Lothric linna

Päästäksesi Lothricin linnaan, sinun on ensin voitettava muut Cinderin herrat ja voitettava sitten Boreal Valleyn tanssija. Tämän jälkeen pääset katedraalin sisällä oleville tikkaille, jotka johtavat Lothric -linnan sisään. Vasemmalle meneminen johtaa sinut kuluneen kuninkaan puutarhaan, joka on valinnainen alue. Suoraan meneminen vie sinut syvemmälle linnaan.

Löydät itsesi haudasta papin ja punasilmäisen Lothric Knightin kanssa. Houkuttele pappi ensin, jos voit. Jos vedät jotenkin molemmat viholliset, ota ensin pappi pois ennen kuin hän voi kiittää ritaria. Tarkista Crestfallen Knightin sielun alue ennen kuin jatkat.

Vasemmalla on hissi, mutta se ei toimi tällä hetkellä, ja voit lopulta saada sen toimimaan myöhemmin pikakuvakkeen luomiseksi. Suuntaa oikealle ja löydät vielä kaksi Lothric Knightsia. Houkuttele toinen heistä takaisin haudalle ennen kuin otat toisen kiinni, ja yritä ottaa ensimmäinen nopeasti pois, koska toinen liittyy pian. On myös pappi hiukan edessä. Jos kiinnität myös sen huomion, se voi olla hankalaa, koska hän kiillottaa ritarit.

Ota ritarit ulos ja mene eteenpäin. Oviaukon vieressä on toinen pappi, joka saattaa väijyttää sinua, joten ole varovainen. Sinulla on nyt pääsy uuteen nuotioon ja pikakuvake edelliseen. Seuraavassa huoneessa on arkku täynnä Rukousjoukko . Ota polku vasemmalle tullaksesi parvekkeelle ja ryöstää Titanite Chunk.

Jatkaessasi kohtaat monia onttoja, jotka ovat vahvempia kuin aiemmin kohdatut. Portaita ylöspäin huomaat valleita ja barrikadeja, jousimies vasemmalla ja ontto piilossa esteen takana. Tapa nämä ontot ja katso esteiden takaa toista Titanite Chunkia. Kun yrität ryöstää tätä, kolme heikkoa onttoa hyppää kaiteiden yli väijyttääksesi sinua, mutta ne voidaan poistaa helposti.

Mene oikealla puolella olevaan huoneeseen sen sijaan, että menisit portaita ylös. Mutta ole varovainen, koska siivekäs ritari odottaa laiturilla. Kun tavoitat tikkaita, hän voi hypätä alas hyökkäämään sinua vastaan. Lukitse hänet ja kulje ympäri yrittääksesi selkänojaa. Kuten ennenkin, ole varovainen, kun hän alkaa hehkua, sillä hän on kutsumassa ukkosmyrskyn. Tappaa hänet, ryöstää Vilkkuva titaaniitti tikkaiden taakse ja mene ylös.

Lyö seinää, jolla näyttää olevan ääriviivat ovelle, paljastaaksesi harhaisen seinän, joka johtaa kokonaan Siivekäs ritari -setti ja Pyhä Bloom Shield . Palaa nyt valleille.

Ole varovainen, kun siirryt eteenpäin, koska Hollow heittää sinua vastaan ​​parantavia pommeja. Oikealla puolella on 2 jousimiestä ja greataxe-heijastus Hollow. Voita heidät ja mene alemmalle kävelytielle kohdataksesi kaksi muuta onteloa, joista toisella on miekka ja toisella alavartio. Tyhjennä tämä alue ja ryöstä Väsyneen soturin suuri sielu vasemmalla ja 2 Titanite Chunks oikealla puolellasi. Jatka eteenpäin ja tulet uuteen nuotioon Ihmisen lähellä.

Voit mennä vasemmalle tai oikealle täältä, mutta kumpikin vie sinut linnan päähautaan, jota lohikäärme vartioi. Suuntaa vasemmalle ja valmistaudu ottamaan vastaan ​​punasilmäinen Lothric Knight. Tappaa hänet ja ryöstää Suurherraa, jota hän vartioi.

Jos katsot eteenpäin, näet yhden lohikäärmeen vallihaudan yläpuolella, mutta heti kun lähestyt siltaa, toinen lohikäärme lentää sisään ja molemmat alkavat hengittää tulta sillan yli, mikä estää olennaisesti polkusi eteenpäin. Joten hyppää vallihaudan ylemmälle reunalle ja sillan alle, missä olet turvassa lohikäärmetulelta.

