Piilotettuja tapoja siirtää aikaa GTA V: ssä

gtafun_1.jpg

Grand Theft Auto menestyy avoimessa maailmassa. Los Santosin tai Liberty Cityn rönsyilevä maisema vetää pelaajia sisään. Jokaisen a -pikselin sisällä GTA peli elää lupauksen tutkimatta hauskaa. Tämä hauskuus ei ole peräisin Rockstar-ohjelmoiduista aktiviteeteista, kuten tennistä tai golfia. Tämä hauskuus on peräisin jokaisen pelaajan mielistä. Aivan kuten todellinen hiekkalaatikko, mielikuvitus, jonka jokainen pelaaja tuo a Grand Theft Auto peli tekee siitä hienon.

Useimmat pelaajat haluavat nauttia kaaoksen ja anarkian luomisesta Rockstar -tittelin aikana. Eteneminen Grand Theft Auto rangaistusjärjestelmä muuttaa pelaajat pienikokoisista rikollisista maan halutuimmaksi pakenevaksi muutamassa minuutissa. Taistelu maan armeijan aggressiivista ja säälimätöntä painostusta vastaan ​​huvittaa joitain pelaajia vuosia julkaisupäivän jälkeen.

Sen sijaan ennalta suunnitellut vaiheet Grand Theft Auto tarina sisältää väkivaltaa, jota Rockstar käyttää pelin viemiseen eteenpäin. Koskaan tarinatehtävässä et löydä itseäsi mainostaulun yläpuolelta, aseistettuna bazakulla ja muulla sisällöllä, joka näyttää varastetulta omaisuudelta paikallisesta sotilastukikohdasta, ja pommita vihollisiasi pullon raivolla. Et ainakaan voi tehdä tätä, jos haluat menestyä tehtävässä. Rockstarin suunnittelema hyökkäys ei voi koskaan vastata puhtaaseen, iloiseen ja anarkiseen väkivaltaan, jonka pelaajat voivat luoda.

Kiertoajelut tarjoavat mahdollisuuden iloon, jota yksinpelitehtävät eivät voi tarjota. Toki pelin tarina vie pelaajia kauniisti muotoillun kartan toiselta puolelta toiselle, mutta se ei voi vastata pelaajaa, joka kartoittaa omaa polkuaan. Yksinäinen seikkailija voi varastaa helikopterin, lentää kaupungin korkeimpaan rakennukseen, valita pisteen ja sitten liukua alaspäin kaupungin läpi ja ottaa digitaalisen maiseman mukaan. Sitä vastoin tarinan korkean oktaanilukon jahdit ja dramaattiset ottelut jättävät vähän aikaa todella arvostaa tarinan grafiikkaa. Grand Theft Auto peli.

Jos pelkkä kaupungin ottaminen ei riitä pelaajalle, he voivat myös tutustua kaupunkiin etsiessään täydellistä paikkaa moottoripyörähyppyyn. Yksikään lentävä ajoneuvo ei vastaa pyörän ilmaan nousun jännitystä. Vaikka alueella on monia Rockstarin hyväksymiä hyppyjä Grand Theft Auto pelejä, pelaajat tarttuvat parhaaseen ilmaan etsimällä sitä. Omistunut jännityksen etsijä voi kuoria tuntikausia etsiessään ja toteuttamalla rohkeimpia hyppyjä.

gtafun_2.jpg

Toinen hauska toiminta, joka on poistettu Rockstarin lyötyiltä poluilta, voi olla erityinen hauskuus, jota vain videopelit voivat tarjota: huijaaminen. Vaikka huijareita on ohjelmoitava peliin, aktivoimalla ne pelaaja uhraa kyvyn ansaita palkintoja, mikä tekee heistä kaukana rangaistuksista. Siitä huolimatta, että hauskaa tulla voimakkaaksi jumaluudeksi mahdollisten uhrien digitaalisessa maailmassa, saattaa olla muutaman pokaalin menettämisen arvoista. Ja sitä paitsi, Grand Theft Auto V on muutama huijaus liian hyvä ohittaa.

Nämä harvat harhaanjohtavat aktiviteetit hyödyntävät täysimääräisesti Grand Theft Auto vapautta. Vain avoimessa, elävässä maailmassa pelaajat voivat osallistua rakenteelliseen toimintaan, jota kehittäjät eivät ole löytäneet. Kanssa Grand Theft Auto V vain päivän päästä voimme odottaa uusien ja parempien tapojen viettää aikaa Rockstar -pelissä.