Guild Wars 2 -esikatselu - Osa 2: Kilpailut

Guild Wars 2 laatikkotaide
Järjestelmä: PC
Kehittäjä: ArenaNet
Pubi: NCSoft
Julkaisu: 2012
Pelaajat: 1
Näytön tarkkuus: 480p-1080p
Olet Asura löytääksesi haluamasi kilpailu
Kirjailija Becky Cunningham

Aiemmin esittelimme joitain pelin perusnäkökohtia tulevasta menestyksekkäästä MMORPG: stä, Guild Wars 2: sta. Neliosaisen esikatselumme toisessa osassa katsomme kisoja, joita pelaajat voivat kuvata pelissä. Ensimmäinen Guild Wars -peli salli vain ihmishahmot, mutta asiat ovat muuttuneet 200 vuoden Tyrian historiassa. Neljä muuta tuntevaa rotua on valinnut paikkansa suurina sivilisaatioina pelin maailmassa, ja pelaajat voivat valita hahmon luomisessa kaikkien viiden välillä.

Rodulliset valinnat ovat paljon muutakin kuin kosmeettisia Guild Wars 2: ssa. Jokaisella rodulla on oma lähtöalue ja pääkaupunki, joka määrittää paitsi sen, missä hahmo aloittaa seikkailunsa, myös hahmon henkilökohtaisen 'kotinäytteen' luonteen. Rotu määrittää myös, millaisia ​​kysymyksiä pelaajat vastaavat hahmon luomisessa, ja sillä on suuri vaikutus jokaisen hahmon henkilökohtaiseen tarinaan. Eri kilpailuilla on erityisiä rodullisia kykyjä, ja he voivat ystävystyä vähemmän sivistyneiden rotujen kanssa pelin aikana. Nämä rodulliset erot auttavat antamaan pelille toistettavuuden sekä lisäävät makua jokaiselle hahmolle ja sen tarinalle. Joten mitkä ovat viisi kilpailua? Otetaanpa niistä vähän enemmän selvää.

Kuvakaappaus Guild Wars 2: sta

Ihmisen

Kääntymässä Tolkeinin usein toistuvasta teemasta, jossa ihmiskunnat kasvavat valtaan vanhempien rotujen kustannuksella, Tyrian ihmiset elävät partaalla. Ihmisrotu, joka hallitsi aikoinaan tunnettua maailmaa, on tuhoutunut useissa sodissa, ja nyt sillä on vain yksi valtakunta jäljellä. Tämä Kryta-valtakunta on ryöstäjien, kentaurien piirittämä ja aina läsnä oleva uhka mahtavasta Primal Dragonista sen rannoilla.

Ihmiset ovat kuitenkin sopeutuva joukko, ja he ovat päättäneet säilyttää paikkansa maailmassa. Nykyinen ihmiskuningatar Jenna on tehnyt sopimuksia muiden rotujen kanssa kohdatakseen suuremman uhan, jonka lohikäärmeet aiheuttavat maailmalle. Jopa sotainen charri, joka oli sodassa ihmiskuntaa monta vuotta, on vastenmielisesti suostunut lopettamaan vihollisuudet. Vain vähän rohkeutta ja uskoa jumalien ihmispanteoniin heidän puolellaan, Tyrian ihmiskunta kohtaa näennäisesti mahdottomat mahdollisuudet - mutta se ei ole koskaan pysäyttänyt meitä ihmisiä, eikö niin?

Hahmojen luomisessa ihmispelaajat valitsevat hahmon sosiaalisen luokan, joka on yksi hahmon suurimmista katumuksista ja kuka kuudesta ihmisjumalista hahmoa on siunannut. Ihmisen koti -ilmentymä on Divinity's Reach -alue, joka vaihtelee ihmisen sosiaalisen luokan mukaan. Ihmisten rodulliset taidot ovat suurelta osin rukouksia ihmisjumalille: Balthazar, sodan jumala; Dwayna, parantamisen jumalatar; Grenth, kuoleman jumala; Kormir, totuuden jumalatar; Lyssa, kauneuden ja illuusion jumalatar; ja Melandru, luonnon jumalatar.

CheatCC: n kuumimmat jutut!