Sieltä on pari polkua. Pysyessä vallihaudan yläosassa voit mennä vasemmalle ja hypätä alas alaosaan oikealle. Ennen kuin hyppäät alas, pään oikea ja tartu Titanite Chunk . Kun hyppäät alas, muista ladata kulmassa olevasta ontelosta ennen kuin hän voi mutatoitua.

Toinen ontto partiointi vasemmalla tekee saman, joten ota se alas niin nopeasti kuin pystyt. Keskellä pitäisi olla 2 Titanite Chunks ja toisella puolella 2 Twinkling Titanite.

Astu pieneen aulaan ja mene portaita ylös, josta löydät 3 salamanurnaa joidenkin laatikoiden takaa. Poistu käytävästä löytääksesi kristalliliskon vasemmalta puolelta, joka pudottaa 2 Twinkling Titanite. Hollow Thief odottaa oikealla puolellasi. Kun lähestyt häntä, toinen varas tulee hänen avukseen. Kun jatkat eteenpäin, kaksi muuta varasta yrittää väijyttää sinua takaa ja toinen hyökkää edestä. Tapa ne huolellisesti ennen kuin siirryt valleille. Ryöstää nimettömän sotilaan suuri sielu ja nousta valleille taistelemaan siivekäs ritari ja ontto. Tapa molemmat ja ryöstä Sniper -varsijousi ja Sniper Bolt .

Nyt on aika palata vallihaudalle. Ennen kuin tutkit vasemmalle, yritä juosta hieman siltaan ennen kuin pudotat alas toisella puolella olevalle ylemmälle vallihaudalle, johon et ollut aiemmin päässyt. Täältä löydät Undead Bone Shard !

Nyt takaisin ylempään vallihautaan lähemmäksi kokkaa, pää vasemmalle ja mene portaita ylös, mutta pidä vartija yllä. Jousimies ampuu pultteja sinuun reunalta, kun toinen Hollow heittää niitä parantavia pommeja. Kaksi muuta onteloa veloittaa sinua, toisessa halberd ja toisessa greataxe. Älä yritä taistella heitä vastaan ​​jousimiehen alueella. Vedä ne takaisin ja ota ne ulos, ennen kuin menet jousimiehen luo.

Ennen kuin otat pieniä portaita päästäksesi rakennukseen, mene hieman eteenpäin löytääksesi kaksi Lothric Knightsia. Yritä jälleen olla lataamatta molempia. Vedä ampuma -aseella tai heittoveitsellä ja ota se yksin. Mene sitten takaisin ja tappaa toinen. Huomaa yllä oleva kohde, johon et pääse täältä. Mutta kun etsit kyseistä kohdetta, sinun ei tarvitse enää hypätä kahden ritarin päälle.

Palaa nyt pienille portaille ja mene huoneen sisälle löytääksesi portaita oikealla, jotka johtavat alas, ja lähempänä näkymää edessä olevasta lohikäärmeestä. Ryöstää Nimetön sotilas suuri sielu ja Raaka helmi parvekkeella ennen kuin otat portaat alas.

Ole kuitenkin varovainen, sillä kohtaat pian Outrider Knightin. Vaikka hän on vahvempi kuin se, jonka olit aiemmin kohdannut, strategia hänen kaatamiseksi pysyy samana. Yritä asettua hänen taakse ja jatkaa liikkumista hänen keuhkoista. Voita hänet saadaksesi Irithyll Rapier, joka on erittäin hyödyllinen ja nopea tuote. Tällä alueella on neljä arkkua, jotka sisältävät 3 Vilkuvat titaanit , Titaniitti -asteikko ja a Spirit Tree Crest Shield .

Mene takaisin portaita ylös ja valmistaudu sprinttiin kuin hullu. Sinun on odotettava sopivaa hetkeä, kun lohikäärme ei puhalla tulta, jotta se siirtyy toiselle puolelle ja oviaukkoon. Ohita saalis, joka on hajallaan täällä, voit saada ne myöhemmin turvallisesti.

