Imperiumin kaatuminen, toisen nousu (päätehtävä)

Imperiumin kaatuminen, toisen nousu (päätehtävä)

Tämä alkaa heti sen jälkeen, kun Layla palaa Animusiin tapahtumien jälkeen Viimeinen Medjay .

Enemmän veneitä, mikä tarkoittaa enemmän laivataistelua.

Ensimmäinen aalto on kolme triremeä- vakiotaktiikkaa sovelletaan.

Seuraava aalto on fireships- ne vahingoittavat valtavasti kosketusta. Tai niin legenda sanoo- voit upottaa ne yhdellä nuolella, joten ota ne pois yksi kerrallaan, kuten päähahmot zombeja. Suuntaa ensin lähin, niin et koskaan kosketa.

Seuraavaksi se on fireships ja kaksi triremeä. Tulipesät eivät vahingoita vihollista, joten leikkaa laivaston yli ja leikkaa ne alas samalla, kun käytät katapultteja triremeissä aina, kun se latautuu.

Kun sormenjäljet ​​poistetaan, se toimii normaalisti.

Viimeinen aalto on kaksi oktoreemaa. Katapultti vahingoittaa niitä liikaa, joten käytä sitä mahdollisimman pian, joka kerta. Muussa tapauksessa yritä vain käyttää yhtä suojana toista vastaan ​​ja muista, että ne ampuvat aina useissa volleysissa.

Kun he lopulta putoavat, kohtaus siirtyy Roomaan. Osoita sitoutumisesi varkauteen ja näkymättömyyteen heittämällä alas Caesarin oikean käden kanssa keskellä kaupunkia, päivänvalossa.

Septimiusin läheiset hyökkäykset ovat vahvistuneet ja kummallisemmat, mutta muuten hän on pitkälti sama (jos joudut hänen outoon traktoripalkkiin, paeta väistämällä nappia). Valitettavasti Ayalla ei ollut kilpiä tai pidempiä lähitaisteluaseita, mikä teki aamutähden ohittamisesta vaikeampaa. Aloita käyttämällä nuolihyökkäyksiä adrenaliinimittarin lisäämiseksi.

Kaksoismiekka-adrenaliinikohtaus on edelleen yhtä tehokas kuin koskaan- eli erittäin tehokas. Viimeistele puukotus aina ylivoimaisella hyökkäyksellä, kun hän kompastuu taaksepäin

Kun nuolet loppuvat, käytä samoja ylivoimahyppyjä päästäksesi nopeasti vartijan sisään, kun hän on suorittanut latauksen. Jos asiat alkavat mennä huonosti, juokse ja väistele, kun terveytesi paranee. Lopulta hän menee alas, ja voit ylittää sukunimen luettelostasi.

Nyt Caesarille- yksi jättiläinen piha täynnä sotilaita on sinun ja hänen välillä.

Voisit tappaa heidät kaikki, mutta jos haluat sitoutua tähän varkain ihanteeseen, skaalaa seinää takanasi piikkeihin asti.

Voit luovuttaa käsiä koko tasolle tällä tavalla.

Kun tulet vihdoin toiselle puolelle, pudota alas ja liukastu ovesta sisään.

Kuuluisin murhasi on myös helpoin- vain kävele hänen luokseen ja paina 'E.'

Seuraavat leikkaukset täydentävät pääpelin

Ja myös uskontunnustuksen syntymä -tehtävä, joka ilmeisesti alkoi ja päättyi näiden leikkausten aikana.

Nyt voit palata avoimeen maailmaan. Uusi paikka on ilmestynyt Memphis- The Bureau of the Hidden Ones.

Tämä paikka sisältää monia rullia, jotka viittaavat alitehtäviin ja salaisuuksiin ympäri maailmaa, sekä erikoisliike, josta voit ostaa Legendary Gearia ja vaihtaa drahmia XP: lle lähinnä henkilökohtaisesti.