Kadara: Jaettu kansa

Ihminen jakautunut

Sijainti: Kadara

Nouto heti murhan jälkeen Kadarassa, mene rikospaikalle badlandsiin. Mikä on outoa, koska badlands ovat täysin laittomia, ja hyökkääjät ja merirosvot yrittävät tappaa sinut jatkuvasti, mutta tämä on jotenkin erilainen.

Kääri ylös ja katso ympärillesi (huomaa, että tämä on haudatun Kett -transponderin sijainnin vieressä Archonin metsästys ). Rakennuksen sisällä haluat skannata ruumiin, Angaranin jalanjäljet, jotka johtavat ovesta, paistinpannu lounaiskulmassa, ainakin yksi jalkalokeroista, pullo oven vieressä ja lopulta verinen Roekaar -tikari. takaisin oven ulkopuolelle.

Kaikki tämä tukee Reyesin teoriaa- hän suostuu tapaamaan sinut Roekaarin piilopaikalla. Seuraa merkkiä kukkuloiden pieneen hökkeliin.

Reyes ei ole paikalla, ja se on niin häiritsevää, että sinut vangitaan välittömästi ilman taistelua

Riippumatta siitä, mitä sanot Farahille, hän päättää tappaa sinut. Reyes kääntyy pelastaakseen päivän (muodin jälkeen) ja sitten se on taistelu.

Ota ensin Saboteur pois- hänen energiansaanti ei ainoastaan ​​lyö kilpiäsi, vaan myös pudottaa sinut peitosta ja tekee sinusta haavoittuvan onnekkaalle laukaukselle.

Kun asiat ovat selvät, voit tutustua luoliin täällä (siellä on kontteja sekä pohjoisessa että etelässä) ja lukea datapad, joka vahvistaa Farahin käden murhissa. Silti ainoa tehtävä, joka sinulla on, on lähteä tukikohdasta. Tämä käynnistää viimeisen pienen keskustelun Reyesin kanssa ja lopettaa tehtävän.