Eragonin esikatselu

Eragonin laatikkotaide
Järjestelmä: X360, PS2, Xbox, PC, PSP, DS, GBA Arvosteluluokitus
Kehittäjä: Stormfront Studios 1,0 - 1,9 = Vältä 4,0 - 4,4 = loistava
Pubi: Vivendi / Sierra 2,0 - 2,4 = huono 4,5 - 4,9 = pakko ostaa
Julkaistu: marraskuu 2006 2,5 - 2,9 = Keskimääräinen 5.0 = Paras
Pelaajat: 1-2 3,0 - 3,4 = kohtuullinen
Esikatselu: Vaughn 3,5 - 3,9 = Hyvä
Otamme Saphiran pienelle käytännön koeajolle Eragonissa.
Kirjailija: Vaughn Smith

Pian yksi kuumimmista aiheista koulun pihoilla kaikkialla, elokuvaan perustuva Eragon -peli (joulukuun julkaisu) saapuu kauppoihin parin viikon kuluttua. CCC: llä oli mahdollisuus pelata pelin X360- ja PS2 -rakennelmia ja näin tehdessään hän löysi suuren fanikunnan, joka rakastaa Eragon -kirjoja ja maailmankaikkeutta. Koska jokaisella toiminnalla on reaktio ja jokaiseen hyvään, on myös pahaa, löysimme myös ne, joiden mielestä Eragon on suunnilleen yhtä johdannainen jokaisesta fantasiaromaanista ja elokuvasta kuin saat. Voin vain sanoa, että se on parempi kuin koskaan kirjoittamattomien kirjojen trilogia.

Kuvakaappaus Eragonista

Eragon perustuu Christopher Paolinin kirjoihin, jotka aloitettiin hänen ollessaan vain 15-vuotias, ja se on tarina 15-vuotiaasta pojasta (Eragon), joka asuu pienessä Carvhallin kaupungissa Alagan ja#235sian maassa. jota hallitsee paha kuningas Galbatorix. Galbatorix oli aikoinaan lohikäärmeratsastaja, joka oli auttanut säilyttämään maan rauhan, mutta kun hän menetti oman lohikäärmeensä ja häneltä kiellettiin toinen, tuli hulluksi. Lohikäärmeratsastajien arvostettu järjestys lamautettiin sitten kuninkaan toimilla ja lohikäärmeitä pidettiin sukupuuttoon.

Eräänä päivänä Selkävuorilla Eragon löytää munan, jonka hän uskoo olevan sininen kivi, ja yrittää käydä kauppaa tai myydä sen tuloksetta. Lopulta muna kuoriutuu ja pieni lohikäärme ilmestyy sisältä. Eragon huolehtii Saphira -nimisestä lohikäärmeestä salaa, mutta kuningas tietää tästä pyhästä munasta ja lähettää pahat kätensä Ra ’zac hakeakseen sen takaisin. Eragonin setä tapetaan ja kylä tuhotaan hyökkäyksessä, mutta Eragon onnistuu pakenemaan Saphiran kanssa. Kylän tarinankerronnan Bromin ohjaama Eragon lupaa oppia Dragon Riders -järjestyksen ja sen käytön miekkailussa ja taikuudessa.

Kun kaikki fantasiaelementit ovat turvallisesti paikallaan ja klassikoiden, kuten Sormusten Herran ja Leijonan, Noidan ja Vaatekaapin, suosio on viime aikoina noussut uudelleen, se vain Hollywoodin päättelyn mukaan on oikea aika Eragonille. Kun otetaan huomioon suuri faneja ja paljon rahaa elokuvasta, DVD: stä, pelistä ja leluista, kuka järkevästi väittäisi? Eragonia vastustavien lisäksi.

Kuvakaappaus Eragonista

Kukapa voisi paremmin kehittää miekkoja, taikuutta, tonttuja, kääpiöitä ja lohikäärmeitä sisältävän pelin kuin Stormfront Studios, joka innosti pelaajia ja teki vaikutuksen pelikriitikkoihin EA ’s The Lord of the Rings: The Two Towers -konsolin mukautuksella. Jos olet koskaan kuullut sananlaskun, “Jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä ja#148 ymmärrät heti, miksi Stormfront valittiin Eragoniksi, joka näyttää hämmästyttävän samanlaiselta kuin Kaksi tornia. Se ei muuten ole huono asia. Parempi varjostaa lujaton osuma ja yrittää sitten keksiä pyörä uudelleen.

