DXRacer Racing -sarjan arvostelu

DXRacer Racing Series on saanut hyviä arvosteluja useimmilta ihmisiltä, ​​mutta ovatko ne todella rahan arvoisia? Ehkä ei.

Tekijä:Samuel Stewart 4. syyskuuta 2021 20. elokuuta 2020 DXRacer Racing -sarjan arvostelu

Bottom Line

DXRacer Racing Series on hyvä pelituoli ja sopii useimmille ihmisille.

Tämän tuolin mukana tulleen erinomaisen takuun ansiosta voimme ehdottomasti suositella sitä.

Mutta totta puhuen, sinun on parempi hankkia kunnollinen ergonominen työtuoli kuin pelituoli.

4.1 Katso Hinta

Ammattipelaajana oleminen on paljon vaikeampaa kuin ihmiset luulevat . Sinun ei tarvitse vain pitää mekaanisia taitojasi terävinä, vaan sinun on myös varmistettava, että pidät hyvää huolta kehostasi. Loppujen lopuksi vietät paljon aikaa istuen, mikä rasittaa raskaasti selkääsi ja hartioitasi.

The DXRacer Racing -sarja (kutsutaan joskus nimellä OH/RV001) on tuoli, joka voi auttaa pitämään sinut huippusuorituskyvyssä. Tässä artikkelissa käsittelemme sen suorituskykyä ja analysoimme sen etuja, jotta voit päättää, onko se oikea malli sinulle. Kun se on poissa tieltä, hyppääkäämme sisään.

DXRacer Racing Series -tuoli ei ole halvin malli, mutta se on melko kohtuuhintainen, noin 300 dollaria. Sitä on saatavana seitsemässä eri värimaailmassa, ja vaikka useimmat niistä ovat melko kirkkaita, siellä on myös klassinen musta tyyli niille, jotka etsivät jotain hieman vaimeampaa. Mikä sitten erottaa tämän mallin kilpailijoistaan?

Huomaa pidennetty selkänoja. Tämä tukee käyttäjän selkärankaa koko pituudelta ja jakaa painon uudelleen koko sen pituudelta. Tämä tarkoittaa vähemmän painetta kehosi tärkeimpään osaan ja vähemmän mahdollisuutta vahingoittaa itseäsi istuessasi pitkiä aikoja. Siinä ei kuitenkaan vielä kaikki.

paras dxracer tuoli

Se on päällystetty repeytymättömällä verkolla ja PU-nahkapäällysteellä. Tiedämme, että onnettomuuksia voi tapahtua. Kukaan ei halua kaataa kuppia kahvia ja pilata uuden kiiltävän tuolin ilmettä. Tämä kansi rajoittaa vahinkoa, jonka tällainen tapahtuma voi aiheuttaa, ja jos valitsit mustan version, siinä ei olisi havaittavia jälkiä.

Usko tai älä, se paranee. Mukavuus on kuningas näillä markkinoilla, ja tarvitset tuolin, joka sopii sinulle täydellisesti. Tästä syystä Racing-sarjassa on täysin säädettävät varret, jotka voivat liikkua kolmessa ulottuvuudessa. Ylös, alas, vasemmalle, oikealle, sisään tai ulos: mitä tahansa tarvitset, tämä tuoli mahdollistaa sen.

dxracer racing -sarjan arvostelu

Tämä tuoli sopii suurimmalle osalle käyttäjistä. Se kestää jopa 220 kiloa, eikä se ole ongelma edes pitkille käyttäjille. Suurin suositeltu käyttäjäpituus on 190 cm (6’ 2), joten sinun ei todennäköisesti tarvitse huolehtia siitä liikaa.

Tässä mallissa ei ole paljon valittamista. Sen pyörät toimivat yhtä hyvin kovilla ja pehmeillä pinnoilla, ja siinä on paljon hienovaraisempi brändäys kuin useimmilla pelituolit . Olisimme kuitenkin toivoneet parempaa ristiselän tukea; alaselässä on ulospäin pullistuma, mutta se ei ole niin paljon.

pelituoli dxracer

Olimme rehellisesti vaikuttuneita tällä tuolilla takuu . Itse runko on suojattu tuotteen käyttöiän ajan, osat (varret, pyörät jne.) ovat suojattuja kahden vuoden ajan ja lisävarusteet (esimerkiksi niskatuen tyyny) ovat suojattuja vuoden. Se ei ole huono, ehkä hieman hankala muistaa.

Kaiken kaikkiaan tämä tuoli edustaa kohtuullista vastinetta rahalle. Se on mukava, mutta mikä tärkeintä, se on suunniteltu vähentämään koko päivän istumisen vaikutusta kehoosi.

Sen hinta saattaa tuntua hieman jyrkkä, mutta verrattuna kiropraktikon kustannuksiin se on itse asiassa kohtuuhintainen ja suosittelemme sitä koko sydämestämme. Sanomme tämän, vaikka parempiakin vaihtoehtoja on, mutta jos kaipaat pelituolia, DXRacer Racing Series -sarjan kilpatuoli on hyvä valinta.

Saatat pitää myös näistä