Grim Dawnin käytännön esikatselu

Grim Dawn laatikkotaide
Järjestelmä: PC
Kehittäjä: Crate Entertainment
Pubi: N / A
Julkaisu: TBD
Pelaajat: 1
Näytön tarkkuus: 480p-1080p
Kynsiä tiensä maasta
Kirjailija: Sean Engemann

Grim Dawn on isometrinen toiminta -RPG, joka kohtaa sinut kaikkia kuviteltavia epäkuolleita kauhistuksia vastaan ​​yrittäessäsi puhdistaa maailmaa samalla kun täytät varastosi loputtomalla ase- ja panssaritarjonnalla. Se on kova tarina myydä, kun suuret kustantajat, joilla on syvät taskut, pelaavat monopolipeliä. Mutta arvostat laatua ja melkein maistat verta ja hikeä, joka on tuonut Grim Dawnin eloon nöyrästä alkuperästä.

Grim Dawn Kuvakaappaus

Crate Entertainmentin erityinen painopiste on Grim Dawnin rakentaminen ja hionta peliksi, joka jättää jäljen koko sivulle. Työntekijöiden ollessa yksinumeroisia, tie lopputulokseen on pitkä. Kannattavan Kickstarter -kampanjan ansiosta Craten tiimi on pystynyt lukitsemaan ja toimittanut pelaajille varhaisen pääsyn Steamin kautta viime vuonna. Kovasti töissä sen jälkeen tarinan toinen näytös on juuri avattu, joten tämä on hyvä aika viedä pelin alfarakenne koeajoon.

CheatCC: n kuumimmat jutut!

Valittavana on tällä hetkellä neljä luokkaa - untuvainen ja likainen sotilas, joka ryntää taisteluun ase ja kilpi kädessä; vaihtelija Demolitionist, jolla oli valikoima pommitaitoja; salaperäinen keskittynyt okkultisti, joka lähettää eldritch -energiaa ja loihtuneita lemmikkejä taisteluun; ja salainen Nightblade, joka keskittyy nopeisiin ja tappaviin iskuihin. Jokaisella on terveellisiä erilaisia ​​taitoja, joista monet on yhdistetty päivityksiin, kun keräät tasoja ja käytät pisteitä. Kukin kyky voidaan myös tasoittaa erikseen tilastojen parantamiseksi. Kaikki neljä luokkaa ovat tyydyttävästi erilaisia, ja jopa yksittäistä luokkaa voidaan pelata eri tavalla riippuen taitopisteiden jakamisesta.

Grim Dawn Kuvakaappaus

En ole oikein ymmärtänyt Grim Dawnin aikaa. Olen luetteloinut aseita ja arkkitehtuuria keskiajalta aina tuliaseisiin ja viktoriaanisen aikakauden ja Amerikan rajan koneisiin. Se antaa varmasti paljon liikkumavaraa miekkojen ja varsijousien sijoittamiseen sahanterien ja kiväärien viereen. Se antaa myös ympäristöille mahdollisuuden pysähtyä, vaikka nämä alueet väittäneet olennot varmasti ovat.

Olin iloinen huomatessani, että vain lyhyen pelaamisen jälkeen työskentelin ahkerasti estääkseni osumien kulumisen. Vaikka terveysmittari täyttyy nopeasti taistelun ulkopuolella, useamman kuin kahden vihollisen kerääminen kerrallaan vaatii jonkin verran ohjausta ja hyvää taitoa. Se oli virkistävä muutos tynnyristä epäkuolleen rehun kautta, nippaamalla kaikki pudotetut esineet ja seuraamalla tietä suoraan tavoitteeseen. On paljon nurkkaa ja hyvä osa maasta tutkittavaksi, josta löydät mahdollisesti sivutehtävän tai eliittiryhmän vihollisia vartioimassa kunnollista aarretta.