Pelaajat hyppäävät Eragonin (tai kumppanin yhteistyöpelin kautta) rooliin, kun hän oppii köydet mentoriltansa Bromilta. Avaustaso näyttää köydet miekka- ja jousi- ja nuolitaistelussa sekä ympäristön kulkemisessa hyppäämällä, kiipeämällä ja hohtamalla. Pelialueet ovat lineaarisia polkuja, vaikka liikkumisvapautta on jonkin verran. Kamera on kiinteä, mikä esikatselukokoonpanossamme ei aina jätä sinulle parasta kamerakulmaa, mutta useimmiten se vain viittaa siihen, minne sinun on mentävä seuraavaksi, jos et ’t pysty ymmärtämään sitä omillasi.

Kuvakaappaus Eragonista

Taistelumoottori koostuu kahdesta painikkeesta nopeita ja voimakkaita hyökkäyksiä varten. Vaikka tämä ei ehkä kuulosta hirveän paljon työtä, Stormfront varmisti, että pidät sinut kiireisenä. Näiden painikkeiden yhdistelmät miekkataistelussa tarjoavat muutamia välttämättömiä yhdistelmäliikkeitä, kuten kouruja, tainnutuksia, pudotuksia ja kolhuja. Jos vihollinen on kamppaillut, Eragon voi vetää muutamia hienoja viimeistelyliikkeitä, jotka suoritetaan hitaasti katseluelämääsi varten. Keulaa käytetään vihollisten poistamiseen sekä läheltä että kaukaa, ja sitä voidaan jopa veloittaa tarkkuudella, jotta varmistetaan, että se löytää kohteensa, jos hän sattuu olemaan lähellä. Pelin edetessä Eragon oppii maagisia taitoja (vaatii lataamista ajan myötä), joita voidaan käyttää vihollisien työntämiseen ja vetämiseen, mikä sopii erinomaisesti hyökkäävien vihollisten hylkäämiseen korkeammalta maalta tai jopa vain työntämään heidät pois reunalta sen sijaan, että taistelemaan heitä vastaan ​​ollenkaan. Lisää maagisia hyökkäyksiä on saatavana edistyessäsi, kuten maaginen nuolihyökkäys, joka puhdistaa alueen vihollisista ja voimansiirto, joka puhaltaa viholliset taaksepäin ja tarjoaa lisäbonuksen vartijoiden vapauttamisesta kilpeistään. Tietyillä alueilla voit jopa pyytää Saphiraa suoriin hyökkäyksiin. En halua pilata kaikkia Eragonin ja#146: n salaisuuksia, joten jätän sen tähän.

Lohikäärmeratsastajana sinun tulee lopulta ajaa Saphiralla ja sinulle annetaan koulutustaso, jolla voit hioa taitojasi. Sinun olisi parempi olla hyvä, koska koulutustaso päättyy nopeasti ja olet työntänyt Dragon -taisteluun. Saphira-ratsastuksen aikana Eragonin ’s-taikuus on rajaton, joten hän pystyy ampumaan maagisia nuolia vihollisia vastaan ​​lähes yhtäjaksoisesti, samalla kun hän yrittää välttää esteitä ja kaapata kyyhkysiä täydentääkseen Saphiran terveyttä. Saphira -tasot ovat luonteeltaan lineaarisia, mutta on olemassa muutamia haarautuvia polkuja, joiden avulla voit sekoittaa asioita hieman myöhemmissä toistokerroissa (kaikki tasot ovat toistettavissa, kun olet voittanut ne). Jos päätät ryhtyä peliin kohortilla, toinen teistä lentää lohikäärmettä ja toinen taistelee. Sinun on rakastettava yhteistyötoimintaa. Parempi ei vain pelata kaverin kanssa, vaan se estää täysin vaihtamattoman, hyvän pelaajan 2 hyökkäämästä jääkaappiin tai taivuttamasta sarjakuvakansiisi, kun olet kiinni yrittäessäsi pelastaa maailma. Se voi myös äärimmäisissä tapauksissa estää pelaajan 2 lyömästä äitiäsi. Ewww ja#133.

