Moninpeli

Dead Rising 4 on luopunut 3: n yhteistyömoninpelikampanjasta episodiseen lähestymistapaan, joka koostuu osallistumisesta erilaisiin haasteisiin, jotka, jos suoritat tarpeeksi, avaavat seuraavan jakson. Jaksoja on yhteensä 4, ja jokainen vaikeutuu asteittain, mutta kokonaisuus pysyy samana koko ajan. Vaikka ei ole mitään järkeä opastaa sinua jokaisen haasteen läpi, koska ne ovat yleensä yhtä yksinkertaisia ​​kuin Mene tänne ja tapa x zedien lukumäärä, voimme antaa sinulle pari vinkkiä jaksoa kohden, joiden pitäisi auttaa sinua .

Huomaa, että jakson selviytyminen kerran ei riitä seuraavan lukituksen avaamiseen. Sinun täytyy toistaa jakso ja selviytyä siitä useita kertoja, jotta voit avata seuraavan jakson.

Ryöstää zombeja - Matkoillasi törmäät usein näihin tuoreisiin zombeihin. Ne voidaan tunnistaa jättimäisten väristen säkkien selästä, ja väri kertoo, mitä heillä on sisällä.

  • Punainen tarkoittaa aseita, usein lähitaisteluyhdistelmiä.

  • Vihreä on ruokaa ja parantavia tuotteita

  • Sininen on romu

Ne ovat kovempia kuin tavallinen zedisi, ja ne voivat olla ongelma, jos he ryöstävät sinua, mutta käytä tavallista erityistä zed -taktiikkaa ja sinun pitäisi olla kunnossa.

Kultaharkot - Peli ei kerro sinulle, mitä nämä ovat tai mitä tehdä niiden kanssa, mutta ne ovat itse asiassa käsityömateriaaleja. Suorita tietty määrä haasteita ja saat piirustuksia yhdistelmäaseiden kultaversioille. Nämä ovat kestävämpiä ja vahingollisempia versioita vanhemmasta itsestään, joten ne kannattaa tehdä, jos sinulla on mahdollisuus.

Piirustuksia ja pomoja - älä todellakaan välitä kummastakaan

Suunnitelmat, joita saat pomojen lyömisestä, mutta paikan päällä on kirjaimellisesti levitettyjä yhdistelmäaseita, joten siitä tulee yleensä hieman kiistanalainen asia.

Mitä tulee pomoihin, emme suosittelisi rehellisesti ottamaan heitä vastaan, ellei teitä ole vähintään 2 ja mitä enemmän, sitä hauskempaa. Ne ovat järjettömän vahvoja, vaikka kaikki noudattavat samaa mallia juoksemalla yhden puolueen jäsenen ohi samalla jättämättä muut huomiotta, joten voit käyttää sitä hyväksesi. Älä kuitenkaan yritä lähitaistella heitä, jos olet kuitenkin valittu kohde, he vain kehottavat olkapäitään ja tekevät jonkinlaista käsikirjoitettua hyökkäystä, joka tuhoaa terveytesi. Pidä etäisyytesi ja käytä kaikkia mahdollisia etäisyysaseita, ja sinun pitäisi pystyä käyttämään niitä. Yksin se on lähes mahdotonta, joten rehellisesti sanottuna älä vaivaudu.

Jakso 1 - Tervetuloa Holiday Helliin

Tämä jakso tapahtuu suurelta osin keskiaikaisen kaupungin alueella, vaikka sinulla on teknisesti pääsy koko ostoskeskukseen. Se tarkoittaa sitä, että sinulla on valmis pääsy joukkoon suurvahinkoisia lähitaisteluaseita, mikä on hienoa uudelle pelaajalle. Peli aloittaa sinut helposti, yleensä antaa sinulle selkeän alueen zombeja aloittaaksesi. Toisena päivänä se saattaa antaa sinulle jotain samaa eri paikassa tai mene tänne, tappaa tämäntyyppinen tehtävä.

Jos onnistut täyttämään kaikki haasteet ja soittamaan doom gongin Kiichiro Plazalla, taistelet joulupukkia vastaan. Hän joko taistelee lähitaisteluissa lasisolmioilla tai etäisyydellä räjähteiden tai karkkikasvijousen kanssa. Hän on melko kova, mutta noudata vain yllä esitettyjä taktiikoita ja sinun pitäisi olla kunnossa. Muista kuitenkin tappaa hänet ajoissa päästäksesi turvakotiin jakson loppuun saattamiseksi.

