Marvel Heroes Omega suunnittelee konsoleille

Marvel Heroes Omega

Marvel Heroes on menossa aivan uudelle alustalle. Peli, joka alun perin julkaistiin vuonna 2013 ja on toiminut melko hyvin PC: llä siitä lähtien, siirtyy PlayStation 4: lle ja Xbox Onelle. Marvel Heroes Omega tulee olemaan ilmainen pelattava toiminta-RPG, joka tulee molempiin konsoleihin vuonna 2017. PlayStation 4: n suljettu betaversio on jo suunniteltu, ja ihmiset voivat ostaa Founder's Packin, mikä takaa paikan ja Daredevilin. PlayStation Plus -jäsenet saavat myös Daredevil's Man without Fear -asun. Suunniteltu on myös suljettu Xbox One -beta.

Näin se menee. Marvel Heroes Omega on tonnia Marvel -hahmoja kaikenlaisista sarjakuvista, kuten Kostajat, X-miehet, Galaksin vartijat , ja Puolustajat. Kun se julkaistaan, se tarjoaa 38 pelattavaa hahmoa, yhdeksän luvun pituisen kampanjan, Vaarahuoneen, Legendaariset tehtävät, Midtown Patrol- ja operaatiotilat sekä sankarilliset, supersankarit ja kosmiset kokeilut. Oikeaa rahaa maksava Founder's Pack on ainoa tapa saada War Machine ja Iron Fist ensimmäisten kuuden kuukauden ajan.

Nyt huonoja uutisia. Ihmiset, jotka pelaavat Marvel Heroes tietokoneella ei voi yhdistää tiliään ja edetä Marvel Heroes Omega. Vaikka ne ovat pohjimmiltaan sama peli, ne ovat erillisiä kokonaisuuksia. Jos olet jo sijoittanut yhteen, ei ehkä kannata ryhtyä toiseen.

Lähde: Marvel Heroes