NBA 2K16 -katsaus

NBA 2K16 Laatikkotuotteet
Järjestelmä: Xbox One, PS4, PC, Xbox 360, PS3
Kehittäjä: Visuaaliset käsitteet
Pubi: 2K Sports
Julkaisu: 29. syyskuuta 2015
Pelaajat: 1-10
Näytön tarkkuus: 480p-1080i Alkoholiviittaukset, Lievä kieli, Lievät viittaavat teemat, Väkivaltaiset viitteet
Ei muuta kuin Net
Kirjailija: Sean Engemann

Kehittäjä Visual Concepts lupasi tasaisemman verkkokokemuksen tällä kertaa, koska viime vuoden palvelinhäiriö, joka pilaa joitain NBA 2K15 -arvostelutuloksia, lupasi. Tämä vuosittainen päivitys sisältää tavanomaisia ​​teknisiä parannuksia ja lisättyä sisältöä. Kaikkein mainostetuin lisäys on hienostunut tarinatila, jota loi mahtava Spike Lee, jonka nimi ja tähtipelaajat rapattiin telttaan, jonka kansi muistuttaa enemmän elokuvan julistetta kuin videopelilaatikko. Parannukset ovat ilmeisiä, pelitiloja on runsaasti, mutta NBA 2K16: sta puuttuu silti täysi realismi, jota voisimme ja pitäisi odottaa nykyisillä alustoilla.

Kaikki alkaa MyPLAYER -avatarisi luomisesta, kasvojen yksityiskohtien muokkaamisesta perinteisillä liukusäätimillä tai kasvojen skannaamisesta PlayStation -kameran tai Xboxin Kinectin avulla - vaikka tämä näyttää olevan häipyvä käsite, koska olen nähnyt hyvin vähän jo nyt vilkkaassa väestössä pelaajista, jotka ovat käyttäneet tätä ominaisuutta.

Pieni näyttelijä, joka on pukeutunut liiketallennuspukuihin, aloittaa kohtauksen, ja Spike Lee itse valssi sarjassa mainostaakseen tarinamoodia purkitulla puheella ja silmien vierittämällä vihjeitä koko ajan. Se on itse asiassa hieman masentavaa. Itse tarina, nimeltään Livin 'Da Dream, vie mukautetun soittimesi MyCAREER -tilan läpi, aloittaen lukiosta. Nöyrän Harlem-kasvatuksen ansiosta hahmosi, lempinimeltään Freq, on hyvä poika, joka pitää nenänsä puhtaana ja harjoittelee ahkerasti säilyttäen samalla positiivisen aseman koulussa. Matka lukion, yliopiston ja NBA: n läpi on rakenteellisesti jäykkä kampanja. Puhalsin tarkoituksellisesti kolme lukio -otteluani tekemättä pisteitä ja joutuessani likaantuneiksi, mutta UCLA: n, Michiganin, Villanovan ja muiden korkeakoulujen rekrytoijat edistivät edelleen ohjelmiaan painokkaasti pysäköidessään vaatimaton Harlem -kotini ruudullinen verhoiltu tuoli. Käsikirjoitus on melko suoraviivainen, mutta se herättää emotionaalisen yhteyden hahmoosi, joka siirtyy pelin muihin tiloihin.

Kilpailupallon pelaamisesta NBA 2K16 -pelissä ei ole pulaa. 2K Pro-Amin avulla voit ottaa MyPLAYERin tai koko tiimin mukaan johonkin viisi-viisi-toimintaan. Se on loistava paikka esitellä luovuuttasi ainutlaatuisten logojen, pelipaidojen ja tuomioistuinmallien suunnittelussa sekä näyttää taitojasi kentällä. Pelaa nyt -verkkotila on tietysti nopein tapa päästä johonkin sijoittuvaan tehtävään, jossa pääset liigaportaita pitkin fuksilta Hall of Famerille. Voit jopa luoda oman NBA -liigan tyhjästä ja tehdä yhteistyötä ystäviesi tai muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Kun käytin online -tiloja, palvelinongelmat olivat vähäisiä, ja muutama pelaaja hyppäsi näytön eri osiin vain muutamassa ottelussa.