Auto

Kissan charri oli pahiksia alkuperäisessä Guild Warsissa, mutta käy ilmi, että heidän tarinansa on monimutkaisempi kuin aluksi näytti. Charr asui Tyriassa ennen ihmisten saapumista, ja hyökkäävät ihmiset ajoivat heidät pois suuresta osasta kotimaastaan. Nyt charr on vallannut suurimman osan alkuperäisistä maistaan, mutta kalliilla hinnalla. Flame Legionin shamaanit vannoivat väärille jumalille ja hallitsivat charria rautaisella nyrkillä, kunnes massiivinen kapina lopulta murskasi heidät. Juuri naispuolinen charmi - liekkilegioonan sortama ja salaa harjoiteltu - käänsi kapinan. Niinpä taipuisa naishahmo nauttii nyt tasa -arvoa lihaksikkaampien urosten kanssa ja toimii usein johtotehtävissä.

Charr ovat pitempiä ja lihaksikkaampia kuin ihmiset, ja niissä on kynsiä, sarvia, hampaita ja syöksyhampaita. He tekevät valtavista taistelijoista jopa aseettomia, mutta he ovat myös taisteluaseiden mestareita ja lahjakkaita insinöörejä, jotka ovat erikoistuneet ampuma- ja piiritysaseisiin. Charr -yhteiskunta on erittäin militaristinen, ja jokainen aikuinen charr vannoo uskollisuutta Blood-, Iron- tai Ash -legioonalle. Veren legioona on perinteinen sotilasjärjestys, Iron -legioona on erikoistunut tekniikkaan, ja Ash -legioona kouluttaa partiolaisia, vartijoita ja vakoojia. Jokainen charr liittyy sitten warbandiin, pieneen joukkoon, joka toimii charrin perheenä. Vaikka Flame Legion on edelleen olemassa, (se on nimetty uudelleen Gold Legioniksi kunnioituksen osoittamiseksi) pelaajat eivät voi liittyä siihen ja todennäköisesti joutuvat taistelemaan sitä vastaan ​​tarinan aikana.

Hahmojen luomisessa charr -pelaajat valitsevat Legionin, läheisen ystävän, joka on charrin sotalautakunnan jäsen, ja millainen henkilö charrin vanhempi oli. Charr -koti -instanssi on kasarmin alue Mustan linnoituksen charr -pääkaupungissa. Charr -rodulliset taidot liittyvät heidän sotilaalliseen luonteeseensa, mukaan lukien taidot, kuten miinojen laskeminen ja sotajoukon tukeminen.

Kuvakaappaus Guild Wars 2: sta

Norn

Norn esiteltiin Guild Wars: Eye of the North -elokuvassa. Fyysisesti ne näyttävät samanlaisilta kuin ihmiset, lukuun ottamatta yhdeksän jalkaa korkeita ja taipuvaisia ​​äärimmäiseen parrauteen miehillään. Norn asui alun perin useimpien muiden kulttuurien pohjoispuolella, mutta vanhin Dragon Jormagin herääminen on ajanut etelään, joka on väittänyt kaukana pohjoisen omakseen. Nornit asuvat nyt Etelä -Shiverpeak -vuoristossa, missä he ovat rakentaneet uusia metsästysleirejä ja mökkejä.

Nornilla on erittäin individualistinen kulttuuri, ja jokainen norn työskentelee sankarina omassa henkilökohtaisessa eepoksessaan. He elävät metsästystä varten, ja suurin norn -ryhmä, jonka nähdään, on metsästysbändi, joka on koottu suuren vihollisen tuhoamiseksi. Muuten norn eivät ole pelottomia kunnian etsijöitä, jotka elävät kohtaamaan tappavia haasteita. Norn palvoo totemieläinten henkiä ja heillä on kyky muuttua näiksi totemieläimiksi. Näiden henkien päähenkilöt ovat Karhu, Susi, Lumileopardi ja Korppi.

Hahmon luomisen aikana norn -pelaajat valitsevat, mikä heidän mielestään on suuren sankarin tärkein ominaisuus, äskettäinen tapahtuma, joka tapahtui hahmolle kokoontumisessa, ja mikä neljästä suuresta hengestä on hahmon henkilökohtainen toteemi. Nornin henkilökohtainen esimerkki on osa suurta metsästysmajaa Hoelbrakin nornin pääkaupungissa. Ei-rodullisiin taitoihin kuuluu kyky muuttua totemieläimiksi yhdessä muiden totemiin liittyvien taitojen kanssa.

