Miaganin saari

Kokoelmat: Miaganin saari

Arvoitus: Tarvittavat laitteet - Menetelmä

Riddler Trophy 1: Maanpinnasta patsaan edessä suuntaa luoteispuolelle. Käynnistä etsivävisio ja katso ylös. Näet rikkoutuvan puuseinän. Kultaa läpi ja kerää pokaali.

Riddler Trophy 2: Liukua alas ja noutaa pokaali.

Riddler Trophy 3: Batmobile - Vie Batmobile kulman takana, jotta voit ampua murtuvan seinän. Tuhoa ja liukua hakemaan pokaali.

Riddler Trophy 4: Batmobile , Äänisyntetisaattori, Sähköinen etälataus, Batarang - Käytä Batmobilea reiän avaamiseen seinään ja kiipeä sisään. Käytä generaattorin kauko -sähkövarausta siirtääksesi kuoleman seinän lähemmäksi painelevyä. Käytä äänisyntetisaattoria käskemään robottia siirtymään mahdollisimman lähelle kuoleman seinää. Kaukosähkö Lataa kuoleman muuri takaisin paikkaan, mistä se alkoi, tuhoamalla robotin matkan varrella. Käytä Batarangia Reset -painikkeella seinällä elvyttääksesi robotin (jos tämä ei toimi, se johtuu siitä, että kuoleman seinä estää sen. Siirrä seinää, elvytä robotti ja yritä uudelleen). Siirrä sitten robotin äänisyntetisaattori siirtämään se painetyynylle pokaalin keräämiseksi.

Riddler Trophy 5: Batmobile, voimavinssi - Aja läheiselle pysäköintihallille saadaksesi korkeuden. Autotallin yläosassa on ramppi pokaalin suuntaan. Hyppää ramppiin. Kun liitäntärasia on näköetäisyydellä, käytä sen päällä olevaa vintturia. Sillä asialla on jonkin verran ulottuvuutta. Liu'uta taaksepäin saadaksesi palkintosi.

Riddler Trophy 6: Batmobile - Käytä Batmobilea ampumaan murtuva seinä. Tartu sisälle kerätäksesi pokaalin.

Riddler Trophy 7: Batmobile, rikostekninen skanneri - Käytä Forensic Scanneria polun aloittamiseen. Kun se nousee seinää pitkin, aja nopeasti ympäri ja jatka polkua skannaamalla. Kun polku johtaa pudotukseen, pudota alas ja pokaali on seinässä.

Riddler Trophy 8: Äänisyntetisaattori, räjähtävä geeli, Batarang - Siirrä robotti äänisyntetisaattorin avulla painetyynylle. On neljä tavoitetta, joista kaksi ei voi osua painetyynystä, jonka päällä sinun on seisottava kahden muun aktivoimiseksi. Voit kiertää tämän suihkuttamalla räjähtävää geeliä kahteen läheiseen kysymysmerkkiin. Seiso sitten painetyynyn päällä. Heitä Batarangit kahteen nyt aktivoituun kysymysmerkkiin kaukaisella puolella ja käännä ja räjäytä räjähtävät geelit nopeasti. Kerää pokaali.

Riddler Trophy 9: Batmobile, sähkövinssi, sähköinen sähkövaraus - Vedä Batmobile Power -vinssi korkeimmasta tarttumispisteestä. Poistu Batmobile -laitteesta ja käytä kaukosähkölatausta siirtääksesi pokaalipallon juuri luotuun reikään niin, että se putoaa. Palaa Batmobileen ja käytä Power -vinssiä toiseksi korkeimmalla tartuntapisteellä. Vedä se ulos, poistu, käytä latausta, pudota. Tee se viimeiseksi ja poimi palkinto pallosta.

Riddler Trophy 10: Kävele ylös. Trophy. Sinun.

Riddler Trophy yksitoista: Batmobile, Power Winch, Ylikuormitettu toissijainen ase (10x laukaus) - Aja Batmobile lähellä painetyynyä, poispäin kysymysmerkeistä. Painetyynyn takana ja ylöspäin on latauspiste. Siirrä Batmobile painetyynylle ja aloita lataus Power Winchillä. Käännä torni takaisin kysymysmerkkeihin ja ala ampua ohjuksiasi ottaaksesi ne pois. Kun se menee läpi, se hehkuu neljä vasemmalla ja sen jälkeen neljä oikealla. Kun nämä on tehty, kaikki 11 kysymysmerkkiä syttyvät. Käytä 10 laukausta ottaaksesi niistä 10 ja ammu loput tornilla. Kerää pokaali.

Riddler Trophy 12: Nosta pokaali hissillä.

Riddler Trophy 13: Nosta pokaali yhden Ivyn kasvien juurelta, joidenkin kukkapenkkien joukosta.

