamiseksi.

Koska sen ammukset eivät räjähdä, jos ne joutuvat kosketuksiin vihollisen tai kiinteän pinnan kanssa, on tärkeää varmistaa, että olet hänen luotiensa räjähtämiseen vaaditulla vähimmäisetäisyydellä, noin 8 metriä.

Kuinka käyttää ketjukoukkua

Overwatch: Roadhog - Chain Hook Videota ei voi ladata, koska JavaScript on poistettu käytöstä: Overwatch: Roadhog – Chain Hook (https://www.youtube.com/watch?v=owP6uHjJd-E)

Huonosta liikkuvuudestaan ​​johtuen Roadhog luottaa ketjukoukkuinsa vetääkseen viholliset lähelle ja jättääkseen heidät hetkeksi järkyttyneiksi, jolloin hän voi seurata romupistoolin haulikkoräjähdystä.

20 metrin enimmäiskantamallaan Chain Hook on erittäin tehokas poistamaan viholliset suojasta ja paljastamaan heidät muulle joukkueelle, vaikka se vaatii tarkkaa kohdistamista, jotta se vetäytyisi oikein.

Sinun tulee olla tietoinen ammuksistasi ennen kuin otat vihollisen koukkuun, sillä niiden lataaminen uudelleen niiden hankkimisen jälkeen voi pilata mahdollisuutesi saada tappo. Jos näin tapahtuu, jatka lähitaisteluhyökkäyksellä.

Koska koukkuun jääneet viholliset vedetään suoraan Roadhogin eteen, voit käyttää sitä ympäristötapojen tekemiseen kääntymällä välittömästi kohtaamaan kuolinaukon tai reunan, kun he ovat koukussa.

Kuinka käyttää Ota Hengitä

Overwatch: Roadhog - Take a Breather Videota ei voi ladata, koska JavaScript on poistettu käytöstä: Overwatch: Roadhog – Take a Breather (https://www.youtube.com/watch?v=XWyYgyAM7OU)

Toisin kuin muissa tankeissa, Roadhogissa ei ole regeneratiivisia kilpiä; Sen sijaan hänellä on itsensä parantava kyky Take a Breatherin muodossa, joka palauttaa 300 terveyttä ja jonka jäähdytys kestää 8 sekuntia.

Aktivoiessaan tämän kyvyn Roadhog lukittuu animaatioon, mikä tarkoittaa, että hän voi edelleen liikkua, mutta ei voi suorittaa muita toimintoja ennen kuin hän on kanavoinut.

Onneksi tänä aikana tehtyjen vahinkojen määrä vähenee 50 %, vaikka Roadhog on edelleen alttiina tainnutushyökkäyksille.

Koska tämä kyky tekee Roadhogista melko haavoittuvan, suosittelemme siirtymään pois vihollisen näkyviltä ennen sen käyttöä, vaikka voit myös käyttää sitä ottamaan vastaan ​​liittolaisen aiheuttamia vahinkoja seisomalla heidän edessään.

Kokonaisen sian käyttäminen (Ultimate)

Overwatch: Roadhog - Whole Hog Videota ei voi ladata, koska JavaScript on poistettu käytöstä: Overwatch: Roadhog – Whole Hog (https://www.youtube.com/watch?v=LJetuxosdo4)

Whole Hog näkee Roadhogin kaatavan ammuksia romuaseeseensa ennen kuin päästää irti sirpalevirran, joka vahingoittaa ja iskee vihollisia takaisin 5,5 sekunniksi.

Tänä aikana Roadhogin liikenopeus laskee 25 %, hän ei pysty käyttämään muita kykyjä, ja tainnutushyökkäykset voivat keskeyttää sen.

Se tuottaa vain 7 vahinkoa pellettiä kohden, joten se ei tuo sinulle tonnia tappoja, mutta se voi hyvin tehokkaasti häiritä vihollisjoukkueen ja työntää ne pois päätavoitteesta.

Jos haluat maksimoida Whole Hogin vahingot, aseta itsesi niin, että kohteet päätyvät työntymään seinää vasten, jolloin voit tehdä jatkuvaa vahinkoa lähietäisyydeltä ja estää niitä karkaamasta.

Roadhogin vahvuudet

Roadhogin suurimmat vahvuudet ovat, että hän on luonnollisesti hyökkäävämpi kuin muut tankit, eikä hänen tarvitse luottaa tukiin tarjotakseen suurimman osan parantumisesta.

Hänen ketjukoukkunsa on erinomainen hyödyntämään tietämättömiä vihollisia, ja sillä on monia luovia sovelluksia, jotka tulevat yhä selvemmiksi mitä enemmän harjoittelet sen käyttöä.

Roadhogin esteiden puutteen ja jonkin verran itsenäisen pelityylin vuoksi hän hyötyy siitä, että hänet yhdistetään tiettyjen tankki- ja tukisankarien kanssa, jotka olemme listanneet alla.