Huone on pimeä ja täynnä onttoja. Ympärillä on myös räjähtäviä tynnyreitä, joten älä viipy niiden lähellä, koska ontelot ylhäältä heittävät tulipommeja. Oikealla on tikkaat, mutta älä huoli kiipeämisestäsi nyt. Siirry eteenpäin ja portaita vastaan ​​taistellaksesi Hollowsia vastaan, joka heittää pommeja sinua vastaan. Kun lähestyt ensimmäistä, jotkut heikot ontelot yrittävät väijyttää sinua. Ota heidät ulos ja jatka portaita ylös tappaaksesi toisen onton.

Mene ympäri päästäksesi toiselle puolelle tikkailla tappaaksesi jäljellä olevat ontelot ja odota kahta, jotka yrittävät väijyttää sinua parvekkeelta. Ryöstää Nimetön sotilas suuri sielu tikkaita pitkin.

Huomaatko nyt lohikäärmeen kynsi edessäsi tönäisevän oviaukon läpi? Jos tarkkailet tarkasti, kynsi on mutaation saastuttama. Lyö mutaatio ja se muuttuu hirviöksi. Tämän paikallaan olevan mutaation tappaminen on avain lohikäärmeen tappamiseen. Vaikka hänen hirviö ei ole liikkuva, se silti hyökkää sinua vastaan, jos olet lähellä ja pursotat kirouspilviä sinua kohti. Aivan kuten ennenkin, lyö sitä tulella poristaaksesi sen ja ottaaksesi sen ulos. Jos sinulla on liekkejä tai nuolia, käytä sitä. Jos sinulla on pyromancia, se on vieläkin helpompaa. Jos sinulla ei ole näitä, tulipommit tekevät myös tempun. Tapa mutaatio ja katso, kuinka lohikäärme kuolee sen kanssa, jättäen jälkeensä 2 Titanite Chunkia ja 2 Emberiä. Kun olet tappanut ensimmäisen lohikäärmeen, toinenkin lakkaa hengittämästä tulta, koska myös mutaatio on ottanut sen haltuunsa.

Siirry vastapäätä olevaan oviaukkoon ja kierrä rakennuksen oikean puolen ympäri löytääksesi Titanite Chunk ja kristallilisko, joka putoaa 2 Vilkkuva titaaniitti . Tämä johtaa myös pienelle alustalle, josta löydät Titaniitti -asteikko ja toinen lohikäärme. Pudota alas saadaksesi saalis, jota et voinut saada ennen - 6 Salama Urn lohikäärmeen kasvoista, a Hienostunut helmi ja Ihmisen lähellä portaita ja Ihmisen pääportilla, joka on suljettu, joten meidän on löydettävä toinen tapa.

Palaa pimeään huoneeseen ja tarkista pääkerroksessa kolme mustaa tulipommia. Mene portaita ylös ja jatka oikealle puolelle, mutta ole varovainen pimeässä piilevistä koloista. Lataa Watchman Hollow oikealta puolelta ennen kuin hän voi nostaa muut ontelot avuksi. Tyhjennä huone ja ryöstä Vaalea mäntyhartsi . Huoneen rintakehä on matkija, joka pitää a Titaniitti -asteikko . Mene ovesta, josta Vartija oli tullut, löytääksesi pienen alueen kahden onton varkaan kanssa. Tappaa varkaat ja ryöstää ruumis toisen puolesta Titaniitti -asteikko . Mene nyt takaisin ja mene toiselle ovelle löytääksesi itsesi pääportin toiselta puolelta.

Edessä olevasta vivusta vetäminen avaa pääportin. Jos haluat, voit pudota alas reunalta täältä (mutta ryöstää Väsyneen soturin suuri sielu ennen kuin teet), mutta tämä saattaa vaarantaa sinut kohtaamaan Lothric Knightin ja papin, joka kiistää hänet. Tai voit mennä takaisin ulos ja päästä pääportin läpi turvallisesti.

Jos teet niin, katso ritari- ja papiparia, yksi oikealla ja toinen suoraan eteenpäin. Älä ota niitä kaikkia kerralla. Yritä vetää ensimmäinen ritari ulos huoneesta ottamaan se yksin ennen kuin tappaat papin. Kun olet poistanut tämän alueen, etsi huoneesta Ember ennen kuin lähdet portaita ylös ja astut linnan ulkopuolelle.

Edessä huomaat pomo -alueelle johtavan sumuoven, mutta ennen on vielä muutama tehtävä. Oikealla on polku ja vasemmalla hissi ja lukittu ovi. Vasemmalla kulman takana on tikkaat. Mene vasemmalle ja ryöstä auringonvalomitali hissillä (joka johtaa aina alas katedraaliin, jossa taistelit tanssijaa vastaan).

