Kingdom Come: Deliverance saa uuden hardcore -tilan

Kingdom Come: Deliverance

Joskus kiistanalainen, keskiaikainen valtafantasia Kingdom Come: Deliverance on peli, jonka tarkoituksena on saada pelaaja realistiseen versioon Böömin kuningaskunnasta 1400 -luvun alussa. Jopa keskusteluissa on realistinen elementti, koska vastausaika on tekijä niiden pelaamisessa. Nyt peli lisää uuden Hardcore -tilan uusimpaan päivitykseen. Voisiko se myös tehdä asioista realistisempia?

Osoittautuu, että kyllä, se on tarkoitus. Selvittääkseen kompassisuunnat, pelaajien on käytettävä auringon suuntaa ja kellonaikaa. Nopea matka ei ole läsnä. Nukkuminen on parempi paranemista kuin syöminen, ja taistelu on realistisempaa Hardcore -tilassa. Sinä näet? Tiesin tarkalleen, mitä odottaa, kun luin sanat Hardcore ja Mode. Realismi.

Päivitys on tällä hetkellä saatavilla ja ilmainen. Kun todella katsot sitä, tila riistää pelistä paljon elämänlaatumukavuuksia, joista on tullut vakiovarusteita, mutta jos olet valmis selviytymään haasteista ylpeillä oikeuksista tai adrenaliinista, toivotan sinulle onni; kuulostaa todella kiusalliselta.

Lähde: Höyry