Aiheeseen liittyvä: Overwatchin parhaat sankariyhdistelmät

Mikä sankariyhdistelmä on paras Roadhogin kanssa?

 • Orisa – osaa käyttää Haltia! vetää viholliset pois suojasta, jolloin Roadhog voi seurata Chain Hook -yhdistelmäään.
 • Sigma – Täyttää etulinjan tankin tehtävät, jolloin Roadhog voi keskittyä tappojen saamiseen.
 • Ana – Voi varmistaa, että Roadhog varmistaa tappojen heittämällä bioottisen kranaattinsa vihollisen koukkuun jäämisen jälkeen.
 • Reinhardt – Samoin kuin Sigma, Reinhardt toimii etulinjan panssarivaununa, joka siirtää huomion pois Roadhogista, vapauttaen hänet roskapostivahingoilta ja koukkuun vihollisia Reinin kilven takaa.
 • Mei – Anan tavoin Mei voi auttaa Roadhogia varmistamaan tappojen vangitsemalla viholliset jäämuurilla, kun he ovat jääneet koukkuun.

Roadhogin heikkoudet

Roadhogin suurimmat heikkoudet johtuvat hänen huonosta liikkuvuudestaan, mikä voi vaikeuttaa kohteiden jahtaamista tai uhkilta paeta, kun Chain Hook on jäähtyessä.

Lisäksi hänellä on tankkien pahimmat puolustukset ja hänestä tulee erittäin haavoittuvainen ilman kykyään parantaa itseään.

Tietyt hahmot voivat hyödyntää Roadhogin heikkouksia ja käyttää niitä hyväkseen; alla olemme listanneet tärkeimmät, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Mitä sankareita vastaan ​​Roadhog taistelee?

 • Reaper – Voi olla massiivinen ongelma Roadhogille Lifestealin takia, jolloin hän voi parantaa Roadhogin aiheuttamat vauriot.
 • Mei – Voi vastustaa Roadhogin koukkuyhdistelmää Cryo-Freezen kanssa ja häiritä Whole Hogia hyvin sijoitetulla jääseinällä.
 • D.Va – Voi estää Roadhogin aiheuttamat vahingot Defense Matrixin avulla, ja hänen korkean liikkuvuutensa ansiosta hän voi seurata häntä kaikkialla kartalla.
 • Zarya – Yksi Roadhogin parhaista tankkilaskureista, Zaryan kuplat vaikeuttavat hänen tai minkä tahansa suojatun liittolaisen kiinnittämistä.
 • McCree – Sillä on paljon suurempi tehollinen kantama kuin Roadhog; voi keskeyttää Take a Breatherin ja Whole Hogin käyttämällä flashbang-ääntä.
 • Orisa – Varustettu suojaavalla esteellä ja vahvistamalla Orisa on käytännössä irrotettava; hän myös taistelee hyvin vihollisia vastaan ​​suurilla osumalaatikoilla.

Yleisiä vinkkejä Roadhogin pelaamiseen

Yleisiä vinkkejä Roadhogin pelaamiseen

Kuten lähes minkä tahansa Overwatch-sankarin kohdalla, Roadhogin pelityylin hallitseminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, varsinkin jos aiot tavoittaa Grandmasterin.

Hän voi olla voimakas vaurioiden jakaja oikeissa olosuhteissa, mutta hän on vähemmän taitava suojelemaan hankaavia tukia kuin muut tankit.

Tämän oppaan päätteeksi olemme listanneet alla muutamia yleisempiä vinkkejä, jotka on hyvä pitää mielessä, kun juokset vihollisia kuoliaaksi.

 • Vaikka Roadhog voi parantaa itsensä, sinun tulee välttää tekemästä liikaa vahinkoa, koska se tarjoaa vihollisjoukkueelle ilmaisen Ultimate-latauksen, joka tunnetaan myös nimellä ruokinta.
 • Chain Hook on Roadhogin pelityylin ydin, joten varmista, että käytät paljon aikaa sen tähtäyksen harjoitteluun ja sen rajoitusten löytämiseen.
 • Voit käyttää Chain Hookia keskeyttämään kanavoituja kykyjä suorittavia vihollisia ja tiettyjä Ultimates, mukaan lukien Reinhardt's Charge, Pharah's Barrage, D.Va's Mech ja Junkrat's Rip-Tire.
 • Vaikka Roadhogin toissijaisella tulella on enemmän vahinkopotentiaalia, sinun kannattaa antaa itsellesi tilaa ammuksen liikkumiseen ennen räjähdystä.
 • Roadhogilla on yksi selvimmistä Ultimateista, joten yritä olla luova sijoittamalla itsesi paikkaan, josta vihollinen ei odottaisi sinun tulevan.

Saatat myös pitää näistä