Jakso 2 - Plaza of Pain

Sijainnin siirtyminen Karibianlahdelle nyt ja hankalampia zombeja. Kaksi tärkeintä tehtävää, jotka sinulle usein annetaan, ovat joko löytää räjähteitä, mikä on yleensä yksinkertainen prosessi, tai sinua käsketään tappamaan tietty määrä zedejä merirosvolaivan tykillä. Jos olet toisen pelaajan kanssa, paras taktiikka on saada heidät juoksemaan allasalueella keräämään yleisöä ja toinen pelaaja ampumaan tykkejä. Jos olet yksin, se on hieman hankalampaa. Käytä hajallaan olevia radioita niputtaaksesi zedit ylös ja toivottavasti ne eivät liiku ennen kuin pääset aseisiin.

Tämän jakson pomo on Monorova, joka käyttää liekkimiekan yhdistelmää lähitaisteluhyökkäyksissä ja lumipallopistoolia etäisyydellä. Hän ei ole kovin vaikea pomo, vain jälleen, lähitaistelu, kun hän on kantanut, ja mene, kun hän on lähitaistelu, ja sinun pitäisi olla kunnossa.

Jakso 3 - Brutaali rantakatu

Tällä kertaa olet keskittynyt Miami Boardwalkille. Jos sinulla on onni leikkiä muiden ihmisten kanssa, saat melkein aina tehtävän, jossa yksi teistä ratsastaa pienissä lasten autoissa ja toinen ottaa kuvan. Jos ei, luultavasti joko otat esiin hämärtymisesteen, joka lähinnä taistelee joitain hämärtäjiä vastaan ​​ja törmäät sitten esteeseen, kunnes se päättää antaa periksi, tai toisen räjähteisiin liittyvän tehtävän. Tässä vaiheessa sinulle annetaan kolme tehtävää päivässä, mutta mikään niistä ei yleensä ole erityisen hankala, edes yksin.

Tämän jakson pomo on Bhom, ja hän on ärsyttävän OP. Tämä on obscuris exo-suit-sotilas, joka vuorotellen heittää elementtikranaatteja ja jahtaa sinua alas yrittääkseen murtaa selkänne. Hän vastustaa järjettömästi vaurioita, ja jos olet valittu kohde, sinulla ei ole melkein mitään vaihtoehtoa pysyä liikkeellä, koska hänen lähitaistelu siirtyy helposti puoleen terveydestäsi yhdellä osumalla. Paras asia on saada joukkuetoverisi ryhtymään häneen ja toivoa, että se riittää.

Jakso 4 - Amazon Agony

Kuten saatat odottaa, tämä viimeinen jakso sijaitsee Amazon Food Courtissa ja sen ympäristössä. Tässä vaiheessa sinun pitäisi olla melko perehtynyt asettamiisi haasteisiin. Ne koostuvat yleensä joko valtavien zed -ryhmien pyyhkimisestä, Obscuriksen poistamisesta tai barrikadeista. Joskus sinulle asetetaan tehtäväksi ottaa esiin kehittyneitä tai tuoreita zombeja, mutta ne ovat täsmälleen samat kuin pääpeli, joten ne eivät ole erityisen haastavia, kunhan et hukkua numeroihin.

Moninpelin viimeinen pomo on itse asiassa ryhmä ihmisiä, joita kutsutaan nimellä Sara. Heillä kaikilla on Triceratops -naamarit, joilla on erilaisia ​​alkuainevaikutuksia ja jotka voivat aluksi vaikuttaa melko pelottavalta, mutta ovat itse asiassa melko yksinkertaisia. On parasta keskittyä yhteen kerrallaan, ja happo on paras paikka aloittaa. Pidä etäisyytesi ja lyö heidät etäisillä aseilla, ole vain valpas Ice Saran hyppyhyökkäykseen. Kun Acid on laskenut, siirry Iceille ja lyö heitä lähitaisteluilla aina, kun he eivät telegrafiikkaa hyökkäyksiään (mitä he tekevät, paljon). Lopuksi Fire Sara saattaa aina olla liekin ympäröimä, mutta se ei itse asiassa aiheuta paljon vahinkoa. Varusta vahingoittavin lähitaisteluaseesi ja anna heille kenkä, kunnes ne laskeutuvat.

Ja se on eräänlainen Dead Rising 4 -moninpeli, toivottavasti tämä on ainakin auttanut sinua pääsemään läpi kaiken.