Grace Armstrong (Grace Under Fire)

Grace Armstrong (Grace Under Fire)

Löydä armo Jumalan karitsan kirkosta, hyvin länteen Fall's Endistä Johnin alueella.

Saavuta etsimään hänet kellotorni, sniping kultistit vasemmalle ja oikealle.

Anna hänelle käsi ja liity hänen luokseen ottamalla yksi sinisistä ulkotikkaista (sisäportaita ei näytä olevan).

Puhu Gracen kanssa aloittaaksesi uskollisuusoperaation: Grace Under Fire.

Voit myös halutessasi napata kartan hänen takanaan olevalle pienelle pöydälle.

Tavoitteesi on puolustaa kolmea merkittyä mausoleumia useita kultistien aaltoja vastaan. Mausoleumit ovat itse asiassa melko kovia, joten ota aikaa kuvien asettamiseen- parempi viettää ylimääräinen sekunti pääiskuun ja viettää sitten viisi seuraavaan.

Liiku katon ympäri saadaksesi paremman kulman hyökkääjiä kohtaan ja (valinnaisesti), pidä piilossa, jotta voit kaataa viholliset, kun he keskittyvät Graceen. Voit jopa käyttää samanlaista strategiaa maanpinnalla, jos olet enemmän käytännön tyyppi.

Joko niin, vaikeimmat viholliset, joita kohtaat täällä, ovat liekinheittimet. Ne voivat imeä paljon vahinkoa (vaikka ne ovat alttiita poistolle), ja niillä on riittävästi kantamaa osumaan kattoon.

Voittava strategia on tavoitella polttoainesäiliöitä, jotka eivät ainoastaan ​​tapa liekkiä, vaan myös kaikki lähellä olevat (huom: älä ole lähellä).

Kun olet tappanut viimeisen heistä, puhu Gracen kanssa uudelleen avataksesi hänet kumppaniksi ja suorita tehtävä.

Huomaa, että tien toisella puolella kirkosta (itään) on torni-ase ja vartioimaton raketinheitin. Jos sinulla ei vielä ole sitä, tämä on helppo tapa lisätä se arsenaaliisi.