Kuvakaappaus Guild Wars 2: sta

Asura

Asura, joka esiteltiin myös Eye of the Northissa, on entinen maanalainen rotu, jonka vanhin Dragon Primordius teki. Asurat ovat pieniä, harmaanahkaisia ​​humanoideja, joilla on suuret, levykkeet, ylisuuret silmät ja pienet terävät hampaat. He ovat erittäin kehittyneitä tiedemiehiä ja taikureita, koska he ovat ainoa rotu, jolla on tietämystä luoda teleportointiportit ja golemit.

Asurat ovat eteenpäin ajatteleva rotu, joka arvostaa älyä ja tieteellisiä löytöjä ennen kaikkea. Heidän pääkaupunki Rata Sum sisältää jättimäisiä rakenteita, jotka leijailevat maan yläpuolella sekä suojelun vuoksi että yksinkertaisesti siksi, että se oli mahdollista. Asuralla on taipumus omistautua voimakkaasti tietylle oppialalle ja kokoontua tilapäisiin sosiaalisiin ryhmiin nimeltä krewes saavuttaakseen tietyt tavoitteet. Kaikki asurat eivät ole eettisiä tieteellisissä harrastuksissaan, ja asuran pelaajat saattavat joutua työskentelemään Inquestia vastaan, mafian kaltaista krewea, jolla ei ole mitään käsitystä tuntevien aiheiden kokeilusta.

Hahmojen luomisessa asurahahmot valitsevat tieteellisen ajattelun koulun, jonka he haluavat tilata, mikä oli heidän ensimmäinen onnistunut kokeilunsa ja ensimmäisen neuvonantajansa henkilöllisyys. Asura saa oman henkilökohtaisen laboratorionsa kotinäytteeksi. Heidän rodulliset taitonsa ovat maagisia ja tieteellisiä, ja heillä on kyky luoda golem -taistelupuku, jota he voivat käyttää itse tai muut.

Sylvari

Sylvarit ovat Tyrian nuorin kilpailu, ja he ovat tulleet maailmaan vain kaksikymmentäviisi vuotta ennen Guild Wars 2: n alkua. He ovat kauniita, jaloja kasvi -olentoja, jotka ovat kasvaneet suuresta maagisesta puusta nimeltä Vaalea puu. Sylvarit ovat syntyneet täysikasvuisina, kun he ovat oppineet maailmasta unista, jotka puu antaa heille kehityksen aikana. Heille annetaan myös opetukset muinaiselta druidi Ventarilta, kentaurilta, joka arvosti rauhaa ja kunniaa ja joka hoiti vaaleaa puuta hänen kasvaessaan. Monet sylvarit, joilla on hyvin vähän historiaa, pitävät velvollisuutensa taistella vanhimpia lohikäärmeitä vastaan ​​ja päättävät, että puu kantoi heidät tätä tarkoitusta varten.

Sylvarit ovat utelias ja hieman naiivi rotu, mutta he oppivat nopeasti ympäröivästä maailmasta ja osallistuvat Tyrian -tapahtumiin. Vaikka useimmat sylvarit lähestyvät maailmaa hieman kuin Arthurian ritarit, ryhmä heistä on antautunut pimeyteen ja kuolemaan, muuttamalla sylvari -unen painajaiseksi. Sylvarin pelaajat työskentelevät tätä painajaista vastaan ​​henkilökohtaisen tarinansa aikana.

Hahmojen luomisessa sylvari -hahmot valitsevat kellonajan, jolloin he ovat syntyneet (tärkeitä persoonallisuudelleen), minkälaisista tehtävistä he haaveilivat kasvaessaan puussa ja mitä Ventarin opetuksista he pitävät tärkeimpinä. Sylvarin koti -ilmentymä on osa Vaaleaa puuta. Sylvarin rodulliset taidot perustuvat luonnollisesti kasvuun ja kasvien manipulointiin.

Tämä on vain lyhyt yleiskatsaus pelin pelaajakilpailujen ympärille kehitetystä rikkaudesta. Kilpailu on suunnilleen kaikkien pelattava, riippumatta siitä, pidätkö mieluummin koirista ihmisistä, raivokkaasta charmista, raivoisasta nornista, aivoista asurasta tai jaloista sylvarista. Rotu on tietysti vain osa luonnetta. Ensi viikolla katsomme hahmoluokkia, joista pelaajat voivat valita Guild Wars 2: ssa.

Lähettäjä Becky Cunningham
CCC: n avustava kirjoittaja