Riddler Trophy 14: Pudota pokaali pudottamalla parvekkeelle ja alas lattian reiän läpi.

Riddler Trophy viisitoista: Tartu parvekkeelle ja poimi pokaali pöydällä.

Riddler Trophy 16: Trophy istuu vain ripustetussa junavaunussa, johon on itse asiassa vaikeampi päästä sisään kuin miltä se näyttää. Edessä on tukossa, samoin kuin takana. Liukua avoimeen oveen keskellä autoa ja kävele pokaalin luo.

Riddler Trophy 17: Äänen syntetisaattori - Täällä olevat kaksi robottia hyökkäävät sinua vastaan, jos lähestyt heitä. Turvallisesta näkökulmasta käytä äänisyntetisaattoria siirtääksesi robotit kahteen painetyynyyn. Liu'uta sitten alas ja laskeudu viimeiseen. Ota sitten robotit esiin ja kerää palkintosi tai kerää palkintosi ja Battail se sieltä.

Riddler Trophy 18: Suuntaa laiturin päähän ja kerää pokaali.

Riddler Trophy 19: Batmobile, voimavinssi , Etä hakkerointilaite/Batmobile Remote - Käytä rikkoutuvan seinän moottorivinssiä päästäksesi sisään. Kun otat pokaalin, oviaukkoon ilmestyy vartiopistooli. Poista torni käytöstä joko kauko -hakkerointilaitteella tai ammu se takaa Batmobile -kaukosäätimellä.

Riddler Trophy kaksikymmentä: Batmobile - Lähesty rakennusta itäpuolelta. Palkinnon kanssa samalla tasolla on rikkoutuva lasi. Ammu lasi Batmobilellä ja liu'uta sitten sisään poimiaksesi pokaalin.

Riddler Trophy kaksikymmentäyksi: Batmobile, rikostekninen skanneri, etä hakkerointilaite - Aloita polku rikosteknisen skannerin avulla. Se johtaa sinut luiskan yli ja lopulta suljetulle portille. Poistu nopeasti Batmobilestä ja suuntaa vasemmalle, pudota alas ja tartu ylös. Täällä on hakkerointipiste portin avaamiseksi, joten käytä etähakkulaitetta. Palaa Batmobileen ja jatka skannausta. Jos polku on kadonnut, sinun on aloitettava uudelleen alusta, mutta ovi pysyy auki. Ammu seinä lopussa ja kiipeä sisään saadaksesi pokaalin.

Riddler Trophy 22: Syötä Wayne Tower yhdeltä ylemmistä tasoista. Siellä on avoin ovi ja joitakin portaita. Mene portaita alas ja poimi palkinto kaapissa istuen. Martini ketään?

Riddler Trophy 2. 3: Batmobile - Käytä Wayne Towerin maanpinnan kulmasta Batmobilea ampumaan murtuva seinä. Liu'uta sitten sisään ottaaksesi pokaalin.

Riddler Trophy 24: Batmobile, Power Winch, Batclaw - Vedä Power Winchillä hammaspyörää ja aloita pokaali matkalla ylöspäin. Poistu Batmobilestä ja käytä Batclaw -palkintoa, kun se nousee kahden kiinteän tangon väliin.

Riddler Trophy 25: Batmobile, Power Winch, Batmobile Remote - Nosta lattia Power Winchin avulla. Kävele sisään ja tartu pokaalin luo. Kun nostat sen, paljon robotteja aseilla syntyy. Laske lattia Batmobile -kaukosäätimellä, murskaa ne ja nosta se uudelleen ulos.

Riddler Trophy 26: Kiipeä ylös ja hanki pokaali.

Riddler Trophy 27: Batmobile - 2887-2171. Suuntaa merkittyyn paikkaan. Painetyyny on sairaalan päällä. Hyppää rakennuksesta ja liuku tai Batmobile takaisin palkintoon. Kumpikin tapa toimii, mutta liukuminen on paljon helpompaa, varsinkin jos olet päivittänyt kouran nopeuden lisäyksen.

Riddler Trophy 28: Kiipeä junaan ja hae pokaali.

Riddler Trophy 29: Suuntaa rautatieaseman huipulle ja hyppää ritilältä alas. Tai seinässä olevan reiän läpi. Tai puisen esteen läpi. Mikä tahansa toimii. Poimi pokaali.

Riddler Trophy 30: Kurkista tiesi huipulle. Etsi pokaali.

Riddler Trophy 31: Batmobile, voimavinssi - Nosta kylttiä Power Winchillä ja ammu murtuva seinä sen takana. Hyppää ulos ja tartu ylös saadaksesi pokaalin.

