Nexus: Signaalin tehostaminen

Signaalin tehostaminen

Sijainnit: Nexus, Eos, Voeld, Kadara, Elaaden

Kun olet perustanut ensimmäisen Outpostin Eosille, tästä tehtävästä tulee käynnissä Operations, jossa tiedemiehet viettivät aikaa. Täältä löydät Nyxin sisaren lisäksi toimittaja Davis Qarin.

Hän pyytää Ryderiä sijoittamaan vastaanottimet etuvartio -maailmoihin, mutta varhain ainoalla Eostin etuvartioalueellasi, ja sinun on odotettava säteilyn poistumista ennen kuin pääset paikalle. Kun ilmasto lievittää hiukan (siltahenkilöstö ilmoittaa sinulle, kun se tapahtuu), mene Prodomosiin ja aja etelään poimimalla tie, joka kiertää länteen ja lopulta kallioille. Harjaa Sheartopia kohti tavoitemerkkiäsi, jyrkänteellä, josta on näkymät kaupunkiin.

Muodosta signaalinvahvistin välittömästi vuorovaikutuksessa sivuston kanssa. Voit halutessasi kuunnella uusimmat lähetykset myös täältä.

Seuraava asema, jonka voit perustaa, sijaitsee Voeldissa. Kun olet perustanut asutuksen sinne, seuraa navigointimerkkiä kaupungin itään olevalle harjalle. Saatat joutua käsittelemään paikallisia villieläimiä paikan puhdistamiseksi.

Kun sivusto on selvä, aktivoi vastaanottimen tukiasema uuden signaalivahvistimen luomiseksi.

Kadaran signaalipaikka on kaupungin itäpuolella.

Täysin varusteltu neliveto helpottaa kiipeilyä, mutta etsi tornin pohjaa merkitsevät laatikot, jotta voit perustaa ostoksia täällä.

Elaadenin signaalipaikka on suhteellisen kaukana- huipulla luoteeseen. Tämä harjanne voi olla hieman hankala tasapainottaa, joten mene helposti tehostimeen, kun nouset ylös.

Lähistöllä on muistin laukaisin, jos et ole tarttunut siihen, mutta muuten palaa Nexukseen ja keskustele Davis Qarin kanssa viimeisen kerran tehtävän suorittamiseksi.