Kuvakaappaus Eragonista

Kaikkien näiden eri ohjauskonfiguraatioiden luomisen on oltava pelottava tehtävä, mutta Stormfront vastasi haasteeseen. Taistelitpa sitten Eragonin kanssa tai lentäisitkö Saphiran kanssa, ohjaus ei koskaan näy käsistäsi, vaikka voit tehdä useita liikkeitä. Yhdistelmät näyttävät toisinaan pieniltä osuuksilta ja kaipauksilta, mutta se voi olla sivutuote kiireisistä taisteluista, joihin löydät itsesi. Anna ’s: n sanoa tämä näin, myöhemmin pelissä ei ole paljon hengitystilaa. Hyvää haastetta etsivät löytävät taitonsa varmasti, varsinkin jos pelaavat yksin tekoälykumppanisi kanssa. Onneksi Stormfront on armahtanut sinua ja tarjonnut tarkastuspisteitä kaikilla tasoilla, joten jos epäonnistut tehtävässäsi, et saa rangaistusta palaamalla alkuun. Vihollisten tekoäly on melko hyvä myöhemmässä pelissä, jossa he käyttävät kilpiä ja muita kiertäviä liikkeitä välttääkseen hyökkäyksesi. He hyökkäävät myös suuria määriä, joten juuri mainitsemani haaste.

Visuaalisesti peli näyttää erittäin hyvältä (esikatselin PS2 -versiota) ja#150 eri taistelujen animaatiot ovat erittäin hyvin tehtyjä ja sujuvia. Vaikka monet viholliset ovat evästeiden leikkureita, huomaat, että jokaisella vihollislajilla on omat liikkeet, jotka ovat paljon enemmän mukana pelin aikana. Ympäristöt ovat hieman yleisiä, etenkin kaupungit, mutta ne saavat työnsä tehtyä. Saphira ’s -tasot ovat kuitenkin hämmästyttävän upeita, jopa PS2: lla. Voit hypätä luolien läpi, metsän ja vuorien yli kameran seuratessa sinua kuin Imax -elokuva. Minua todella huimautti ja pelasin vain 20 ” -televisiolla. Erittäin vaikuttava. Ääniraita ja ääninäyttelyt ovat myös korkealaatuisia, ja lisäbonuksena elokuvan näyttelijät ovat antaneet äänensä digitaalisille ruudulla oleville kollegoilleen.

Kuvakaappaus Eragonista

Eragonin peli kehittyy varsin hienosti ja mitä pidemmälle etenet, sitä enemmän peli saa oman persoonallisuutensa etkä enää ajattele, miten se muistutti sinua The Two Towersista. 16 tasoa (X360 sisältää ainutlaatuisia lisätasoja), lukitsemattomia elokuvia, jotka vievät sinut kulissien taakse, 2 pelaajan yhteistyöpeliä, piilotettuja munia ja paljon toimintaa riippumatta siitä, näetkö elokuvan vai et, olet lukenut kirjoja tai et , Eragon saattaa olla peli, johon sinä (ja ystäväsi) voisit todella upottaa hampaasi.

Huomaa: Tämä esikatselu perustui Eragonin konsoli- ja PC -versioihin. Eragonin kädessä pidettävät versiot ovat täysin erilaisia. PSP: n Eragonissa nähdään pääasiassa lohikäärmeen taistelu, DS -versio on toiminta -RPG, kun taas GBA -otsikko on perinteinen RPG, jossa on kolme hahmoa kirjoista ja elokuvista.

Ominaisuudet:

Koe aito Eragon -maailmankaikkeus 20th Century Fox -elokuvan virallisessa pelissä.

 • Ainutlaatuinen lohikäärmepeli -
 • Tuhoisat kutsuhyökkäykset ja#150 kutsu lohikäärmeen liittolainen lähitaistelun aikana. -
 • Hengittämätön lohikäärmeen taistelu.
 • Syvä, monimutkainen taistelujärjestelmä
 • Upeita viimeistelyelokuvia, useita koukkuja ja hajoavia lohkoja ainutlaatuisilla vastahyökkäyksillä.
 • Laaja valikoima voimakkaita taikahyökkäyksiä
 • Pudotusyhteistyö joukkueen hyökkäysbonuksilla ja lohikäärmeiden taistelun/lennon yhdistelmäpelillä.

  Lähettäjä Vaughn Smith
  CCC -sivuston johtaja

  Kuvakaappauksia / kuvia Eragon -kuvakaappaus – suurentaaksesi Eragon -kuvakaappaus – suurentaaksesi Eragon -kuvakaappaus – suurentaaksesi Eragon -kuvakaappaus – suurentaaksesi Eragon -kuvakaappaus – suurentaaksesi Eragon -kuvakaappaus – suurentaaksesi Eragon -kuvakaappaus – suurentaaksesi Diaesitys