Mission 05 - Wasteland Classic

MISSIO 05 - Wasteland Classic

Sijainti: Jeet's Stronghold

Kun olet katsonut kohtauksen Chumbucketin kanssa, sinut johdetaan arkkienkelien käsitteeseen. Nämä ovat Magnum Opusin osien erikoiskokoonpanoja, jotka voivat olla hyödyllisiä tilastojen ja tiettyjen sivukysymysten lisäämisessä/ säätämisessä. Yleinen tehtäväsi tässä tehtävässä on suorittaa Jackin arkkienkelin asennus. Tämä edellyttää useiden asioiden suorittamista. Mutta älä huoli. Jokainen vetämäsi tekee autostasi tehokkaamman.

Kun olet autotallivalikossa, siirry arkkienkelinäyttöön painamalla X/ Square. Täältä näet Jackin rakentamiseen tarvittavat osat ja niiden avaamisen vaatimukset. Voit myös valita osan arkkienkeli -valikosta ja ostaa sen sieltä, jos se on saatavilla ilman, että sinun täytyy palata autotallin pääruutuun. Kun olet tuijottanut palasia, poistu valikosta jatkaaksesi tarinaa.

Tavoite: Puhu Jeetin kanssa

Kuten tavallista, kävele metalliportaita pitkin löytääksesi odottavan pähkinän. Täällä sinut esitetään käsitteelle 'sinä raapit selkääni, minä raapin sinun.' Tai toisin sanoen: Stronghold Projects. Nämä ovat passiivisia etuja, joita voidaan saavuttaa auttamalla parantamaan linnoitusta monin tavoin.

Tämän edut sisältävät: automaattisen tankkauksen, ammusten täyttöä, ilmaista vettä ja monia muita hyödyllisiä bonuksia. Vaatimukset näiden saamiseksi vaihtelevat, mutta yleensä ne rajoittuvat kolmeen alueeseen: Valinnaisten sivutehtävien suorittaminen, romun käyttäminen tai hankeosien löytäminen Wastelandista (tavallisesti raivauspaikoilla tai vihollisleireillä).

Jeetin pienen puheen jälkeen voit kävellä linnoituksessa nähdäksesi projektit (ääriviivat), niiden yksityiskohdat ja lukituksen avaamista koskevat vaatimukset. Pidä nämä mielessä, kun matkustat jätteitä, koska ne tekevät elämästä helvetin paljon helpompaa. Voit myös käyttää tätä tilaisuutta ryöstääksesi Jeetin linnoituksen romuksi.

Jatka Jeetin istuimen ohi päästäksesi ylemmälle kävelytielle. Kävele tätä pitkin, kunnes saavutat asevarusteprojektin ensimmäisellä palasi romu sen vieressä. Jatka kävelytietä pitkin löytääksesi seuraavan erän romu kaiteen vieressä, josta on näkymät alas johtaville portaille (maggot -tilan projektin vieressä).

Toinen pala romu on kulmassa hieman eteenpäin ja toinen pala romu on pienessä huoneessa ylemmän kävelytien päässä. Laske äskettäin ohitettuja portaita ja käänny oikealle, kun saavut pohjaan löytääksesi vielä paljon romu . Kun olet valmis siirtymään eteenpäin, lähesty Chumbucketia ja puhu hänelle aloittaaksesi valinnainen Wasteland Mission, joka pyörii kadonneen lemmikkisi ympärillä.

Huomaa: Sinun tarvitsee vain hyväksyä tehtävä, ei suorittaa sitä voidaksesi jatkaa tarina -tehtävää. Niille, jotka haluavat tehdä sen nyt, etsi Wasteland Mission 01 - Dinki Di valikosta Wasteland Mission.

Tavoite: Käytä etujoukkoa Jeetin alueella

Huomautus: Voit käyttää mitä tahansa näköalapaikkaa Jeetin alueella, mutta minä käytin alueen Dry Gustie -alueella olevaa, joten opas viittaa tähän paikkaan.

