Perintö ja perillinen

Perintö ja perillinen

HUOMAUTUS: Tämä ensimmäinen luolasto -indeksointi huipentuu viholliseen, jolla on erittäin raskaat kilvet, hieman raskas panssari ja erittäin vahingolliset hyökkäykset. Valmistele latauksesi vastaavasti ja pumppaa ehkä muutama piste ylikuormitukseen, jos et ole jo tehnyt niin.

Edelleen Kuoleva planeetta etsintälinja, nopea matka Mithravan edestä ja suuntaa uuteen tavoitteeseesi.

Se on jäännöksen raunion toisella tasolla. Ensimmäisellä tasolla on Roekaar, enimmäkseen ryöstäjiä. Yritä ottaa ne pois nopeasti tai kaukaa, ennen kuin jäänteet tulevat alas toiselta tasolta liittymään taisteluun.

Sisäänkäynti on ramppeja ylöspäin.

Ovirakenne on aivan kuten Eos -holviin johtava rakenne, joten kun olet poistanut tarkkailijat ja kokoonpanijat toiselta tasolta, suuntaa pientä rinteeseen ja avaa ovi. Hallin päässä on painovoima ja oikealla säiliö.

Kaivo vie sinut paikkaan nimeltä Remnant Abyss, joka kuulostaa vieraanvaraiselta. Käännä alareunasta vasemmalle, niin näet skannattavan Remnant Core -laitteen.

Huoneen luoteispuolella on myös kontti.

Älä yritä tutkia alustan alla täällä - se on rajojen ulkopuolella. Suuntaa sen sijaan käytävällä jäännöskonsoliin.

Sen aktivointi avaa kolme ovea. Edessä oleva kuollut on voimalla eristetty, joten mene vasemmalle kohti tavoitemerkkiäsi. Tämä huone on täynnä satunnaistettuja jäännösvihollisia, mutta myös runsaasti peittoa. Palaa takaisin konsolihuoneeseen, jos sinun on pakko, mutta yritä pitää kuolemaa etusijalla- tässä vankityrmässä ei ole säästöjä. Kun huone on kirkas, lähesty takaseinää astiaa varten ja herätä käsitys, että sinun on löydettävä toinen tapa.

Suuntaa taaksepäin ja ota nyt toinen tunneli (se, jota ei pakotettu, eikä tapa, jolla tulit sisään). Jäänteet ovat hajallaan pitkin sitä- yritä ottaa ne pois ennen kuin he yhdistävät voimansa.

Ole kuitenkin varovainen käyttäessäsi Biotic Charge -laitetta seinien ja kattojen lähellä. On mahdollista veloittaa tiesi rajojen ulkopuolelle ja joutua aloittamaan taso uudelleen.

Olettaen, ettet tee sitä, siirry alas käytävään alaspäin suureen saliin (eteläisimmässä kulmassa on kontti).

Itse salissa on vaikein yksittäinen vihollinen, jonka olet kohdannut- tuhoaja. Sillä on raskaat, nopeasti regeneroituvat kilvet, panssaripalkki, kaksi torniä, jotka voivat suunnata itsenäisesti, ja hyökkäykset, jotka voivat tunkeutua kevyeen suojaan.

Haluat kiinnittää tälle hirviölle täyden huomiosi, joten poista kokoajat huoneen reuna -alueelta niin nopeasti kuin mahdollista. Käytä tekniikkaa tai puolueen jäseniä pitämään peto miehitettynä. Kun se on ainoa botti jäljellä, hyökkää pylväiden ja muun kovan kannen takaa. Älä jää kiinni avomaalle- nämä aseet voivat pureskella jopa teknisen panssarin läpi muutamassa sekunnissa. Sen sijaan jatka varovaista mutta lakkaamatonta hyökkäystä keskittyen ensin torneihin. Niiden poistaminen vähentää sen tappavuutta ja pakottaa se turvautumaan rungon erityiseen hyökkäykseen. Tämä hyökkäys on voimakas, ja se avaa myös tuhoajan heikkouden. Jatka kovan kannen vahingoittamista tämän hirviön poistamiseksi.

