Hymni: Interceptor Javelin Guide

Opi hallitsemaan salamannopea Interceptor Javelin tässä yksinkertaisessa oppaassa. Ryhdy sieppaajalegendaksi jo tänään!

Tekijä:Justin Fernandez 14. lokakuuta 2020 13. lokakuuta 2020 hymni sieppaajan keihäänheittoopas

The Torjuntahävittäjä voidaan parhaiten kuvata Hymni salamurhaajaluokka. Se on nopea ja tappava, kykenee taistelemaan nopeasti ja luopumaan, jos asiat menevät liian sekaisin.

Tämä tekee liikkeen hallitsemisesta Interceptorilla yhtä tärkeää kuin vaurioiden maksimoimisen, koska tämän keihään heikko kunto ja haarniska eivät anna sen kestää yhtä paljon lyömistä kuin muut luokat.

Lisäksi pelaajien, jotka haluavat ottaa tämän roolin, on opittava lähestymään taisteluita hyvin eri tavoin kuin muiden luokkien. Alta löydät oppaan, joka auttaa sinua matkallasi yhden pelin ketterimmistä keihästä, Interceptorista, hallitsemiseen.

Muista käydä tutustumassa muihin tuotteisiimme Hymni oppaat:

SisällysluetteloNäytä

Aseiden valinta

Anthem Interceptor

Interceptorina pelaaminen edellyttää, että olet aina liikkeessä. Tämän seurauksena huomaat hyppääväsi ja väisteleväsi paljon enemmän kuin muut keihäänheittimet. Koska molemmat toiminnot keskeyttävät aseen uudelleenlatausanimaatiosi, tarvitset aseita, joilla on nopeat uudelleenlatausajat ja tulinopeus.

Perusasioissa suosittelemme ottamaan mukaan aseita, kuten SMG- tai konepistooleja, koska niillä on yleensä nopein tulinopeus ja ne voidaan ladata nopeasti uudelleen taistelun aikana.

Nämä aseet helpottavat vihollisten poistamista ja täydentävät sieppaajan nopeaa lähestymistapaa taisteluun.

Toissijaiseksi voit aina tuplata ja tuoda ylimääräisen nopealaukaisevan aseen, mutta älä pelkää ottaa mukaan tehokkaampi ase, kuten haulikko, jos olet yksin tankkerivihollisen kanssa.

Paikannus

Keihään aseet

Olemme jo maininneet kuinka kriittinen liike on Interceptorille. Vaikka joka toinen luokka on taipuvainen leikityyliin, joka sisältää maassa tai ilmassa olemisen, tämä ei päde tähän keihään.

Suurin osa kyvyistäsi todellakin vaatii sinua taistelemaan lähietäisyydeltä. Interceptorin herkkä luonne kuitenkin saa sinut liikkumaan jatkuvasti kentällä palauttaaksesi terveyttäsi ja panssariasi.

Tämä tarkoittaa, että haluat olla tietoinen ympäristöstäsi jatkuvasti ja varmistaa, että laskeudut alueille, joilla voit olla tehokkain, ja mikä tärkeintä, et kuole heti laskeutuessasi.

Asetu lähelle heikompien vihollisten ryhmiä, niin pystyt nopeasti leikkaamaan ne itse, kun taas isommat kohteet vaativat sinun työskentelyä joukkuetovereidesi kanssa.

Nopeutesi käyttäminen

Sieppaajan hymni

Interceptorin lämpömittari täyttää hitain keihästä lennossa, mikä yhdistettynä laajennettuun väistelyyn, nopeaan kääntönopeuteen ja kolmoishypyyn tekee siitä yhden monipuolisimmista paikannusluokista.

Vaikka näillä kyvyillä kaikilla on selviä etuja taistelussa, jotkin käyttötavat eivät välttämättä erotu heti joukosta.

Esimerkiksi kolmoishyppylläsi voit asettua vihollisen taakse tai suojan taakse paljon nopeammin kuin lentäminen tekisi, ja sen bonuksena on, että et täytä lämpömittariasi. Tämä avaa mahdollisuuden päästä nopeasti vaikeapääsyisille alueille, taidon, jolla muun tyyppiset keihäänheittimet eivät yksinkertaisesti pysty kilpailemaan.

