Nintendo sensuroimaton! Kytkin löystyy

lohikäärme tähti puolustus 6 2519.jpg

Peliyhteisössä on puhuttu paljon aiheesta, joka pyrkii nostamaan päätään järjestelmissä, joilla voi olla maine perheystävällisyydestä tai japanilaisten pelien isännöimisestä. Puhun sensuurista. Ihmiset kyseenalaistavat aina, tekevätkö yritykset tarpeettomia muutoksia peleihin vai saastuttavatko kehittäjän näkemyksen tekemällä esimerkiksi muutoksia tai poistamalla leikkauskuvia tai kuvia. Vuosina 2018 ja 2019 keskustelu siirtyi Sonylle ja Nintendolle, mutta ei syistä, joita ihmiset saattavat odottaa. Sony, yritys, jonka PlayStation 4 ja Vita isännöivät yleensä monenlaisia ​​pelejä, joista ihmiset ovat järkyttyneitä, oli yhtäkkiä tiukempi, kun taas stoinen Nintendo löystyi. Ihmiset saattavat ihmetellä, onko olemassa uusi nimetty fanipalvelukonsoli.

No, se on oikeastaan ​​hieman monimutkaisempi. Vaikutuksessa on selvä muutos. Loppujen lopuksi Sony oli pitkään koti Compile Heart -peleille, jotka tekivät aina tekosyyn lähettää hahmoja kuumille lähteille ja Senran Kaguran tykkäyksille, joissa taistelut saavat ihmisten vaatteet putoamaan. Yhtäkkiä nähdessään nimikkeitä, jotka julkaistaan ​​länteen muutetuilla leikkausalueilla, kuten kuvia visuaalisista romaaneista poistettu tai käännös, joka saattaa saada ihmiset ihmettelemään, voi antaa ihmisille tauon. Varsinkin kun Switch saa yhä enemmän fanipalvelupelejä, kuten portteja Moero Chronicle , sensuroimaton Omega Labyrinth Life, ja niin monta treffisimua. Kuitenkin muut tekijät ovat mukana.

Ensinnäkin PlayStation 4 saa edelleen näitä pelejä. Kyllä, joitain kuvia saatetaan muuttaa hieman. Hahmot voivat olla muutaman vuoden ikäisiä, koska he ovat teini -ikäisiä. Näitä pelejä paikallistavat yritykset, kuten NIS America ja XSEED, ovat avoimia siitä, mitä tapahtuu. Joissakin tapauksissa he jopa ilmoittavat tarkasti, mitä kuvia muutetaan tai poistetaan. Pilaako yhden kuvan säätäminen koko pelin jollekulle? Tarkoitan, se on mahdollista, mutta olisi myös erittäin typerää, että joku, joka odotti peliä, harkitsisi sen boikotointia kokonaan yhden kuvan yli, joka olisi näytöllä vain noin 15 sekuntia. On myös paljon pelejä, jotka pääsevät eroon asioista. Senran Kagura Burst Re: Newal oli vielä vaatteiden repimistä. Siinä ei vain ollut prodding- ja poking -istuntoja, joissa tytöt näyttävät näkyvästi ahdistuneilta. Tuomio on koko sivutehtävä Twisted Trion kanssa, joka on perverssien miesten ryhmä, johon kuuluu perseitä kuten Cat Catchem ja Panty Professor.

Entä kytkin löystyy? Tässä tapauksessa kyse on enemmän siitä, että se on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Nintendo on sallinut enemmän pelejä, jotka on suunnattu vanhemmille pelaajille järjestelmissään Wii U: n jälkeen ZombiU siinä karkea roguelike selviytymisestä zombien saastuttamassa maailmassa. Se näki myös Nintendon tuovan mukanaan Kohtalokas kehys: Maiden of Black Water , ensimmäisen osapuolen kauhupeli. Tämä on muuttunut kohti kaikenikäisten pelaajien omaksumista, kuten osoittaa DOOM, The Elder Scrolls: Skyrim, ja Resident Evil pelejä yllin kyllin.

d0702191041.jpg

Mitä tulee Switch -fanipalvelupeleihin, se on pohjimmiltaan jatkoa siitä, mihin Vita jäi Japanissa. Alueella yrityksillä oli tapana valita kämmenlaite ja käyttää sitä peleissä, joissa on romantiikkaelementtejä tai hahmoon liittyviä tarinoita. PSP ja Vita olivat koti dating sims ja otsikot kuten Moero Chronicle. Ihmiset pitivät kannettavasta järjestelmästä tällaisten pelien pelaamiseen. He arvostivat myös kosketusnäytön käyttöä tiettyjen & hellip; syöttö & hellip; vaihtoehtoja. Järjestelmä sopii parhaiten tarpeisiin ja Vitan elämä on ohi, joten se saa nämä pelit PlayStation 4: lle.

Jokaisella järjestelmällä on jonkinlaisia ​​fanipalvelupelejä. Varsinkin kun termi on niin laaja ja voi koskea niin monenlaisia ​​pelejä. Ihmiset saattavat katsoa Switchiä nyt, nähdä millaisia ​​pelejä se saa ja pitää sitä fanipalvelujärjestelmänä. Kuitenkin Sony saa edelleen paljon tällaisia ​​pelejä PlayStation 4: llä. Vaikka ihmiset ovat olleet huolissaan siitä, että pelit eivät ole julkaistu aivan kuten Japanissa, molemmat järjestelmät tarjoavat silti monia näistä erilaisia ​​pelejä kirjastoissaan. Se on elämän tosiasia, ja ihmiset, jotka kiinnittävät huomiota, löytävät valitsemansa pelin pelit, joista he eivät ole kiinnostuneita.