Main Op 6 - Limp nuudelit

Toinen tuuli

Aloita tämä siirtymällä hakkeritilaan.

Aakkossoppa

Suuntaa lähellä olevaan vaatekauppaan tapaamaan Horatiota ja keskustele hänen kanssaan aloittaakseen varsinaisen tehtävän. Kun olet jälleen hallinnassa, suuntaa ulos, tartu autoon ja suuntaa linja -autoasemalle. Nouse korostettuun bussiin ja seuraa määrättyä reittiä yrittäen olla kaatumatta tai tappaa itsesi Nudlen työntekijöiden valaistuneesta keskustelusta.

Kun pääset Nudle -kampukselle, seuraa Horatiota sisällä ja katsele leikkausta. Kun olet jälleen hallinnassa, on aika hiipiä. Oikealla on rajoitettu alue, johon haluat päästä. Paras tapa on mennä ovelle liiketunnistimella (jos voit poistaa sen käytöstä), koska se ei ole partioivan vartijan näköetäisyydellä.

Kytke anturi pois päältä ja mene sisään oven läpi ja peitä hyllyjen takana. Ota hyppyjohdin käyttöön ja vie se liitäntäkoteloon ja häiritse suojuksen toimintaa tarvittaessa. Kun se on hakkeroitu, poista turvallisuus käytöstä, poistu ovesta ja mene portaita ylös. Tämä terminaali ohjasi huoneen ovea, joka sisältää sinulle erittäin arvokkaan hakkeroinnin. Hakkaa äskettäin avattu ovi, käytä hyppääjää uudelleen ja suuntaa sisään, häiritsemällä vartijaa samalla kun teet niin.

Hakkeroi kannettava tietokone huoneeseen ja saat Nudle Maps -työntekijän henkilötunnuksen, joka tekee kaikesta muusta mitä tarvitset paljon yksinkertaisemmaksi.

Suuntaa Nudle Maps -rakennukseen, ota ovi oikealta ja sinut vastaanottaa suuri avoin toimisto. Kaukana kulmassa on kohotettu alue, joka on rajoitettu ja jolla on vartija partioimassa sitä. Ota hyppyjohdin uudelleen käyttöön ja siirry kyseiselle alueelle. Lattiatasolla on tuuletusaukko, johon voit mennä ja joka vie sinut ulos ovesta, joka ohjaa ovia ohjaavaa turvaterminaalia.

Hakkaa päätelaite ja soita sitten takaisin hyppääjälle. Nyt haluat mennä juuri avaamasi oven läpi, mutta et voi poistaa liiketunnistinta käytöstä puolelta. Odota, kunnes vartija partioi pois ovesta, ja lähetä sitten hyppyjohdin tuuletusaukon kautta poistaaksesi anturin käytöstä ja avataksesi oven. Suuntaa sisään, ota hiljaa suoja pois ja kiipeä tikkaita pitkin. Pudota ylhäältä koskaan luotettava Jumperisi uudelleen ja suuntaa tuuletusaukon läpi. Kun olet poissa, sinun on päästävä vastapäätä olevaan huoneeseen ja hakkeroitava terminaali, joka avaa oven hissikuilulle. Päätä tuuletusaukon läpi, tarkkaile partioivaa robottia ja hakkeroi terminaali. Nyt ovi on auki, mene rennosti huoneen läpi hissikuilulle, hyppää kyytiin ja aja alas.

Mene oven läpi ja hyppää alas lukittuun avainkoodin oveen, yritä hakata sitä aloittaaksesi keskustelun Sitaran kanssa ja saada pääsy kameran syötteeseen, jossa Horatio on. Kun olet kamerassa, siirry ensin TV -kameran luo ja hakata sekä Nudle -robotti että puhelin saadaksesi ensimmäiset reaktiot. Kun he lopettavat puhumisen, hyppää tietokoneen tornissa olevaan kameraan ja hakkeroi kaiutin aloittaaksesi seuraavan osan. Siirry kameraan, johon Horatio osoittaa merkkiä, ja katso sitten vasemmalle valokytkintä hakataksesi sen ja kertoa hänelle, että olet siellä, kun hän tietää, hän kertoo koodin ovelle.

Palaa hallintaan, avaa ovi koodilla ja siirry palvelintilaan. Hakkeroi tietoturvareititin tuodaksesi esiin hakkerointipalapelin, mutta kuuma vinkki on, että sinun ei tarvitse suorittaa koko asiaa loppuun, vain sen, jossa on tarvitsemasi palvelin. Tämän mielessä hyppää kameraverkkoon ja hakata kaikkia palvelimia, kunnes löydät oikean (se on rivillä 6).

Palapeli voi näyttää hankalalta, mutta se on petollisen helppo. Seuraa reitittimen sinistä polkua rivillä 5, käännä kyynärpäätä kerran ja sitten suoraa viivaa, avaa kytkimet ja avaudu. Siirry palvelimelle, hakkeroi se ja odota, kunnes siirto on valmis, ja katso sitten kohtaus.

Seuraa reittipistettä jäähdytyshuoneeseen palvelinrivien lopussa, vastapäätä, josta tulit, ja jatka kohti sitä kohti avointa luukkua. Kiipeä ulos ja lähde tapaamaan Horatiota, ja se on toinen operaatio, joka on suoritettu onnistuneesti.