Harvest Moon: Tree of Tranquility -esikatselu

Harvest Moon: Tree of Tranquility -laatikkotaide
Järjestelmä: Wii Arvosteluluokitus
Kehittäjä: Natsume 1,0 - 1,9 = Vältä 4,0 - 4,4 = loistava
Pubi: Natsume / Marvelous 2,0 - 2,4 = huono 4,5 - 4,9 = pakko ostaa
Julkaisu: 26. elokuuta 2008 2,5 - 2,9 = Keskimääräinen 5.0 = Paras
Pelaajat: 1 3,0 - 3,4 = kohtuullinen
ESRB-luokitus: Odottaa 3,5 - 3,9 = Hyvä
Nintendo viljelee uutta satoa!
Kirjailija: Amanda Kondolojy

Harvest Moon on kieltämättä yksi menestyneimmistä pelisarjoista. Ei uskoisi, että viljelyyn perustuva peli olisi todellakin hitti useimpien ihmisten keskuudessa. Mutta sarja on elänyt lähes 10 vuotta ja poikinut yli 20 peliä. On hämmästyttävää, mitä tällainen pieni idea voi tehdä, jos siihen kiinnitetään asianmukaista huomiota.

Harvest Moon: Tree of Tranquility -kuvakaappaus

Ja hyvä uutinen on, että tämä sarja saa edelleen kaiken ansaitsemansa huomion. Harvest Moon: Tree of Tranquility näyttää siltä, ​​​​että se on toinen loistava osa sarjassa. Kaikki klassinen pelattavuus on siellä; tulet kyntämään peltoja, hoitamaan karjaa ja kaikkea muuta maatilalla tapahtuvaa toimintaa, jota olet tottunut odottamaan Harvest Moon -sarjasta. Mutta Harvest Moon: Tree of Tranquilityn pelin todellinen käänne on melko siistiä, vaikkakin ennakoitavissa. Katso, jos et jo ollut tyytyväinen maatilakokemuksesi mukaansatempaavaan tunnelmaan, voit nyt todella kokea farm-sim-simisesi lisättyjen… Wii-ohjaimien avulla! Nyt voit lypsä lehmiäsi, kastella kasvejasi ja jopa kyntää peltoa liikuttamalla Wii-motea! Voit kallistaa sitä vesisuunnitelmien mukaan, heiluta sitä sadonkorjuuseen; on vain niin monia tapoja sisällyttää liiketunnistin, että saatat vain ajatella tekeväsi todella niitä maanviljelytöitä!

Mutta paitsi uuden käänteen klassiseen pelityyliin, jonka tunnet ja rakastat, Harvest Moon: Tree of Tranquility -pelissä on myös uusi polku. Aloitat pelin itse nimettynä hahmona, ja tällä kertaa voit päättää, oletko mies vai nainen (toisin kuin tämän vuoden edellisessä Harvest Moon: Innocent Lifessa). Löydät sitten itsesi Waffle Townista, joka on kaupunki osuvasti nimetyllä Waffle Islandilla. Aloitat alueen tulokkaana, mutta huomaat pian uuden osa-aikatyön ja koko joukon ihmisiä, joiden kanssa puhua. Ja koska olet sinkku, vastakkainen sukupuoli kiinnittää sinuun erityistä huomiota. Itse asiassa kaupunkilaiset, joille puhut, näyttävät joskus pieniä kipinöitä päänsä ympärillä osoittaakseen, että he ovat kiinnostuneita. Mutta romanttisia ominaisuuksia lukuun ottamatta, opit lopulta kaikki maanviljelyn perusteet osa-aikatyössäsi ja päivität oman tontin hioaksesi viljelytaitojasi.

Harvest Moon: Tree of Tranquility -kuvakaappaus

Kun pelaat peliä, tulet ymmärtämään, ettet viljele vain maatalouden vuoksi, vaan todellakin pelastat Waffle Islandin. Tapahtuu tiettyä outoa, ja kaikella on jotain tekemistä Hengenjumalattaren kanssa, joka on osunut hieman karkeaan paikkaan. Mutta älä huoli, koska olet siellä viljelmässä parantaaksesi kaikkea. Tietysti se saattaa tuntua kaukaa haetulta tarinalta, mutta sen maanviljelyksen hyvyyden kannalta, joka on satokuu, käsittelemme sen.

Visuaalisesti saatavilla olevat näytöt näyttävät todella hyviltä ja osoittavat, että Wii kykenee melko kunnolliseen grafiikkaan. Pikkuhahmosi näyttää Nintendo Miin ja anime-tyylisen henkilön yhdistelmältä, ja sitä voidaan kuvailla vain 'liian söpöksi'. Ympäristöt noudattavat myös 'liian söpöä' mallia, ja niissä on turvottavia, söpöjä maisemia ja eloisia värejä. Älä siis odota löytäväsi erittäin yksityiskohtaisia ​​ympäristöjä tai skenaarioita. Vain jännittäviä värejä kauniilla grafiikoilla. Ja mitä muuta voisit pyytää?

Harvest Moon: Tree of Tranquility -kuvakaappaus

Vaikka Harvest Moon on ollut viime vuosina jonkin verran kädessä pidettävä rakas, on mukava nähdä se takaisin konsolilla ja sellaisella, joka voi tehdä sarjalle niin hyvää oikeutta. Klassisen pelityylin sisällyttäminen uusiin Wii-mote-säätimiin ja lisätarinavaihtoehtoihin tekee tästä yhden tähän mennessä odotetuimmista Harvest Moon -peleistä! Joten heilauta Wii-motesi korkealle Harvest Moon: Harvest Moon -sovelluksella, joka tulee ensi vuoden alussa!

Lähettäjä Amanda Kondolojy
CCC Freelance Writer

Huomautus: Tämä peli tunnetaan nimellä Harvest Moon: Tree of Tranquility. Virhe E3 2006:ssa sai ihmiset uskomaan, että pelin nimi olisi 'Harvest Moon: Heroes'; se oli vain väärinkäsitys. Tämä peli on nimeltään 'Ranch Story: Tree of Serenity' Japanissa.

Ominaisuudet:

  • Hanki täysi Harvest Moon: Tree of Tranquility -kokemus käyttämällä Wii-motea kaikenlaisten tehtävien suorittamiseen, kuten kasvien kastelemiseen, rikkaruohojen poistamiseen ja sadonkorjuuseen.
  • Luo oma Harvest Moon: Tree of Tranquility -tarinasi muokkaamalla hahmoasi ja olemalla vuorovaikutuksessa eri kaupunkilaisten kanssa.
  • Kaikki uudet paikat, tarinat ja tilanteet samalla klassisella Harvest Moon: Tree of Tranquility -pelillä!

    Kuvakaappauksia / kuvia Diaesitys