Vain sinä (Jaakob)

Vain sinä

Kun olet vihdoin työntänyt Jacobin rajansa, tämä tehtävä käynnistyy.

Kuten ennenkin, pimennät ja tulet häkkiin. Sitten palataan kurssille.

Kurssi on täsmälleen sama kuin ennen, paitsi että aikaikkunasi on hieman tiukempi ja viimeinen kasvoton hahmo paljastuu Eli -nimisenä.

Ei ole mitään keinoa välttää hänen tappamistaan- ei pakenemisia tai aikakatkaisuja. Ammu häntä jaakobilaiselta.

Kun tulet, Tammy on erittäin tukeva, kun otetaan huomioon, että saatat silti olla ehdollinen tappamaan esimerkiksi kaikki valkoiset. Mutta et ole, jostain syystä. Kun esitys päättyy, poistut bunkkerista pieneen helvettiin.

Käsittele ensin latautuneita susia. Kuten kaikki tässä järjestyksessä olevat viholliset, he ovat illuusorisia- yksi luoti hajottaa heidät, vaikka he voivat (ja tekevät) vahinkoa, jos ne saavuttavat sinut.

Tuhoa sitten majakka. Huomaa, että majakat ovat poikkeuksellisen räjähtäviä- se ei ole ongelma nyt, mutta se on pidettävä mielessä, kun siirryt tason läpi.

Hyvä strategia tässä on liikkua vastapäivään tavoitteiden läpi.

Aikarajaa ei ole, joten edetä vain varovasti ja poista viholliset näkyvistä.

Hyökkäyskivääri tai LMG on hyvä täällä, sekä kaukaisia ​​vihollisia käsittelemään että yllättäviä susihyökkäyksiä vastaan. Jacob näyttää joskus harmittelevan sinua, mutta tämä ei ole viimeinen vastakkainasettelu- hajottakaa hänet yhdellä luodilla ja jatkakaa.

Tuhoa viimeinen huutaja herätäksesi. Maasto on sama, mutta viholliset ovat todellisia.

Jacob on keskipisteen huipulla ja hänet voidaan leikata, mutta älä vaivaudu. Hän herää eloon vain muutamassa sekunnissa, ja helmi on sijainnissasi.

Sen sijaan hiipiä ja snipe huipun pohjaan ja siirry itään helikopterikentän poikki. Aivan lähellä lähetysalueen reunaa on koukku.

Kiipeä ylös ja kanna länteen- köysinen reunus on ylöspäin, vaikka köysi on osittain piilossa lähellä olevan puun alla.

Jatka pyörimistä myötäpäivään. Tämän polun lopusta löydät vihollisen taistelijoita. Ota ne alas, mutta ole varovainen raskaiden yläpuolella olevalla harjalla.

Pyydä häntä poistamaan tai käytä räjähteitä tai LMG: tä meluisampaan teloitukseen. Juuri hänen sijaintinsa ohi näet ammuksia ja muita reunoja.

Kiipeä ylös ja siirry sitten myötäpäivään huipun ympäri lopullista kouraa varten.

Hyppää raon yli hirsisillan alapäähän.

Tämä vie sinut suoraan Jacobiin.

Et voi käyttää poistoa, mikä on pettymys, mutta voit ampua hänet joukolla. Kuuntele hänen viimeiset sanansa kulissina tehtävän suorittamiseksi.