Kierrä valkoisten dyynien läpi odottavaa etuvartioa kohti (sinun pitäisi pystyä näkemään sen päällä oleva ilmapallo, kohde). Hyppää ulos sisäänkäynnistä Magnum Opusista ja astu etuvartioon. Sisällä kohtaat kolme sotapentua ja sotakoiran (hieman nopeampi ja kovempi hyvällä väistelytaidolla). Gun alas sota koira helpottaa taistelua tai käyttää raskaita hyökkäyksiä murtaa hänen vartija, tuottaa kipua. Jos sotakoira onnistuu nappaamaan sinut takaa, napauta nopeasti X/ Neliö päästäksesi irti ennen kuin hän alkaa vahingoittaa sinua.

Kun kaikki viholliset ovat tasaisesti maassa, kävele hieman pidemmälle etuvartioon katsomalla vasemmalla olevaa seinää, jossa näet alkovin, jossa on ammuksia. Jatka vasemman seinän seuraamista ja ympyröi sen takana, kun voit löytää ruuan, joka täydentää terveyttäsi. Puisella reunalla juuri ohi ruoka hehkuu hieman romu . Käänny ympäri ja katso seinää suoraan takanasi romu .

Ennen kuin jatkat mäkeä ylös, käytä viimeisen romun oikealla puolella olevia tikkaita kiivetäksesi ylemmälle tasolle. Täältä löydät pienen hökkelin, jossa on romulava sisällä, näyttää siltä, ​​että osuimme jättipottiin. Käänny ympäri paikasta, missä lava oli, nähdäksesi vedenkerääjän, jolla voit topata asioita. Seuraa kävelytietä keräilijän ohi, kunnes seisot sisäänkäynnin yläpuolella, niin löydät lisää romu .

Nyt kun näköalapaikka on romuton, palaa alemmalle tasolle ja seuraa sitten mäkeä pitkin kulkevaa pääpolkua potkiaksesi oven alas ja löytääksesi tason, jossa ilmapallo odottaa. Näet polttoainesäiliön alas potkunne oven vieressä, mutta sinun ei tarvitse täyttää ilmapalloa uudelleen. Kiipeä sisälle Y/ kolmion avulla ja nouse ylös taivaansiniseen taivaaseen.

Jatka nousua, kunnes lyhyt kohtaus näyttää paljastettavan alueen (samanlainen kuin Assassins Creedin synkronointi). Sen päätyttyä katsot kiikaria. Kierrä näkymää löytääksesi kaikki pienet valkoiset pisteet ympärilläsi, ne merkitsevät sijainteja, vihollisia ja vastaavia kartallesi myöhempää käyttöä varten. Jos huomaat kaiken, kartan etupuolen viereen ilmestyy vihreä rasti. Nämä näköalapaikat toimivat myös nopeina matkakohteina, kun niitä käytetään, mikä helpottaa matkustamista jätteiden yli.

Tavoite: Vähennä uhkaa Jeetin alueella

Nyt on aika tehtävän vapaamuotoiselle osalle. Voit vähentää uhkia Jeetin alueella tekemällä monia asioita:

  • Tuhoa varikset
  • Purkaa leirejä
  • Impale ampujat
  • Ota saattuet pois
  • Tyhjennä miinakentät rattaiden ja koiran kanssa (jos olet suorittanut Wasteland Mission 01 - Dinki Di)
  • Kusta tuulessa

Jatkaaksesi tarinaa sinun on laskettava Jeetin alueiden uhataso neljään (uhkataso laskee kaikki Jeetin alueen osat, joten vaikka tyhjennät alueen kokonaan, yleinen uhataso ei laske 0: een kunnes kaikki alueet ovat selvät). On itsestä kiinni, miten haluat sen tapahtuvan, vain sillä on merkitystä. Muista, että tämän tehtävän ensimmäinen video oli 1:35:00 pitkä, joten se voi viedä jonkin aikaa.

Tavoite: Etsi tarvittava kori

Huomaa: Jos valitsit Shovelface -kehon tehtävän 02 - Magnum Opus aikana, sinun ei ehkä tarvitse suorittaa tätä tehtävän osaa.

Kun uhkataso saavuttaa neljä ja tavoite muuttuu, rullaa pölyisiä polkuja pitkin, kunnes saavut merkittyyn raivauspaikkaan, jossa Shovelface -runko odottaa. Tiehyökkääjä (joka on aseistettu lähitaisteluaseella ja pari skrappaa, todennäköisesti vartioi paikkaa.