Kiipeä kulmassa oleville tikkaille katolle, josta löydät Titanite Chunk . Jatka katon toiselle puolelle, jossa kohtaat kaksi vihollista, joilla on varsijouset ja ontto, jossa on greataxe. Heidän takanaan on huone, jossa johtaja menee alas. Ryöstää ruumis Ritarin rengasta varten ja mene oviaukon kautta kohdataksesi Lothric Knightin suurella miekalla. Ota hänet varovasti ulos ja astu seuraavaan huoneeseen, jossa on rikkoutunut alttari - auringonvalon alttari. Voit rukoilla täällä kääntääksesi auringonvalomitalit. Näin ansaitset sinulle a Ylistä Sun Emote . Ryöppää rinta 3 Titanite -asteikolle ja mene oven läpi, joka johtaa takaisin avoimelle alueelle.

Siirry tästä oikealle polulle, joka johtaa pimeään alueeseen. Huomaa kutsumerkki Eygonille, jos tarvitset apua pomon kanssa. Etsi ruumis oikealta 2 Ruostuneet kolikot ja rinnassa a Titaniitti -asteikko . Hissi ei toimi (sitä tarvitaan myöhemmin pikakuvakkeelle seuraavan alueen pomolle), mutta etsi vasemmalla olevalta parvekkeelta Punainen Tearstone Rengas .

Sinun tulisi myös huomata parvekkeen rikkoutunut osa, josta voit hypätä alapuolelle. Se on pitkä pudotus, joten käytä Silvercat -rengasta tai varmista, että sinulla on paljon HP: tä. Ryöstä Caithan kello ja hyppää alas. Jos olisit huolehtinut kahdesta Lothric Knightsista aiemmin tässä alkovissa, sinun ei tarvitse huolehtia. Muuten ole varovainen!

Palaa nyt avoimelle alueelle ja mene jälleen tikkaita kohti. Etsi kaiteen rikkoutunut osa, josta voit hypätä alas. Mutta varo! Toisen lohikäärmeen mutaatio on siellä alhaalla. Joten suojaudu rakennukseen hyppääessäsi alas, jotta et ole liian lähellä mutaatiota. Käyttämällä strategiaa kuten ennen, poista mutaatio tappaa lohikäärme sen kanssa. Ansaitset 2 Titanite Chunk ja 2 Ihmisen .

Ryöstää nyt Crestfallen Knightin sielu reunan vieressä ja suuntaa rakennuksen sisään, josta löydät Mimic -pidikkeen a Auringonvalon suora miekka . Mene portaita ylös ja löydät Pistekirjoituksen jumalallinen kirjoitus Lothricista ja reunus, jonka avulla voit pudota portin eteen.

Sivuhuomautuksena, jos haluat tehdä Irinasta palonvartijan, voit antaa hänelle Carimin pistekirjoituksen ja Lothricin pistekirjoituksen. Sinun on ostettava kaikki hänen tavanomaiset loitsunsa sekä Med Heal, Tears of Denial, Force, Bountiful Light, Blessed Weapo ja Magic Barrier. Kun olet parantanut maailman, hän siirtyy Firelinkin pyhäkön vasemmalla puolella olevan tornin pohjalle ja toimii palonvartijana.

Nyt kun olet tutustunut alueeseen, on aika kohdata Dragonslayer Armor. Jos tarvitset apua, löydät kutsumerkit Eygonille oikealle ja Sirris vasemmalle (jos olit avustanut häntä aiemmin). Kun olet valmis, kulje sumua pomotaisteluun.

BOSS FIGHT - DRAGONSLAYER ARMOR

Dragonslayer Armor muodostuu, kun tulet sillalle. Tämä pomo, jolla on valtava kirves ja suuri suoja, jota hän käyttää usein pahoinpitelyyn, kestää pimeää ja salamaa, mutta on heikko pakkasvaurioille. Taistelu itsessään ei ole liian vaikea, jos kohtelet sitä kuin ritari -taistelua sen jälkeen, kun olet oppinut sen hyökkäysmallit.