Riddler Trophy 32: Maanalaisessa käytävässä (raidalliset oranssit viivat). Astu sisään koillisesta. Tartu koukkuun pokaalin saamiseksi.

Riddler Trophy 33: Liukua alas ja murtaa puuseinän läpi saadaksesi pokaalin.

Riddler Trophy 3. 4: Liukua alas Dang Good Donuts -merkin raon läpi. Trophy on sisällä.

Riddler Trophy 35: Päätä ruokasaliin ja hyppää tiskin yli saadaksesi pokaalin.

Riddler Trophy 36: Batarang - Täällä on 6 voitettavaa vihollista. Takana oleva kytkin vaihtaa robottien värit. Ota pois kolme vihreää robottia ja vaihda värit kysymysmerkin Batarangen avulla. Ota nyt loput (vihreät) robotit pois. Ota palkinto palkinto.

Riddler Trophy 37: Liukua alas ja rikkoa puuseinä päästäksesi palkintoon.

Riddler Trophy 38: Batmobile, voimavinssi - Vedä voimavinssiä vetääksesi vasemmanpuoleisin nappauspiste vasemmalle pudottaaksesi pallon alas. Vedä sitten oikealle, jotta se putoaa uudelleen. Vapauta ja tartu oikeaan tartuntapisteeseen ja vedä sitä vasemmalle, jotta pallo putoaa uudelleen. Sitten pudota oikealle. Nosta pokaali.

Rikkoutuvat esineet

Rikkoutuva esine 1:

Rikkoutuva esine 2:

Rikkoutuva esine 3:

Rikkoutuva esine 4:

Rikkoutuva esine 5:

Rikkoutuva esine 6:

Rikkoutuva esine 7:

Rikkoutuva esine 8:

Rikkoutuva esine 9:

Rikkoutuva esine 10:

Rikkoutuva esine 11:

Rikkoutuva esine 12:

Rikkoutuva esine 13:

Rikkoutuva esine 14:

Rikkoutuva esine 15:

Arvoituksia

Arvoitus 1: Katso lähellä olevaa seinää naarmuuntuneita graffiteja. Skannaa pois.

Arvoitus 2: Etsi rakennus, jossa on Lacey -merkki. Siirry edestäpäin rakennuksen vasemmalle puolelle. Maanpinnalla on revitty juliste pormestarille. Skannata.

Arvoitus 3: Kiipeä GCR -rakennuksen huipulle (jossa merkki on) ja katso kaakkoon kaukaista korkeaa rakennusta. Suurenna rakennusta ja skannaa.

Arvoitus 4: Astu Wayne Toweriin parvekkeelta ja skannaa kuva palkin vasemmalla puolella olevalle seinälle.

Arvoitus 5: Skannaa katolla oleva jättiläinen Vicki Vale -kyltti. Se on sanapeli, ei kirjoitusvirhe.

Arvoitus 6: Skannaa Memorial Hospital. Ilmeisesti voit skannata sen jollakin pienellä, joka peittää sen. Kuin jättimäiset juuret, jotka peittävät koko näytön.

Huomautus: Todellinen sijainti on näytetystä luoteesta. Skannauksen aikana se skannasi tämän vahingossa arvoituksen 7 sijasta, joten sekavat kuvakaappaukset.

Arvoitus 7: Suuntaa kasvitieteellisen puutarhan katolle. Jättiläisen tehtaan juurella, jossa voit osallistua tehtäviin, on yksi punainen kukka. Skannata.

Arvoitus 8: Etsi hehkuva sininen pystysuora neonkyltti, jossa lukee Lounge. Myymälä sen vasemmalla puolella on Helvetin portti. Skannaa se. Huomautus: Tässä pelissä tämä arvoitus laski kaksi karttanäytön vasemmassa alakulmassa olevassa seurantalaitteessa.

Arvoitus 9: Käytettävissä vain viimeisen kokeen huoneeseen saapumisen jälkeen Riddler Sidequest, Remote Hacking Device. Käytä kauko -hakkerointilaitetta hyllyssä olevasta painikkeesta nallekarhujen kanssa. Kun pääset Masterplan -huoneeseen, katso pöydän kypärää. Lähennä ja skannaa.

Arvoitus 10: Jos olet tallentanut Catwomanin: Mene viimeiseen tenttihuoneeseen ja katso avainlaatikon oikealla puolella olevaa lattiaa. Maassa on todella kirkas hehkuva valo. Valon oikeassa päässä on kaulus, jonka tekee tummemmaksi se, että sen vieressä on valo. Lähennä ja skannaa kaulus.
Jos et ole vielä tallentanut Kissanaista: Mene Kissanaisen luo ja skannaa kaulus hänen kaulaansa.

Bomb Rioters

Bomb Rioter 1:

Bomb Rioter 2:

Bomb Rioter 3: