Tehtävä 21 - Kohtaa Scarecrow

MISSIO 21 - Edessä oleva variksenpelätin

Kun tehtävä alkaa, kävelet rinnakkain Gordonin kanssa vapautettuaan hänet. Kävele ja keskustele komissaarin kanssa, kunnes tulet hissille ja roistot alkavat tippua ulos. Neljä tavallista miliisiä ja sähköistetty mustelma kohtaavat sinua täällä. Älä unohda REC -aseen pikavaloa (LT + B/ Circle), jotta mustelijan sähkö voidaan poistaa käytöstä, jolloin voit suorittaa lyönnin. Säännöllinen murina ei saisi aiheuttaa ongelmia mustelman käsittelyn jälkeen.

Kun ruumiit osuvat lattiaan, palaa hissiin ja Gordoniin. Paina seinässä olevaa kytkintä ja aloita matkasi pääkonttorin ylimpään kerrokseen. Pahikset käyttävät aina ylimmässä kerroksessa, ei koskaan satunnaista kerrosta keskellä, josta niitä ei löydy. Jaat muutaman sanan Gordonin kanssa, kun hissi nousee rakennuksen läpi. Kun ovet avautuvat ylimmässä kerroksessa, kävelet ulos hissistä ja näet Scarecrowin, joka katselee kaupunkia.

Katso pitkää kohtausta Batmanin, Gordonin ja Scarecrow'n kanssa, kunnes saat hallinnan takaisin maahan.

Tavoite: Suojaa ###### (spoilerit)

Muutaman sekunnin tulen alla, nopea kohtaus näyttää Batmanin toimittavan uuden Batmobilen. Otat heti auton kaukosäätimen, kun se saapuu, ja voit kytkeä sijaintisi ympäröivät kaksikymmentäneljä dronia. Batmobile on myös ladattu täyteen ohjuspalastaan, jonka avulla voit viedä jopa kymmenen vihollista yhdellä hyökkäyksellä, ei liian nuhjuisella. Kokeile sitä heti, koska drooniryhmä on vain anomassa, että se osuu siihen.

Lisää timantteja, kaksoiskärjijöitä ja kolistimia tulee mukaan taisteluun sekä ohjustenheittimiä. Kuten tavallista, vanha hyvä strategia jatkaa liikkumista, laskea ohjuksia alas Vulcan -aseella ja tavoitella torneja tykilläsi näkee sinut läpi.

Muista vain käyttää ohjuksia helpottaaksesi elämääsi. Huomaa, että voit siirtyä vain tietyn matkan Batmanin asemasta ennen kuin muutat kantaman ulkopuolelle (vaikeuttaa nähdä). Kun säiliön verilöyly on päättynyt, kävele Batmobilille ja ole vuorovaikutuksessa sen kanssa ennen hyppäämistä kuljettajan istuimelle.

Tavoite: Vie ###### GCPD: hen

Kelaa kaduilla keskustellen matkustajasi kanssa. Aja melko lyhyt matka lukkiutumiseen ja ympyröi alas parkkipaikalle pudottaaksesi matkustajasi. Täällä pelataan melko pitkä kohtaus, minkä seurauksena huomaat, että Scarecrowin miehet ovat soluttautuneet kellotornin palvelinhuoneeseen ja tuhoavat sen. Näyttää siltä, ​​että se palaa Batmobileen ja sitten kellotorniin pysäyttämään ne.

Tavoite: Lopeta Scarecrow'n joukot tuhoamasta Oraclen palvelimia

Palaa pysäköintialueelle ja polta kumia saaren poikki, kunnes saavut merkittyyn paikkaan. Pysäköi kyysi, hyppää ulos ja käytä etsivänäkösi kellotornin tutkimiseen. Näet suuren määrän (kaksitoista) miliisin vihollisia levinneenä ympäri aluetta. Suurin välitön huolenaiheesi ovat kaksi ampujaa rakennuksen vieressä olevien tornien päällä. Näiden pitäisi olla ensimmäiset kohteesi, tarttua niiden taakse ja hiipiä heidän luokseen hiljaisia ​​poistoja varten.

Sen jälkeen ajatus on pohjimmiltaan vain työskennellä alaspäin korkeammilta tasoilta ja ottaa hiljaa miliisi. Käytä ympäristöä hyväksesi (käytä kanavia, kulmia ja hauraita seiniä) poistaaksesi parven rakennuksen ympäriltä. Ole vain varovainen käsitellessäsi vihollisia vartiopistoolin edessä sisäänkäynnin edessä, sillä se voi aiheuttaa ikäviä vahinkoja, jos unohdat sen.

Kun kellotornin ulkopuolella oleva alue on puhdas, astu rakennukseen katutasolta (tiedän, Batman ei käytä katon sisäänkäyntiä kerran. Järkyttävää) kävelläksesi palvelinhuoneisiin. Kiipeä portaita ylös päästäksesi toimistoon, johon merkki osoittaa kulmassa. Käytä kulmassa olevaa konsolia tietojen suojaamiseen ja tehtävän suorittamiseen.