Grim Dawn Kuvakaappaus

Kuten odotit, ryöstö on Grim Dawnin kaltaisten pelien suurin arvonta, ja täytät reppusi nopeasti myytävillä tavaroilla. Kyse on parhaista vahingoista tai panssaroista ja siitä, mitä ylimääräisiä etuja tulee maagisten esineiden kanssa, jotka antavat heille edun arkisiin asioihin. Onneksi hyppääminen edestakaisin hirviöiden saastuttamilta alueilta Devil's Crossingin 'sivistyneeseen' kaupunkiin on yksinkertainen Riftgate.

Tietenkin tämä on edelleen alfa -rakenne, ja siellä on paljon pieniä hienosäätöjä hiottavaksi sekä tärkeitä lisäyksiä. Yhteistoiminnallinen moninpeli ei ole tällä hetkellä olemassa, vaikka tätä kehitetään ja odotetaan sisällytettävän siihen joskus tänä vuonna. Tuotteiden valmistus on myös ominaisuus töissä, mutta tällä hetkellä sinun on oltava tyytyväinen satunnaisiin pudotuksiin ja kauppiaan kautta tehtyihin ostoksiin, mutta voit tukea laitteita eri komponenteilla, jotka mahdollistavat henkilökohtaisen räätälöinnin. Kaksi näytöstä kestää noin kahdeksan tuntia kappale, ja lisää lukuja odotetaan ennen kuin peli saa lopullisen rakennetunnuksen.

Grim Dawn Kuvakaappaus

Pieniin hienosäätöihin kuuluvat esimerkiksi uusien kohteiden korostaminen repussa, joten sinun ei tarvitse selata kaikkea läpi aina, kun avaat varastosi. Ympäristöesteet toimivat usein sellaisina, mikä tekee etäisyystaistelusta hieman turhauttavampaa, kun kohdistat vihollisen, mutta ammut sen sijaan seinää tai puuta. Tässä suhteessa olisi hienoa, että peli joutuisi siirtämään sinut avoimeen näköyhteyteen ennen hyökkäystä. Olen törmännyt myös muutamiin viivästyneisiin ongelmiin, joiden vuoksi menetin kohdistimen kohteeseen.

Haitoista ja puuttuvasta sisällöstä huolimatta uskon, että Early Access -reitti on oikea valinta Grim Dawnille ja kourallisille Crate Entertainmentin kehittäjille, jotka yrittävät saada sen loistamaan. Fanit ja kannattajat voivat pelata hampaitaan, ja heidän rakentava kritiikkinsä ovat tervetulleita, kun taas kokoava tiimi voi nauttia myynnistä Steamin kautta projektin jatkamiseksi. Olen uskomattoman vaikuttunut tähän mennessä näkemästäni laadusta, koska tiedän kehittäjien rajalliset resurssit, ja olen innoissani nähdessäni jokaisen päivityksen, kunnes lopullinen tuote on kiillotettu ja valmis. Se on ollut ja tulee olemaan pitkä ja vaivalloinen prosessi, mutta se on rakkauden työtä.

Lähettäjä
Sean Engemann
Osallistuva kirjoittaja
Päivämäärä: 1. huhtikuuta 2014


Pelin ominaisuudet:

  • Kahden luokan järjestelmän avulla voit yhdistää kaikki viisi erilaista taitoluokkaa. Kehitä luokkasi hallintaa avataksesi yli 25 tehokasta taitoa ja synergististä muokkaajaa luokkaa kohden.
  • Valinta ja seuraukset antavat sinulle voimaa muokata maailmaa ja vaikuttaa monien kohtaloon. Vaikeat päätökset jättävät merkittävän vaikutuksen vieraina tiellä, hädänalaisia ​​perheitä ja jopa koko kylää voivat elää tai tuhoutua tekojesi perusteella.
  • Brutaali taistelu, jossa esiintyy veren roiskeita, paloittelua ja fysiikkaan perustuvaa ragdollia. Murskaa viholliset selluksi, puhalla ne palasiksi tai lähetä heidät lentämään reunan yli tuhoonsa.
  • Hienostuneet ryöstöpisarat vähentävät roskapostien määrää ja varmistavat johdonmukaisuuden sankari- ja pomohirviöiltä.


    Kommentit Ota JavaScript käyttöön nähdäksesi kommentit powered by Disqus. blogin kommentit powered byDisqus