Ei Eson of My

Tehtävä 1 - Ei Esonia

Huomaa, että nämä Story Mission -oppaat on tarkoitettu vain tehtävän päästä päähän toiseen ensimmäisellä suorituksella. Katso Keräily-osiosta kaikki pelin keräilyesineet ja saavutukset- tämän tehtävän keräilyopas on täällä.

Aloita asiat Lego Marvel Superheroes 2: ssa opetusohjelmalla 'No Eson of Mine'. Opetusohjelmassa pelin yksityiskohdat ovat hieman niukka, joten olemme täällä auttamassa. Kun saavutat pelaajan hallinnan, pelaat Star Lordina.

Aloita murskaamalla paikka. Kaikki mitä tuhoat lisää arvokkaita LEGO-nastoja kokonaissummaan- niitä voidaan käyttää kultapalikoiden avaamiseen ja lisävoimien ostamiseen. Huomaa, että rikkoutuneet nastat katoavat muutaman sekunnin kuluttua, joten napsauta ne nopeasti.

Huomaa lisäksi, että kun se on piilotettu kameranäkymästä, minifigisi pieni kaupankäyntikorttiversio ilmestyy näyttöön ja näyttää sijaintisi.

Murskaa tavaraa vasemmalle ja sitten oikealle. Täällä huomaat pari muuta asiaa. Yksi- kapteeni Amerikan kauppakortti liekkien äärellä. Tämä tarkoittaa, että Cap (tai joku, jolla on vastaavat valtuudet), tarvitaan tämän esteen ratkaisemiseksi. Koska kukaan tiimistäsi ei kelpaa, sinun on pelattava tällä tasolla myöhemmin uudelleen, jos haluat kokeilla sitä. Tämä pätee koko pelin ajan- et saa kaikkea tai edes suurinta osaa ensimmäisellä kierroksella, joten älä stressaa siitä.

Toinen asia, jonka huomaat, on hylky, joka ei haalistu kuin lepo, vaan hehkuu ja pomppii. Kuten muutkin LEGO -pelit, tämä osoittaa laitteen, joka odottaa rakentamista. Vedä lähelle ja luo BUILD -painikkeella laserlaite. Tämä on jotain muuta, johon sinulla ei ole valtaa, mutta sen rakentaminen antaa sinulle kiirettä nastoja.

Siirry kohti kameraa, edelleen säröillä. Ohita kuohuviini mixtape (uusi teho myöhemmin) ja jatka eteenpäin, kunnes saat keskustelun hätätilanteen ohittamisesta. Murskaa roskat portaittain oikealle paljastaaksesi suuren punaisen napin.

Aktivoi se Starlordilla, jos haluat heittää joukon palasia käytävälle. Käytä BUILDia niiden kanssa pyörivän painokytkimen rakentamiseen.

Kävele siihen vihreältä puolelta kääntämällä sitä 180 astetta. Tämä vapauttaa luukun ja paljastaa alustan painikkeen. Seiso sen päällä hissin laskemiseksi.

Noudata Ampiaisen neuvoja ja heitä yksi Starlordin painovoimakaivoksista hehkuvaan esineeseen kaukaisessa kulmassa, vasemmalla.

Murskaa kaikki jäljellä, kaavi kolikot ja paina sitten paljastettua punaista painiketta avataksesi poistumisluukun.

Cutscene alas planeetalle, ja sitten on aika tehdä kaupunki.

Mene eteenpäin ja murskaa kaikki näkemäsi tavalliseen tapaan. Jos viholliset tai vaarat heikentävät terveyttäsi (vasemmassa yläkulmassa olevat neljä sydäntä muotokuvasi mukaan), paras tapa saada enemmän on voittaa lisää vihollisia, jotka väistämättä pudottavat sydämet. Ympäristöobjektien murskaaminen tuottaa vain nastat.

Kun olet piirtänyt tason keskelle, huomaat vaarassa olevat siviilit. Ryhmiä on kolme, ja sinun on pelastettava jokainen, jotta taso selviää. Ensimmäinen ryhmä on liekin loukussa rakennuksen ylemmällä tasolla.

Starlord, lennä ylös ja katso (lennä lyömällä JUMP, sitten JUMP uudelleen ollessasi ilmassa. Nuolinäppäimet liikuttavat sinua vasemmalle/oikealle, edestakaisin, mutta JUMP ja CANCEL liikuttavat sinua ylös ja alas). Vain vaihe vasemmalla siitä, missä jäljellä olevat portaat päättyvät, on painelevy. Laske siihen aktivoidaksesi lähellä olevat tikkaat.