Se räjähtää muutaman sekunnin tappamisen jälkeen, joten yritä tarkistaa se ennen kuin se on poissa.

Poistu huoneesta kaukaisen käytävän kautta ja nouse rampilta pilarihuoneeseen, joka on edestä näkemäsi energiakilven edessä. Puhdista kokoonpanijat ja tarkkailijat ja astu sitten huoneeseen koilliseen kahden nollauslaitteen vartioimiseksi.

Tapa heidät ja käytä sitten konsolia täällä irrottaaksesi edessä olevan polun.

Avaa ovi seuraamalla merkkiäsi ja löydä Zorain edellisen perillisen viimeiset kuolevaiset jäänteet. Ryöstää heidät etsimääsi perintöä varten ja selittävää data -asemaa.

Täällä on myös kaksi säiliötä ja jäännösydin. Ryöstä ja skannaa ja palaa sitten pintaan jäljittääksesi perillisen. Koska hän on Roekaar, on vain sokea onni, ettet ole jo tappanut häntä, mutta ehkä asiat menevät tällä kertaa paremmin

Nopea matka sillalle. Nyt sitä ohjaa Roekaar, joka jatkaa siltaa ja hyökkää.

Huolimatta joukkuetovereidesi vetoomuksista, he eivät lopeta ennen kuin ammut heidät alas, joten tee se.

Tee se myös kaikille Roekaareille, jotka ovat sillan toisella puolella. He ovat sekoitus ryöstäjiä sekä muutama teräväpiirtäjä ja sabotoija, joten ole varuillasi äläkä eksy kaukana kannesta.

Kun kompleksi on selvä, on useita ryöstettävissä olevia astioita sekä yksi maadoittamattomista jäännelaitteista maanpinnan tasolla etelään päin.

Siellä on myös yksi Roekaar -manifestista ylätason datatyynyllä (vielä useampien säilöjen vieressä).

Risteile Remant -käytävän läpi uudelle alueelle, nimeltään Ancient Courtyard. Välitysasema laskeutuu juuri saapuessasi.

Tasaisesta maastosta huolimatta et voi silti kutsua NOMADia, vaikka sinä voi Roekaaria täynnä oleva sukkula väijyy lähestyessäsi tukikohtaa.

Tapa myös nämä tyypit. On tärkeämpää kuin koskaan löytää hyvä kansi, koska on helppo löytää itsensä sivusta ja kuoliaaksi ennen kuin huomaatkaan. Jos tilanne muuttuu karkeaksi, voit aina palata Forward-asemalle pikaista noutoa varten.

Kun vastus on poissa, paina eteenpäin pohjaan. Jos voit, käytä ampujakivääriä tai Biotic -latausta poistaaksesi ensin ampujat. Kun olet todella portailla, pidä matalalla peitolla, mutta varo adhi -pakettia, joka on erityisesti purettu jaloistasi, kun katsot jotain muuta.

Portaiden yläosassa on tämän sarjan viimeinen taistelu. Se on enimmäkseen adhi ja hyökkääjiä, joilla on muutama teräväpiirtäjä. Olet tuhonnut vähintään kaksi tusinaa Roekaaria viime minuuteissa, joten nämä ovat vain enemmän samaa.

Kun he ovat kaikki mukavasti kuolleita, ryöstä sivurakennukset ja seuraa merkkiäsi keskusrakennukseen.

Onneksi käy ilmi, että ainoa kaveri, jota et tappanut, on juuri se mies, jota tarvitset. Kuinka onnekas se on? Suostuta hänet pukeutumaan perintöön (ei oikeastaan ​​ole vuoropuhelua, joka ei saisi häntä vakuuttuneeksi), ja hänellä on muisto viimeisestä monoliitista.

Sovi tapaamaan hänet siellä, saadaksesi tämän tehtävän viimeisen osuuden ja mahdollisuuden herättää Havarlin holvi.