Hymni: Colossus Javelin Guide

Haluatko päästä hyvin pelaamaan Colossus-keihään Anthemissa? Tässä on paras ja yksinkertaisin opas, joka sisältää kaiken mitä tarvitset Colossuksen hallitsemiseen!

Tekijä:Justin Fernandez 14. lokakuuta 2020 13. lokakuuta 2020 hymni kolossi keihäänheittoopas

The Kolossi keihäs on voimakas panssarivaunu, jonka puolustuskyky ei ole vertaansa vailla missään muussa luokassa. Se on varustettu suurimmalla terveystankolla kaikista neljästä keihästä sekä pääsystä fyysiseen kilpeen.

Vaikka Colossus kestää lyönnin ja jatkaa taistelua, tämä tapahtuu rajoitetun liikkuvuuden kustannuksella. Sillä on heikoin liikkuvuusalue kaikista neljästä luokasta.

Lisäksi pelaajien, jotka haluavat ottaa tämän roolin, on opittava lähestymään taisteluita hyvin eri tavoin kuin muiden luokkien.

Alta löydät oppaan, joka auttaa sinua matkallasi hallitsemaan yhtä pelin hyödyllisimmistä keihästä, Colossusta. Muista käydä tutustumassa muihin tuotteisiimme Hymni oppaat:

SisällysluetteloNäytä

Kilven käyttäminen

Kolossi

Colossuksen kilpi on yksi hyödyllisimmistä työkaluista Hymni . Se toimii sekä suojana tulevilta vaurioilta että lähitaisteluaseena, jota voidaan käyttää vihollisten lyömiseen tai tainnuttamiseen latautumalla eteenpäin kilpi ulospäin.

Muista käyttää kilpiäsi loukkaavasti. Tämän avulla voit poistaa heikot viholliset nopeammin ja tehdä yleisön hallinnasta paljon mukavampaa.

Vaikka kilpi pystyy kestämään suuria määriä vaurioita, se rikkoutuu, jos siihen kohdistuu liikaa stressiä. Kun näin tapahtuu, Colossus järkyttyy hetkeksi ja jää alttiiksi vihollisen tulelle.

Sen oppiminen, mitkä hyökkäykset voit estää ja mitkä et, sekä kilpesi kunnon mittaaminen vie jonkin aikaa ja harjoittelua.

Paikannus

Hymni Colossus Shield

Kuten mainitsimme aiemmin, Colossuksella on kaikista neljästä keihästä rajoitetuimmat liikkuvuusvaihtoehdot; se on raskas, hidas ja ylikuumenee liian nopeasti. Lisäksi useimmat Colossuksen kyvyt vaativat jonkin aikaa asettuakseen, jolloin iso, kelluva metallirunko jää alttiiksi vihollisten ampumista varten.

Näiden esteiden ratkaisemiseksi suosittelemme viettämään suurimman osan ajasta maassa ja perustamaan myymälän ulkona. Säästä rakettivoimasi kriittisiä tilanteita varten, kuten kun joukkuetoveri putoaa ja sinun täytyy elvyttää hänet tai kun tarvitset nopeaa pakoa.

Muista, että voit pitää kilpi edessäsi lennon aikana, mikä tarjoaa lisäsuojaa.

Raskaiden aseiden käyttö

Hymni Colossus

Toisin kuin muilla keihällä, Colossuksella on pääsy raskaita aseita, kuten kranaatinheittimiä ja miniaseita, arsenaali. Näissä aseissa on voimakas isku ja ne hallitsevat erinomaisesti joukkoa, koska ne aiheuttavat massiivisia AOE-vaurioita.

Vaikka tämän hintana on se, että ei pysty käyttämään pienempiä aseita, kuten pistooleja ja SMG:itä, vihollisten joukon poistaminen yhdellä kranaatilla paljastaa, kuinka suuri sotakone Colossus todella on.

Sinun ei ehkä aina tarvitse tuoda raskasta asetta taisteluun, mutta on silti hyvä olla valmistautunut, jos löydät itsesi Stronghold-tehtävästä tai korkeammasta vaikeusasteesta.