Taistelun päätyttyä aaltoilevan valkoisen teltan sisältä löydät ammuksia ja tarvitsemasi auton korin. Vuonna pieni hökkeli vasemmalla puolella korin on hieman romu , ja vielä vähän romu hiekan vasemmalla puolella olevaa seinää vasten.

Tavoite: Käytä autotallia Jackin päivitysten asentamiseen

Ok, tämä on kohta, jossa toivon, että säästät romumuotoisia pennejäsi, kuten neuvoin. Tarvitset yhteensä viisi päivitystä suorittaaksesi liittimen tämän tehtävän alusta. Juuri saamasi ruumis ja panssari avautuvat myöhemmin tässä tehtävässä, mutta sinun on annettava romu pois kolmeen olennaiseen osaan, ennen kuin voit jatkaa. Bantam V6 -moottori (100 romua), Baby Exhaust (300) ja Deep Treadies -pyörät (100).

Jos sinulla ei ole tarpeeksi romua, sinun kannattaa aloittaa etsintäkohteiden etsiminen tai jatkaa Jeetin alueen uhatason pienentämistä (kun varikset putoavat romua tuhoutumisen yhteydessä, vihollisen autot pudottavat romua, kun ne tuhotaan ja useimmilla kartan alueilla on romua voi löytää). Kun olet asentanut kaiken paitsi lopullisen vaatimuksen (Baby Bars), tavoitteesi päivittyy ja olet matkalla tapaamaan Gutgashia.

Tavoite: Aja Gutgashin linnoitukseen

Seuraa merkittyä polkua jätteiden poikki. Kun tulet Gutgashin alueelle, huomaat, että vihollisen ajoneuvoista tulee paljon vaarallisempia ja paljon vaikeampia tappaa. Heillä on ylimääräisiä terveyspalkkeja (joita osoittaa kilpi, jossa on numero), jotka tekevät niistä valtavan uhan sinulle. Juokse heiltä, ​​jos kohtaat heidät (tai harpuunat kuljettajat tuulilasin läpi) ja kilpaile Gutgashin linnoituksesta, massiivisesta laskeutuneesta valtamerialuksesta, joka on juuttunut hiekkaan. Kun saavut, kohtaus käynnistyy.

Tavoite: Kerää hitsauslanka

Kun olet sisällä, Chum ryhtyy töihin ja pyytää sinua keräämään hitsauslankaa hänelle. Kävele hiljattain saavutettavan linnoituksen läpi ja nauti nähtävyyksistä, kun jatkat eeppistä pyrkimystä kerätä hitsauslankaa, joka on noin 50 metrin päässä. Kerää se hyllyltä ja mene takaisin rasvaa kuoppaan ja Chumbucketiin. Tai ei, sillä tavoitteesi muuttuu heti, kun otat sen vastaan.

Tavoite: Kerää yhteensä 100 romua (käynnistyy, jos sinulla ei ole tarpeeksi romua Baby Bars -päivityksen ostamiseen)

Poistu linnoituksesta, kerää romu. Lyhennä jätteiden asukkaiden elämää. Niille, joilla on vähän pulaa romusta, suuntaa lähimpään raivauspaikkaan Gutgashin linnoituksen koilliseen. Täältä löydät kuljetuskontin, jossa on kolme punaista ristiä ovissa ja pala romu sen edessä (vain 1 romu? Se on aika halpaa).

Tuo Magnum Opus kuljetuskontin eteen ja käytä harpuunia ovien avaamiseen. Sisällä paljastetaan a romulava , siellä ottamista varten. Pitäisi lisätä hieno pieni määrä romuusi (54 minun tapauksessani).

Tavoite: Asenna Jackin viimeinen päivitys autotallin avulla

Mene autotallivalikkoon, osta ja asenna Jackin viimeinen päivitys arkkienkelin kokoonpanon viimeistelemiseksi. Tämä antaa sinulle perustason monikäyttöisen ajoneuvon jätteiden kuljettamiseen ja tämän tehtävän suorittamiseen.