Pomo tykkää tehdä 2-3 osumayhdistelmää ja jättää aukot näiden kombojen väliin. Sinun täytyy vain varoa, että hän kääntyy ja käyttää kilpiään lyömään sinua. Hyökkäyksiltä poistuminen on erittäin suositeltavaa, koska hänen hyökkäyksensä eivät ole niin nopeita, mutta pomo kääntyy melko nopeasti laajalla hyökkäyksellä kostaakseen. Pomo joskus laittaa kilvensä pois ja nostaa kirveensä hänen yläpuolelleen tehdäkseen merkittäviä aoe -vahinkoja hänen ympärillään, joten sprint tai rullaa pois, kun näet hyökkäyksen tulevan. Hän myös varustaa aseensa molemmin käsin, jotta hän voi hypätä sinuun, jonka voit helposti rullata ohi ja seurata muutamalla osumalla. Nämä iskut voivat joko päättyä maahan törmäykseen tai lakaistaan ​​kaaren, joten tarkista, että liike rullaa oikeaan suuntaan. Knightsin tavoin hän myös istuttaa aseensa maahan ja vetää sitä eteenpäin päättyen yläpuolelle. Sinun pitäisi kääntyä puolellesi, kun hän tekee tämän.

Jos haluat pinota puolustuksen, harkitse salamankestävyyttä, koska pomon hyökkäykset perustuvat salamaan. Käytä sormuksia, panssaria ja kilpiä, jotka kestävät salaman vaurioita. Vahvistettu Irithyll Straight Sword tai Irithyll Rapier on erittäin tehokas, jos olet lähitaisteluhahmo. Muutama osuma yleensä hämmästyttää häntä, mutta älä ole liian ahne seurantahyökkäyksilläsi, koska hän toipuu ja kostaa, jos viipyt lähelläsi liian kauan.

Vaihe 2 alkaa noin 50%: n HP: stä, jolloin pomon ohjaimet ampuivat sinua liekehtiviä ammuksia. Kun näet nämä ammukset, vie vain eteenpäin ja älä taistele pomoa vastaan ​​tuona aikana. Kun etäisyys loppuu, sinun on keskityttävä jälleen pomoon. Jos huomaat valon välähdyksen pyhiinvaeltajan suunnittelemassa lattiassa, vieritä turvaan, koska se räjähtää pian. Pohjimmiltaan sinun on oltava jatkuvasti liikkuva toisen vaiheen aikana, kun otat pomon mukaan.

Toinen lisävaihe 2 luo Dragonslayer Armourin taipumuksen murskata sillan kaiteet, kun hän lyö sinua ja luo reunoja, joita sinun tulee olla hyvin varovainen, ettet kaatuisi. Jos törmäät takaisin näiden rikkoutuneiden kaiteiden kautta, voit myös pudota kuolemaan.

Pomon voittaminen palkitsee sinut Dragonslayer -panssarin sielulla ja uudella kokolla. Portti toisella puolella johtaa suurarkistoon, joka päättyy tappeluun prinssi Lothricin kanssa.

Huomautuksena: jos palaat Undead Settlementiin, josta löysit alun perin Eygonin, löydät hänet siellä kuolleena Irinan solun edestä. Voit ryöstää hänen ruumiinsa Moaning Shieldiä ja Mornen suurta vasaraa varten. Firelink Maiden myy sinulle myös Eygonin panssarin. Jos kuitenkin annoit Irinalle Londor Braille Divine Tomen ja Deep Braille Divine Tomen ja ostit jommankumman seuraavista loitsuista - Deep Protection, Gnaw, Dark Blade, Vow of Silence tai Dead Again - hän katoaa väliaikaisesti pyhäkköstä. Löydät hänet Iudex Gundyrin kokkoalueen ulkopuolelta, missä Eygon on vihamielinen sinua kohtaan, koska hän luulee sinun tappaneen hänet. Kun olet tappanut Eygonin, huomaat, että Irina on edelleen elossa, mutta hän joutuu korruptioon. Tämän avulla voit myös ostaa Mornen panssarin.

Kun Irnia palaa Firelink -pyhäkköön ja päätät ostaa kaikki pimeät ihmeet, hän vioittuu kokonaan ja lakkaa myymästä sinulle esineitä. Jos haluat edelleen ostaa tavaroita, joita hänellä on tarjottavana, voit varustaa Mornen suojakäsineet, jotka saavat hänet uskomaan sinun olevan Eygon, jolloin hän pyytää sinua tappamaan hänet. Näin voit saada hänen tuhkaansa, jonka voit antaa pyhäkkön palvelijalle, joka myy nyt kaikki Irinan ihmeet.