Ultimatesi käyttäminen

Collosus

Colossuksen äärimmäinen kyky on Siege Cannon, joka ampuu kolme miniydintä maaliin. Törmäyksen jälkeen nämä miniydinakeet räjähtävät liekkeihin ja voivat peittää laajan alueen.

Voit käyttää tätä kykyä hallitaksesi kuristuspistettä, karkottaaksesi pienempiä vihollisia tai riistääksesi osan pomon terveydestä. Vaikka päätätkin käyttää Siege Cannonia, sinun tulee pitää sijaintisi mielessä.

Vaikka Colossus viettää suurimman osan ajastaan ​​maassa, suosittelemme lentämistä korkealla ilmassa, kun käytät Ultimate-kykyään. Näin voit nähdä koko kentän ja tehdä parhaan päätöksen siitä, minne haluat lähettää ohjussi.

Tunne roolisi

Pulssin hymni

Todennäköisesti tärkein osa missä tahansa luokassa pelaamisessa Hymni tietää keihääsi roolin taistelussa. Kun pelaat Colossuksena, päätavoitteesi on imeä niin paljon vahinkoa vihollisilta kuin pystyt ja keskittyä itseesi, mikä antaa vähemmän tilaa vieville joukkuetovereillesi mahdollisuuden päästä tärkeimpiin kohteisiin.

Tukikyvyt, kuten Battle Cry, joka pilkkaa vihollisia ja saa heidät hyökkäämään kimppuun, auttavat saavuttamaan tämän. Vaikka tämä saattaa kuulostaa siltä, ​​että Colossus ei näytä aktiivista roolia taistelussa, se ei voisi olla kauempana totuudesta.

Tuhoat juuri niin paljon vahinkoa kuin imeät ja toimitat raakaa tulivoimaa Colossuksen kranaatinheittimien, kelojen ja raskaiden aseiden arsenaalilla. Ajattele itseäsi metallisena henkivartijana, joka pystyy erittäin hyvin suojelemaan joukkuetovereitasi vahingoilta ja kaatamaan kaikki rivistä poikkeavat.

Luettelo Colossuksen kyvyistä

Shield Pulse

Aseenheitin

 • High Explosive Mortar – Ammuttaa pitkän kantaman pommin, joka aiheuttaa valtavia AOE-vaurioita.
 • Burst Mortar – Toimittaa useita pommeja alueelle.
 • Palomuurilaasti – Luo tulimuurin törmäyksen jälkeen.
 • Lightning Coil – Ammuttaa sähköpulsseja.
 • Shock Coil – Luo sähkökentän Colossin ympärille vahingoittaen lähellä olevia vihollisia.

Heavy Assault Launcher

 • Piiritystykistö – Lähettää raketin suorassa linjassa.
 • Liekinheitin – Sytyttää viholliset tuleen.
 • Flak Cannon – Lähietäisyyden haulikkoräjähdys.
 • Railgun – Pitkän kantaman tykki, joka voidaan ladata.
 • Myrkkysyöttäjä – Myrkyttää viholliset ja saa heidät ottamaan ylimääräistä vahinkoa.

Support Gear

 • Battle Cry – Kiusaa viholliset hyökkäämään sinua vastaan.
 • Shield Pulse – Vähentää kaikkien lähellä olevien keihään vaurioita jonkin aikaa.

Lähitaistelukyky

 • Heavy Smash – Isku maahan ja vahingoita lähistöllä olevia vihollisia.

Äärimmäinen kyky

 • Siege Cannon – Ammuttaa kolme ohjusta, jotka syttyivät tuleen laajalla alueella.
Anthem Colossus -keihäänheittokyvyt ja pelattavuus Videota ei voi ladata, koska JavaScript on poistettu käytöstä: Anthem Colossus -keihäänheittokyvyt ja pelattavuus (https://youtu.be/HAOAfqXFVcA)

Saatat myös pitää näistä