DualShock 4 -latausaseman arvostelu

Haluatko tietää, onko DualShock 4 -latausasema hintalapun arvoinen? Lue arvostelumme ENNEN kuin ostat sen - saatat yllättyä.

Tekijä:Samuel Stewart 3. tammikuuta 2022 DualShock 4 -latausaseman arvostelu

Bottom Line

Kirjassamme virallinen Sony DualShock 4 -latausasema on kaikkea sitä, mitä oikean latausaseman pitäisi olla.

Ainoa asia, joka estää täydellisen tuloksen, on se, että se on suhteettoman kalliimpi kuin muut kolmannen osapuolen latausasemat, jotka tekisivät työn yhtä hyvin murto-osalla kustannuksista.

4.7 Katso Hinta

Plussat:

  • Yksinkertainen ja houkutteleva muotoilu
  • Näyttää hyvältä ohjaintelineenä
  • Erittäin luotettava ja hyvin rakennettu

Miinukset:

  • Kallis muihin latauspisteisiin verrattuna

Aina silloin tällöin törmäämme lisävarusteeseen, joka näyttää vain tarpeettomalta turhamaisuustuotteelta. Yksi tällainen tuote on ohjaimen latausasemat – tai lataustelakointiasemat, miksi niitä sitten kutsutkin.

Kolmannen osapuolen yritykset valmistavat enimmäkseen näitä, mutta tänään tarkastelemme lähemmin virallista Sony Dualshock 4 -latausasema ja katso, onko se rahan arvoista – vai ovatko lataustelakat yleensä.

SisällysluetteloNäytä

Mitä laatikossa on?

dualshock 4 latausaseman arvostelu

Laatikko sisältää latausaseman, irrotettavan virtajohdon, verkkolaitteen ja tietovihkon, jotka kaikki on pakattu siististi taitettuun laatikkoon.

Itse telakka näyttää suhteellisen hyvältä, ja siinä on mattamustan ja kiiltävän yhdistelmä, jonka olemme nähneet alkuperäinen PlayStation 4 . Ennen kaikkea se tuntuu melko tukevalta, eikä se näytä niin raskaalta kuin se on.

Tämä paino ja pohjassa olevat kumijalat, jotka kulkevat lähes koko telakan pituudella, tekevät siitä erittäin vakaan millä tahansa pinnalla, olipa se sitten telakoitujen ohjaimien kanssa tai ilman.

Ohjaimet on sijoitettu pystysuoraan asemalle, koska se käyttää ohjaimen laajennusporttia haluttuna liittimenä. Itse liittimet heiluvat hieman ohjaimen keskittämisen helpottamiseksi, ja kuuluu napsahdus, joka kertoo, että ohjain on telakoitu oikein.

ps4 latausaseman arvostelu

Pitäisikö sinun ostaa se?

Avainkysymys minkä tahansa latausaseman suhteen on: tarvitsetko todella sitä? Suoraan sanottuna se ei ole välttämätöntä, koska voit ladata ohjaimen millä tahansa mikro USB kaapeli. Latausasemalla on kuitenkin kaksi tapaa helpottaa elämääsi:

  1. Sen avulla voit ladata kahta ohjainta samanaikaisesti
  2. Se vähentää huomattavasti kaapelin sotkua

Jos jompikumpi näistä asioista kuulostaa joltakin, jota arvostat, hanki latausasema joka tapauksessa.

Toisaalta, jos et halua maksaa mitään yli 50 dollaria jostain tällaisesta, sinun kannattaa luultavasti antaa tälle tietylle tuotteelle passi ja kääntyä halvemman ratkaisun puoleen .

ps4-ohjaimen latausaseman arvostelu

Johtopäätös

Tästä latausasemasta ei voi muuta sanoa kuin että se näyttää upealta, se on huomattavan hyvin rakennettu ja palvelee tarkoitustaan ​​enemmän kuin hyvin.

Ainoa ongelma, jota joillain saattaa olla, on se, että se on ehdottomasti tyyris, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka halpoja jotkut muut kolmannen osapuolen latausasemat voivat olla.

Siitä huolimatta, jos maksat ylimääräistä latausasemasta, huomaat heti maksavasi laadukkaammasta tuotteesta – ja samalla virallisesta.

Saatat myös pitää näistä