Ultimatesi käyttäminen

Sieppaajan panssarisarja

The Interceptor’s Ultimate -kyky on Assassin's Blades, joka lataa tikarit ja antaa sinun hyökätä paljon nopeammin samalla kun olet voittamaton jonkin aikaa.

Tämä on yksi pelin tehokkaimmista ja hyödyllisimmistä ulteista, koska sen avulla Interceptor voi kerätä mielettömän määrän tapoja ilman, että hänen tarvitsee huolehtia vaurioiden tekemisestä.

Assassin’s Blades on hyödyllinen myös silloin, kun huomaat joutuvasi vihollisten valtaamaksi, eikä pakotietä ole näkyvissä. Voit nopeasti aktivoida ultiisi ja alkaa raivaamaan polkusi pois taistelusta ja tuhoamalla kaikki mahdolliset kohteet.

Vaikka useimpien muiden luokkien Ultimatet vaativat huolellista suunnittelua ja sijoittelua, Interceptoria voidaan käyttää vapaammin lisävahingon tekemiseen tai yksinkertaisesti vankilasta vapautumiseen.

Tunne roolisi

siepata

Luultavasti olennainen osa missä tahansa luokassa pelaamista Hymni tietää keihääsi roolin taistelussa. Sieppaajan tavoitteena on tuottaa äärimmäisiä tuhoja vihollisjoukoille ja suojaamattomille kohteille.

Sinun tulee etsiä alueita, jotka voidaan puhdistaa helposti, mutta älä koskaan ole liian itsevarma, jos vihollisten aallot valtaavat sinut.

Interceptorina pelaaminen vaatii jatkuvaa jongleerausta taistelun ja pakenemisen välillä.

Kun onnistut löytämään täydellisen tasapainon näiden kahden kyvyn välillä, voit vaikuttaa taisteluihin merkittävästi ilman kuolemanvaaraa.

Vaikka keihään matala panssari ja kunto saattavat tuntua valtavalta haitalta, Interceptorin järjettömän nopeiden liikkeiden hallitseminen varmistaa, etteivät viholliset saa sinua kiinni.

Luettelo sieppaajan kyvyistä

Anthem Interceptor -peli

Hyökkäysjärjestelmät

 • Searching Glaive – Partaterävä ammus, joka etsii lähimmän kohteen.
 • Venom Bomb – Räjähtävä kranaatti, joka roiskuu lähellä olevia vihollisia hapolla.
 • Cryo Glaive – Ammus, joka lukittuu lähellä olevaan kohteeseen ja jäädyttää sen törmäyksessä.
 • Cluster Mine – Ryhmä miinoja, jotka räjähtävät koskettaessaan.
 • Spark Dash – Hyppää eteenpäin jättäen jälkeensä sähköjäljen, joka vahingoittaa vihollisia.

Strike Systems

 • Räjähtävä isku – Lataa vihollisen sähköenergialla ja aiheuttaa lisääntynyttä AOE-vauriota, jos kohde tuhoutuu latauksen aikana.
 • Plasma Star – Plasma-infusoitu shuriken, joka voi kohdistaa yhden vihollisen.
 • Wraith Strike – Luo torjuntahävittäjän projektion, joka voi hyökätä kantaman sisällä olevia vihollisia vastaan.
 • Tempest Strike – Lyö yhteen kohteeseen ylimääräisillä vaurioilla samalla kun hämmästytät pienempiä vihollisia.
 • Myrkkysuihke – Suihkuttaa syövyttävän happosuihkun ja vahingoittaa kaikkia kantaman sisällä olevia vihollisia.

Support Gear

 • Target Beacon – Merkitsee kohteen, jolloin se voi ottaa enemmän vahinkoa.
 • Rally Cry – Poistaa tilatehosteet kaikista lähellä olevista liittolaisista.

Lähitaistelukyky

 • Kaksoisteräiset tikarit – Viistoviivoa, jota voi jatkaa loputtomiin.

Äärimmäinen kyky

 • Assassin's Blades – Siitä tulee voittamaton, ja se pystyy lyömään vihollisten läpi suurella nopeudella.
Anthem Interceptor Keihäänheittokyvyt ja pelattavuus Videota ei voi ladata, koska JavaScript on poistettu käytöstä: Anthem Interceptor -keihäänheittokyvyt ja pelattavuus (https://www.youtube.com/watch?v=0z4tzmV1i2A)

Saatat myös pitää näistä