CheatCC: n kuumimmat jutut!

Nautin henkilökohtaisesti MyPARK -tilan tunnelmasta ja monipuolisuudesta. Se on samanlainen pelattavuudessa kuin NBA 2K15 -tila, ja sinulla ja ystävillesi on useita tuomioistuimia, jotka voivat liittyä verkkoyhteisöön ja pelata 2v2-, 3v3- tai 1v1v1 -pelejä. Mainostaulut näyttävät, mitkä tuomioistuimet ovat kuumia, ja ne houkuttelevat sinua tarkistamaan joukkueen voittamaan. Suurin muutos tämän vuoden MyPARKissa on taustat. Yksinkertaisten aidattujen katukenttien sijaan jokaisella kolmella paikkakunnalla on taitavat maisemat. Sunset Beachillä on valtava akvaario, Old Town Flyers vilkkuu yötaivasta täyttävillä karnevaalivaloilla, ja Rivet City Roughriders tapahtuu terästehtaassa, jossa sulaa metallia liikkuu kuljetinhihnoja pitkin. MyPARKissa ottelut päättyvät nopeasti, ja streetball-pelit ovat rennompia kuin pro-peleissä pelaaminen, mutta tarjoavat silti runsaasti tilastotietoja ja ansaittavia palkintoja ja tarjoavat ylimääräisen tavan hankkia pelin sisäistä valuuttaa.

NBA 2K16 Kuvakaappaus

NBA 2K16: sta ei ole pulaa ostettavista lisäsisältöistä. Tarjolla on lukemattomia pinnallisia tavaroita lisensoiduista ja alkuperäisistä vaatteista satoihin animaatioihin, passista slam -dunkkeihin ja juhliin, jotka kaikki on otettu aidosti todellisesta NBA -pelaajasta, johon he liittyvät. Swagin lisäksi ostettavissa on enemmän käytännöllisiä päivityksiä, kuten energiaa lisääviä Gatorade-tuotteita ja keräilykorttiharrastajia. Näiden korttien käyttäminen voi antaa merkittävän edun pelaajille, joten ne, jotka ovat halukkaita haastamaan oikean rahan, voivat saada etulyöntiaseman otteluissa, jotka rajoittuvat voittomaksulle.

NBA 2K16 Kuvakaappaus

Kokemus ja taito valloittavat kuitenkin edelleen kentällä, ja pelaajien vivahteiden tunteminen kussakin paikassa ja heidän vahvuutensa ovat avaimet voittoon. Se ja pelin ajoituksen naulaaminen. Vasteaika on itse asiassa hieman hidas, sillä järjestelmä pitää laukauksesi, syöttösi, hyppysi ja ulottuvuutesi juuri sen verran, että sinun on säädettävä reaktioaikaa säätimellä kompensoimiseksi. Yksin pelatessaan tekoäly ei myöskään anna monta tuumaa. Tietokone tekee hienoa työtä sopeutuessaan pelityyleihin ja pakottaa sinut olemaan monipuolinen kentällä sen sijaan, että pidät kiinni yksinkertaisesta mallista, joka helpottaa pisteitä. Pienien erojen selvittäminen pomppien ja lob -syöttöjen välillä tai lukuisat dribbling -liikkeet puolustajan heittämiseksi vaatii sinulta tutkimusta, koska peli ei tarjoa mitään opetusohjelmissa. Pelissä, jolla on näin monimutkainen ohjausjärjestelmä, vähäinen apu massiivisen siirtosarjan ymmärtämisessä voi olla erittäin ärsyttävää uusille tulokkaille. Onneksi harjoitukset ja harjoituspelit pienennettyä tekoälyä vastaan ​​antavat sinun hallita vauhtia, kunnes olet valmis puhumaan hauskaa maailmanlaajuisia vastustajia vastaan.

Kommentit Ota JavaScript käyttöön nähdäksesi kommentit powered by Disqus. blogin kommentit powered byDisqus