Tiimikaverisi parveilevat sitä. Tuhoa kaikki huone ja vaihda Draxiin. Käytä häntä hyökkäämään 'kohtalaisen vaurioituneen oven' vaiheeseen oikealle.

Käytä oven sisällä olevaa kytkintä palokunnan sammuttamiseen. Liekit sammutetaan ja siivet juoksevat evakuointialukseen.

Takaisin sankarien kanssa lattia räjähtää ja pudottaa ne tasolle kiertokytkimellä.

Käännä sitä avataksesi kaapin, joka on täynnä rakennuspalikoita. RAKENNA heidät tekemään jättimäinen geodeettinen pallo, jonka nouset sisälle. Käytä sitä murskataksesi kaiken tielläsi.

Tämä lyhyt juoksu päättyy paljastamalla painovoiman tehostin. Murskaa kaikki lähellä olevat luotot, käytä sitten Starlordia aktivoimaan tehostin ja tyhjentämään hylky.

Tämä paljastaa joitakin erittäin vahvoja kahvoja, joita Drax voi käyttää. Pieni minipeli tulee näkyviin yrittäessäsi- paina vain osoitettua painiketta niin nopeasti kuin mahdollista, kunnes mittari täyttyy.

Tämä vapauttaa loukkuun jääneet kansalaiset, jotka myös evakuoivat. Se laukaisee myös Milanon lähestymisen, ja Rocket & Groot liittyy tiimiin. Tämä on kätevää, koska vain Rocketilla on voima, joka voi tuhota hopealohkot. Hopeiset lohkot, kuten ne, joissa on viimeinen civvies -ryhmä.

Kun Rocketin kranaatti on vapauttanut heidät, he tarvitsevat tien turvallisuuteen. Vaihda Grootiin ja pyydä häntä aktivoimaan oksahtava kasa oikealla. Tämä luo tarvittavan sillan, vaikka otetaan huomioon kuinka korkealle kaikki hyppäävät, tuskin tuntuu tarpeelliselta.

Toiminta siirtyy vihollisen alukseen, joka hyökkää Milanoa vastaan. Huomaa kasa rakennettavia tiiliä liekin ympäröimänä, keskipiste.

Käytä paalua lähettimen rakentamiseen ja aktivoi sitten rakettina Milanon torni.

Lentää ylös Starlord, aktivoi torni (käyttämällä SWITCH -painiketta, outoa kyllä) ja harjoita vihollista. Se on vain piste ja ampua, mutta luoteissasi on jonkin verran viiveaikaa, joten johda kohdetta hieman, kun se vohvelee vasemmalle ja oikealle.

Laivan tappaminen johtaa tason viimeiseen taisteluun ja pelin ensimmäiseen pomo-taisteluun- etsijää Esonia vastaan.

Ensimmäinen asia on purkaa täällä palava avaruusalus osiin, mutta et ole tarpeeksi vahva tekemään sitä itse. Viipy lähellä alusta, kunnes Eson murskaa sen puolestasi (vaikka hän tekee sen lopulta itse).

Käytä osia rakentaaksesi painovoimakaivosvahvistimen ja aktivoi se sitten Star Lordina.

Odota ajan kaaoksen rauhoittumista ja hyppää sitten uudistettuun laivaan. Ohita Esonin äärimmäisen haavoittuvaiset suolet ja keskitä tuli hänen laserkädeensä.

Hyökkäyksen seuraava askel on kaksiosainen. Starlordina seiso Esonin vahingoittuneen käden painelevyn päällä.

Vaihda Draxiin ja juokse Esonin käsivarren paljastetulle katapulttipaneelille. Se nostaa sinut heti ylöspäin.

Saat automaattisesti köyden ylös. Hyppää eteenpäin ja rikko paneeli.

Aktivoi kytkin sisällä, kuuntele dialogi ja vaihda sitten Starlordiin. Avaa tuli Esonin paljastetulle sisätilalle.

Räjähdys paljastaa painovoimakaivoksen tehostimen, johon sinun pitäisi heittää painovoimakaivos.

Lisää räjähdyksiä ja enemmän painovoimaa. Mutta älä nouse vielä paikaltasi- siellä järjestetään pieni pikatapahtuma, jotta vältyt itse imeytymästä pyörremyrskyyn.

Selviydy tästä loppuun tehtävän suorittamiseksi, avaa ilmainen peli ja lisää Star Lord, Gamora, Drax, Rocket ja Groot luetteloosi.